2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çalışabilir raporu alırsan işe dönüşünü ileri tarihe atar canım

32 de calisamaz raporu alip izne ayrilirsan dogum sonrasina 8 hafta aktarabilirsin. 37 ye kadar calisabilme hakkin var eger 37 ye kadae calisirsan dogum sonrasina 13 hafta aktariyorsun. Yani ne kadae calisirsan o kadar iyi

Ya iş yerinden biriyle konusu geçti az önce.o araya bayram girince 33+0 da çalışabilir raporunu almış devam etmis calismaya ve bu yüzden olması gerekenden 1 hafta erken döndüm dedi.32+0 da çalışabilir raporunu al dedi. Kafam karıştı

Son düzenleme:

Bende gece namaza karnim sert bi sekilde uyandim tekme gibi de degildi kasiklarda adet sancisi vardi kalkamadim bi an yerimden. Masaj fln yaptimda az yumusadi. Genelde aksam 10dan sknra hareket ediyo ama oda cok degil 3 5 tekme. sanirim gunduzun sicakligi benimde mayismam onu etkiliyor

Hava kapandı sıcaklık düşecek diyorlar, havadan dolayı biraz rahatlarız artık ama son aylar genelde uykusuzlukla geçiyor diyorlar.

Hava kapandı sıcaklık düşecek diyorlar, havadan dolayı biraz rahatlarız artık ama son aylar genelde uykusuzlukla geçiyor diyorlar.

Katiliyorum gittikce agirlasiyoz artik. Bende bugunden itibaren yuruyuse baslayacagim resmen tembellik akiyor ustumden. Havalarda insallah serinlerde rahat nefes aliriz

Simdi oldu. Doktoru onu 32. Haftada gosterseydi keske 1 haftasi yanmazdi. Ben doktoruma sordum direkt 32 yi doldurdugim gun mu geleyim die 1, 2 gun once sonra farketmez biz 32 yazariz dedi . Doktoruna bir sor bence olmadi tam 32+0 da git

Simdi oldu. Doktoru onu 32. Haftada gosterseydi keske 1 haftasi yanmazdi. Ben doktoruma sordum direkt 32 yi doldurdugim gun mu geleyim die 1, 2 gun once sonra farketmez biz 32 yazariz dedi . Doktoruna bir sor bence olmadi tam 32+0 da git

Teşekkür ederim canım bı arayayim yarin.

Bugün bile serindi , baya rahat geçti benim için. Ama uykusuzluktan kemiklerim ağrıyo resmen
Katiliyorum gittikce agirlasiyoz artik. Bende bugunden itibaren yuruyuse baslayacagim resmen tembellik akiyor ustumden. Havalarda insallah serinlerde rahat nefes aliriz
Sıcaklar tembellestiriyor bence bizi içim gidiyor her zaman yaptığımdan daha fazla iş yapmak istiyorum ama vücudum engel oluyo bana

Bugünler bebekten sonrasının fragmanı inşallah bebeklerimiz emen, uyuyan, gazsız bebekler olurlar ama deliksiz uyku devrimizin bittiği de gerçek

Kızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.

Biliyorum yoruldun ama güçlü dur ne olur, milyonlarca iyi örnek var onlardan biri neden oğlun olmasın? Sen bebeğinin yanına olumlu duygularla gir.
Öyle 2 3 günde değişiklik gösterecek durumlar değil, makinadan çıkaracaklar kendi başına nefes alamazsa tekrar sokacaklar, sonra yine deneyecekler daha çok yolun başındasınız, yeter ki sağlığı kötüye gitmesin Allah'ın izniyle çıkar küvözden. O yüzden şimdi senin her zamankinden daha güçlü durma vakti sütünü Ya Şafi çekerek sağıp poşetle. Bizler de tabi dua ederiz

Evet ben de bunlara hazırlıklı sanıyordum kendimi ama bakıyorum burundan ağıza geçmiş soruyorum durum ağır ben duvarlara tutuna tutuna yürüyorum sonra. Yaşatacak olan Rabbim. Elimizden hiç bir şey gelmiyor. 2 defa iğne yapıldı ikisine de cevap vermedi. Ama şükürler olsun bundan kötüye gitmesin inşallah. Her şeyin başı dua sizden istediğim biraz zaman ayırıp oğluma dua okumanız...

Ah kuzum dualarimiz seninle ve Ali Asaf ile insallah sag salim alacaksin kucagina. Guclu durmak zor elbet ama guclu durmak zorundayiz. Cunku sen artik annesin. Yaninda olamasanda senden guc aliyor. Emin ol buna. Bugunler gectiginde kocaman bi delikanli oldugunda bazen gulerek bazen gozlerin dolarak anlatacaksin ona bugunleri. Inaniyorum aydinliga cikacaksiniz. Ancak sizinki biraz daha zahmetli olacak.

Canım benim Ali Asaf bu kadar güçlü bir bebek olmasa senin karnında bunca zaman zaten böyle tutunamazdi. O hayata sımsıkı sarılıyor Allah'ın izniyle yakın zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşacaksiniz.
Allah biliyor kendi evlatlarıma ne zaman dua okusam seni ve yavrunu da duama katıyorum. İnsallah güzel haberlerinizi alacağız hiç merak etme

Nasıl olacaksın canım orda yatan canının parçası. Rabbim esirgesin Allah sağ salim size kavuştursun. Bi meleğe dua etmek nasip olmuş tabi ki dua ederiz.
Anne sütünü tolere edebilmiş mi?

Canım benim geçicek bugünler inşallah. Çok zor biliyorum seni çok iyi anlıyorum ama geçicek kavuşacaksınız inşallah.
Benim kızımın ellerinin üstünde serum izleri var bize küvezden kalan hatıra ve ömür boyu ona baktıkça içim acıyacak biliyorum ama şükürler olsun sağlıklı yanımda. Sende kavuşacaksın inşallah canım. O kablolar insanı korkutuyor biliyorum ama onun sağlığı için dayanmak zorundasın Rabbim sana güç kuvvet miniğine de sağlık sıhhat versin inşallah. O o kadar güçlü ki haftalardır sana tutundu mucizen. Bunları da atlatıcaksınız Allah ın izniyle.

Canım benim tabi ki de dua ederiz. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Ne kadar çok prematüre bebek var hayata tutunan rabbim izin versin yeter ki, ne güzel günler göreceksiniz inşallah. Sen güçlü dur bir an önce toparlan. Bebekler daha çabuk iyileşir yetişkinlere göre inşallah her şey yoluna girecek

Komili bizi mhvetmisti canim

Yarın inşallah senin ve Ali Asaf için Yasin okuyacağım canım, Rabbim şifa versin de kuzunu sağlıkla kucağına alıp evine götür inşallah.

Canım Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle her zaman dua ediyoruz daha çok ederiz inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine Allahın izniyle sen moralini yüksek tut herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…