çalışabilir raporu alırsan işe dönüşünü ileri tarihe atar canım
32 de calisamaz raporu alip izne ayrilirsan dogum sonrasina 8 hafta aktarabilirsin. 37 ye kadar calisabilme hakkin var eger 37 ye kadae calisirsan dogum sonrasina 13 hafta aktariyorsun. Yani ne kadae calisirsan o kadar iyi
Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl? Benimki maşallah çok hareketliydi sabah ezanı okunana kadar uyutmadı, sağa döndüm sağı tekmeledi sola döndüm solu, normal tekme değil irkilme hareketiydi ben mi rahatsız ediyorum anlamadigimdan sabah ettik. Sizlerin de böyle mi?
Hava kapandı sıcaklık düşecek diyorlar, havadan dolayı biraz rahatlarız artık ama son aylar genelde uykusuzlukla geçiyor diyorlar.Bende gece namaza karnim sert bi sekilde uyandim tekme gibi de degildi kasiklarda adet sancisi vardi kalkamadim bi an yerimden. Masaj fln yaptimda az yumusadi. Genelde aksam 10dan sknra hareket ediyo ama oda cok degil 3 5 tekme. sanirim gunduzun sicakligi benimde mayismam onu etkiliyor
Hava kapandı sıcaklık düşecek diyorlar, havadan dolayı biraz rahatlarız artık ama son aylar genelde uykusuzlukla geçiyor diyorlar.
Ya iş yerinden biriyle konusu geçti az önce.o araya bayram girince 33+0 da çalışabilir raporunu almış devam etmis calismaya ve bu yüzden olması gerekenden 1 hafta erken döndüm dedi.32+0 da çalışabilir raporunu al dedi. Kafam karıştı
Simdi oldu. Doktoru onu 32. Haftada gosterseydi keske 1 haftasi yanmazdi. Ben doktoruma sordum direkt 32 yi doldurdugim gun mu geleyim die 1, 2 gun once sonra farketmez biz 32 yazariz dedi . Doktoruna bir sor bence olmadi tam 32+0 da git
Bugün bile serindi , baya rahat geçti benim için. Ama uykusuzluktan kemiklerim ağrıyo resmenHava kapandı sıcaklık düşecek diyorlar, havadan dolayı biraz rahatlarız artık ama son aylar genelde uykusuzlukla geçiyor diyorlar.
Sıcaklar tembellestiriyor bence bizi içim gidiyor her zaman yaptığımdan daha fazla iş yapmak istiyorum ama vücudum engel oluyo banaKatiliyorum gittikce agirlasiyoz artik. Bende bugunden itibaren yuruyuse baslayacagim resmen tembellik akiyor ustumden. Havalarda insallah serinlerde rahat nefes aliriz
Bugünler bebekten sonrasının fragmanıBugün bile serindi , baya rahat geçti benim için. Ama uykusuzluktan kemiklerim ağrıyo resmen
Sıcaklar tembellestiriyor bence bizi içim gidiyor her zaman yaptığımdan daha fazla iş yapmak istiyorum ama vücudum engel oluyo bana
Biliyorum yoruldun ama güçlü dur ne olur, milyonlarca iyi örnek var onlardan biri neden oğlun olmasın? Sen bebeğinin yanına olumlu duygularla gir.Kızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
Evet ben de bunlara hazırlıklı sanıyordum kendimi ama bakıyorum burundan ağıza geçmiş soruyorum durum ağır ben duvarlara tutuna tutuna yürüyorum sonra. Yaşatacak olan Rabbim. Elimizden hiç bir şey gelmiyor. 2 defa iğne yapıldı ikisine de cevap vermedi. Ama şükürler olsun bundan kötüye gitmesin inşallah. Her şeyin başı dua sizden istediğim biraz zaman ayırıp oğluma dua okumanız...Biliyorum yoruldun ama güçlü dur ne olur, milyonlarca iyi örnek var onlardan biri neden oğlun olmasın? Sen bebeğinin yanına olumlu duygularla gir.
Öyle 2 3 günde değişiklik gösterecek durumlar değil, makinadan çıkaracaklar kendi başına nefes alamazsa tekrar sokacaklar, sonra yine deneyecekler daha çok yolun başındasınız, yeter ki sağlığı kötüye gitmesin Allah'ın izniyle çıkar küvözden. O yüzden şimdi senin her zamankinden daha güçlü durma vakti sütünü Ya Şafi çekerek sağıp poşetle. Bizler de tabi dua ederiz
Kızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
Kızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
Nasıl olacaksın canım orda yatan canının parçası. Rabbim esirgesin Allah sağ salim size kavuştursun. Bi meleğe dua etmek nasip olmuş tabi ki dua ederiz.Evet ben de bunlara hazırlıklı sanıyordum kendimi ama bakıyorum burundan ağıza geçmiş soruyorum durum ağır ben duvarlara tutuna tutuna yürüyorum sonra. Yaşatacak olan Rabbim. Elimizden hiç bir şey gelmiyor. 2 defa iğne yapıldı ikisine de cevap vermedi. Ama şükürler olsun bundan kötüye gitmesin inşallah. Her şeyin başı dua sizden istediğim biraz zaman ayırıp oğluma dua okumanız...
Evet ben de bunlara hazırlıklı sanıyordum kendimi ama bakıyorum burundan ağıza geçmiş soruyorum durum ağır ben duvarlara tutuna tutuna yürüyorum sonra. Yaşatacak olan Rabbim. Elimizden hiç bir şey gelmiyor. 2 defa iğne yapıldı ikisine de cevap vermedi. Ama şükürler olsun bundan kötüye gitmesin inşallah. Her şeyin başı dua sizden istediğim biraz zaman ayırıp oğluma dua okumanız...
Canım benim tabi ki de dua ederiz. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Ne kadar çok prematüre bebek var hayata tutunan rabbim izin versin yeter ki, ne güzel günler göreceksiniz inşallah. Sen güçlü dur bir an önce toparlan. Bebekler daha çabuk iyileşir yetişkinlere göre inşallah her şey yoluna girecekEvet ben de bunlara hazırlıklı sanıyordum kendimi ama bakıyorum burundan ağıza geçmiş soruyorum durum ağır ben duvarlara tutuna tutuna yürüyorum sonra. Yaşatacak olan Rabbim. Elimizden hiç bir şey gelmiyor. 2 defa iğne yapıldı ikisine de cevap vermedi. Ama şükürler olsun bundan kötüye gitmesin inşallah. Her şeyin başı dua sizden istediğim biraz zaman ayırıp oğluma dua okumanız...
Komili bizi mhvetmisti canimgünaydın canııım
eşimin kuzenide komili kullanmıştı o da çok memnundu bi ihtimal onuda düşünücem sanırım. fiyat farkı bariz ortada eğer bebeğe bi sorun çıkartmazsa ve memnun kalırsam çöpe gidecek bişey için fazladan ödeme yapmaktansa bebeğin eksiklerini gidermeyi tercih ediyorum açıkcası
aynen işte çöpe gidiyo. ben çıtayı yüksekten tutup aşağı çekemicem. yoksa içim rhat etmiyo hep bi bahane bulurum diğer markalara
Komili bizi mhvetmisti canim
Canım Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle her zaman dua ediyoruz daha çok ederiz inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine Allahın izniyle sen moralini yüksek tut herşey güzel olacakKızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?