Ali Asaf için okudum ve çok dua ettim inşallah Rabbim sana bağışlar hiç Acısını göstermez tüm dualarım sizinleKızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
İnşallah alışacağiz sanırım inşallah Rabbim güç versin hepimize.Bugünler bebekten sonrasının fragmanıinşallah bebeklerimiz emen, uyuyan, gazsız bebekler olurlar ama deliksiz uyku devrimizin bittiği de gerçek
Kızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
Çok çok az deniyoruz dedi zamanla belli olacak dedi. Bu da önemli dimi.Nasıl olacaksın canım orda yatan canının parçası. Rabbim esirgesin Allah sağ salim size kavuştursun. Bi meleğe dua etmek nasip olmuş tabi ki dua ederiz.
Anne sütünü tolere edebilmiş mi?
Şu an en önemli şey ciğerleri ama anne sütünü tolere edebilmesi de önemli, 1 cc ile baslamislardir, anne sütünü hazmedemecek ki bağırsakları da çalışacak.Çok çok az deniyoruz dedi zamanla belli olacak dedi. Bu da önemli dimi.
Ben de bugün elinde iğne izlerini görünce nefes alamadım sanki. Zaten o kadar küçük ki. Ama iyi olması için bunlar gerekli bunu biliyorum. İnşallah sonu güzel olsun oğlum yanımda sağ salim olsun unuturum hepsini .Canım benim geçicek bugünler inşallah. Çok zor biliyorum seni çok iyi anlıyorum ama geçicek kavuşacaksınız inşallah.
Benim kızımın ellerinin üstünde serum izleri var bize küvezden kalan hatıra ve ömür boyu ona baktıkça içim acıyacak biliyorum ama şükürler olsun sağlıklı yanımda. Sende kavuşacaksın inşallah canım. O kablolar insanı korkutuyor biliyorum ama onun sağlığı için dayanmak zorundasın Rabbim sana güç kuvvet miniğine de sağlık sıhhat versin inşallah. O o kadar güçlü ki haftalardır sana tutundu mucizen. Bunları da atlatıcaksınız Allah ın izniyle.
İnşallah canım inşallah..Şu an en önemli şey ciğerleri ama anne sütünü tolere edebilmesi de önemli, 1 cc ile baslamislardir, anne sütünü hazmedemecek ki bağırsakları da çalışacak.
Canım neden sezeryan dediler?Kızlar Allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı herkese yazamadım gücüm yok pek inşallah çabuk toplarım ama her mesajınız beni mutlu etmeye yetti. Spinal anestezinin yan etkilerini çok kötü yaşadım ve tavsiye etmiyorum. İnsan dikişleri her şeyi unutup baş boyun ağrısından çöküntü yaşıyor.
Ben de iyiyim hamdolsun cnm. Kasılmaların devam mı.Tüm gün giremedim yine konuya, sayfaları kaçırdım ama umarım sen de herkes de iyidir. Ben iyiyim çok şükür canım sağolasın
Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl? Benimki maşallah çok hareketliydi sabah ezanı okunana kadar uyutmadı, sağa döndüm sağı tekmeledi sola döndüm solu, normal tekme değil irkilme hareketiydi ben mi rahatsız ediyorum anlamadigimdan sabah ettik. Sizlerin de böyle mi?
Allah yardımcınız olsun. Allah ikinize de güç kuvvet versin. Dua edeceğim Ali Asaf için anneme de söyleyeceğim o da dua etsin. İyi olacak merak etme.. tv de bi kere prematüre doğmuş bebekleri göstermişti insan inanamıyor nasılda büyüyüp ortalığı birbirine kattiklarina.. Bugünler geride kalacak sagsalim yuvanıza gideceksiniz inşallah.Kızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
Ben de okuyabildigim kadar bir seyler okurum. Rabbim yardimci olsun cabucak toparlar insallah yavrun.Kızlar Allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı herkese yazamadım gücüm yok pek inşallah çabuk toplarım ama her mesajınız beni mutlu etmeye yetti. Spinal anestezinin yan etkilerini çok kötü yaşadım ve tavsiye etmiyorum. İnsan dikişleri her şeyi unutup baş boyun ağrısından çöküntü yaşıyor.
Kızlar bana fikir verir misiniz ? Erkek bebek için ikea beşik aldım odasına cibinlik takıldı kafama . Bu iki tarzı gördüm benim perde gibi olan hoşuma gitti ama sizce olmalı mı yoksa gereksiz mi ?Eki Görüntüle 2186250 Eki Görüntüle 2186251
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?