2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
olsun canım yakınız yıne
aynen canım :))
valla biz 2 hafta önce eminönünden alışveriş yaptık, civilde aldıklarımın çoğu vardı ve daha ucuzdu o yüzden civil ve miniçoya bak yeter bence. 3tl 5 tl 10 tl hep ucuzdu.. çarşıya gittiğime pişmanım açıkcası

Kuzum gittin mi ege üni.ye sen? Bende de öyle titreme oluyor. Şekerin normal çıkmıştı senin. Başka doktorda mı öyle büyük çıktı
Perşembe öğleden sonra canım randevum.benim 11. Haftaya kadar normal gidiyordu sonradan bir hafta önden gidiyordu en son Ağustos'ta fark iki haftaya çıkınca ege hanım acil şeker yüklemesi istedi şekerde çıkmadı.detaylıda ve başka doktordada önden gidiyor gelişimi demişlerdi ama kaç gün hiç söylemediler.ege hanım 25 haftalık olması gerekiyor ama ölçümler 27 haftalık demişti.bakalım perşembe günü adet tarihine göre 29+O ultrasonda ne çıkacak.

Merhaba kizlar bi kere ipin ucu kacinca yakalamak zor oluyor. Tum sayfalari okumadan da yazmak istemiyorum. Oku oku bitiremiyorum da. Afifecan dogum yapmis. Bebisi insallah bi an once cikar kuvezden. Agrilari da biter bi an once koynis koynis takilirlar. Kilo muhabbeti donmus. Ben simdiye kadar 6 kg aldim. Ama onceki dogumumda son 2 ayda 10 kilo almistim bunda umarim o kadar olmam. Cunku + 5 kg ile hamile kaldim ilk dogumuma gore. Hastane ve doktor degistirdim bende 7. Ayimda. Insallah saglikla kavusuruz kuzulara yavas yavas biseyler almaya basladim. Bebegin kiyafet eksigi bitti sayilir digee ivir zivirlar ve benim ihtiyaclarim kaldi. Buyuk parcalar var abiden zaten. Sicaklar bastirdi yine ofiste klima altinda dursam patliyorum sikintidan heryerim uyusuo. Arabanin koltugu gibi rahat edemiorum ofis koltugunda :) kiz dogunca yolculuga alismis dogar umarim. Anasinin karninda onun kadar arabada vakit gecirenn bebek yoktur sanirim. Is yerinde son 10 is gunum eylul 19 da raporumu alip kaciyorum. Oglanda okulda olacak. Son bir birbucuk ay enerji depolarim diyorum. Insallah hersey hepimizin gonlune gore olur.

Kendini suclama hic sen elinden geleni yapiyosun zaten. Ama ilacini aksatma hic bisey olmaz Allah'in izniyle

sağol canım inşallah düzelecek afife ve kuzusu :)
az kalmış raporuna da ne güzel dinlenirsin ohh.
doktorundan memnun değilmiydin niye değiştirdin ki inşallah bundan memnun kalırsın ozaman. istediğin kilo ilede doğuma gidersin umarım

Selam kızlar
Ben de ara ara okuyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyor
Dolu dolu bol gezmeli bol yüzmeli bir tatil yaptım ilk doğumum normaldi bunun da normal olmasını istiyorum oyuzden aktif bi hamilelik geçirmeye çalışıyorum bebişim de kilosu gelisimi haftasıyla uyumlu bol hareketli kıpır kıpır bi bebişim var maşallah bakalım doğunca nasıl olacak
Bu ara alışverişlere de başladım artık sayfalardaki indirimleri takip ediyorum denk geldikçe mağazalardan yada internetten sipariş veriyorum
Çatlak oluşumu için lierac kullanmaya başladım tavsiye ederim ilk doğumumda da kullanmıştım çatlamadım hiç
Ayrıca lansinoh meme ucu çatlak kremi alıp attım kenara dogumdan hemen sonra lazım olacak ilk doğumumdan sonra da kullanmıştım kesinlikle gerekli onu da tavsiye ederim

Joker, ebebek, soobe, lcw bunlar var canım. Bir de babymall var.

e- bebek var burada ama fiyatlar oldukca ucuk.hesapli ve cok cesit olan sanirim civil ve minico var.hic carsiya cikip arastirmada yapamadim.sicaklardan cesarette edemedim zaten.kisliklari bekleyeyim biraz daha dedim ama bu kezde agirlasmaya basladim sanirim.az yol yurusem hemen yoruluyorum kasiklarim agriyor ayaklarim sisiyor.en iyisi daha fazla agirlasmadan almak.
Bu arada bez molfixmi sleepymi alsam.digerlerinde molfix kullanmistim memnundum.sleepyi cok ovuyorlar kararsiz kaldim

Şu sıcaklar bitmeyecek .. seminerler başladı gidiyorum .. 32. Haftam okul açılınca başlayacak müdürüm sınıf vermek istemedi oysaki ben 2 hafta daha devam edecektim .. kısmet artık .. akıntılarım hala çok yoğun devam ediyor fitil kar etmedi .. kasık ağrıları da cabası .. hareketli olmaya çalışıyorum elimden geldiğince ..

Göbisler ve kilo alımı nasıl gidiyor kızlar
Ben 50 kg ile hamile kaldım şu an 59 kiloyum. Son aylarda da 6 kilo alsam 65 kg ile tamamlarım inşallah. Bid
Ben de ilk kizim da prima premium care kullandım. 4 bedene kadar premium care ile devam sonra prima aktif bebeğe geçtim memnundum bazen kaka sırtına kadar çıkıyordu ama pişik sorunu yaşamadık hiç.
Şimdide premium care ile başlayayım sonra da huggies deneyeyim diyorum ama sleepyi de düşünüyorum. Fiyatı çok makul kullananlar da genelde tavsiye etmis

Kan hapi ve kalsiyum hapi 2 saat arayla alinmali yoksa faydasi olmaz dedi doktor.canim.

Bebek şampuanı, losyon, pişik kreminde de mustela bitkisel içerikli en iyisi o kızlar. Fiyatı biraz daha pahalı ama minicik bebek ne kadar urun kullanabiliyoruz zaten. 500mllik şampuan 6 ay kadar kullanılıyor
Almak isteyenler araştırabilir. Ben mustela ile başlayıp o bitince sebamed,hipp yada bubchenle devam etmeyi düşünüyorum

Ben kendim için de yüz kremi , yuz yıkama köpüğü , deodorant olarak sebamed kullanıyorum. Paraben alüminyum içermiyor sebamed ürünleri. Ara ara watsons gratis gibi mağazalar sebamed ürünlerine yüzde 50 indirim yapıyor öyle alınca hesaplı oluyor kızlar tavsiye ederim

Ege hanım sorun olsa söylerdi. Demek ki 2 hafta önde gitmesi problem değil.

e bebek pahalı canım civil ve miniço en iyisi.. bez konusunda hiç fikrim yok malesef Emira SY bilir ama.. ben daha ne alıcam ona bile karar veremedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…