2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benmki hiç öyle değil ya uyutmayacak kadar hareket etmiyo bikaç kez tekme atıyo okadar.. sağa sola dönünce bikaç tekme atıyo okadar bidaha tık yok

Benimki de bazen beni uyutmuyor. Sanırım yatış pozisyonundan rahatsız oluyorlar.

ismi nedir canım :)
ay nasıl bi oda aldınız fotoğrafı varmı ben hala karar veremedim çok model bakamadım kafayı yiyicem
Benimde çok karışıktı, İnternetten bak bak doğru düzgün içime sinen birşey bulamiyodum bulsam da odam çok büyük değil büyüyen besikli çoğu takım olmayanlarda çekmecelı dolaplar ya çok çocuksu ya kız odası gibi erkege göre de kral tacli takımlar vardı hiç beğenemediyodum sadece bi takım beğenmiştim oda eylül ayına girdikten sonra 600 lira birden zam gelmişti , eşimle bi mağaza ya gittik canlı görünce çok beğendim , ahşap liyedi değiştirdim falan istediğim gibi bişey gelir umarım gelince sana resmini atarım beğenirsin inşallah ) fikir olur besigi de ikna beşik aldım .
İsim olarak ayaz a karar verdik :)
Benimde öyle hatta bazen öyle bir hale geliyor ki midem bulanıyor. Sakinleşince uyuyabiliyorum. Her yerime vuruyo dediğin gibi sağa sola sırt üstü yatsam nefes alamıyorum karnımın ve bacaklarımın arasına koyuyorum fayda etmiyor . Ya huzursuz ediyoruz bebekleri yada kendileriniiyi hissediyorlar diye öyle hareketlilik ayırt edemiyorum

Benim bebek de çok hareketli Pinkom. Gece tuvalete kalktığımda bile hala tepişiyor. Bi de sağa dönünce uykumdan uyandıracak kadar hareketli oluyor. Dün gece uyuyası gelmemiştir sıpanın içimi ferah tut sen

benmki hiç öyle değil ya uyutmayacak kadar hareket etmiyo bikaç kez tekme atıyo okadar.. sağa sola dönünce bikaç tekme atıyo okadar bidaha tık yok
Başlar o zaman yakında düne kadar benimde yoktu :)

Benimki de bazen beni uyutmuyor. Sanırım yatış pozisyonundan rahatsız oluyorlar.
Ya işte önerilen yatış pozisyonuydu, kalktim en son yataktan bebek uyuyana kadar.

Biraz sinirliydim ama yani öyle kafama takacağım durum değildi ne bileyim. Neyse sizlerde varsa normaldir zaten.
Benim bebek de çok hareketli Pinkom. Gece tuvalete kalktığımda bile hala tepişiyor. Bi de sağa dönünce uykumdan uyandıracak kadar hareketli oluyor. Dün gece uyuyası gelmemiştir sıpanın içimi ferah tut sen
Maşallah, Neredeyse doktoru arayacaktım adam bu kesin manyak der diye aramadım Allahtan yukarılarda yapıyor aşağıda olsa daha panik olurdum.

nezaman getirecekler peki canım ay senden haber bekliyorum.. nerede oturuyodun sen peki ? ben bi iki takım beğendim ama eşim montessori tarzı istiyo karar veremiyorum..
Adıyla büyüsün inşallah yakışıklı :)

ozaman yakındır diyosun :)

[
benimki de maşallah çok hareketli ve aynı seninki gibi sağa yatıyorum sağa geçiyor,sola dönüyorum o da sola geçiyor ... oyun oynuyor sanki kızım benimle ilk zamanlar bende rahatsız mı ediyorum dedim de yok kendi yapıyor...nereye dönersem oraya geliyor kımıl kımıl

Hareketsiz olsa daha sıkıntılı olur canım, hareket iyidir :) panik olma, konuş sen onunla uslu ol de dinler seni :)

Kızlar Açlık şekerinin kaç olması lazım şeker yüklemesinden önce bakılan? Ve yüklendikten sonraki normal değer nedir?

