Kızlar 1 saate yakın eşimle yürüdük ama ben de bel namına bsy kalmıyor.belim bacağım ağrıyor.kizce de kendini semsert yapıyor.vajina makat bölgesinde de baskı oluyor gibi. Sizin de böyle mi?
Aynen böyle oluyorum, özellikle karnımın sertleşmesi. Avm de tek başıma 1 saat zor durdum geçen gün ki yavaş yürüyorum özellikle. İlk ayları çok hantal geçirdim ondan böyle oluyorum herhalde diye düşünüyorum.
Gorunce yazmadan edemedim. Oncelikle tez vakitte saglik sihhat diliyorum. Insallah hersey iyi olacak. Dediginiz dogru, ozellikle yogun bakim doktorlari kotuyu soyler, bir tanidigimiz erken dogum yapti igne vs yapma sanslari da olmamisti ani gelisti ve doktor direkt bebegi beklemeyin demis.. hic umut vermemis ama o bebis simdi 5 aylik oldu sukur. Siz de saglikla cikacaksiniz yeter ki Allah istesinKızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
rabbim Şafi ismiyle şifalar versin evladına. Tez vakitte kucağına alırsın inşallah. Dua edeceğim senin ve yavru için. Çok dua et çünkü Rabbime en çok bu zamanlarda yakın olursun. Allahım güç versinKızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
Çünkü hakkın 32+0 da başlıyor 33+0 da degil o yüzden 1 hafta erken başlamış arkadasim bende 32+0 da gidicem alicam calisabilir raporumuYa iş yerinden biriyle konusu geçti az önce.o araya bayram girince 33+0 da çalışabilir raporunu almış devam etmis calismaya ve bu yüzden olması gerekenden 1 hafta erken döndüm dedi.32+0 da çalışabilir raporunu al dedi. Kafam karıştı
Adıyla yaşasın Ali Asaf. Allah bağışlasın şifa versin. Çok zorluk atlattınız inşallah bu son zorluk olsun. Moralini bozma canım. Böyle şeyler yaşanıyor diye duyuyoruz. Allah’a emanet olun. Allah güç kuvvet versin.Kızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
Çünkü hakkın 32+0 da başlıyor 33+0 da degil o yüzden 1 hafta erken başlamış arkadasim bende 32+0 da gidicem alicam calisabilir raporumu
Bende begendim ama cok kotu olmustu kuzumun pamuk poposuKomili aslında güzeldi dokusu kokusu filan hoşuma gitmişti ama salihe de pişik yaptı. Belki ilk baştan ona alışsa sorun olmazdı...
Kuzum bebeğin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli çıkacak hastaneden merak etme. Doktorlar hep en kötü ihtimali söyler. Ayrıca o spinalin verdiği baş ve boyun ağrısını çok iyi biliyorum. Benim doktorum en son çare bi hap vermişti ve 2. İçişimde geçmişti ağrı. Doktoruna danışsan.Kızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl? Benimki maşallah çok hareketliydi sabah ezanı okunana kadar uyutmadı, sağa döndüm sağı tekmeledi sola döndüm solu, normal tekme değil irkilme hareketiydi ben mi rahatsız ediyorum anlamadigimdan sabah ettik. Sizlerin de böyle mi?
Canım dualarımız senin ve minik meleğin için. Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşaAllah. Sen güçlü ol ki yavrunda senden güç alsın. Güzel haberlerini alacağımız günler gelecek ben inanıyorumKızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
Canım eğer başından beri yürüyüş yapıp vücudunu alıştırmadıysan eğer şimdi 1 saat ağır gelir ki zaten ağırlaştık artık bebek baskı yapıyor. Ben 3 aydan itibaren günde 2 kez düzenli 30 yada 45dk yürüyorum. Bazen 1 saati geçkin yürüsemde kuş gibi rahat oluyorum senin aksine yürüyünce ağrılarım hafifliyor. Yani demem o ki vücudunu bir anda zorlama yarım saat hafif tempoda yürüyüş ile başla inşaAllah şifa olurKızlar 1 saate yakın eşimle yürüdük ama ben de bel namına bsy kalmıyor.belim bacağım ağrıyor.kizce de kendini semsert yapıyor.vajina makat bölgesinde de baskı oluyor gibi. Sizin de böyle mi?
Canım eğer başından beri yürüyüş yapıp vücudunu alıştırmadıysan eğer şimdi 1 saat ağır gelir ki zaten ağırlaştık artık bebek baskı yapıyor. Ben 3 aydan itibaren günde 2 kez düzenli 30 yada 45dk yürüyorum. Bazen 1 saati geçkin yürüsemde kuş gibi rahat oluyorum senin aksine yürüyünce ağrılarım hafifliyor. Yani demem o ki vücudunu bir anda zorlama yarım saat hafif tempoda yürüyüş ile başla inşaAllah şifa olur
Öyle yapayım o zaman:)Ben cibinlik yaptırmayacağım bana gereksiz geliyor. Ama hevesin varsa yaptır tabi, aklında kalacağına bebeğin odasında dursun :)
Aynıı benimki de öyle ama biraz biraz alıştırdım kendimi sanırımKızlar 1 saate yakın eşimle yürüdük ama ben de bel namına bsy kalmıyor.belim bacağım ağrıyor.kizce de kendini semsert yapıyor.vajina makat bölgesinde de baskı oluyor gibi. Sizin de böyle mi?
canım güçlü arkadaşım benim başından beri cefa çektin artık sefa süreceksin buna inan olur mu çok şükür meleğin dünyaya geldi artk sabır ve dua ile bekleyeceğiz bütün dualarımız snnle ben etrafıma da dedim allahım sag salım alimizi evine getirmeyi nasip etsin dualarımızla yanındayızKızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?