Tam 32+0 da git al gun eksilmesin vana doktor soylediİş yeri hekimine 2 defa sordum ben 32+2 de gidicem bı sorun olur mu diye, calisicaksan calisabilir raporunu istediğin zaman alabilirsin sorun olmaz dedi. Demek ki onu istediğin zaman alabiliyorsun ama bizim günlerimiz ya da haftamiz eksiliyor geç alınca ve bundan bahsetmiyorlar
Ben de sola ya da sağa doğru yatıyorum, gelip tam karnımın en köşesine yerleşip vurmaya başlıyor o yüzden rahatsız mı ediyorum demiştim ama baksana uygulamalarda rahat olduğu için hareket ediyor yazıyormuş. Biraz daha büyünce belki başlar seninki de, gittikçe yerleri daralıyor, hareketler sertleşiyor.Günaydın
Nr hareketli bebeğin maşallah :)
Benim gün içinde çok hareketli
Akşamları 22 gibi yatıyorum gece 1 kere wc için kalktığımda hareket ediyor sonra sabah 8 e kadar uyuyor
Ya da ben hissetmiyorum uyurken
Hep soluma yatıyorum
Zaten normalde de sola ya da sağa yattığım için yatış pozisyonu beni hiç zorlamadı. Sırt üstü falan asla uyuyamazdım zaten
Ben de sola ya da sağa doğru yatıyorum, gelip tam karnımın en köşesine yerleşip vurmaya başlıyor o yüzden rahatsız mı ediyorum demiştim ama baksana uygulamalarda rahat olduğu için hareket ediyor yazıyormuş. Biraz daha büyünce belki başlar seninki de, gittikçe yerleri daralıyor, hareketler sertleşiyor.
Uyur inşallah :) zaten hamileliğin belli sıkıntıları var uykusuzluk üstüne eklenince sıkıntı tabi ama ben geçen gece uyuyamadığımda ekstra bir enerji de gelmişti. Sanki hiç uyumamış değilde, uyumuş uyanmış enerjisi doldu bir anda, ağrın varken ki uykusuzluk daha yorucu.Öyle oluyormuş ama gece uyusun lütfen :) uykumu güzel uyuyamazsam gergin ve halsiz oluyorum
Ali asafin güzel annesi o butun gücünü senden alacak o yüzden güçlü dur bol bol dua et bizim de bütün dualarımız seninle sizinle Rabbim bian once kavusmanizi nasip etsin insallah erken dogup da kisa sure dr sagligina kavusan o kadar cok bebis var ki bunlari dusun kimsenin moralini bozmasına izin verme iyilesecek hemencikKızlar hayırlı akşamlar. 31+1 de doğumum oldu biliyorsunuzdur. Haftası iyi dediler ama doğunca ciğerlerinin gelişmediğini öğrenince çok üzüldük. Önce burnundan bağlıydı cihaza. Şimdi daha kötü durum olan ağıza geçirmişler. İğne fayda etmemiş. Düzelir ama değil mi prematüre normal yani diyorum, malesef normal değil hayati organ bilemeyiz nolacağını diyor doktor. Aslında iyi biri ama bütün yoğun bakım doktorları bu şekilde konuşurmuş. Başımda boynumda dehşet bir ağrı ayakta duramıyorum o halde iki sn görmeye gidince bunları duyuyorum. Moral toplamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye. Sizden ricam ismi Ali Asaf. Onun için Yasin, Fatiha, Ayete-l kürsi, özel dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var. Hepinizi çok öpüyorum.
Ayy evet son aylar diye böyle sanirim canim bende öyleyim ise esim birakiyor artik biraz daha uyuyayim diyegünaydın kızlaarr, ay ben uykuya doymuyorum şu aralar ya
benide eşim bırakıyo bu hafta ama, normale göre daha erken kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için. eşim gündüz işe giderken 8de kalkıyorum şimdi 7deAyy evet son aylar diye böyle sanirim canim bende öyleyim ise esim birakiyor artik biraz daha uyuyayim diye
her zamanda kahvaltı hazırlama canım arada izin ver kendınebenide eşim bırakıyo bu hafta ama, normale göre daha erken kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için. eşim gündüz işe giderken 8de kalkıyorum şimdi 7de
1hafta gececi 1hafta gündüzde canım. gececi olduğu zaman sabah eve geliyo kahvaltı hazırlıyorum mecbur aç uyumasın diye. gündüzdeyken hazırlamıyorum.her zamanda kahvaltı hazırlama canım arada izin ver kendıne
Tam 32+0 da git al gun eksilmesin vana doktor soyledi
sagol pinko iyiyim 2 gundur yani daha iyiyim henuz tam gecmedi grip ama ates falan cikmiyor crtij sen nasilsin
Hastalığın zor günlerini atlattın yani iyi çok şükür. İyiyim bende son dönem tahliller vardı aç karına sabaha kadar dayanamadığım için 2 hafta gecikmeli gidip yaptırdımsagol pinko iyiyim 2 gundur yani daha iyiyim henuz tam gecmedi grip ama ates falan cikmiyor crtij sen nasilsin
Evet calısırken cok zor oluyor canım Allah yardımcın olsun az kaldı ama evde olucaksın ınsallah1hafta gececi 1hafta gündüzde canım. gececi olduğu zaman sabah eve geliyo kahvaltı hazırlıyorum mecbur aç uyumasın diye. gündüzdeyken hazırlamıyorum.
bide gecedeyken akşamdan yemek yapıyorum yada sabahtan yoksa işten çıkıp eve gidince yemek yetişmiyo geç kalıyo
Dinlene bilirsen gripten sonra vücut yenileniyor gibi oluyor. Allah şifa versin ikinize deBir haftadır geçmeyen grip benden kızıma geçen grip uykusuzluk yorgunluk bakalım vucüdüm ne zaman patlak verecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?