2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ik ya sordum. Ben çalışacağım için ister 35 ister 36 ne zaman çıkarsan çık sistem otamatik 112 gunu atiyor dedi.yani önemli olan çalışamaz raporu alınan zaman diye anladım.
32+0 da calısabılır raporu alınması gerekıyormus doktorum bana o sekılde soylemıstı ozellıkle o gun gel raporunu vereyım sonra ne zaman ıstersen calısamaz raporunu verırım dedı

Dinlene bilirsen gripten sonra vücut yenileniyor gibi oluyor. Allah şifa versin ikinize de

Dinlenemiyorum maalesef kızım da benden ilgi bekliyor. Deneyebileceğim doğal yöntemleri denedim asla ilaç içmeyen ben dayanamadım parol içtim.
Eşim şehir dışında bu hastalıkta ona çok ihtiyacım oldu

Dinlenemiyorum maalesef kızım da benden ilgi bekliyor. Deneyebileceğim doğal yöntemleri denedim asla ilaç içmeyen ben dayanamadım parol içtim.
Eşim şehir dışında bu hastalıkta ona çok ihtiyacım oldu
Çocukla beraber hastalık daha zor. Konferans falan mı sürekli mi böyle işi?

32+0 da calısabılır raporu alınması gerekıyormus doktorum bana o sekılde soylemıstı ozellıkle o gun gel raporunu vereyım sonra ne zaman ıstersen calısamaz raporunu verırım dedı

Bizimkiler de çalışacağın için 32+0 dan sonra da calisabiliri alsan sorun yok diyorlar . Ay ne karisik yahuuu

atlattim evet sukurki iyi bari gec olsun guc olmasin demisler:)

Bizimkiler de çalışacağın için 32+0 dan sonra da calisabiliri alsan sorun yok diyorlar . Ay ne karisik yahuuu
Eee benim 32+0 pazar gününe denk geliyor? Ne yapacağım? Randevum da 32+4te. Yani 4 gün annelik iznimden mi yemiş oluyorum anlamadım?

Canım ik ya sordum. Ben çalışacağım için ister 35 ister 36 ne zaman çıkarsan çık sistem otamatik 112 gunu atiyor dedi.yani önemli olan çalışamaz raporu alınan zaman diye anladım.
bende calısacagım cnm sımdı haftaya gıdcegım 32+0 da calısabılır raporu alacağım 37.haftaya kadar doktor baktın kendını kotu hıssedıyorsun calısabılır raporu kapatırız dedım

Eee benim 32+0 pazar gününe denk geliyor? Ne yapacağım? Randevum da 32+4te. Yani 4 gün annelik iznimden mi yemiş oluyorum anlamadım?
Son Adet tarihini ona göre ayarlasa olur mu. Yani 32+4 de 32.haftaya yeni girmiş gibi gösterse. Bi sor istersen olur mu diye.

Öğretmen olan anneler benim doğumum 18 kasım görünüyor 24 eylülde 32 hafta olduğu için çalışır raporu vereceğim dedi doktorum. Yaptığım hesaplamaya göre yarıyıl tatili de araya girdiği için 8 ekime kadar çalışmam yeterli oluyor cunku 5 hafta değil 2 hafta aktarabiliyorum 15 tatil girdiği için araya. Ama emin olamadım benim gibi olanlar nasıl yapmayı dusunuyorsunuz

Canım 28 Eylülde izne ayrılanla 12 Ekim arasında fark olmayacak ikisi de 4 Şubat'ta iş başı yapar. Bir de diyelim ki 5 hafta çalışmak istedin ama 2 haftada riskli gebelik durumun oldu o zaman 2 hafta boşuna çalışmış olursun. Ama diyelim ki 37ye adar çalıştın yani 29 ekime kadar çalıştın o zaman 18Şubat'ta iş basi yaparsın yani somestr tatilin arada kaynayacak

Calisicaksan sorun olmuyormus raporun ne zaman alındığı.gunlerin eksilmiyormus yani canım ben bizim ik dan öyle anladım.ama kafam hala karışık. sen de ik dan bilgi al istersen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…