- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Valla canım aslında ben de bi sıkıntı olmadı ve maşallah ki bebeğim 2 hafta da ilerideydi. Etki etmese böyle olmazdı herhalde. Çünkü mükemmel beslendiğim söylenemez.ay bende magnezyum dekavit ve Sqntafer kullanıyorum. Bende hepsini yatarken içiyorum. Kussam daha mı iyi napayım
Evet aynı şeyi bende duydum arkadaşım yıkanabilir bez almış hatta kendisi içinde yıkanabilir ped almış o kadar da zorlanmadık bi düşün dedi mantıklı geldi bana daSelam kızlar :) benım ılk bebegım olacak ınsallah bez konusu acılınca bende ögrendıgımı soyleyeyım dedım. Okuduguma gore hazır bezler aslında alabıldıgınce saglıksız , bır grup anne henuz arastırmadım tam ama yıkanabılır bez almıslar az zahmetlı ama ıclerı cok cok rahat . bende karar verebılırsem gozum alırsa oyle devam edecegım. Basaramazsam da sleepy dusunuyorum cunku saf su ıle dokunmus bıldıgım kadarıyla bırebır sertıfıkası olmasa da helal urun sıtelerınde satılmasına ızın verıyorlar. Prima hakkında kalıtesını bılmıyorum ama zararına daır bıııırrr suru sey duydum o yuzden hıc almayı dusunmuyorum varsın ben az cıle cekeyım ama bebegım ılerıde kısırlık vs basta bınbır cesıt sorun yasamasın.. bırde cevrecı yonden bakarsak bır bebek sanırım 2 3 yasına kadar dogaya 2.5 ton bez atılmasını saglıyomus.geri donusumu vs de yok malum dırekt cozunmeyen atık. neyse nacızane bıldıklerım bu kadar ben arastırmaya devam edecegım ınsallah :)
Evet bebeklerimize hazırız galiba bende uyuyamayanlardanim.. aslinda geceleri kendi bebekliğimden beri böyleyim sadece iş hayatı değiştirmişti şimdi hamilelikte eski moduma geri döndüm. Kızımda bana benzerse birlikte uyumayız artık...Geceleri hepten evde nöbetteyim. Gündüz oğlum uyudukça 1-2 saat uyuyorum gece de 2-3 saat. Bir sağ yat bir sol yok. Yorgun oluyorum yine de olmuyor. Bünye 2 bebekli gecelere hazırlanıyor sanırım. Deliksiz uyumak nasıl birşeydi acaba :)
Bende yine sleepy kullancam yaa cok fiyat farki var arada kaliteside iyi bi sikinti yasamadim koraydaSen yine sleepy kullanacaksın dimi canım
Tüm gün giremedim yine konuya, sayfaları kaçırdım ama umarım sen de herkes de iyidir. Ben iyiyim çok şükür canım sağolasınAz kalmış cnm 10 gün azıcık daha sık dişini sonra istediğin feraha kavuşacaksın. Sen bir geziye daha gidersin doğurana kadar.
LezzetliCipetpet şimdi nasılsın cnm umarım daha iyisindir.
Az kalmış cnm 10 gün azıcık daha sık dişini sonra istediğin feraha kavuşacaksın. Sen bir geziye daha gidersin doğurana kadar.
LezzetliCipetpet şimdi nasılsın cnm umarım daha iyisindir.[/QUOTE
Aslında niyetim var ama oglanın okul başlıyor. belki onu anane bırakıp babymoon yaparız. :)))
günaydın canııımGünaydın kizlarrr
eşimin kuzenide komili kullanmıştı o da çok memnundu bi ihtimal onuda düşünücem sanırım. fiyat farkı bariz ortada eğer bebeğe bi sorun çıkartmazsa ve memnun kalırsam çöpe gidecek bişey için fazladan ödeme yapmaktansa bebeğin eksiklerini gidermeyi tercih ediyorum açıkcasıBende yine sleepy kullancam yaa cok fiyat farki var arada kaliteside iyi bi sikinti yasamadim korayda
aynen işte çöpe gidiyo. ben çıtayı yüksekten tutup aşağı çekemicem. yoksa içim rhat etmiyo hep bi bahane bulurum diğer markalaraBen dün prima premium care 1 ve 2 beden aldım. Ama daha sonra daha uygun fiyatlı bişeye geçerim sanırım. Çöpe gidiyor nihayetinde
günaydın canııım
eşimin kuzenide komili kullanmıştı o da çok memnundu bi ihtimal onuda düşünücem sanırım. fiyat farkı bariz ortada eğer bebeğe bi sorun çıkartmazsa ve memnun kalırsam çöpe gidecek bişey için fazladan ödeme yapmaktansa bebeğin eksiklerini gidermeyi tercih ediyorum açıkcası
aynen işte çöpe gidiyo. ben çıtayı yüksekten tutup aşağı çekemicem. yoksa içim rhat etmiyo hep bi bahane bulurum diğer markalara
Sleepy i ceyda düvenci kullanıyodu sanırımKizlar konuya gec dahil oluyorum ama benimde aklimda iki marka bez var Sleepy ve Molfix sizce hangisini kullanmali? Ablam molfixten memnun kalmis ama sleepy kullanan yakin cevremde kimse yok nasildir bilemedim
Secimlerine guvendigim biridir tesekkur ederim. Sahan Gokbakar’in da kizinin totosunda gormustum demek tercih ediliyor baya:)Sleepy i ceyda düvenci kullanıyodu sanırım
Fabrikasını falan gezmiş
bende merdiven misali aşağıdan yukarı çıkayım diye düşündümYa ilk başta deneyimim yok ya pişik mişik olur bilemem falan diye en bilindik şeyi kullanayım dedim
Sonra tek tek deniycem hepsini küçük paketlerini alıp
SLEEPY kullanmanı öneririm molfix den farkı yok güzel bezKizlar konuya gec dahil oluyorum ama benimde aklimda iki marka bez var Sleepy ve Molfix sizce hangisini kullanmali? Ablam molfixten memnun kalmis ama sleepy kullanan yakin cevremde kimse yok nasildir bilemedim
günaydın pullucuumGunaydin guzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?