2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende cok unutuyorum ya sımdı senın yazını okuyunca aklıma geldı de ıctım kan ılacını :) magnezyuma bende hıc baslamadım yogurtla peynırle takvıye yaparım dıye ama hata mı ettım acaba

hiç sorma canım gırgıra vur gitsin bende cok tepki aldım cevremden ve hala da alıyorum ilk zamanlar cok sinir oluyordum ama baktım olacak gıbı degıl aldırıs etmıyorum artık tontik diyenler mi dersin yuvarlayarak hastaneye göndercez diyenler mi dersin ne ararsan var

İnşAllah.bunların hepsi o minik dünyalar güzeli meleklerin yüzünü gördüğümüzde unutulacak.. yeter ki sağlıklı olsunlar.

sende bizdensin desene canım cevrenden tepkıler alıyor musun ayy cok kılo aalmıssın vs tarzında
Şöyle ki ilk 6 ay evet cok tepki aldım, hatta psikolojimi bozmaya bile başladılar..Ama bu ay ilk görenler ay ne güzel hic kilo almamışsın diyorlar..Bence onların psikolojisi bozuk

Dolapta çikolata var açıp bakıyorum dolaba yutkunup kapatıyorum. Esin sabah ekmek alıp geliyo o beyaz ekmeğin kokusu geliyo yutkunup gözlerimi kaçırıyorum. Bazen o kadar çok istiyo ki canım anlatamam . Ama yememeye çalışıyorum . Allahtan burda türk pastanesi yok almanların yaptıklarını da ben pek sevmiyorum zaten pastane de olsa tutabilir miydim kendimi emin değilim

Kızlar dün gece yine karnım sıkışıyor gibi oldu benim ya. Ama bu sefer aşağıya baskı hissi vs yoktu sadece ara ara karnım kasılıp sıkışma hissi oldu, canım baya yandı nefesim kesildi. Progestanı iki gündür gündüz almıyormuşum, unutmuşum... Biraz da eşimle bir meselede anlaşmazlığımız oldu, öyle büyük bir mesele değildi. Sonra sarılıp yattık yani öyle kavga tartışma değildi ama progestanı unutunca ve biraz da gergin konuşunca filan mı kasılmayı tetikledi acaba...

Şöyle ki ilk 6 ay evet cok tepki aldım, hatta psikolojimi bozmaya bile başladılar..Ama bu ay ilk görenler ay ne güzel hic kilo almamışsın diyorlar..Bence onların psikolojisi bozuk
hahahah tepkileri bile ters Allahım ya :) neyse az kaldı öyle diyenlerle doğumdan sonra görüşürüz

aslında almamışssın ya sen neden öyle diyolar ki ayrıca ya hamileyiz tabiiki de alacağız ünlü müyüz biz çiroz gibi hamilelik tamamlayalım anneliğin şanındandır azcık kilo sağlığımızı bozmadığımız sürece...kilo ne ki verilir.Benim arkadaşım liseden beri 60 kg yaşadı hamilelikte 37 kg aldı ve doğumdan sonra lisede bile olmadığı 55 kg ya indi ve özel diyet ya da spor yok.. insanlar sinir bozucu sadece konuşmak için konuşuyorlar.. hamilelerin sinirini bozmak için yaşayan bazı insanlar var.

diyorum yaa densiz işte o anda düşünmüyor söyledği şey mantıklı mı değil mi diye sırf can sıkmak için konuşuyor işte ne diyim kulak tıkamak ve bole insanlardan uzak kalmak gerekiyor

ay kıyamam ben bize yaa gerçekten kötü bir his.. Çok şanslısın o zaman türk pastanesi olmaması iyi..

kız kardeş olsak bu kadar benzer olamazdık emin ol canım
vallahi öyle :) kaç yaşındaydın peki sen :)
oof insanlar çok düşüncesiz yaa...
ama doktor benm kg alımıma sınırlama koydu. 3kg dan fazla alamazsın artık normal doğum yapamazsın dedi. tutuyorum artık kendimi
Circassian girl sana kg sınırlaması falan koymadımı doktorun canım

yok çok şükür bakalım ya annemde bir gelsin yıkarız

Canım belki yediklerinden falan olmuş olabilir belkide ozaman öyle kasılma gibi hissediyor insan şimdi nasılsın inşallah geçici bir şey olmustur

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? progestanı aksatınca sende illa bişey çıkıyo aman dikkat et canım yaa. yinede gerildiysen etkilemiş olabilir denkte gelmiş olabilir. geçtimi peki şimdi?

26 yasındayım canım pekı ya sen kac yasındasn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…