bende cok unutuyorum ya sımdı senın yazını okuyunca aklıma geldı de ıctım kan ılacını :) magnezyuma bende hıc baslamadım yogurtla peynırle takvıye yaparım dıye ama hata mı ettım acabaKizlar bebek kiyafetlerimizi yikadim utulemek kaldi geriye.
Bir de dolap duzeni yapicam.
Erken diyorlar ama ben simdiden kendimi cok agir ve yorgun hissediyorum, daha sonra hic yapamam gibi geliyor.
Hic agrilarim yok diye magnezyum kullanmamistim bu zamana kadar dun gece kemiklerim cok sizladi basladim hemen.
Ama benim soyke bir sorunum var. Duzenli kullanamiyorum. cok unutuyorum icmeyi.
hiç sorma canım gırgıra vur gitsin bende cok tepki aldım cevremden ve hala da alıyorum ilk zamanlar cok sinir oluyordum ama baktım olacak gıbı degıl aldırıs etmıyorum artık tontik diyenler mi dersin yuvarlayarak hastaneye göndercez diyenler mi dersin ne ararsan varbeni komşum gördü uzun bi süre sonra aaaaa sen nolmuşsun böyle çok şişmişsin tuzlu mu yiyorsun dedi yooo aksine diyet yapıyorum dedim 10 kg aldım bu zamana kadar bu arada.. Ay ben 18 kilo ile doğuma gittim ama bak veriliyor fln dedi bide kendisi zayıf değil bende bu vermiş halin mi dedim o kdr sinirlendim ki anlatamam normalde takmam böle şeylere ama hamileyiz sonuçta alınıyoruz geldim eve ağladım malesef densizler dengesizler çok etrafta takmamak lazım aslında bunları
İnşAllah.bunların hepsi o minik dünyalar güzeli meleklerin yüzünü gördüğümüzde unutulacak.. yeter ki sağlıklı olsunlar.aynen canım ya porsiyonlarımda hep küçüktü çünkü mide bulantısından lavabodan çıkamıyordum tam bulantı bitti şeker başladı hayırlısıyla kalan zamanımızı bir tamamlasak aslında diyet yapmak zor olsada geçici bir süre tek üzüldüğüm şey insülün başlarsa 34. haftada hastaneye yatırıyoruz demesi doktorun ama napalım hepimiz için inşallah sonu çok güzel olacak
acken 77 ydi sanırım.. içecekten sonra lk 1 isaat 203 2 saat sonra da 209 çıkmıştı
Şöyle ki ilk 6 ay evet cok tepki aldım, hatta psikolojimi bozmaya bile başladılar..Ama bu ay ilk görenler ay ne güzel hic kilo almamışsın diyorlar..Bence onların psikolojisi bozuksende bizdensin desene canım cevrenden tepkıler alıyor musun ayy cok kılo aalmıssın vs tarzında
evet haklısın bana da insanlar diyor ki ayy ne güzel doğru düzgün hiç kilo almamışsın,iyi gözüküyorsun ama neler çektiğimi bilmiyolar tabii.. beyaz un ve beyaz un giren hiçbirşeyi ve şekerli hiçbirşeyi yiyemiyorum geçen pastanenin önünden geçiyorum ağlayacaktım nerdeyse ya öyle güzel kokular geliyordu..dediğin gibi kaderimiz buymuş demek ki neyse miinikler sağlıklı olsunda yapacak bişey yok herşeye eyvallah..
hahahah tepkileri bile ters Allahım ya :) neyse az kaldı öyle diyenlerle doğumdan sonra görüşürüzŞöyle ki ilk 6 ay evet cok tepki aldım, hatta psikolojimi bozmaya bile başladılar..Ama bu ay ilk görenler ay ne güzel hic kilo almamışsın diyorlar..Bence onların psikolojisi bozuk
aslında almamışssın ya sen neden öyle diyolar ki ayrıca ya hamileyiz tabiiki de alacağız ünlü müyüz biz çiroz gibi hamilelik tamamlayalım anneliğin şanındandır azcık kilo sağlığımızı bozmadığımız sürece...kilo ne ki verilir.Benim arkadaşım liseden beri 60 kg yaşadı hamilelikte 37 kg aldı ve doğumdan sonra lisede bile olmadığı 55 kg ya indi ve özel diyet ya da spor yok.. insanlar sinir bozucu sadece konuşmak için konuşuyorlar.. hamilelerin sinirini bozmak için yaşayan bazı insanlar var.beni komşum gördü uzun bi süre sonra aaaaa sen nolmuşsun böyle çok şişmişsin tuzlu mu yiyorsun dedi yooo aksine diyet yapıyorum dedim 10 kg aldım bu zamana kadar bu arada.. Ay ben 18 kilo ile doğuma gittim ama bak veriliyor fln dedi bide kendisi zayıf değil bende bu vermiş halin mi dedim o kdr sinirlendim ki anlatamam normalde takmam böle şeylere ama hamileyiz sonuçta alınıyoruz geldim eve ağladım malesef densizler dengesizler çok etrafta takmamak lazım aslında bunları
diyorum yaa densiz işte o anda düşünmüyor söyledği şey mantıklı mı değil mi diye sırf can sıkmak için konuşuyor işte ne diyim kulak tıkamak ve bole insanlardan uzak kalmak gerekiyoraslında almamışssın ya sen neden öyle diyolar ki ayrıca ya hamileyiz tabiiki de alacağız ünlü müyüz biz çiroz gibi hamilelik tamamlayalım anneliğin şanındandır azcık kilo sağlığımızı bozmadığımız sürece...kilo ne ki verilir.Benim arkadaşım liseden beri 60 kg yaşadı hamilelikte 37 kg aldı ve doğumdan sonra lisede bile olmadığı 55 kg ya indi ve özel diyet ya da spor yok.. insanlar sinir bozucu sadece konuşmak için konuşuyorlar.. hamilelerin sinirini bozmak için yaşayan bazı insanlar var.
