- 10 Ağustos 2018
- 151
- 152
- 18
Sofraya oturmadan gozunun onune koy yemekten hemen sonra ic. Magnezyum kasilma icinde onemli kullanmaya calis yaz gunu terleyip atiyoruz vucuttan herseyi
Kizlar bebek kiyafetlerimizi yikadim utulemek kaldi geriye.
Bir de dolap duzeni yapicam.
Erken diyorlar ama ben simdiden kendimi cok agir ve yorgun hissediyorum, daha sonra hic yapamam gibi geliyor.
Hic agrilarim yok diye magnezyum kullanmamistim bu zamana kadar dun gece kemiklerim cok sizladi basladim hemen.
Ama benim soyke bir sorunum var. Duzenli kullanamiyorum. cok unutuyorum icmeyi.
Açlık benim 80-89 arası geziniyor tokluk 80-125 arası tabii tokluk değerlerim yürüyüşle böyle.. yürümediğim zaman fena...öyle yazıp kontrole gitsem kesin başlamıştık insüline. Ilk hastanede ölçüldüğünde çok yüksek çıktı 1. Saat 248 2.Saat 211neyse şükür ki düştü.
Aslında bende tembel ruhluyum ev kedisi gibiyimdir ama o kadar yüksek çıkınca şok oldum. Kadın doğumcu öyle bir baktı ki bi de üzerine endokrin ve diyetisyende korkutunca kendimi sokaklara attım ama yoruluyorum biraz o ayrı..Senin çok yüksek çıkmış benim hastanede 1. Saat 193 2. Saat 148 çıkmıştı galiba . Ama benimde yürüyüş yapmam gerek de iste . Biraz tembel bi ruhum var galiba .
Aslında bende tembel ruhluyum ev kedisi gibiyimdir ama o kadar yüksek çıkınca şok oldum. Kadın doğumcu öyle bir baktı ki bi de üzerine endokrin ve diyetisyende korkutunca kendimi sokaklara attım ama yoruluyorum biraz o ayrı..
Mide tarafından başladı safra mide o noktalarda 1 1.5 saat geçmeyen bir ağrım oldu, doktorum doğum sancısı olduğunu sanmıyorum ama nstye bi gir yinede demişti.
Sancin mi var?
evet bende anladım bunu yürüyüş çok önemliymiş eşimde bana katılıyor kilo verdiEn iyisini yapiyosun aslında. Şeker olsun olmasın yürüyüş çok önemli. Bende başlayım artık yavaş yavaş. Bugün de doktorda randevum var şeker için. Sonuçlara göre diyet yada insulin yazcak . Benim ailede de var babaannem insulin kullaniyodu teyzem ve ananemde şeker hastası. Beni de cok korkuttu doktor ama normal cikiyo şimdilik .
bnde takipteyim canım diyet yapıyorum açken 80-90 arası tokken de genelde 110 ile 130 arası ckıyor normal yani seninki deGebelik şekeri çıkıp evde şekerini ölcenler 1 günde ortalama nasıl cikiyo değerleri yazabilir mi rica etsem ? Ben bugün ilk defa ölçtüm de sizlerde nasıl cıktı merak ettim . Benim değerler doktorun dediğine göre normal açken 95 in altında yemekten 1 saat sonra ise 140 in altında. Mesela açken 84 cıktı kahvaltıdan sonra 118 cıktı. Ama sizlerinki de nasıl merak ediyorum .
evet bende anladım bunu yürüyüş çok önemliymiş eşimde bana katılıyor kilo verdiNormal çıkıyorsa diyetle devam edersin herhalde. Hem yediklerimize dikkat edip hem de yürüyüş yapmak lazım işte..Benim aile de yok..Sanırım doktorların stratejisi bu korkutmak. Gerçi beni korkutmasa boğazı zor tutardım ya neyse..
bnde takipteyim canım diyet yapıyorum açken 80-90 arası tokken de genelde 110 ile 130 arası ckıyor normal yani seninki de
acken 77 ydi sanırım.. içecekten sonra lk 1 isaat 203 2 saat sonra da 209 çıkmıştıYükleme yapıldığında kaç çıkmıştı sekerin ?
