2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bakalım söz dinleyecek mi hanımefendi
Sağlıklı ve mutlu olsunlar da bizi de mutlu ederler zaten. Kurallı veya özgür şımarık olmasın yeter
Ya ne olursa olsun Kızın bi hanımlığı ağırlığı var, yapısal bir asilliği var. Aile özel uğraşla kudurtmuyorsa canavar beklemem kız çocuktan

Ya ne olursa olsun Kızın bi hanımlığı ağırlığı var, yapısal bir asilliği var. Aile özel uğraşla kudurtmuyorsa canavar beklemem kız çocuktan

Kızlar da çok konuşuyor be Pinkom
Bi de bilmiş oluyorlar ki çocukta hiç sevmem. Erkek çocuğuna kızsan sinirlenir odasına gider kapıyı çarpar en fazla, kız oturur laf yetiştirir sana. O yüzden hep oğlum olacak diye düşünmüştüm kızı duyunca ters köşe oldum

Ayy kumral, kıvırcık saçlı, mini elbiseli, süslü sana laf yetiştiren bir kız düşündüm ve bayıldım manzaraya İnsan gülmekten kızamaz da

Benim kız tam bir gece kuşu ağrılardan zaten uyuyamıyordum azcık rahat olduğum günlerdede bebiş hareketlerinden uyuyamıyorum. Şow yapıyor resmen geceleri bazen dediğin gibi ikileme gibi bazen dans ediyor. İnşallah doğunca düzenli uykumuz olur

İnşallah canım ya, bu ara uykuları 20 30 dkymış, ondan çok hissetmeye başladık herhalde. Ağrıların nasıl oldu?

Ayy kumral, kıvırcık saçlı, mini elbiseli, süslü sana laf yetiştiren bir kız düşündüm ve bayıldım manzaraya İnsan gülmekten kızamaz da

İnşallah kendin de görürsün kızımı, yakışıklı oğlunla da arkadaş olup oynarlar, biz de keyif kahvelerimizi içer onları izleriz

Enimd3 aynı canım. 30.haftadan sonra çok hareketli. Ne yana yatsam hareket ediyor. Bu bebeğin rahat olduğunu gösteriyormuş. Banu çiftçi de videosunda öyle söylemişti.

Enimd3 aynı canım. 30.haftadan sonra çok hareketli. Ne yana yatsam hareket ediyor. Bu bebeğin rahat olduğunu gösteriyormuş. Banu çiftçi de videosunda öyle söylemişti.
Ciddi misin ya süpermiş o zaman :) Hayır zaten rahat etsin diye şekil alıyoruz da ne bileyim ısrarla dürtünce herhalde pozisyon değiş diyor dedim

İnşallah canım ya, bu ara uykuları 20 30 dkymış, ondan çok hissetmeye başladık herhalde. Ağrıların nasıl oldu?
Aynen devam canım bazen tam geçti artık diyorum bikaç güne tüm şiddetiyle geri dönüyor dün eşime doğurup vericem eline bana dokunmayın rahat rahat deliksiz uyumak istiyorum diyorum acıkınca açar emzirirsiniz o kadar uykuya hasretim yani. Adama çatıyorum başını yastığa koyar koymaz uyuyor sinir oluyorum. Sinirlerim çok harap durumda. Allah hakkımızda hayırlısını versin doğunca hepsi bitecek inşaAllah

Merhaba kızlar nasılsınız?
Yarın şeker yuklemesi var. Benim bulantilar tam gecmedı yarın kötü olurmuyum diye endişeliyim testi yapanlar nasıl gecti sizinkiler Özellikle bulantısı devm edenler
2 oglandan sonra kızım pek uslu duruyor sanki hareketlerı kibar kibar

Niye sancı konusunda böyle takıntılı oldun ki, tamam tetikte ol da bekleme

Benim doktorum glikoza biraz limon sıkarak iç dedi, bulantıyı engelliyormuş. Öyle yaparak içtim bulantım olmadı.

Az önce sinirlerim bozuldu eşime kendimi sıkıp agladim sabahtan beri hareketsizdi,
Sonra çok sert vurmaya başladı kasılıyor olabilirler gerçekten hissediyorlar demek ki bizi .
nezaman getirecekler peki canım ay senden haber bekliyorum.. nerede oturuyodun sen peki ? ben bi iki takım beğendim ama eşim montessori tarzı istiyo karar veremiyorum..
Adıyla büyüsün inşallah yakışıklı :)
Montessori çok güzel ama benim odama çok uygun değil birde ben çok bunaltıcı buluyorum şeklini falan yatakta böyle ayak altında gibi geliyor bana huyluyum biraz :) baktım baktım vazgeçtim içime sinmeyecekti. Eyupte oturuyorum ben canım yanlış olmasın Demirkapi daydi galiba bi çarşıydi sadece 1 mağaza vardı ilk defa ilk gördüğümü aldım aşırı kararsızım çünkü:) 15 ine kadar gelmiş olur dedi inşallah daha erken gelir atarım tabiki hem fikir olur . Pinterestten de duvar dekorlarina bakıyorum içim kıpır kıpır hamdolsun bitti kaba eşya . Ona benzer başka mağaza var istanbuldaydin dimi sende ben sana göndereyim canım :)
Ahhh gelecek mi ki o günler inşallah❤

evet canım demirkapıyı falan biliyorum bende bi bakınırım olmadı hiç orada olacağı aklıma gelmezdi. ay nasıl sevinirim varya bakabileceğim yerleri söylesen.avcılar beylikdüzü arasına baktık sevmedim.. edirnekapı bayrampaşa tarafa bakarım diye düşündüm inşallah içime siner ya. çok bunaldım inan gidip gezemiyorum çalışmaktan zaman daralıyo ruhum daralıyo..

Kızlar 32+2 de çalışabilir raporumu alicam. Bu daha sonra benim ise dönüşümü daha erkene mı çeker? Bilen var mı acaba?

Kızlar 32+2 de çalışabilir raporumu alicam. Bu daha sonra benim ise dönüşümü daha erkene mı çeker? Bilen var mı acaba?

32 de calisamaz raporu alip izne ayrilirsan dogum sonrasina 8 hafta aktarabilirsin. 37 ye kadar calisabilme hakkin var eger 37 ye kadae calisirsan dogum sonrasina 13 hafta aktariyorsun. Yani ne kadae calisirsan o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…