2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynı durumdayım canım. Belim çok ağrıyo benimde biraz fazla ayakta kalınca. Valla çorbayı bile sandalyeye oturarak karıştırıyorum napiim.

Mecbur yapmak lazım cnm bir şekilde çözüm bulacağız. Ben de sopaya bezi takayım öyle mi sileyim dedim olduğu kadarıyla artık.

gene gozumu kirpmadan sabah oldu yaa o kadarda serum yemistim atesim 37.8 lerde surunuyor karin agrisi bas agrisi bacak agrisida eklendi ilac kullanmadan gecrrmi sanki bu hastalik yaa

Cnm çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Genel olarak ben de iyi uyuyorum cnm. İki normal bir küçük yastıkla dans ediyorum geceleri :) ahh o rüyalar ya. bir sürü şey görüyorum ama uyanık gibide hissediyorum kendimi sonra unutuyorum. O zaman anlıyorum rüyaymış. Saabhlık alıyordum rüyamda. Allahım ne kadar ucuza getiridim ne güzel diyordum piyasa kafayı yedirtti bana.

Kizlar istah durumunuz nasil ?
Kac kg aldiniz toplam ?

İştahımın maşallahı var 10 kilo aldım şimdiye kadar.

Kizlar istah durumunuz nasil ?
Kac kg aldiniz toplam ?
61 kg ile hamile kaldım boyum 1.67 cm 6 kg almışım 67 kiloyum şuanda. İlk çocukta 13 kilo almıştım inşallah bunda da o kadarla bitiririm
Kızlar bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başlasam mı
Erken Doğum riskin yoksa birkaç hafta daha beklenebilir bence. Çok erken yıkayınca da beklemekten tozlanıyorlar sanki. Ben eylül ayı bitikten sonra yıkamayı düşünüyorum. Hem kapı cam kapanır toz da olmaz ortalık.

Gebelik şekeri çıkıp evde şekerini ölcenler 1 günde ortalama nasıl cikiyo değerleri yazabilir mi rica etsem ? Ben bugün ilk defa ölçtüm de sizlerde nasıl cıktı merak ettim . Benim değerler doktorun dediğine göre normal açken 95 in altında yemekten 1 saat sonra ise 140 in altında. Mesela açken 84 cıktı kahvaltıdan sonra 118 cıktı. Ama sizlerinki de nasıl merak ediyorum .

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım çünkü şekerim hep senin dediğin gibi çıkıyor. Doktor da normal yaptırmana gerek yok dedi. Senin şeker normale dönüyor demek ki :)

Ben daha şeker yükleme yapmadım öncesinde şeker takibi yapıyorum canım malesef tokluk şekerim bazen yüksek çıkıyor en yüksek 161 i gördüm mesela dun

Aman degisik seyler yapsında daha dursunlar, gelmeye kalkmasin...bugün farklı seyler hissediyorum vajinada..

Ben daha şeker yükleme yapmadım öncesinde şeker takibi yapıyorum canım malesef tokluk şekerim bazen yüksek çıkıyor en yüksek 161 i gördüm mesela dun

Doktor bana en yüksek 140 olmalı demişti. Bugün hiç 140 görmedim. Ilk gün ama biraz da yediklerime dikkat ettim beyaz ekmek ve şeker tüketmedim meyveyi yarim muz olarak yedim makarnayı kepekli makarna yedim o yüzden galiba. Şeker yüklemesi 24 28 hafta arası yapılıyo diye biliyorum . Sen özellikle mi istemedin ?

İlkinde yapılmamıştı sorun da olmadı bunda da olmaz diye düşündüm doktor da o zaman takip yap dedi. Açıkçası ben normalde ne yiyorsam onu yedim. Çoğunlukla normal çıkıyor ama 2 gunde 2 defa tokluk şekerim yüksek çıkmış.

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım çünkü şekerim hep senin dediğin gibi çıkıyor. Doktor da normal yaptırmana gerek yok dedi. Senin şeker normale dönüyor demek ki :)

Ben yemiyorum o yüzden normal cikiyo galiba. Beyaz ekmek şeker beyaz makarna falan yada paketli gıdalar şekerli içecekler hiçbirini tüketmedim bugün . Normal beslenme seklimde beslensem abooooo makine bozulurdu heralde ekmeği sadece INCE 1 dilim yedim o da siyah ekmekdi . Kahvaltida sadeve 1 yumurta eccik peynir domates salatalik yedim . 1 bardak sekersiz cay ictim . Normaldr ben tereyagli recelli ekmekler yada cikolatali ekmek de yiyorum onu kestim patates kızartması nerdeyse hergun yiyodum onu kestim . Ac kalmadım ama bi nevi diyet yaptım galiba .

Zaten ekmek ve şekeri kesince otomatikman düşüyo şeker ama insan yine de korkuyo bide ilk olduğu için galiba benim daha bi panik yaptım .

Gayet güzel çıkmış canım sabahları biraz dirençli benim 85-130 genelde ama gün içinde 82-110 yada 85-120 bazen 90 aç tok 140 cikiyo iki kez de 145 çıktı tok diyete devam bir ay olacak hemen hemen baslayali

Şeker ölçümün gayet iyi cnm beni doktorum diyetisyene yonlendirdi hem kilo almadım hemde normale döndü
Ara öğünlerini yap meyve yersen yoğurtla dengelemesi icin patates pirinç havuç hamurişleri tatli yeme ben doğurana devam edeceğim ve arada ölçmeye devam

Zaten ekmek ve şekeri kesince otomatikman düşüyo şeker ama insan yine de korkuyo bide ilk olduğu için galiba benim daha bi panik yaptım .
Canım bende ekmek hamur işi şdekerli herşey muz üzüm incir kavun karpuz kesinlikle yasak kaçamak bile yok yemekte tam diyet tam doymak. Yok zaten 4.5kg almıştım 1kilo vermişim 28.haftadym ama yinede çok dusmuyo benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…