2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
2 saatliğine evden çıktım, minibüse binip avmye gittim alt tarafı. Öldüm yorgunluktan ya. Bi de avmnin kliması ağır geldi sanırım, başıma vurdu ağrısı. İlaç da içmek istemiyorum, umarım geçer uzanıp dinlenince.

zor gerçekten bende çok az yürüyebiliyorum mahvoluyorum

Doktorumdan memnundum. Ama hastaneden memnun degildim. Ilk dogumumu medicalde yapmistim hic memnun kalmadim. Bunda konak hastanesine gidiiyordum. Ama hastaneden yana icim rahat degildi. Simdi okan universitesi hastanesine gectim. Fiyatlar biraz daha yuksek ama hastanede doktor da icime sindi.

ay bende magnezyum dekavit ve Sqntafer kullanıyorum. Bende hepsini yatarken içiyorum. Kussam daha mı iyi napayım

Günaydın arkadaşlar biberon sterilizatörü alan oldu mu? Daha önce kullananlar tavsiye edebilecekleri bir ürün var mı?
Yok gereksiz kaynat karbonatlı suyla yıka yeter.
Bende bir kısmını yıkadım hepsi bitince ütülemeye başlarım
kızlar bugün beni iş yerinde kim görse göbegin düşmüş diyor daha erken degil mi bunun için
insanlar pek sever bilip bilmeden herşeyi konuşmayı boşver

ay bende magnezyum dekavit ve Sqntafer kullanıyorum. Bende hepsini yatarken içiyorum. Kussam daha mı iyi napayım

Hepsini bir icme bence ilac sonucta. Decaviti kahvaltiyla ic zaten kullaniminda oyle yaziyor. Magnezyumu kahvaltidan bikac saat sonra arada ic digerini gece ic bence daha iyi olur

Selam kızlar :) benım ılk bebegım olacak ınsallah bez konusu acılınca bende ögrendıgımı soyleyeyım dedım. Okuduguma gore hazır bezler aslında alabıldıgınce saglıksız , bır grup anne henuz arastırmadım tam ama yıkanabılır bez almıslar az zahmetlı ama ıclerı cok cok rahat . bende karar verebılırsem gozum alırsa oyle devam edecegım. Basaramazsam da sleepy dusunuyorum cunku saf su ıle dokunmus bıldıgım kadarıyla bırebır sertıfıkası olmasa da helal urun sıtelerınde satılmasına ızın verıyorlar. Prima hakkında kalıtesını bılmıyorum ama zararına daır bıııırrr suru sey duydum o yuzden hıc almayı dusunmuyorum varsın ben az cıle cekeyım ama bebegım ılerıde kısırlık vs basta bınbır cesıt sorun yasamasın.. bırde cevrecı yonden bakarsak bır bebek sanırım 2 3 yasına kadar dogaya 2.5 ton bez atılmasını saglıyomus.geri donusumu vs de yok malum dırekt cozunmeyen atık. neyse nacızane bıldıklerım bu kadar ben arastırmaya devam edecegım ınsallah :)

Bez ben prima da indirim vardı 2 kutu prima premium care 1 kutu sleepy yeni doğan paketi aldım bakalım
Ben cesaret edip alamadım ya en son sanırım onu alıcam. Araştırmak bile gelmiyo içimden nedense bezi.. ama prima almasam mı diyorum malum fiyatlar belli daha uygun ve iyi olanı vardır illaki diye düşünüyorum
İçine sinmesi en önemliis canım. Kuaförde bile içimize sinmeyene gitmiyoruz yaptığı işi beğenmiyoruz. Hayırlısı olsun inşallah sen ve bebişin için

Yıkanabilir bez için pinkstrap sana tavsiye ve tecrübe konusunda yardımcı olabilir. Yanlış bilmiyosam kendiside almıştı

e bebek pahalı canım civil ve miniço en iyisi.. bez konusunda hiç fikrim yok malesef Emira SY bilir ama.. ben daha ne alıcam ona bile karar veremedm

ZumraBetul canım sleepy daha güzel pamuk gibi yumuşacık. Molfix bir tık daha naylonumsu... Hem sleepy de Çiş göstergesi de var.
Ay hatta sleepy kadın pedi de çıkarmış onu da denemeyi düşünüyorum

Ben aldım, bizden birkaç anne daha aldı.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/organik-yikanabilir-bebek-bezi.899258/
Bu konuda soracağın her soru vardır muhtemelen ekstra takıldığın birşey olursa yıkanan bezler için cevap vermeye çalışırım.

Ben aldim ali expresten yikanabilir 3 dis bez 5 ic bez simdilik deneme amaçlı basarabilirsem ic bez kendim dikicem 4-5 tane de dis bez alırım. Buarada instagramda bi bayan satiyor ona da bakabilirsin instagramdaki mnelam diye geçiyor fiyat aldim bugun dis bezleri 36 liraya ic bezleri de 11.5 liraya yapıyormuş. Baya renk desen cesidi var kiz bebek icin kenarları dantelli falan bile var ama dis bez ali expreste daha ucuz alirsam yine aliexpresten alirim.

ya bende Prima aldım AMA sleepy olursa onu kullanacağım sonrasında

Az kalmış cnm 10 gün azıcık daha sık dişini sonra istediğin feraha kavuşacaksın. Sen bir geziye daha gidersin doğurana kadar.

LezzetliCipetpet şimdi nasılsın cnm umarım daha iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…