2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ali Asaf için okudum ve çok dua ettim inşallah Rabbim sana bağışlar hiç Acısını göstermez tüm dualarım sizinle

Hem gecmis olsun hem gozun aydin canim. Uzulme lutfen oglusun guclu bir bebek atlaticaktir insallah bu gunleri. Saglicakla hastaneden birlikte cikacaksiniz. Sende umitsiz olma doktorlar en kotuyu dusunerek konusuyorlar moralini bozmamaya calisarak en guzelini yapiyorsun

Afifecan dualarım seninle ve miniginle. Rabbim yar ve yardımcıniz olsun . Allahım sana güç versin az daha sabır ben inanıyorum savaşacak o minik bedeniyle ve hayata tutunacak elini tutacak güzel günleriniz olcak . Güzel haberlerinizi en yakında almak için dua ediyorum .

Nasıl olacaksın canım orda yatan canının parçası. Rabbim esirgesin Allah sağ salim size kavuştursun. Bi meleğe dua etmek nasip olmuş tabi ki dua ederiz.
Anne sütünü tolere edebilmiş mi?
Çok çok az deniyoruz dedi zamanla belli olacak dedi. Bu da önemli dimi.

Ben de bugün elinde iğne izlerini görünce nefes alamadım sanki. Zaten o kadar küçük ki. Ama iyi olması için bunlar gerekli bunu biliyorum. İnşallah sonu güzel olsun oğlum yanımda sağ salim olsun unuturum hepsini .

Kızlar Allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı herkese yazamadım gücüm yok pek inşallah çabuk toplarım ama her mesajınız beni mutlu etmeye yetti. Spinal anestezinin yan etkilerini çok kötü yaşadım ve tavsiye etmiyorum. İnsan dikişleri her şeyi unutup baş boyun ağrısından çöküntü yaşıyor.

Afifecan canim bende okudim dua ettim Ali Asafimiz icin.insallah sag salim cikacak annesi.sen saglam dur guclu dur o hisseder.bol bol dua edicez su an.insallah Rabbim onu anne babasina bagislasin.

Canım neden sezeryan dediler?

Tüm gün giremedim yine konuya, sayfaları kaçırdım ama umarım sen de herkes de iyidir. Ben iyiyim çok şükür canım sağolasın
Ben de iyiyim hamdolsun cnm. Kasılmaların devam mı.

Okul hayatı yerleşik hayata geçiş nedeni :)

Bir arkadaş da demiş cnm uygulamalarda yazıyır. Hareket etmesi rahatlığının göstergesiymiş. Benim ki de maşallah hareketli. Ama ben bazen o kadar derin uyuyorum ki minicik sarsıntı hissediyorum hop uykuya devam

Afifecan canım Allah yar ve yardımcınız olsun. Daha erken haftalarda doğumlarda sağlıklı bebekler var. Allahın izniyle sen ve bebeğinde sağlıkla evinize gideceksiniz cnm.

Allah yardımcınız olsun. Allah ikinize de güç kuvvet versin. Dua edeceğim Ali Asaf için anneme de söyleyeceğim o da dua etsin. İyi olacak merak etme.. tv de bi kere prematüre doğmuş bebekleri göstermişti insan inanamıyor nasılda büyüyüp ortalığı birbirine kattiklarina.. Bugünler geride kalacak sagsalim yuvanıza gideceksiniz inşallah.

Kızlar bana fikir verir misiniz ? Erkek bebek için ikea beşik aldım odasına cibinlik takıldı kafama . Bu iki tarzı gördüm benim perde gibi olan hoşuma gitti ama sizce olmalı mı yoksa gereksiz mi ?

Ben de okuyabildigim kadar bir seyler okurum. Rabbim yardimci olsun cabucak toparlar insallah yavrun.

Afifecan canım hem gözünüz aydın hem geçmiş olsun. Sabrin sonu selamet insaAllah. Az daha sabret.Ali Asafinizla birlikte evinize gideceğiniz gunleri de goreceksiniz Allah'ın izniyle.

Kızlar 1 saate yakın eşimle yürüdük ama ben de bel namına bsy kalmıyor.belim bacağım ağrıyor.kizce de kendini semsert yapıyor.vajina makat bölgesinde de baskı oluyor gibi. Sizin de böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…