2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar konuya gec dahil oluyorum ama benimde aklimda iki marka bez var Sleepy ve Molfix sizce hangisini kullanmali? Ablam molfixten memnun kalmis ama sleepy kullanan yakin cevremde kimse yok nasildir bilemedim
Bence bebegın tenıne gore fark edıyor canım kımısı cok memnun kımısı de çişi beline vuruyor bebegımın dıyor ben molfıx aldım bır paket once bı denıcem memnun kalırsam devam edıcem :)

Bence bebegın tenıne gore fark edıyor canım kımısı cok memnun kımısı de çişi beline vuruyor bebegımın dıyor ben molfıx aldım bır paket once bı denıcem memnun kalırsam devam edıcem :)
en güzeli deneye deneye gitmek bencede canım. açılışı yüksekten yapmıycam ben

şaka bi yana onu bende kara kara dusunuyorum tek maasa dusecegız nasıl olacak dıe bızı bu dugunler mahfetti
Valla sözde ben işe girince kendi maaşımı kenara koyacak sadece eşimin maaşıyla geçinecektik. geçinemedik.. gezmemizden tozmamızdan eksik kalmadık.. hala kalmıyoruz kenara koymuşum avuç kadar para gülersin yani bu duruma.. allaha şükür ev kira değil. yinede böyle.
o yüzden üst düzeyden değil ortalardan başlamak en iyisi ne olacağımız belli değil

haklısın canım Allah sonumuzu hayır etsin diyelim :)

Yok gereksiz kaynat karbonatlı suyla yıka yeter.

Bende bir kısmını yıkadım hepsi bitince ütülemeye başlarım
insanlar pek sever bilip bilmeden herşeyi konuşmayı boşver
yok takılmadım zaten canım illaki olacak seyler normal dogum olacaksa cocuk donmesı lazım :)

Gunaydinlar hanimlar

Bezler konusulmaya baslanmis artik vay be zaman su gibi akiyor. Daha dun cinsiyetleri taramalari tahlilleri konusuyoduk. Bi anda dogum evresine atladik masallah bizlere
Bezde bende kararsizim ama sanirim kucuk paketlerle once bi deneme yaparim diye dusunuyorum almadim daha cunku minnak popolar pisik olmasin

ay valla yaa.. zaman geçiyo durmuo

Bende ilk önce prima almayı düşünüyorum sonra sleepy alırım dedim , ıslak mendili de sleeepy kullanmayı düşünüyorum.

Dün nihayet oglumun odasni aldık üzerimden büyük bi yük kalktı çok mutlu oldum , iple çekiyorum geleceği günü eşyaların bile ismine de karar verdik. Son anda değişim oldu çok istediğim bi isim vardı eşim benimsemiyor ne istiyorsan o olsun diyodu ama içim rahat etmedi birlikte sevdiğimiz bi isme karar verdik buda çok rahatlattı Allahım zaman geçiyor geçmesine ama hiç eksik bitmiyor stresten uyuyamıyorum şimdide oda dekorasyonu nasıl olcak diye düşünüp duruyorum

merhaba hamişler nasılsınız anca okuyorum çalışınca cvp yazmak zor oluyor okumaktan bez konuşulmuş bnde ilk prima care premium almaya karar verdim en azından 40 ı çıkana 3 aya gelene kadar sonrasında değiştireceğim malum tek maaş kredimiz var bakalım sağ salim kucaklarımıza gelsinlerde bugünlerde ağrılarım oluyor gece uyuyamıorum işte çok yoruluyorum dinlenemiyorum allah yardım etsin artık izne ayrılayım istiorum bnde durumlar bu şekilde sizler nasılsınız?

ismi nedir canım :)
ay nasıl bi oda aldınız fotoğrafı varmı ben hala karar veremedim çok model bakamadım kafayı yiyicem

Kızlar Açlık şekerinin kaç olması lazım şeker yüklemesinden önce bakılan? Ve yüklendikten sonraki normal değer nedir?

Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl? Benimki maşallah çok hareketliydi sabah ezanı okunana kadar uyutmadı, sağa döndüm sağı tekmeledi sola döndüm solu, normal tekme değil irkilme hareketiydi ben mi rahatsız ediyorum anlamadigimdan sabah ettik. Sizlerin de böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…