ay kıyamam ben bize yaaDolapta çikolata var açıp bakıyorum dolaba yutkunup kapatıyorum. Esin sabah ekmek alıp geliyo o beyaz ekmeğin kokusu geliyo yutkunup gözlerimi kaçırıyorum. Bazen o kadar çok istiyo ki canım anlatamam . Ama yememeye çalışıyorum . Allahtan burda türk pastanesi yok almanların yaptıklarını da ben pek sevmiyorum zaten pastane de olsa tutabilir miydim kendimi emin değilim
Ütülücez de doğru çok birikirBence biriktirme gelenlerde ayri yıka utule hepsi bir arada zor oluyor
vallahi öyle :) kaç yaşındaydın peki sen :)kız kardeş olsak bu kadar benzer olamazdık emin ol canım
oof insanlar çok düşüncesiz yaa...hiç sorma canım gırgıra vur gitsin bende cok tepki aldım cevremden ve hala da alıyorum ilk zamanlar cok sinir oluyordum ama baktım olacak gıbı degıl aldırıs etmıyorum artık tontik diyenler mi dersin yuvarlayarak hastaneye göndercez diyenler mi dersin ne ararsan var
yok çok şükür bakalım ya annemde bir gelsin yıkarız61 kg ile hamile kaldım boyum 1.67 cm 6 kg almışım 67 kiloyum şuanda. İlk çocukta 13 kilo almıştım inşallah bunda da o kadarla bitiririm
Erken Doğum riskin yoksa birkaç hafta daha beklenebilir bence. Çok erken yıkayınca da beklemekten tozlanıyorlar sanki. Ben eylül ayı bitikten sonra yıkamayı düşünüyorum. Hem kapı cam kapanır toz da olmaz ortalık.
Canım belki yediklerinden falan olmuş olabilir belkide ozaman öyle kasılma gibi hissediyor insan şimdi nasılsın inşallah geçici bir şey olmusturKızlar dün gece yine karnım sıkışıyor gibi oldu benim ya. Ama bu sefer aşağıya baskı hissi vs yoktu sadece ara ara karnım kasılıp sıkışma hissi oldu, canım baya yandı nefesim kesildi. Progestanı iki gündür gündüz almıyormuşum, unutmuşum... Biraz da eşimle bir meselede anlaşmazlığımız oldu, öyle büyük bir mesele değildi. Sonra sarılıp yattık yani öyle kavga tartışma değildi ama progestanı unutunca ve biraz da gergin konuşunca filan mı kasılmayı tetikledi acaba...
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? progestanı aksatınca sende illa bişey çıkıyo aman dikkat et canım yaa. yinede gerildiysen etkilemiş olabilir denkte gelmiş olabilir. geçtimi peki şimdi?Kızlar dün gece yine karnım sıkışıyor gibi oldu benim ya. Ama bu sefer aşağıya baskı hissi vs yoktu sadece ara ara karnım kasılıp sıkışma hissi oldu, canım baya yandı nefesim kesildi. Progestanı iki gündür gündüz almıyormuşum, unutmuşum... Biraz da eşimle bir meselede anlaşmazlığımız oldu, öyle büyük bir mesele değildi. Sonra sarılıp yattık yani öyle kavga tartışma değildi ama progestanı unutunca ve biraz da gergin konuşunca filan mı kasılmayı tetikledi acaba...
ben dalinin setini aldım içinde sıvı deterjanı var ama roxyi çok kullanan varcanım ben unı baby aldım ama nasıldır bılmıyorum denıyecegım ıste bıde hacısakır sabunu tozunu demıslerdı bana :)
ay kıyamam ben bize yaagerçekten kötü bir his.. Çok şanslısın o zaman türk pastanesi olmaması iyi..
26 yasındayım canım pekı ya sen kac yasındasn :)vallahi öyle :) kaç yaşındaydın peki sen :)
oof insanlar çok düşüncesiz yaa...
ama doktor benm kg alımıma sınırlama koydu. 3kg dan fazla alamazsın artık normal doğum yapamazsın dedi.tutuyorum artık kendimi
Circassian girl sana kg sınırlaması falan koymadımı doktorun canım
denemekte fayda var en azından hangısı daha ıyı hangısı kotu farkında varırız :)ben dalinin setini aldım içinde sıvı deterjanı var ama roxyi çok kullanan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?