söylemek istemezdim ama 14. artık tutuyorum boğazımı iştahlı falan değilmişim aç gözlüymüşüm
Yalnız degılsın canısı 17 kg aldım 5.aydan sonra makarna pılavı ve ekmegı kestım ona ragmen alıyorum ayda 1,5-2 kg kadar
İştahım çok açık benim de. Zor dizginliyorum kendimi. O halde 12kg aldım.
Benim de aynen öyle oldu. Sabahları içim kıyılır gibi oluyordu sadece, kraker filan yiyip bastırıyordum. sonra da gün içinde iştahım çok çok açıktı. eğer 9 ay öyle devam etseydi, 40-50 kilo alırdım heralde.63 ile hamile kaldım canım hayır hiç olmadı bazen keske olsaydı belkı bu kadar almazdım dıyorum sabahları uyandıgım da mıde bulantısı oldu sadece daha cok mıde yanması yasadım ben
bebıslerımız saglıklı dogsun da dogum sonrasında veırırz ınsallah fazlalıkları önceden oturup aglıyordum kılo alıyorum dıye ama artık takmıyorum zaten surda ıkı ayım kaldı dıyorum hayırlısı artıkBenim de aynen öyle oldu. Sabahları içim kıyılır gibi oluyordu sadece, kraker filan yiyip bastırıyordum. sonra da gün içinde iştahım çok çok açıktı. eğer 9 ay öyle devam etseydi, 40-50 kilo alırdım heralde.
Ben de hep soluma yatmaya çalışıyorum ama uyandığımda hep sırtüstü dönmüş oluyorum. Rahatsız olmam gerekmez mi normalde , nasıl öyle uyuyabiliyorum bilmiyorum :) aranızda var mı hala sırtüstü yatan?
İnşallah daha fazla almadan tamamlarizBen de sizdenim 12 kilo aldım. 10 kilosunu ilk 21 haftada aldım, 2 aydır diyetisyen kontrolundeyim sadece 2 kilo aldım neyseki. Bakalım bundan sonrası nasıl gidecek.
Kizlar istah durumunuz nasil ?
Kac kg aldiniz toplam ?
Istediğin herşeyi yedin mi sanırım önceden kilo verdin ? Maşallah ne güzelHamile kaldigim kilodayim suan. Allah aldirmasin diyorum
Istediğin herşeyi yedin mi sanırım önceden kilo verdin ? Maşallah ne güzel
Sanki beni anlatıyosun. 64 ile kaldım bende. bulantım hiç olmadı olsa alamazdım belki diyorum.. benmde hep yanma oldu binde bir sabahları bulantım oldu geçti.. bukadar bana benzemen çok ilginç63 ile hamile kaldım canım hayır hiç olmadı bazen keske olsaydı belkı bu kadar almazdım dıyorum sabahları uyandıgım da mıde bulantısı oldu sadece daha cok mıde yanması yasadım ben
Kusum iice değişik şeyler yapiyolar artık ben anlayamıyorum bi bakıyorum yanları tekmeliyor bir midem bir mesane kafalarına göre takılıyorlarTecrübeli analar daha iyi bilir. Bugün araçtayken vajinamda değişik bi ağrı hissettim ama öyle dayanılmayacak gibi değil bi kaç kez sürdü o kadar.. Şimdide normalde yanlardan atılan tepiklerin bi tanesi göğsümün altından geldi. Acaba bizimki doğum pozisyonunu mu aldı?
Sanki beni anlatıyosun. 64 ile kaldım bende. bulantım hiç olmadı olsa alamazdım belki diyorum.. benmde hep yanma oldu binde bir sabahları bulantım oldu geçti.. bukadar bana benzemen çok ilginç
Cnm sen doktora gideceğim diyordun kasılmalardan ötürü gittin mi?32. Haftadan itibaren diye biliyorum. Hatta önümüzdeki hafta kontrole çağırdı beni ve 32 hafta oluyorum. Bakalım nstye yollayacakmı.
Kuzum sendeki nasıl bir sancıydı?tarif edee misinOlur mu canım sancım var dersen sokar, 25. haftada sancım var diye acile gittiğimde nst ye bağladılar, 26. Haftada kendim gittim yine nst için. 32. Haftadan sonra sürekli bağlıyorlar, 32 den önce ihtiyaç olursa. Yapmaz diye birşey yok yani yapmıyorsa iste hatta.
Yikadim utuledim kilitli poşetlere koyup dolabına koydumKızlar bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başlasam mı
Mide tarafından başladı safra mide o noktalarda 1 1.5 saat geçmeyen bir ağrım oldu, doktorum doğum sancısı olduğunu sanmıyorum ama nstye bi gir yinede demişti.Kuzum sendeki nasıl bir sancıydı?tarif edee misin
Onu bende dusunuyorum ne zaman yapsam izne cikinca yikasam cok mu gec olurKızlar bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başlasam mı
Benmde boyum 1,58 şuan kocaman tombik bişeyim. Kocama göre tank gibiymişim..Hahaha demekki bunyelerimiz bir bende sadece ben boyleyim saniyordum hatta cevrem de kilo almayan insanlaei gorunce neden ben diyordum kendi kendimebu arada boyum da kisa yani bide kilo alinca eheeeyu
daha gelecek kıyafetlerde var aslında iki hafta beklesem miYikadim utuledim kilitli poşetlere koyup dolabına koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?