50 lik;

Açlık : 86 Refererans aralığı: 74-106

Tokluk: 173.1 Referans aralığı : 70- 140

100 mg;

Açlık : 85.4 Referans aralığı : > 95mg/

1. saat : 166.5 Referans aralığı : > 180mg/ dl

2. saat: 122.1 Referans aralığı : > 155mg/ dl

3. saat: 86.6 Referans aralığı : > 140mg/ dl

Bebişime cibinlik aldım kızlar internetten, inşallah güzel gelir süse püse düşürdü bu kız beni ya
bende bi sürü kokoş şey aldım halbuki kendim hiç kokoş değilim ona daha fazla özeniyorum.. sağlıkla mutlulukla huzurla eskitsinler meleklerimiz :)

Maşallah kuzulara, bende alışcam o zaman

Hareketsiz olsa daha sıkıntılı olur canım, hareket iyidir :) panik olma, konuş sen onunla uslu ol de dinler seni :)
İnşallah canım gece hep tesbih çektim, en son kalkım balkonda oturdum uyudu öyle girdim yatağa :) Dur da diyemedim ki hareket hareketsizlikten iyi işte

Bezler konuşulmuş kızlar ben kızıma hep Prima kullandım cildi hassastı hatta sleepy ücretsiz örnek gönderiyordu talep ettim bana da geldi dokusu o kadar güzeldi ki çok sevdim ama kızımda malesef pişik yaptı bu konuda hassas ciltliler için en iyisi Prima Diğerlerini cilt yapısına göre denemek Lazım geçen ay indirim vardı ben yine 5ay falan yetecek kadar Prima aldım 1-2-3numara aylık kolilerden aldım Islak mendil de 1yaşına kadar unibaby yeni Doğan sonra uniwipes kullandım kızımda

Oy maşallah canım, hareket iyidir, doğum sonrasına hazırlıyor seni

Bizimki de bu gece de, gün içinde ve şu an da çok hareketli. Hatta sabah hıçkırdı bir ara Devamlı bir orada burada

Maşallah kuzulara, bende alışcam o zaman

İnşallah canım gece hep tesbih çektim, en son kalkım balkonda oturdum uyudu öyle girdim yatağa :) Dur da diyemedim ki hareket hareketsizlikten iyi işte

En güzelini yapmışsın sen. Ben sabırsız anne, uslu dur kızım diyip duruyorum

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bebekle inşallah. Mobilyayı bekle temizle yerleştir derken bir süre daha geçer. Arada gider bakarsın kapakları açıp. Öyle de geçer bi bakmışsın bebekle odayı turluyorsunuz.

Gece tam yatınca hareketleniyor. Aşağılar rahat da yukarılar sıkışıyor. Eşim bile geçen dua etmiş sağolsun halime acıyıp. Uyku yok. İnşallah sağ Salim doğsun da katlanılmayacak şey değil. Gece ben de dualara bakıyorum. Acaba süt bol olsun diye dua var mı dedim. Sinirim bozuldu ağladım. İnşallah kısmeti rızkı bol olur bebeklerimizin.
@LezzetliCipetpet kız annesi olmak böyle birşey olsa gerek; süsler cibinlikler. İyi günlerde kullanın.

Ay iyi çok şükür herkeste durum aynıymış. Olur olur merak etme, yeter ki ve inşallah emen bebek olsun. Bi arkadaşım otlardan karışım yapıp içiyordu, yazarım bir ara doğum yapar yapmaz hastanede kaynamış suyun içine yapıp içersin, şifa olur inşallah.

Aman boşver iyi yapıyorsun şimdiden alışsın Sen kurallı ben özgür yetiştircem herhalde Sonucunda da ben dövünürüm sen rahat rahat takılırsın karşımda

Bakalım söz dinleyecek mi hanımefendi
Sağlıklı ve mutlu olsunlar da bizi de mutlu ederler zaten. Kurallı veya özgür şımarık olmasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…