- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Yok canım ya yemekten olduğunu düşünmüyorum. Çünkü arada midemden, gazdan da rahatsız oluyorum. Onun gibi değildi. Çok sağol canım ilgin için şimdi iyiyim elhamdulillahCanım belki yediklerinden falan olmuş olabilir belkide ozaman öyle kasılma gibi hissediyor insan şimdi nasılsın inşallah geçici bir şey olmustur
Şimdi iyiyim canım sağolasın, gece birkaç kere daha sancı girdi uyandırdı uykudan ama geçti çok şükür. Progestan için üç beş alarm kurmam lazım benim galiba :) çok bunaldım şu çocuğuma bir şey olacak korkusundan ya.geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? progestanı aksatınca sende illa bişey çıkıyo aman dikkat et canım yaa. yinede gerildiysen etkilemiş olabilir denkte gelmiş olabilir. geçtimi peki şimdi?
TÜH BU TUTMADI YAA BEN 24 :)26 yasındayım canım pekı ya sen kac yasındasn :)
İŞTE O KORKU DAHA KÖTÜ YAPIYO ZATEN AMA KORKMA BETÜŞ SAPA SAĞLAM DOĞACAK İNŞALLAH :)Kızlar çok sağolun, ya şimdi aklıma geldi dün yeğenimi dişçiye götürdük bir de. Çürük dişi çekildi filan baya hereketli geçti, bir de sonrasında çocuğu sakinleştirmek için çömeldim ettim. Belki o hareket de bana çok geldi.
Yok canım ya yemekten olduğunu düşünmüyorum. Çünkü arada midemden, gazdan da rahatsız oluyorum. Onun gibi değildi. Çok sağol canım ilgin için şimdi iyiyim elhamdulillah
Şimdi iyiyim canım sağolasın, gece birkaç kere daha sancı girdi uyandırdı uykudan ama geçti çok şükür. Progestan için üç beş alarm kurmam lazım benim galiba :) çok bunaldım şu çocuğuma bir şey olacak korkusundan ya.
Kızlar dün gece yine karnım sıkışıyor gibi oldu benim ya. Ama bu sefer aşağıya baskı hissi vs yoktu sadece ara ara karnım kasılıp sıkışma hissi oldu, canım baya yandı nefesim kesildi. Progestanı iki gündür gündüz almıyormuşum, unutmuşum... Biraz da eşimle bir meselede anlaşmazlığımız oldu, öyle büyük bir mesele değildi. Sonra sarılıp yattık yani öyle kavga tartışma değildi ama progestanı unutunca ve biraz da gergin konuşunca filan mı kasılmayı tetikledi acaba...
Aman büyüsünler de sağlık sıhhatle canım. Her geçen hafta daha güçleniyor tekmeleri hareketleri elhamdulillahBuyuyolar kasilma normal gibi geldi ama progestani kullan duzenli canim. Doktor birak demedigi surece aksatma hic
Sen kasılma olduğunu söyledin mi?Gittimde birşey demedi. Bi hafta sonra tekrar çağırdı bakalım bişey diyecekmi.
Yok canım sancım. Nst de 20 yi az geçen sancılar olmuştu. Peki nst de çıktı mı sancın?Mide tarafından başladı safra mide o noktalarda 1 1.5 saat geçmeyen bir ağrım oldu, doktorum doğum sancısı olduğunu sanmıyorum ama nstye bi gir yinede demişti.
Sancin mi var?
olsun canım yakınız yıneTÜH BU TUTMADI YAA BEN 24 :)
İŞTE O KORKU DAHA KÖTÜ YAPIYO ZATEN AMA KORKMA BETÜŞ SAPA SAĞLAM DOĞACAK İNŞALLAH :)
Kuzum gittin mi ege üni.ye sen? Bende de öyle titreme oluyor. Şekerin normal çıkmıştı senin. Başka doktorda mı öyle büyük çıktıGünaydın arkadaşlar.28+3 günlük(ultrasonda 14 gün büyük çıkıyor)hamileliğim.birkaç gündür bebeğim fazla hareketli hıçkırık değil ama sanki o kıbırdadıkça karnım titriyor öyle garip bir hareket.sanki karnımda deprem oluyor.böyle hisseden varmı.
