- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
aynen canım :))olsun canım yakınız yıne
valla biz 2 hafta önce eminönünden alışveriş yaptık, civilde aldıklarımın çoğu vardı ve daha ucuzduKizlar yarin alisverise cikacaz nasipse bebek icin.daha henuz bi corap bile almadim.gerci abiden kalan kiyafetlerimizde var ama hastane icin yeni biseyler alayim diyorum.esim civilden alalim herseyi diyor besik kiyafet sampuan v.s. baska cok cesit olan nerden aldiniz.civilde gonlume gore bulabilirmiyim..pek gezmeyi sevmez magaza magaza gerci benimde halim yokta.lcw dusundum ama oradada hersey yok sanirim
Yükseliş göstermiyorsa korkma hiç, doktorun görmedi mi sonucu?Anladım canım. Benimde minik minik ama düzenli dedi hemşire. Ondan korkmuştum.
böyle söylemen moral oldu valla çok sağol :)Aynen masallah değerler guzel dusmus
Perşembe öğleden sonra canım randevum.benim 11. Haftaya kadar normal gidiyordu sonradan bir hafta önden gidiyordu en son Ağustos'ta fark iki haftaya çıkınca ege hanım acil şeker yüklemesi istedi şekerde çıkmadı.detaylıda ve başka doktordada önden gidiyor gelişimi demişlerdi ama kaç gün hiç söylemediler.ege hanım 25 haftalık olması gerekiyor ama ölçümler 27 haftalık demişti.bakalım perşembe günü adet tarihine göre 29+O ultrasonda ne çıkacak.Kuzum gittin mi ege üni.ye sen? Bende de öyle titreme oluyor. Şekerin normal çıkmıştı senin. Başka doktorda mı öyle büyük çıktı
Aman büyüsünler de sağlık sıhhatle canım. Her geçen hafta daha güçleniyor tekmeleri hareketleri elhamdulillahanormal gelince, alışılmışın dışında kasılma olunca korktum biraz. Bir de hemen kendimi suçluyorum şunu yaptım da oldu, ilacı aksatım da oldu, benim yüzümden diye başlıyorum ağlamaya
sağol canım inşallah düzelecek afife ve kuzusu :)Merhaba kizlar bi kere ipin ucu kacinca yakalamak zor oluyor. Tum sayfalari okumadan da yazmak istemiyorum. Oku oku bitiremiyorum da.Afifecan dogum yapmis. Bebisi insallah bi an once cikar kuvezden. Agrilari da biter bi an once koynis koynis takilirlar. Kilo muhabbeti donmus. Ben simdiye kadar 6 kg aldim. Ama onceki dogumumda son 2 ayda 10 kilo almistim bunda umarim o kadar olmam. Cunku + 5 kg ile hamile kaldim ilk dogumuma gore. Hastane ve doktor degistirdim bende 7. Ayimda. Insallah saglikla kavusuruz kuzulara yavas yavas biseyler almaya basladim. Bebegin kiyafet eksigi bitti sayilir digee ivir zivirlar ve benim ihtiyaclarim kaldi. Buyuk parcalar var abiden zaten. Sicaklar bastirdi yine ofiste klima altinda dursam patliyorum sikintidan heryerim uyusuo. Arabanin koltugu gibi rahat edemiorum ofis koltugunda :) kiz dogunca yolculuga alismis dogar umarim. Anasinin karninda onun kadar arabada vakit gecirenn bebek yoktur sanirim. Is yerinde son 10 is gunum eylul 19 da raporumu alip kaciyorum. Oglanda okulda olacak. Son bir birbucuk ay enerji depolarim diyorum. Insallah hersey hepimizin gonlune gore olur.