evet haklısın bana da insanlar diyor ki ayy ne güzel doğru düzgün hiç kilo almamışsın,iyi gözüküyorsun ama neler çektiğimi bilmiyolar tabii.. beyaz un ve beyaz un giren hiçbirşeyi ve şekerli hiçbirşeyi yiyemiyorum geçen pastanenin önünden geçiyorum ağlayacaktım nerdeyse ya öyle güzel kokular geliyordu..dediğin gibi kaderimiz buymuş demek ki neyse miinikler sağlıklı olsunda yapacak bişey yok herşeye eyvallah..Ben tam dedim oh diyet dönemi bitti 9 ay canım ne istiyosa yiycem hamileligimde diye şeker cıktı gene diyet kaderim bu böyle yazılmış yazım diyorum artık
Evettt sırf bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum normalde pek sevmem tatlı pasta falan ama şimdi pastanenin önünden geçerken iç geçiriyorum resmenevet haklısın bana da insanlar diyor ki ayy ne güzel doğru düzgün hiç kilo almamışsın,iyi gözüküyorsun ama neler çektiğimi bilmiyolar tabii.. beyaz un ve beyaz un giren hiçbirşeyi ve şekerli hiçbirşeyi yiyemiyorum geçen pastanenin önünden geçiyorum ağlayacaktım nerdeyse ya öyle güzel kokular geliyordu..dediğin gibi kaderimiz buymuş demek ki neyse miinikler sağlıklı olsunda yapacak bişey yok herşeye eyvallah..
işte bendede aynı durum hamilelik öncesi bi çikolatanın dolabımda 6 ay durduğunu bilirim ve işin tuhafı ilk 3 ay tatlı ve tatlı olan herşeyden tiksinmiştim. Sonradan nasıl oldu anlamadım önce meyveye dadandım hele karpuz bi çıktı kendimi kaybettim. Sonra nasıl olduğunu anlamadım aslında sağlıksız bişey de yemedim de işte porsiyon da önemliymişEvettt sırf bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum normalde pek sevmem tatlı pasta falan ama şimdi pastanenin önünden geçerken iç geçiriyorum resmen
canım ben unı baby aldım ama nasıldır bılmıyorum denıyecegım ıste bıde hacısakır sabunu tozunu demıslerdı bana :)32. Haftada ideal sanki hangi deterjanla yıkasak
kız kardeş olsak bu kadar benzer olamazdık emin ol canımAhahhaha kız kardeşmyiz acaba biz
aynen canım ya porsiyonlarımda hep küçüktü çünkü mide bulantısından lavabodan çıkamıyordum tam bulantı bitti şeker başladı hayırlısıyla kalan zamanımızı bir tamamlasak aslında diyet yapmak zor olsada geçici bir süre tek üzüldüğüm şey insülün başlarsa 34. haftada hastaneye yatırıyoruz demesi doktorun ama napalım hepimiz için inşallah sonu çok güzel olacakişte bendede aynı durum hamilelik öncesi bi çikolatanın dolabımda 6 ay durduğunu bilirim ve işin tuhafı ilk 3 ay tatlı ve tatlı olan herşeyden tiksinmiştim. Sonradan nasıl oldu anlamadım önce meyveye dadandım hele karpuz bi çıktı kendimi kaybettim. Sonra nasıl olduğunu anlamadım aslında sağlıksız bişey de yemedim de işte porsiyon da önemliymiş
sende bizdensin desene canım cevrenden tepkıler alıyor musun ayy cok kılo aalmıssın vs tarzındaMaşallahım var tosun gibiyim, gecen hafta kontrolum vardı 16 kilo almıstim sonra tartılmadım..diyet yok bisey yok almaya devam bu gidişle cunku hep yiyesim var
öyle şeyler düşünme canım gerek kalmıcak inşallah benimde bulantılardan dolayı mideme bişey girmiyordu girende çıkıyordu zaten bulantı bitince bi açlık bi aç gözlülük yemeğe bi dadandım şeer çıktı ama şimdi dikkat ediyorum sende ediyorsun bak sıkıntı yapma kendineaynen canım ya porsiyonlarımda hep küçüktü çünkü mide bulantısından lavabodan çıkamıyordum tam bulantı bitti şeker başladı hayırlısıyla kalan zamanımızı bir tamamlasak aslında diyet yapmak zor olsada geçici bir süre tek üzüldüğüm şey insülün başlarsa 34. haftada hastaneye yatırıyoruz demesi doktorun ama napalım hepimiz için inşallah sonu çok güzel olacak
beni komşum gördü uzun bi süre sonra aaaaa sen nolmuşsun böyle çok şişmişsin tuzlu mu yiyorsun dedi yooo aksine diyet yapıyorum dedim 10 kg aldım bu zamana kadar bu arada.. Ay ben 18 kilo ile doğuma gittim ama bak veriliyor fln dedi bide kendisi zayıf değil bende bu vermiş halin mi dedim o kdr sinirlendim ki anlatamam normalde takmam böle şeylere ama hamileyiz sonuçta alınıyoruz geldim eve ağladım malesef densizler dengesizler çok etrafta takmamak lazım aslında bunlarısende bizdensin desene canım cevrenden tepkıler alıyor musun ayy cok kılo aalmıssın vs tarzında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?