2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar çok sağolun, ya şimdi aklıma geldi dün yeğenimi dişçiye götürdük bir de. Çürük dişi çekildi filan baya hereketli geçti, bir de sonrasında çocuğu sakinleştirmek için çömeldim ettim. Belki o hareket de bana çok geldi.

Canım belki yediklerinden falan olmuş olabilir belkide ozaman öyle kasılma gibi hissediyor insan şimdi nasılsın inşallah geçici bir şey olmustur
Yok canım ya yemekten olduğunu düşünmüyorum. Çünkü arada midemden, gazdan da rahatsız oluyorum. Onun gibi değildi. Çok sağol canım ilgin için şimdi iyiyim elhamdulillah

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? progestanı aksatınca sende illa bişey çıkıyo aman dikkat et canım yaa. yinede gerildiysen etkilemiş olabilir denkte gelmiş olabilir. geçtimi peki şimdi?
Şimdi iyiyim canım sağolasın, gece birkaç kere daha sancı girdi uyandırdı uykudan ama geçti çok şükür. Progestan için üç beş alarm kurmam lazım benim galiba :) çok bunaldım şu çocuğuma bir şey olacak korkusundan ya.

26 yasındayım canım pekı ya sen kac yasındasn :)
TÜH BU TUTMADI YAA BEN 24 :)
İŞTE O KORKU DAHA KÖTÜ YAPIYO ZATEN AMA KORKMA BETÜŞ SAPA SAĞLAM DOĞACAK İNŞALLAH :)

Buyuyolar kasilma normal gibi geldi ama progestani kullan duzenli canim. Doktor birak demedigi surece aksatma hic

Buyuyolar kasilma normal gibi geldi ama progestani kullan duzenli canim. Doktor birak demedigi surece aksatma hic
Aman büyüsünler de sağlık sıhhatle canım. Her geçen hafta daha güçleniyor tekmeleri hareketleri elhamdulillah anormal gelince, alışılmışın dışında kasılma olunca korktum biraz. Bir de hemen kendimi suçluyorum şunu yaptım da oldu, ilacı aksatım da oldu, benim yüzümden diye başlıyorum ağlamaya

Mide tarafından başladı safra mide o noktalarda 1 1.5 saat geçmeyen bir ağrım oldu, doktorum doğum sancısı olduğunu sanmıyorum ama nstye bi gir yinede demişti.
Sancin mi var?
Yok canım sancım. Nst de 20 yi az geçen sancılar olmuştu. Peki nst de çıktı mı sancın?

kızlar bugün beni iş yerinde kim görse göbegin düşmüş diyor daha erken degil mi bunun için

Kuzum gittin mi ege üni.ye sen? Bende de öyle titreme oluyor. Şekerin normal çıkmıştı senin. Başka doktorda mı öyle büyük çıktı

Daha Şiddetliydi canım.1 kere değil de Tekrar eden sancilarda gitmek lazımmış.

Himm evet oyle yapayim en iyisi .
Doktor "ilaclari ust uste icme". dedi.
Ilac cok verdi.
Balik yagi magnezyum kalsiyum kan ilaci .
Bunlarin hepsini bir saat arayla icecem ama unutuyorum.
Ben hepsini aynı anda yatmadan önce içiyodum kaç aydır. Etkinliği mi azalıyormuş yoksa zararlı mıymış ondan mı aynı anda içmemek lazım? Bu arada balık yağlı vitamin kompleksi, kan hapı ve magnezyum kullanıyorum sadece.

kızlar bugün beni iş yerinde kim görse göbegin düşmüş diyor daha erken degil mi bunun için
Amannn çok biliyorlar. Bebekler artık ağırlaştığı için aşağı iniyor ister istemez ondandır canım. Takma kafana. Olumsuz bişey olsa doktor söylerdi erken doğum riskin var diye.

Kizlar yarin alisverise cikacaz nasipse bebek icin.daha henuz bi corap bile almadim.gerci abiden kalan kiyafetlerimizde var ama hastane icin yeni biseyler alayim diyorum.esim civilden alalim herseyi diyor besik kiyafet sampuan v.s. baska cok cesit olan nerden aldiniz.civilde gonlume gore bulabilirmiyim..pek gezmeyi sevmez magaza magaza gerci benimde halim yokta.lcw dusundum ama oradada hersey yok sanirim

Amaan bana da kilo almadım diye bebeği zayıf doğar diyen var. Takmamak lazım.

Joker, ebebek, soobe, lcw bunlar var canım. Bir de babymall var.

Aynen masallah değerler guzel dusmus

Aynen masallah değerler guzel dusmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…