32+0 da calısabılır raporu alınması gerekıyormus doktorum bana o sekılde soylemıstı ozellıkle o gun gel raporunu vereyım sonra ne zaman ıstersen calısamaz raporunu verırım dedıCanım ik ya sordum. Ben çalışacağım için ister 35 ister 36 ne zaman çıkarsan çık sistem otamatik 112 gunu atiyor dedi.yani önemli olan çalışamaz raporu alınan zaman diye anladım.
Dinlene bilirsen gripten sonra vücut yenileniyor gibi oluyor. Allah şifa versin ikinize de
Çocukla beraber hastalık daha zor. Konferans falan mı sürekli mi böyle işi?Dinlenemiyorum maalesef kızım da benden ilgi bekliyor. Deneyebileceğim doğal yöntemleri denedim asla ilaç içmeyen ben dayanamadım parol içtim.
Eşim şehir dışında bu hastalıkta ona çok ihtiyacım oldu
32+0 da calısabılır raporu alınması gerekıyormus doktorum bana o sekılde soylemıstı ozellıkle o gun gel raporunu vereyım sonra ne zaman ıstersen calısamaz raporunu verırım dedı
Çocukla beraber hastalık daha zor. Konferans falan mı sürekli mi böyle işi?
Başınız sağolsun, geçici bir durummuş iyi bari, böyle mecburi durumlarda yapacak birşey olmuyor, gelir birkaç güne sende dinlenirsinYok ilk defa ayrı kaldık cenazeye gitti.
Başınız sağ olsun canım. Birkaç güne gelirse sen de dinlenirsin inşallah, Allah kolaylık versinYok ilk defa ayrı kaldık cenazeye gitti.
atlattim evet sukurki iyi bari gec olsun guc olmasin demisler:)Hastalığın zor günlerini atlattın yani iyi çok şükür. İyiyim bende son dönem tahliller vardı aç karına sabaha kadar dayanamadığım için 2 hafta gecikmeli gidip yaptırdım
@Tententen gece ilaç icemiycem diye çift yastıkla uyudum 1 kere uyandım yanma için, işe yarıyor sanki.
Eee benim 32+0 pazar gününe denk geliyor? Ne yapacağım? Randevum da 32+4te. Yani 4 gün annelik iznimden mi yemiş oluyorum anlamadım?Bizimkiler de çalışacağın için 32+0 dan sonra da calisabiliri alsan sorun yok diyorlar . Ay ne karisik yahuuu
bende calısacagım cnm sımdı haftaya gıdcegım 32+0 da calısabılır raporu alacağım 37.haftaya kadar doktor baktın kendını kotu hıssedıyorsun calısabılır raporu kapatırız dedımCanım ik ya sordum. Ben çalışacağım için ister 35 ister 36 ne zaman çıkarsan çık sistem otamatik 112 gunu atiyor dedi.yani önemli olan çalışamaz raporu alınan zaman diye anladım.
Amin canım amin inşallahEvet calısırken cok zor oluyor canım Allah yardımcın olsun az kaldı ama evde olucaksın ınsallah
aaay geçmiş olsun canım yaBir haftadır geçmeyen grip benden kızıma geçen grip uykusuzluk yorgunluk bakalım vucüdüm ne zaman patlak verecek....
Son Adet tarihini ona göre ayarlasa olur mu. Yani 32+4 de 32.haftaya yeni girmiş gibi gösterse. Bi sor istersen olur mu diye.Eee benim 32+0 pazar gününe denk geliyor? Ne yapacağım? Randevum da 32+4te. Yani 4 gün annelik iznimden mi yemiş oluyorum anlamadım?
Geçmiş olsun canım inşallah Biran önce duzelirBir haftadır geçmeyen grip benden kızıma geçen grip uykusuzluk yorgunluk bakalım vucüdüm ne zaman patlak verecek....
Öğretmen olan anneler benim doğumum 18 kasım görünüyor 24 eylülde 32 hafta olduğu için çalışır raporu vereceğim dedi doktorum. Yaptığım hesaplamaya göre yarıyıl tatili de araya girdiği için 8 ekime kadar çalışmam yeterli oluyor cunku 5 hafta değil 2 hafta aktarabiliyorum 15 tatil girdiği için araya. Ama emin olamadım benim gibi olanlar nasıl yapmayı dusunuyorsunuz
Geçmiş olsun canım inşallah Biran önce duzelir
Amin canım amin inşallah
aaay geçmiş olsun canım ya
Başınız sağ olsun canım. Birkaç güne gelirse sen de dinlenirsin inşallah, Allah kolaylık versin
Eee benim 32+0 pazar gününe denk geliyor? Ne yapacağım? Randevum da 32+4te. Yani 4 gün annelik iznimden mi yemiş oluyorum anlamadım?
Bir haftadır geçmeyen grip benden kızıma geçen grip uykusuzluk yorgunluk bakalım vucüdüm ne zaman patlak verecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?