2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar 1 saate yakın eşimle yürüdük ama ben de bel namına bsy kalmıyor.belim bacağım ağrıyor.kizce de kendini semsert yapıyor.vajina makat bölgesinde de baskı oluyor gibi. Sizin de böyle mi?

Aynen böyle oluyorum, özellikle karnımın sertleşmesi. Avm de tek başıma 1 saat zor durdum geçen gün ki yavaş yürüyorum özellikle. İlk ayları çok hantal geçirdim ondan böyle oluyorum herhalde diye düşünüyorum.

Belli sureden sonra oturacak yer arıyorum vallahi uykum vardı aslında çıkmıcaktim dışarı ama her şey bebişler icin.eve geldik hemen ayaklar sehpaya şimdi kıpır kıpır bizimki :))

Gorunce yazmadan edemedim. Oncelikle tez vakitte saglik sihhat diliyorum. Insallah hersey iyi olacak. Dediginiz dogru, ozellikle yogun bakim doktorlari kotuyu soyler, bir tanidigimiz erken dogum yapti igne vs yapma sanslari da olmamisti ani gelisti ve doktor direkt bebegi beklemeyin demis.. hic umut vermemis ama o bebis simdi 5 aylik oldu sukur. Siz de saglikla cikacaksiniz yeter ki Allah istesin

rabbim Şafi ismiyle şifalar versin evladına. Tez vakitte kucağına alırsın inşallah. Dua edeceğim senin ve yavru için. Çok dua et çünkü Rabbime en çok bu zamanlarda yakın olursun. Allahım güç versin

Çünkü hakkın 32+0 da başlıyor 33+0 da degil o yüzden 1 hafta erken başlamış arkadasim bende 32+0 da gidicem alicam calisabilir raporumu

Adıyla yaşasın Ali Asaf. Allah bağışlasın şifa versin. Çok zorluk atlattınız inşallah bu son zorluk olsun. Moralini bozma canım. Böyle şeyler yaşanıyor diye duyuyoruz. Allah’a emanet olun. Allah güç kuvvet versin.

Afifecan Allah şafi ismiyle şifa versin canım Ali Asaf ismiyle yaşasın aklıma her geldiğinde dua edeceğim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çünkü hakkın 32+0 da başlıyor 33+0 da degil o yüzden 1 hafta erken başlamış arkadasim bende 32+0 da gidicem alicam calisabilir raporumu

İş yeri hekimine 2 defa sordum ben 32+2 de gidicem bı sorun olur mu diye, calisicaksan calisabilir raporunu istediğin zaman alabilirsin sorun olmaz dedi. Demek ki onu istediğin zaman alabiliyorsun ama bizim günlerimiz ya da haftamiz eksiliyor geç alınca ve bundan bahsetmiyorlar

Kuzum bebeğin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli çıkacak hastaneden merak etme. Doktorlar hep en kötü ihtimali söyler. Ayrıca o spinalin verdiği baş ve boyun ağrısını çok iyi biliyorum. Benim doktorum en son çare bi hap vermişti ve 2. İçişimde geçmişti ağrı. Doktoruna danışsan.

Kizlar bu tarz besiklerin icine nasil yatak yapmamiz lazim hazir satilmiyormus sanirim

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-05-21-51-20.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 29
rabarbaa babymoon iyi fikir cnm. Uzunca bir sürü eşler birbirine yakın olamayacak bu dönemin kıymetini bilmek lazım
Eşimin işi gereği biz yapamıyoruz. Haziranda bir gecelik otelde kaldık ama şehir oteliydi geç girdik erken çıktık. Babymoon sayılmaz herhalde

Günaydın
Nr hareketli bebeğin maşallah :)
Benim gün içinde çok hareketli
Akşamları 22 gibi yatıyorum gece 1 kere wc için kalktığımda hareket ediyor sonra sabah 8 e kadar uyuyor
Ya da ben hissetmiyorum uyurken
Hep soluma yatıyorum
Zaten normalde de sola ya da sağa yattığım için yatış pozisyonu beni hiç zorlamadı. Sırt üstü falan asla uyuyamazdım zaten

Canım dualarımız senin ve minik meleğin için. Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşaAllah. Sen güçlü ol ki yavrunda senden güç alsın. Güzel haberlerini alacağımız günler gelecek ben inanıyorum

Kızlar 1 saate yakın eşimle yürüdük ama ben de bel namına bsy kalmıyor.belim bacağım ağrıyor.kizce de kendini semsert yapıyor.vajina makat bölgesinde de baskı oluyor gibi. Sizin de böyle mi?
Canım eğer başından beri yürüyüş yapıp vücudunu alıştırmadıysan eğer şimdi 1 saat ağır gelir ki zaten ağırlaştık artık bebek baskı yapıyor. Ben 3 aydan itibaren günde 2 kez düzenli 30 yada 45dk yürüyorum. Bazen 1 saati geçkin yürüsemde kuş gibi rahat oluyorum senin aksine yürüyünce ağrılarım hafifliyor. Yani demem o ki vücudunu bir anda zorlama yarım saat hafif tempoda yürüyüş ile başla inşaAllah şifa olur

Canım ise yürüyerek gidip geliyorum ( ev iş arasi 15dk falan ) çoğu yere de genelde yürüyorum. Ama iste 7.5 saat oturarak calisiyorum.hem ondan hem de Sanırım artık kiloyu beden taşıyamiyor

Ben cibinlik yaptırmayacağım bana gereksiz geliyor. Ama hevesin varsa yaptır tabi, aklında kalacağına bebeğin odasında dursun :)
Öyle yapayım o zaman:)

Aynıı benimki de öyle ama biraz biraz alıştırdım kendimi sanırım

canım güçlü arkadaşım benim başından beri cefa çektin artık sefa süreceksin buna inan olur mu çok şükür meleğin dünyaya geldi artk sabır ve dua ile bekleyeceğiz bütün dualarımız snnle ben etrafıma da dedim allahım sag salım alimizi evine getirmeyi nasip etsin dualarımızla yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…