Çok sağol canım cevabin içinCanım 28 Eylülde izne ayrılanla 12 Ekim arasında fark olmayacak ikisi de 4 Şubat'ta iş başı yapar. Bir de diyelim ki 5 hafta çalışmak istedin ama 2 haftada riskli gebelik durumun oldu o zaman 2 hafta boşuna çalışmış olursun. Ama diyelim ki 37ye adar çalıştın yani 29 ekime kadar çalıştın o zaman 18Şubat'ta iş basi yaparsın yani somestr tatilin arada kaynayacak
Çok sağol canım cevabin için
Benim ilk kızım da 38+3de doğdu canim ben de 10 gun erken doğar belki diye düşünerek garantiye alayım 34te ayrılırım diye düşünüyorum. 5 ekimde ayrılmak.en iyisi olacak galiba. Allah hepimize sağlıklı zamanlı doğumlar nasip etsin insallahSen kendi durumlarına göre karar verirsin artık canım. Benim mesela ilk bebeğimde erken doğum oldu ve öncesinde de çok sikinti oldu o yüzden bu sefer okula hiç baslamayacagim. 32 hafta 28 Eylülde başlayacaktı ama doktor riske girmeyelim dedi ve öncesindeki 2 haftaya rapor vereceğini söyledi. İkinci dönem de ücretsiz izin alacağım inşallah.
Benim ilk kızım da 38+3de doğdu canim ben de 10 gun erken doğar belki diye düşünerek garantiye alayım 34te ayrılırım diye düşünüyorum. 5 ekimde ayrılmak.en iyisi olacak galiba. Allah hepimize sağlıklı zamanlı doğumlar nasip etsin insallah
Cnm benimde doğum 19 kasim görünüyor 24 Eylül'de iznim başlıyor ama çalışabilir raporu alıp ben bir hafta daha fazla calisip 28 Eylül'de ayrılacağım daha sonra da iznim bitince sömestr tatili girmiş oluyor tatil dönüşü 4 Şubat'ta da ücretsiz izin alacağımÖğretmen olan anneler benim doğumum 18 kasım görünüyor 24 eylülde 32 hafta olduğu için çalışır raporu vereceğim dedi doktorum. Yaptığım hesaplamaya göre yarıyıl tatili de araya girdiği için 8 ekime kadar çalışmam yeterli oluyor cunku 5 hafta değil 2 hafta aktarabiliyorum 15 tatil girdiği için araya. Ama emin olamadım benim gibi olanlar nasıl yapmayı dusunuyorsunuz
Onu bende tam anlamıyla bılmıyorum canım doktorum bana o gun gelmen gerekıyor demıstı arayıp bı sor ıstersen kafan da soru ısaretı kalmamıs olurEee benim 32+0 pazar gününe denk geliyor? Ne yapacağım? Randevum da 32+4te. Yani 4 gün annelik iznimden mi yemiş oluyorum anlamadım?
Ben mi yanlış hesaplıyorum acaba ya doğumdan sonra 8 hafta sayıyorum 18 kasımda doğum yaparsam 1 hafta , 8 kadın gibi bi tarihte yaparsam 2 haftaya ihtiyacım var gibi görünüyor. Bir daha hesaplayayım en iyisi çok sağolun kızlarCnm benimde doğum 19 kasim görünüyor 24 Eylül'de iznim başlıyor ama çalışabilir raporu alıp ben bir hafta daha fazla calisip 28 Eylül'de ayrılacağım daha sonra da iznim bitince sömestr tatili girmiş oluyor tatil dönüşü 4 Şubat'ta da ücretsiz izin alacağım
Yooo herhangibir kilo sınırlaması koymadı, ama koysa kaç yazar istemsiz alıyorum ki..vallahi öyle :) kaç yaşındaydın peki sen :)
oof insanlar çok düşüncesiz yaa...