Joker, ebebek, soobe, lcw bunlar var canım. Bir de babymall var.
e- bebek var burada ama fiyatlar oldukca ucuk.hesapli ve cok cesit olan sanirim civil ve minico var.hic carsiya cikip arastirmada yapamadim.sicaklardan cesarette edemedim zaten.kisliklari bekleyeyim biraz daha dedim ama bu kezde agirlasmaya basladim sanirim.az yol yurusem hemen yoruluyorum kasiklarim agriyor ayaklarim sisiyor.en iyisi daha fazla agirlasmadan almak.aynen canım :))
valla biz 2 hafta önce eminönünden alışveriş yaptık, civilde aldıklarımın çoğu vardı ve daha ucuzduo yüzden civil ve miniçoya bak yeter bence. 3tl 5 tl 10 tl hep ucuzdu.. çarşıya gittiğime pişmanım açıkcası
aynen canım :)denemekte fayda var en azından hangısı daha ıyı hangısı kotu farkında varırız :)
Ben de ilk kizim da prima premium care kullandım. 4 bedene kadar premium care ile devam sonra prima aktif bebeğe geçtim memnundum bazen kaka sırtına kadar çıkıyordu ama pişik sorunu yaşamadık hiç.e- bebek var burada ama fiyatlar oldukca ucuk.hesapli ve cok cesit olan sanirim civil ve minico var.hic carsiya cikip arastirmada yapamadim.sicaklardan cesarette edemedim zaten.kisliklari bekleyeyim biraz daha dedim ama bu kezde agirlasmaya basladim sanirim.az yol yurusem hemen yoruluyorum kasiklarim agriyor ayaklarim sisiyor.en iyisi daha fazla agirlasmadan almak.
Bu arada bez molfixmi sleepymi alsam.digerlerinde molfix kullanmistim memnundum.sleepyi cok ovuyorlar kararsiz kaldim
Kan hapi ve kalsiyum hapi 2 saat arayla alinmali yoksa faydasi olmaz dedi doktor.canim.Ben hepsini aynı anda yatmadan önce içiyodum kaç aydır. Etkinliği mi azalıyormuş yoksa zararlı mıymış ondan mı aynı anda içmemek lazım? Bu arada balık yağlı vitamin kompleksi, kan hapı ve magnezyum kullanıyorum sadece.
Ege hanım sorun olsa söylerdi. Demek ki 2 hafta önde gitmesi problem değil.Perşembe öğleden sonra canım randevum.benim 11. Haftaya kadar normal gidiyordu sonradan bir hafta önden gidiyordu en son Ağustos'ta fark iki haftaya çıkınca ege hanım acil şeker yüklemesi istedi şekerde çıkmadı.detaylıda ve başka doktordada önden gidiyor gelişimi demişlerdi ama kaç gün hiç söylemediler.ege hanım 25 haftalık olması gerekiyor ama ölçümler 27 haftalık demişti.bakalım perşembe günü adet tarihine göre 29+O ultrasonda ne çıkacak.
Gördü korkulacak bir şey yok ama tedbir alalım dedi. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Magnezyumlu serum verdi. İndi sonra.Yükseliş göstermiyorsa korkma hiç, doktorun görmedi mi sonucu?
e bebek pahalı canım civil ve miniço en iyisi.. bez konusunda hiç fikrim yok malesefe- bebek var burada ama fiyatlar oldukca ucuk.hesapli ve cok cesit olan sanirim civil ve minico var.hic carsiya cikip arastirmada yapamadim.sicaklardan cesarette edemedim zaten.kisliklari bekleyeyim biraz daha dedim ama bu kezde agirlasmaya basladim sanirim.az yol yurusem hemen yoruluyorum kasiklarim agriyor ayaklarim sisiyor.en iyisi daha fazla agirlasmadan almak.
Bu arada bez molfixmi sleepymi alsam.digerlerinde molfix kullanmistim memnundum.sleepyi cok ovuyorlar kararsiz kaldim
Bende öyle düşündüm canım.sadece şekerden şüphelendi oda çıkmadı demekki iri bir bebek olacak.Ege hanım sorun olsa söylerdi. Demek ki 2 hafta önde gitmesi problem değil.
İyi çok şükür işe yaramış. Dinlen kendini yorma artıkGördü korkulacak bir şey yok ama tedbir alalım dedi. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Magnezyumlu serum verdi. İndi sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?