2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gayet güzel çıkmış canım sabahları biraz dirençli benim 85-130 genelde ama gün içinde 82-110 yada 85-120 bazen 90 aç tok 140 cikiyo iki kez de 145 çıktı tok diyete devam bir ay olacak hemen hemen baslayali

Bana daha belli bi diyet vermedi sadece ben kendi kendime bazı şeyleri yemedim . Ama normal beslenme seklimde yeseydim benimde yüksek çıkardı galiba .

Öyle çok bi iştahım yok benim . Hamile kalmadan önce de 2 kere yerdim sadece . Şimdi 3 e çıkardım biri meyve ve süt . Ara öğün koyamıyorum çok.

Abooo herşey yasak kuzum ya doyuyor Musun peki? Güçsüz kalmayasın sonra

Benimki o kadar yüksek değil. Şeker yüklenmesinde de açlık sekerim normal cıktı şekerli suyu içtikten 1 saat sonra 198 mi 193 mu ne çıkmıştı 2 saat sonra da 145 'di galiba . Ama etrafımdaki insanlar beni o kadar korkuttu ki anlatamam kendimi agir şeker hastası gibi hissediyodum. Bugün olcum yapınca rahatladım biraz .

Kahvaltın çok az olmuş bence. Tereyağ bal yiyebilirsin mesela, zeytin yiyebilirsin, peyniri arttırabilirsin. Ekmek 2 dilim olabilir. Tabi miden almıyorsa bişey diyemem de eğer öyle bir sorunun yoksa kahvaltıyı daha güçlü edip öğlen ve akşam yemeğini ona göre dengeleyebilirsin.

Abooo herşey yasak kuzum ya doyuyor Musun peki? Güçsüz kalmayasın sonra
Doymuyorummaleaef canım. Yarı aç gibi hep.... İnşallah şeker düşer de insülin başlamaz tek ümidim o eskiden hiç şekerim falan yoktu ailede kimsede yok yüklemede çıktı hayırlısıyla su zamanlarimizi atlatiriz insallahh

Midemde sorun yok ama psikolojik galiba korkudan dolayı çok fazla yeme isteğim yok . Herkes bana erken doğurursun sen çocuk kilolu olur doguramazsin sezeryan olur yada ayy şekerin mi cıktı o zaman büyük al kıyafetlerini seninki çok büyük doğar dedi tabi bunlar en hafifiydi . O yüzden korktum galiba . Az yesemde doymuş hissediyorum .

Bebek ya da sen vitaminsiz kalma da önemli olan o.
Çevrenin de lafına ne bakıyorsun sen. Geçen dizlerde bi elbise giydim dışarı çıktım, mahalleden bir teyze “böyle gezersen normal Doğum yapamaZsın” dedi. Bir an gaflete düştüm “niye ki, soğuk falan kapmam ya hava çok sıcak zaten” dedim. Bacaklarım gözüküyormuş ondan normal Doğum yapamazmışım. La havle çektim uzaklaştım. Ağzı olan konuşuyor yani.
Bir de geçen burda bir arkadaşa da demiştim, 4.5 kilo olarak normal doğumla dünyaya gelmişim 33 yıl önce. Şimdi teknoloji de uçtu gidiyor, bebeğin iri olması tek başına doğum şeklini etkilemez. Sen elalemin lafıyla önce kendini sonra bebeğini besinsiz bırakma :)

Doğru söylüyosun ama gene de korkuyo insan bende diyorum doktordan iyi mi bilecekler diye ama insan bi acaba demeye devam ediyo . Yarın doktora gidicem sorcam o zaman. Gerçekten psikolojim bozuluyo galiba .

İnşallah canım
Hamilelik şekeri böyle bişey demek ki. Doğumla birlikte hepsi geçecek inşallah

Açlık benim 80-89 arası geziniyor tokluk 80-125 arası tabii tokluk değerlerim yürüyüşle böyle.. yürümediğim zaman fena...öyle yazıp kontrole gitsem kesin başlamıştık insüline. Ilk hastanede ölçüldüğünde çok yüksek çıktı 1. Saat 248 2.Saat 211 neyse şükür ki düştü.

Ayy benim anneannemde hep 5 kilo dogururum derdi. Anneanne ufak at derdim bende yirtiksiz 1.50cm boyla mumkun degil derdim. Ne bilim oyle dediler derdi

Günaydın arkadaşlar biberon sterilizatörü alan oldu mu? Daha önce kullananlar tavsiye edebilecekleri bir ürün var mı?

Kizlar bebek kiyafetlerimizi yikadim utulemek kaldi geriye.
Bir de dolap duzeni yapicam.

Erken diyorlar ama ben simdiden kendimi cok agir ve yorgun hissediyorum, daha sonra hic yapamam gibi geliyor.

Hic agrilarim yok diye magnezyum kullanmamistim bu zamana kadar dun gece kemiklerim cok sizladi basladim hemen.
Ama benim soyke bir sorunum var. Duzenli kullanamiyorum. cok unutuyorum icmeyi.

Sofraya oturmadan gozunun onune koy yemekten hemen sonra ic. Magnezyum kasilma icinde onemli kullanmaya calis yaz gunu terleyip atiyoruz vucuttan herseyi

Ayy benim anneannemde hep 5 kilo dogururum derdi. Anneanne ufak at derdim bende yirtiksiz 1.50cm boyla mumkun degil derdim. Ne bilim oyle dediler derdi

Benim annemin boyu uzun ama o zamanlar kilolu değilmiş. Çok da kolay doğurmuş valla. Taktik istiyorum vermiyor
Tabi boyla kiloyla alakalı değil yapıyla alakalı. Ben daha hiç çatı muayenesi olmadığım için farazi konuşuyorum normal Doğum yapacam diye. İnşallah koca kafalı olmaz da bizim kız yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…