- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
32. Haftada ideal sanki hangi deterjanla yıkasakOnu bende dusunuyorum ne zaman yapsam izne cikinca yikasam cok mu gec olur
Aynı durumdayım canım. Belim çok ağrıyo benimde biraz fazla ayakta kalınca. Valla çorbayı bile sandalyeye oturarak karıştırıyorum napiim.
gene gozumu kirpmadan sabah oldu yaa o kadarda serum yemistim atesim 37.8 lerde surunuyor karin agrisi bas agrisi bacak agrisida eklendi ilac kullanmadan gecrrmi sanki bu hastalik yaa
Gunaydinlar hanimlar gordugum kadariyla herkes uyku zorlugu cekiyor. Ben cok rahat uyuyabiliyorum. Hamile yastigini icat edenden Allah razi olsunama donerken once gobegimi atiyorum sonra vucudumu ceviriyorum g gece karnim kasilmis bi sekilde uyandim sanirim sancim vardi ama sabah gecmisti bu aralar cok sacma sapan ruyalar goruyorum sanirim seytan vesvese veriyor. Alakasiz seyler goruyorum. Ruya oldugunu bilsemde sabaha kadar devam ediyor dun benimde bogazimdan kulagima agri vardi. 2 tarafta beyazlik olusmus. Sanirim tonailit oluyorum dedim oturdum zencefilli balli cay ictim agri gecti ama beyazlik var gibi hala. Suan iyiyim de atesim cikip doktora gitmem insallah
Kizlar istah durumunuz nasil ?
Kac kg aldiniz toplam ?
Ayyy vallaha boylarimiz da aynıBenmde boyum 1,58 şuan kocaman tombik bişeyim. Kocama göre tank gibiymişim..
valla bende bi benim sanıyodum demekki tek değiliz
Bence biriktirme gelenlerde ayri yıka utule hepsi bir arada zor oluyordaha gelecek kıyafetlerde var aslında iki hafta beklesem mi
Ahahhaha kız kardeşmyiz acaba bizAyyy vallaha boylarimiz da aynı
61 kg ile hamile kaldım boyum 1.67 cm 6 kg almışım 67 kiloyum şuanda. İlk çocukta 13 kilo almıştım inşallah bunda da o kadarla bitiririmKizlar istah durumunuz nasil ?
Kac kg aldiniz toplam ?
Erken Doğum riskin yoksa birkaç hafta daha beklenebilir bence. Çok erken yıkayınca da beklemekten tozlanıyorlar sanki. Ben eylül ayı bitikten sonra yıkamayı düşünüyorum. Hem kapı cam kapanır toz da olmaz ortalık.Kızlar bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başlasam mı
Gebelik şekeri çıkıp evde şekerini ölcenler 1 günde ortalama nasıl cikiyo değerleri yazabilir mi rica etsem ? Ben bugün ilk defa ölçtüm de sizlerde nasıl cıktı merak ettim . Benim değerler doktorun dediğine göre normal açken 95 in altında yemekten 1 saat sonra ise 140 in altında. Mesela açken 84 cıktı kahvaltıdan sonra 118 cıktı. Ama sizlerinki de nasıl merak ediyorum .
Gebelik şekeri çıkıp evde şekerini ölcenler 1 günde ortalama nasıl cikiyo değerleri yazabilir mi rica etsem ? Ben bugün ilk defa ölçtüm de sizlerde nasıl cıktı merak ettim . Benim değerler doktorun dediğine göre normal açken 95 in altında yemekten 1 saat sonra ise 140 in altında. Mesela açken 84 cıktı kahvaltıdan sonra 118 cıktı. Ama sizlerinki de nasıl merak ediyorum .
Aman degisik seyler yapsında daha dursunlar, gelmeye kalkmasin...bugün farklı seyler hissediyorum vajinada..Maşallah bana normalde daha gergin sınırlı bir tiptim hamilelikte pamuk gibi
Kusum iice değişik şeyler yapiyolar artık ben anlayamıyorum bi bakıyorum yanları tekmeliyor bir midem bir mesane kafalarına göre takılıyorlar
Aklına ole şeyler getirme kusum bnmkide habire oynuyor tuvalete taşımaktan napiyosun kızım demekten yıldım :)Aman degisik seyler yapsında daha dursunlar, gelmeye kalkmasin...bugün farklı seyler hissediyorum vajinada..
Ben daha şeker yükleme yapmadım öncesinde şeker takibi yapıyorum canım malesef tokluk şekerim bazen yüksek çıkıyoren yüksek 161 i gördüm mesela dun
Doktor bana en yüksek 140 olmalı demişti. Bugün hiç 140 görmedim. Ilk gün ama biraz da yediklerime dikkat ettim beyaz ekmek ve şeker tüketmedim meyveyi yarim muz olarak yedim makarnayı kepekli makarna yedim o yüzden galiba. Şeker yüklemesi 24 28 hafta arası yapılıyo diye biliyorum . Sen özellikle mi istemedin ?
Ben şeker yüklemesi yaptırmadım çünkü şekerim hep senin dediğin gibi çıkıyor. Doktor da normal yaptırmana gerek yok dedi. Senin şeker normale dönüyor demek ki :)
İlkinde yapılmamıştı sorun da olmadı bunda da olmaz diye düşündüm doktor da o zaman takip yap dedi. Açıkçası ben normalde ne yiyorsam onu yedim. Çoğunlukla normal çıkıyor ama 2 gunde 2 defa tokluk şekerim yüksek çıkmış.
Gayet güzel çıkmış canım sabahları biraz dirençli benim 85-130 genelde ama gün içinde 82-110 yada 85-120 bazen 90 aç tok 140 cikiyo iki kez de 145 çıktı tok diyete devam bir ay olacak hemen hemen baslayaliGebelik şekeri çıkıp evde şekerini ölcenler 1 günde ortalama nasıl cikiyo değerleri yazabilir mi rica etsem ? Ben bugün ilk defa ölçtüm de sizlerde nasıl cıktı merak ettim . Benim değerler doktorun dediğine göre normal açken 95 in altında yemekten 1 saat sonra ise 140 in altında. Mesela açken 84 cıktı kahvaltıdan sonra 118 cıktı. Ama sizlerinki de nasıl merak ediyorum .
Şeker ölçümün gayet iyi cnm beni doktorum diyetisyene yonlendirdi hem kilo almadım hemde normale döndüDoktor bana en yüksek 140 olmalı demişti. Bugün hiç 140 görmedim. Ilk gün ama biraz da yediklerime dikkat ettim beyaz ekmek ve şeker tüketmedim meyveyi yarim muz olarak yedim makarnayı kepekli makarna yedim o yüzden galiba. Şeker yüklemesi 24 28 hafta arası yapılıyo diye biliyorum . Sen özellikle mi istemedin ?
Canım bende ekmek hamur işi şdekerli herşey muz üzüm incir kavun karpuz kesinlikle yasak kaçamak bile yok yemekte tam diyet tam doymak. Yok zaten 4.5kg almıştım 1kilo vermişim 28.haftadym ama yinede çok dusmuyo benimkiZaten ekmek ve şekeri kesince otomatikman düşüyo şeker ama insan yine de korkuyo bide ilk olduğu için galiba benim daha bi panik yaptım .
Maşallahım var tosun gibiyim, gecen hafta kontrolum vardı 16 kilo almıstim sonra tartılmadım..diyet yok bisey yok almaya devam bu gidişle cunku hep yiyesim varKizlar istah durumunuz nasil ?
Kac kg aldiniz toplam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?