- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
benmki hiç öyle değil ya uyutmayacak kadar hareket etmiyo bikaç kez tekme atıyo okadar.. sağa sola dönünce bikaç tekme atıyo okadar bidaha tık yokKızlar bebeklerin hareketleri nasıl? Benimki maşallah çok hareketliydi sabah ezanı okunana kadar uyutmadı, sağa döndüm sağı tekmeledi sola döndüm solu, normal tekme değil irkilme hareketiydi ben mi rahatsız ediyorum anlamadigimdan sabah ettik. Sizlerin de böyle mi?
Benimki de bazen beni uyutmuyor. Sanırım yatış pozisyonundan rahatsız oluyorlar.Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl? Benimki maşallah çok hareketliydi sabah ezanı okunana kadar uyutmadı, sağa döndüm sağı tekmeledi sola döndüm solu, normal tekme değil irkilme hareketiydi ben mi rahatsız ediyorum anlamadigimdan sabah ettik. Sizlerin de böyle mi?
Benimde çok karışıktı, İnternetten bak bak doğru düzgün içime sinen birşey bulamiyodum bulsam da odam çok büyük değil büyüyen besikli çoğu takım olmayanlarda çekmecelı dolaplar ya çok çocuksu ya kız odası gibi erkege göre de kral tacli takımlar vardı hiç beğenemediyodum sadece bi takım beğenmiştim oda eylül ayına girdikten sonra 600 lira birden zam gelmişti , eşimle bi mağaza ya gittik canlı görünce çok beğendim , ahşap liyedi değiştirdim falan istediğim gibi bişey gelir umarım gelince sana resmini atarım beğenirsin inşallah ) fikir olur besigi de ikna beşik aldım .ismi nedir canım :)
ay nasıl bi oda aldınız fotoğrafı varmı ben hala karar veremedim çok model bakamadım kafayı yiyicem
Benimde öyle hatta bazen öyle bir hale geliyor ki midem bulanıyor. Sakinleşince uyuyabiliyorum. Her yerime vuruyo dediğin gibi sağa sola sırt üstü yatsam nefes alamıyorum karnımın ve bacaklarımın arasına koyuyorum fayda etmiyor . Ya huzursuz ediyoruz bebekleri yada kendileriniiyi hissediyorlar diye öyle hareketlilik ayırt edemiyorumKızlar bebeklerin hareketleri nasıl? Benimki maşallah çok hareketliydi sabah ezanı okunana kadar uyutmadı, sağa döndüm sağı tekmeledi sola döndüm solu, normal tekme değil irkilme hareketiydi ben mi rahatsız ediyorum anlamadigimdan sabah ettik. Sizlerin de böyle mi?
Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl? Benimki maşallah çok hareketliydi sabah ezanı okunana kadar uyutmadı, sağa döndüm sağı tekmeledi sola döndüm solu, normal tekme değil irkilme hareketiydi ben mi rahatsız ediyorum anlamadigimdan sabah ettik. Sizlerin de böyle mi?
Başlar o zaman yakında düne kadar benimde yoktu :)benmki hiç öyle değil ya uyutmayacak kadar hareket etmiyo bikaç kez tekme atıyo okadar.. sağa sola dönünce bikaç tekme atıyo okadar bidaha tık yok
Ya işte önerilen yatış pozisyonuydu, kalktim en son yataktan bebek uyuyana kadar.Benimki de bazen beni uyutmuyor. Sanırım yatış pozisyonundan rahatsız oluyorlar.
