2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tam 32+0 da git al gun eksilmesin vana doktor soyledi

Ben de sola ya da sağa doğru yatıyorum, gelip tam karnımın en köşesine yerleşip vurmaya başlıyor o yüzden rahatsız mı ediyorum demiştim ama baksana uygulamalarda rahat olduğu için hareket ediyor yazıyormuş. Biraz daha büyünce belki başlar seninki de, gittikçe yerleri daralıyor, hareketler sertleşiyor.

Öyle oluyormuş ama gece uyusun lütfen :) uykumu güzel uyuyamazsam gergin ve halsiz oluyorum

Öyle oluyormuş ama gece uyusun lütfen :) uykumu güzel uyuyamazsam gergin ve halsiz oluyorum
Uyur inşallah :) zaten hamileliğin belli sıkıntıları var uykusuzluk üstüne eklenince sıkıntı tabi ama ben geçen gece uyuyamadığımda ekstra bir enerji de gelmişti. Sanki hiç uyumamış değilde, uyumuş uyanmış enerjisi doldu bir anda, ağrın varken ki uykusuzluk daha yorucu.

Ali asafin güzel annesi o butun gücünü senden alacak o yüzden güçlü dur bol bol dua et bizim de bütün dualarımız seninle sizinle Rabbim bian once kavusmanizi nasip etsin insallah erken dogup da kisa sure dr sagligina kavusan o kadar cok bebis var ki bunlari dusun kimsenin moralini bozmasına izin verme iyilesecek hemencik

Ayy evet son aylar diye böyle sanirim canim bende öyleyim ise esim birakiyor artik biraz daha uyuyayim diye
benide eşim bırakıyo bu hafta ama, normale göre daha erken kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için. eşim gündüz işe giderken 8de kalkıyorum şimdi 7de

benide eşim bırakıyo bu hafta ama, normale göre daha erken kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için. eşim gündüz işe giderken 8de kalkıyorum şimdi 7de
her zamanda kahvaltı hazırlama canım arada izin ver kendıne

her zamanda kahvaltı hazırlama canım arada izin ver kendıne
1hafta gececi 1hafta gündüzde canım. gececi olduğu zaman sabah eve geliyo kahvaltı hazırlıyorum mecbur aç uyumasın diye. gündüzdeyken hazırlamıyorum.
bide gecedeyken akşamdan yemek yapıyorum yada sabahtan yoksa işten çıkıp eve gidince yemek yetişmiyo geç kalıyo

Tam 32+0 da git al gun eksilmesin vana doktor soyledi

Canım ik ya sordum. Ben çalışacağım için ister 35 ister 36 ne zaman çıkarsan çık sistem otamatik 112 gunu atiyor dedi.yani önemli olan çalışamaz raporu alınan zaman diye anladım.

sagol pinko iyiyim 2 gundur yani daha iyiyim henuz tam gecmedi grip ama ates falan cikmiyor crtij sen nasilsin
Hastalığın zor günlerini atlattın yani iyi çok şükür. İyiyim bende son dönem tahliller vardı aç karına sabaha kadar dayanamadığım için 2 hafta gecikmeli gidip yaptırdım

Tententen gece ilaç icemiycem diye çift yastıkla uyudum 1 kere uyandım yanma için, işe yarıyor sanki.

Evet calısırken cok zor oluyor canım Allah yardımcın olsun az kaldı ama evde olucaksın ınsallah

Bir haftadır geçmeyen grip benden kızıma geçen grip uykusuzluk yorgunluk bakalım vucüdüm ne zaman patlak verecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…