2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
söylemek istemezdim ama 14. artık tutuyorum boğazımı iştahlı falan değilmişim aç gözlüymüşüm

Yalnız degılsın canısı 17 kg aldım 5.aydan sonra makarna pılavı ve ekmegı kestım ona ragmen alıyorum ayda 1,5-2 kg kadar

İştahım çok açık benim de. Zor dizginliyorum kendimi. O halde 12kg aldım.

Ben de sizdenim 12 kilo aldım. 10 kilosunu ilk 21 haftada aldım, 2 aydır diyetisyen kontrolundeyim sadece 2 kilo aldım neyseki. Bakalım bundan sonrası nasıl gidecek.

63 ile hamile kaldım canım hayır hiç olmadı bazen keske olsaydı belkı bu kadar almazdım dıyorum sabahları uyandıgım da mıde bulantısı oldu sadece daha cok mıde yanması yasadım ben
Benim de aynen öyle oldu. Sabahları içim kıyılır gibi oluyordu sadece, kraker filan yiyip bastırıyordum. sonra da gün içinde iştahım çok çok açıktı. eğer 9 ay öyle devam etseydi, 40-50 kilo alırdım heralde.

bebıslerımız saglıklı dogsun da dogum sonrasında veırırz ınsallah fazlalıkları önceden oturup aglıyordum kılo alıyorum dıye ama artık takmıyorum zaten surda ıkı ayım kaldı dıyorum hayırlısı artık

Ben yatiyorum arada. Yastigi yukselttim biraz sag ve sol bi yerden sonra uyusuyo. Kisa surede olsa sirtustu yatiyorum

Istediğin herşeyi yedin mi sanırım önceden kilo verdin ? Maşallah ne güzel

Ben normalde 70 kiloydum. Hamile kalmadan bi 7 kilo aldim. 77ile hamile kaldim. Ilk 3 ay tekrar 70e dustum. Suan sabah tartildim 76.5im. Herseyi yiyorum diyet fln yapmiyorum. Sadece mide sikintim oldugu icin aksam 7de yeme isini bitiriyorum. Gece yemelerim olmayinca da cok kilo almadim canim.

63 ile hamile kaldım canım hayır hiç olmadı bazen keske olsaydı belkı bu kadar almazdım dıyorum sabahları uyandıgım da mıde bulantısı oldu sadece daha cok mıde yanması yasadım ben
Sanki beni anlatıyosun. 64 ile kaldım bende. bulantım hiç olmadı olsa alamazdım belki diyorum.. benmde hep yanma oldu binde bir sabahları bulantım oldu geçti.. bukadar bana benzemen çok ilginç

Maşallah bana normalde daha gergin sınırlı bir tiptim hamilelikte pamuk gibi
Kusum iice değişik şeyler yapiyolar artık ben anlayamıyorum bi bakıyorum yanları tekmeliyor bir midem bir mesane kafalarına göre takılıyorlar

Sanki beni anlatıyosun. 64 ile kaldım bende. bulantım hiç olmadı olsa alamazdım belki diyorum.. benmde hep yanma oldu binde bir sabahları bulantım oldu geçti.. bukadar bana benzemen çok ilginç
Hahaha demekki bunyelerimiz bir bende sadece ben boyleyim saniyordum hatta cevrem de kilo almayan insanlaei gorunce neden ben diyordum kendi kendime bu arada boyum da kisa yani bide kilo alinca eheeeyu​

Ben de 7 kilo aldım 64 ile hamile kaldım. Ama spor yapıyorum o yüzden popom falan fazla genişlemedi çok şükür. Karnım çok büyüdü yaa 24. Haftadan sonra

Kuzum sendeki nasıl bir sancıydı?tarif edee misin

Hahaha demekki bunyelerimiz bir bende sadece ben boyleyim saniyordum hatta cevrem de kilo almayan insanlaei gorunce neden ben diyordum kendi kendime bu arada boyum da kisa yani bide kilo alinca eheeeyu​
Benmde boyum 1,58 şuan kocaman tombik bişeyim. Kocama göre tank gibiymişim..
valla bende bi benim sanıyodum demekki tek değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…