Biraz sinirliydim ama yani öyle kafama takacağım durum değildi ne bileyim. Neyse sizlerde varsa normaldir zaten.Benimde öyle hatta bazen öyle bir hale geliyor ki midem bulanıyor. Sakinleşince uyuyabiliyorum. Her yerime vuruyo dediğin gibi sağa sola sırt üstü yatsam nefes alamıyorum karnımın ve bacaklarımın arasına koyuyorum fayda etmiyor . Ya huzursuz ediyoruz bebekleri yada kendileriniiyi hissediyorlar diye öyle hareketlilik ayırt edemiyorum
Maşallah, Neredeyse doktoru arayacaktım adam bu kesin manyak der diye aramadımBenim bebek de çok hareketli Pinkom. Gece tuvalete kalktığımda bile hala tepişiyor. Bi de sağa dönünce uykumdan uyandıracak kadar hareketli oluyor. Dün gece uyuyası gelmemiştir sıpanın içimi ferah tut sen
nezaman getirecekler peki canım ay senden haber bekliyorum.. nerede oturuyodun sen peki ? ben bi iki takım beğendim ama eşim montessori tarzı istiyo karar veremiyorum..Benimde çok karışıktı, İnternetten bak bak doğru düzgün içime sinen birşey bulamiyodum bulsam da odam çok büyük değil büyüyen besikli çoğu takım olmayanlarda çekmecelı dolaplar ya çok çocuksu ya kız odası gibi erkege göre de kral tacli takımlar vardı hiç beğenemediyodum sadece bi takım beğenmiştim oda eylül ayına girdikten sonra 600 lira birden zam gelmişti , eşimle bi mağaza ya gittik canlı görünce çok beğendim , ahşap liyedi değiştirdim falan istediğim gibi bişey gelir umarım gelince sana resmini atarım beğenirsin inşallah ) fikir olur besigi de ikna beşik aldım .
İsim olarak ayaz a karar verdik :)
Benimde öyle hatta bazen öyle bir hale geliyor ki midem bulanıyor. Sakinleşince uyuyabiliyorum. Her yerime vuruyo dediğin gibi sağa sola sırt üstü yatsam nefes alamıyorum karnımın ve bacaklarımın arasına koyuyorum fayda etmiyor . Ya huzursuz ediyoruz bebekleri yada kendileriniiyi hissediyorlar diye öyle hareketlilik ayırt edemiyorum
ozaman yakındır diyosun :)Başlar o zaman yakında düne kadar benimde yoktu :)
Ya işte önerilen yatış pozisyonuydu, kalktim en son yataktan bebek uyuyana kadar.
Biraz sinirliydim ama yani öyle kafama takacağım durum değildi ne bileyim. Neyse sizlerde varsa normaldir zaten.
Maşallah, Neredeyse doktoru arayacaktım adam bu kesin manyak der diye aramadımAllahtan yukarılarda yapıyor aşağıda olsa daha panik olurdum.
benimki de maşallah çok hareketli ve aynı seninki gibi sağa yatıyorum sağa geçiyor,sola dönüyorum o da sola geçiyor ... oyun oynuyor sanki kızım benimleKızlar bebeklerin hareketleri nasıl? Benimki maşallah çok hareketliydi sabah ezanı okunana kadar uyutmadı, sağa döndüm sağı tekmeledi sola döndüm solu, normal tekme değil irkilme hareketiydi ben mi rahatsız ediyorum anlamadigimdan sabah ettik. Sizlerin de böyle mi?
Başlar o zaman yakında düne kadar benimde yoktu :)
Ya işte önerilen yatış pozisyonuydu, kalktim en son yataktan bebek uyuyana kadar.
Biraz sinirliydim ama yani öyle kafama takacağım durum değildi ne bileyim. Neyse sizlerde varsa normaldir zaten.
Maşallah, Neredeyse doktoru arayacaktım adam bu kesin manyak der diye aramadımAllahtan yukarılarda yapıyor aşağıda olsa daha panik olurdum.
Kızlar Açlık şekerinin kaç olması lazım şeker yüklemesinden önce bakılan? Ve yüklendikten sonraki normal değer nedir?
bende bi sürü kokoş şey aldım halbuki kendim hiç kokoş değilim ona daha fazla özeniyorum.. sağlıkla mutlulukla huzurla eskitsinler meleklerimiz :)Bebişime cibinlik aldım kızlar internetten, inşallah güzel gelirsüse püse düşürdü bu kız beni ya
Amin canım, inşallah kahkahalarla, güzel günlerde eskitelimbende bi sürü kokoş şey aldım halbuki kendim hiç kokoş değilim ona daha fazla özeniyorum.. sağlıkla mutlulukla huzurla eskitsinler meleklerimiz :)
Maşallah kuzulara, bende alışcam o zaman[
benimki de maşallah çok hareketli ve aynı seninki gibi sağa yatıyorum sağa geçiyor,sola dönüyorum o da sola geçiyor ... oyun oynuyor sanki kızım benimleilk zamanlar bende rahatsız mı ediyorum dedim de yok kendi yapıyor...nereye dönersem oraya geliyor kımıl kımıl
İnşallah canım gece hep tesbih çektim, en son kalkım balkonda oturdum uyudu öyle girdim yatağa :) Dur da diyemedim ki hareket hareketsizlikten iyi işteHareketsiz olsa daha sıkıntılı olur canım, hareket iyidir :) panik olma, konuş sen onunla uslu ol de dinler seni :)
Oy maşallah canım, hareket iyidir, doğum sonrasına hazırlıyor seniKızlar bebeklerin hareketleri nasıl? Benimki maşallah çok hareketliydi sabah ezanı okunana kadar uyutmadı, sağa döndüm sağı tekmeledi sola döndüm solu, normal tekme değil irkilme hareketiydi ben mi rahatsız ediyorum anlamadigimdan sabah ettik. Sizlerin de böyle mi?