ama doktor benm kg alımıma sınırlama koydu. 3kg dan fazla alamazsın artık normal doğum yapamazsın dedi.tutuyorum artık kendimi
Circassian girl sana kg sınırlaması falan koymadımı doktorun canım
İşte iç sesim... Nasıl da sevmezdim halbuki kasvetli havaları, ama şimdi bayram edeceğim bendeGünaydın kızlar
Sonunda istanbul akşam üstü serinledi yagmur yagdı. Bu bi kaç gun de yagmurlu. Gelsin serin havalar buyursunlar
Şeker ölçüm cihaz 30 lira birşey istersen al, yemekten önce, yemekten sonra 1. saat ve 2. saat ölçümünü yaparak takip et. Doktorun sana yeme dediği şeyler şeker diyeti zaten, ona uyarsan şekerini yükseltmezsin.Kizlar ya aklıma takılan bişi var sizede danışmayım belki başına gelen vardır.ben şeker yüklemesi yaptırmadim o yüzden doktorum açlık tokluk şekerine baktı açlık şekeri 89 çıktı ona iyi dedi doktor ama tokluk şekeri 158 çıktı onun 140tan düşük olması gerekiyormus.tokluk için kan vermeden önce börek yemiştim doktora söyledim o yuzden belki biraz yüksek çıkmış dedi ama sıkıntılı değil dedi diyetine dikkat et karbonhidrat ve kızartma falan yeme dedi.ama benim aklıma takıldı acaba gizli şeker var mıdır diye
Bı dikkat edip tekrar hastanede bı hafta sonra baktırsammi acaba?cihazla kendim olcemem ki kan falan çıkarmak gerekiyor ya yapamam benŞeker ölçüm cihaz 30 lira birşey istersen al, yemekten önce, yemekten sonra 1. saat ve 2. saat ölçümünü yaparak takip et. Doktorun sana yeme dediği şeyler şeker diyeti zaten, ona uyarsan şekerini yükseltmezsin.
Bı dikkat edip tekrar hastanede bı hafta sonra baktırsammi acaba?cihazla kendim olcemem ki kan falan çıkarmak gerekiyor ya yapamam ben
Aaa evet mantıklı cnm sagolCanım ben evde kendim ölçüm yaptım bı kaç kez.evde yapamam dersen aile hekimi de yapıyor
Kanı çıkaran kalem gibi cihazı var, kademeleri var düşükten yükseğe 1-2-3 diye en düşükte yaparsan acı bile hissetmezsin bir kere eşin yapar diğerlerinin sen yaparsın merak etme.Bı dikkat edip tekrar hastanede bı hafta sonra baktırsammi acaba?cihazla kendim olcemem ki kan falan çıkarmak gerekiyor ya yapamam ben
Bana dr umun sekreteri 32+5 e gün verdi çalışamaz raporu için. Öğretmenim ben. Çalışmayacağım. Anlamadım şimdi neden 32+0da almam gerekir. Hangi hakkım gidiyor?Canım ik ya sordum. Ben çalışacağım için ister 35 ister 36 ne zaman çıkarsan çık sistem otamatik 112 gunu atiyor dedi.yani önemli olan çalışamaz raporu alınan zaman diye anladım.
Benim randevuda 32+5de. Çalışmayacağım bende.Son Adet tarihini ona göre ayarlasa olur mu. Yani 32+4 de 32.haftaya yeni girmiş gibi gösterse. Bi sor istersen olur mu diye.
Bana dr umun sekreteri 32+5 e gün verdi çalışamaz raporu için. Öğretmenim ben. Çalışmayacağım. Anlamadım şimdi neden 32+0da almam gerekir. Hangi hakkım gidiyor?
Zaten vücut zayıf düştüğü İçin yakalanıyoruz. Daha da olmaz umarım.Bir haftadır geçmeyen grip benden kızıma geçen grip uykusuzluk yorgunluk bakalım vucüdüm ne zaman patlak verecek....
Eczaneler de ölçüyor. İçin rahat etmiyorsa açlık tokluk birkaç gün baktırabilirsin. Ben de gece 3 ye yumurta peynir yemiştim. 11 de açlık 98 çıktı. Çok güzel kahvaltı yaptık dışarıda, sadece kahvenin yanında gelen kurabiyeyi yemedim evde öyle yapmıyorum diye; tokluk 99 çıktı. Doktor ölçüm yapılacak diye az mı yedin demişti.Kizlar ya aklıma takılan bişi var sizede danışmayım belki başına gelen vardır.ben şeker yüklemesi yaptırmadim o yüzden doktorum açlık tokluk şekerine baktı açlık şekeri 89 çıktı ona iyi dedi doktor ama tokluk şekeri 158 çıktı onun 140tan düşük olması gerekiyormus.tokluk için kan vermeden önce börek yemiştim doktora söyledim o yuzden belki biraz yüksek çıkmış dedi ama sıkıntılı değil dedi diyetine dikkat et karbonhidrat ve kızartma falan yeme dedi.ama benim aklıma takıldı acaba gizli şeker var mıdır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?