Daha Şiddetliydi canım.1 kere değil de Tekrar eden sancilarda gitmek lazımmış.Canım tam mide altında ince bir sizi gibi bir şey hissediyorum. Bugün de aynı yerden başlayan ağrım oldu. Bir saat sonra geçti. Şancı mı değil mi bilemiyorum. Üşüttüm sanıyorum. Seninki böyle miydi
2 defa 40 a varan çıktı önemli değil dediler. Zaten önlem olarak serum falan takılmıştı. 40 in üstünde 3 defayı geçecek şekilde olursa tehlikeliymiş.Yok canım sancım. Nst de 20 yi az geçen sancılar olmuştu. Peki nst de çıktı mı sancın?
Ben hepsini aynı anda yatmadan önce içiyodum kaç aydır. Etkinliği mi azalıyormuş yoksa zararlı mıymış ondan mı aynı anda içmemek lazım? Bu arada balık yağlı vitamin kompleksi, kan hapı ve magnezyum kullanıyorum sadece.Himm evet oyle yapayim en iyisi .
Doktor "ilaclari ust uste icme". dedi.
Ilac cok verdi.
Balik yagi magnezyum kalsiyum kan ilaci .
Bunlarin hepsini bir saat arayla icecem ama unutuyorum.
Amannn çok biliyorlar. Bebekler artık ağırlaştığı için aşağı iniyor ister istemez ondandır canım. Takma kafana. Olumsuz bişey olsa doktor söylerdi erken doğum riskin var diye.kızlar bugün beni iş yerinde kim görse göbegin düşmüş diyor daha erken degil mi bunun için
Amaan bana da kilo almadım diye bebeği zayıf doğar diyen var. Takmamak lazım.hiç sorma canım gırgıra vur gitsin bende cok tepki aldım cevremden ve hala da alıyorum ilk zamanlar cok sinir oluyordum ama baktım olacak gıbı degıl aldırıs etmıyorum artık tontik diyenler mi dersin yuvarlayarak hastaneye göndercez diyenler mi dersin ne ararsan var
Joker, ebebek, soobe, lcw bunlar var canım. Bir de babymall var.Kizlar yarin alisverise cikacaz nasipse bebek icin.daha henuz bi corap bile almadim.gerci abiden kalan kiyafetlerimizde var ama hastane icin yeni biseyler alayim diyorum.esim civilden alalim herseyi diyor besik kiyafet sampuan v.s. baska cok cesit olan nerden aldiniz.pek gezmeyi sevmez magaza magaza gerci benimde halim yokta.lcw dusundum ama oradada hersey her sanirim
Anladım canım. Benimde minik minik ama düzenli dedi hemşire. Ondan korkmuştum.2 defa 40 a varan çıktı önemli değil dediler. Zaten önlem olarak serum falan takılmıştı. 40 in üstünde 3 defayı geçecek şekilde olursa tehlikeliymiş.
Aynen masallah değerler guzel dusmusAçlık benim 80-89 arası geziniyor tokluk 80-125 arası tabii tokluk değerlerim yürüyüşle böyle.. yürümediğim zaman fena...öyle yazıp kontrole gitsem kesin başlamıştık insüline. Ilk hasaytanede ölçüldüğünde çok yüksek çıktı 1. Saat 248 2.Saat 211neyse şükür ki düştü.
Aynen masallah değerler guzel dusmusAçlık benim 80-89 arası geziniyor tokluk 80-125 arası tabii tokluk değerlerim yürüyüşle böyle.. yürümediğim zaman fena...öyle yazıp kontrole gitsem kesin başlamıştık insüline. Ilk hasaytanede ölçüldüğünde çok yüksek çıktı 1. Saat 248 2.Saat 211neyse şükür ki düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?