Maşallah kuzulara, bende alışcam o zaman
İnşallah canım gece hep tesbih çektim, en son kalkım balkonda oturdum uyudu öyle girdim yatağa :) Dur da diyemedim ki hareket hareketsizlikten iyi işte
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bebekle inşallah. Mobilyayı bekle temizle yerleştir derken bir süre daha geçer. Arada gider bakarsın kapakları açıp. Öyle de geçer bi bakmışsın bebekle odayı turluyorsunuz.Dün nihayet oglumun odasni aldık üzerimden büyük bi yük kalktı çok mutlu oldum , iple çekiyorum geleceği günü eşyaların bileismine de karar verdik. Son anda değişim oldu çok istediğim bi isim vardı eşim benimsemiyor ne istiyorsan o olsun diyodu ama içim rahat etmedi birlikte sevdiğimiz bi isme karar verdik buda çok rahatlattı Allahım zaman geçiyor geçmesine ama hiç eksik bitmiyor stresten uyuyamıyorum şimdide oda dekorasyonu nasıl olcak diye düşünüp duruyorum
Gece tam yatınca hareketleniyor. Aşağılar rahat da yukarılar sıkışıyor. Eşim bile geçen dua etmiş sağolsun halime acıyıp. Uyku yok. İnşallah sağ Salim doğsun da katlanılmayacak şey değil. Gece ben de dualara bakıyorum. Acaba süt bol olsun diye dua var mı dedim. Sinirim bozuldu ağladım. İnşallah kısmeti rızkı bol olur bebeklerimizin.Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl? Benimki maşallah çok hareketliydi sabah ezanı okunana kadar uyutmadı, sağa döndüm sağı tekmeledi sola döndüm solu, normal tekme değil irkilme hareketiydi ben mi rahatsız ediyorum anlamadigimdan sabah ettik. Sizlerin de böyle mi?
Aman boşver iyi yapıyorsun şimdiden alışsınEn güzelini yapmışsın sen. Ben sabırsız anne, uslu dur kızım diyip duruyorum
Ay iyi çok şükür herkeste durum aynıymış. Olur olur merak etme, yeter ki ve inşallah emen bebek olsun. Bi arkadaşım otlardan karışım yapıp içiyordu, yazarım bir ara doğum yapar yapmaz hastanede kaynamış suyun içine yapıp içersin, şifa olur inşallah.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bebekle inşallah. Mobilyayı bekle temizle yerleştir derken bir süre daha geçer. Arada gider bakarsın kapakları açıp. Öyle de geçer bi bakmışsın bebekle odayı turluyorsunuz.
Gece tam yatınca hareketleniyor. Aşağılar rahat da yukarılar sıkışıyor. Eşim bile geçen dua etmiş sağolsun halime acıyıp. Uyku yok. İnşallah sağ Salim doğsun da katlanılmayacak şey değil. Gece ben de dualara bakıyorum. Acaba süt bol olsun diye dua var mı dedim. Sinirim bozuldu ağladım. İnşallah kısmeti rızkı bol olur bebeklerimizin.
@LezzetliCipetpet kız annesi olmak böyle birşey olsa gerek; süsler cibinlikler. İyi günlerde kullanın.
Aman boşver iyi yapıyorsun şimdiden alışsınSen kurallı ben özgür yetiştircem herhalde Sonucunda da ben dövünürüm sen rahat rahat takılırsın karşımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?