- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
Gayet güzel çıkmış canım sabahları biraz dirençli benim 85-130 genelde ama gün içinde 82-110 yada 85-120 bazen 90 aç tok 140 cikiyo iki kez de 145 çıktı tok diyete devam bir ay olacak hemen hemen baslayali
Şeker ölçümün gayet iyi cnm beni doktorum diyetisyene yonlendirdi hem kilo almadım hemde normale döndü
Ara öğünlerini yap meyve yersen yoğurtla dengelemesi icin patates pirinç havuç hamurişleri tatli yeme ben doğurana devam edeceğim ve arada ölçmeye devam
Canım bende ekmek hamur işi şdekerli herşey muz üzüm incir kavun karpuz kesinlikle yasak kaçamak bile yok yemekte tam diyet tam doymak. Yok zaten 4.5kg almıştım 1kilo vermişim 28.haftadym ama yinede çok dusmuyo benimki
Canım bende ekmek hamur işi şdekerli herşey muz üzüm incir kavun karpuz kesinlikle yasak kaçamak bile yok yemekte tam diyet tam doymak. Yok zaten 4.5kg almıştım 1kilo vermişim 28.haftadym ama yinede çok dusmuyo benimki
Ben yemiyorum o yüzden normal cikiyo galiba. Beyaz ekmek şeker beyaz makarna falan yada paketli gıdalar şekerli içecekler hiçbirini tüketmedim bugün . Normal beslenme seklimde beslensem abooooo makine bozulurdu heraldeekmeği sadece INCE 1 dilim yedim o da siyah ekmekdi . Kahvaltida sadeve 1 yumurta eccik peynir domates salatalik yedim . 1 bardak sekersiz cay ictim . Normaldr ben tereyagli recelli ekmekler yada cikolatali ekmek de yiyorum onu kestim patates kızartması nerdeyse hergun yiyodum onu kestim . Ac kalmadım ama bi nevi diyet yaptım galiba .
Doymuyorummaleaef canım. Yarı aç gibi hep.... İnşallah şeker düşer de insülin başlamaz tek ümidim o eskiden hiç şekerim falan yoktu ailede kimsede yok yüklemede çıktı hayırlısıyla su zamanlarimizi atlatiriz insallahhAbooo herşey yasak kuzum ya doyuyor Musun peki? Güçsüz kalmayasın sonra
Gittimde birşey demedi. Bi hafta sonra tekrar çağırdı bakalım bişey diyecekmi.Cnm sen doktora gideceğim diyordun kasılmalardan ötürü gittin mi?
Kahvaltın çok az olmuş bence. Tereyağ bal yiyebilirsin mesela, zeytin yiyebilirsin, peyniri arttırabilirsin. Ekmek 2 dilim olabilir. Tabi miden almıyorsa bişey diyemem de eğer öyle bir sorunun yoksa kahvaltıyı daha güçlü edip öğlen ve akşam yemeğini ona göre dengeleyebilirsin.
Midemde sorun yok ama psikolojik galiba korkudan dolayı çok fazla yeme isteğim yok . Herkes bana erken doğurursun sen çocuk kilolu olur doguramazsin sezeryan olur yada ayy şekerin mi cıktı o zaman büyük al kıyafetlerini seninki çok büyük doğar dedi tabi bunlar en hafifiydi . O yüzden korktum galiba . Az yesemde doymuş hissediyorum .
Bebek ya da sen vitaminsiz kalma da önemli olan o.
Çevrenin de lafına ne bakıyorsun sen. Geçen dizlerde bi elbise giydim dışarı çıktım, mahalleden bir teyze “böyle gezersen normal Doğum yapamaZsın” dedi. Bir an gaflete düştüm “niye ki, soğuk falan kapmam ya hava çok sıcak zaten” dedim. Bacaklarım gözüküyormuş ondan normal Doğum yapamazmışım. La havle çektim uzaklaştım. Ağzı olan konuşuyor yani.
Bir de geçen burda bir arkadaşa da demiştim, 4.5 kilo olarak normal doğumla dünyaya gelmişim 33 yıl önce. Şimdi teknoloji de uçtu gidiyor, bebeğin iri olması tek başına doğum şeklini etkilemez. Sen elalemin lafıyla önce kendini sonra bebeğini besinsiz bırakma :)
Doymuyorummaleaef canım. Yarı aç gibi hep.... İnşallah şeker düşer de insülin başlamaz tek ümidim o eskiden hiç şekerim falan yoktu ailede kimsede yok yüklemede çıktı hayırlısıyla su zamanlarimizi atlatiriz insallahh
Açlık benim 80-89 arası geziniyor tokluk 80-125 arası tabii tokluk değerlerim yürüyüşle böyle.. yürümediğim zaman fena...öyle yazıp kontrole gitsem kesin başlamıştık insüline. Ilk hastanede ölçüldüğünde çok yüksek çıktı 1. Saat 248 2.Saat 211Gebelik şekeri çıkıp evde şekerini ölcenler 1 günde ortalama nasıl cikiyo değerleri yazabilir mi rica etsem ? Ben bugün ilk defa ölçtüm de sizlerde nasıl cıktı merak ettim . Benim değerler doktorun dediğine göre normal açken 95 in altında yemekten 1 saat sonra ise 140 in altında. Mesela açken 84 cıktı kahvaltıdan sonra 118 cıktı. Ama sizlerinki de nasıl merak ediyorum .
Bebek ya da sen vitaminsiz kalma da önemli olan o.
Çevrenin de lafına ne bakıyorsun sen. Geçen dizlerde bi elbise giydim dışarı çıktım, mahalleden bir teyze “böyle gezersen normal Doğum yapamaZsın” dedi. Bir an gaflete düştüm “niye ki, soğuk falan kapmam ya hava çok sıcak zaten” dedim. Bacaklarım gözüküyormuş ondan normal Doğum yapamazmışım. La havle çektim uzaklaştım. Ağzı olan konuşuyor yani.
Bir de geçen burda bir arkadaşa da demiştim, 4.5 kilo olarak normal doğumla dünyaya gelmişim 33 yıl önce. Şimdi teknoloji de uçtu gidiyor, bebeğin iri olması tek başına doğum şeklini etkilemez. Sen elalemin lafıyla önce kendini sonra bebeğini besinsiz bırakma :)
bence gereksiz bişey kaynatınca da sterilize oluyor gerek yok die düşündüğüm için almayacağımGünaydın arkadaşlar biberon sterilizatörü alan oldu mu? Daha önce kullananlar tavsiye edebilecekleri bir ürün var mı?
Kizlar bebek kiyafetlerimizi yikadim utulemek kaldi geriye.
Bir de dolap duzeni yapicam.
Erken diyorlar ama ben simdiden kendimi cok agir ve yorgun hissediyorum, daha sonra hic yapamam gibi geliyor.
Hic agrilarim yok diye magnezyum kullanmamistim bu zamana kadar dun gece kemiklerim cok sizladi basladim hemen.
Ama benim soyke bir sorunum var. Duzenli kullanamiyorum. cok unutuyorum icmeyi.
Ayy benim anneannemde hep 5 kilo dogururum derdi. Anneanne ufak at derdim bendeyirtiksiz 1.50cm boyla mumkun degil derdim. Ne bilim oyle dediler derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?