2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok sağol canım cevabin için

Çok sağol canım cevabin için

Sen kendi durumlarına göre karar verirsin artık canım. Benim mesela ilk bebeğimde erken doğum oldu ve öncesinde de çok sikinti oldu o yüzden bu sefer okula hiç baslamayacagim. 32 hafta 28 Eylülde başlayacaktı ama doktor riske girmeyelim dedi ve öncesindeki 2 haftaya rapor vereceğini söyledi. İkinci dönem de ücretsiz izin alacağım inşallah.

Benim ilk kızım da 38+3de doğdu canim ben de 10 gun erken doğar belki diye düşünerek garantiye alayım 34te ayrılırım diye düşünüyorum. 5 ekimde ayrılmak.en iyisi olacak galiba. Allah hepimize sağlıklı zamanlı doğumlar nasip etsin insallah

Neden 5 Ekim diye düşündün canim o zaman 1 hafta boşa çalışmış olacaksın. 28 Eylülde izne çıksan karneye kadar izin sürüyor zaten sonra da 2 hafta sömestr tatili oluyor.

Cnm benimde doğum 19 kasim görünüyor 24 Eylül'de iznim başlıyor ama çalışabilir raporu alıp ben bir hafta daha fazla calisip 28 Eylül'de ayrılacağım daha sonra da iznim bitince sömestr tatili girmiş oluyor tatil dönüşü 4 Şubat'ta da ücretsiz izin alacağım

Eee benim 32+0 pazar gününe denk geliyor? Ne yapacağım? Randevum da 32+4te. Yani 4 gün annelik iznimden mi yemiş oluyorum anlamadım?
Onu bende tam anlamıyla bılmıyorum canım doktorum bana o gun gelmen gerekıyor demıstı arayıp bı sor ıstersen kafan da soru ısaretı kalmamıs olur

Ben mi yanlış hesaplıyorum acaba ya doğumdan sonra 8 hafta sayıyorum 18 kasımda doğum yaparsam 1 hafta , 8 kadın gibi bi tarihte yaparsam 2 haftaya ihtiyacım var gibi görünüyor. Bir daha hesaplayayım en iyisi çok sağolun kızlar

Kizlar ya aklıma takılan bişi var sizede danışmayım belki başına gelen vardır.ben şeker yüklemesi yaptırmadim o yüzden doktorum açlık tokluk şekerine baktı açlık şekeri 89 çıktı ona iyi dedi doktor ama tokluk şekeri 158 çıktı onun 140tan düşük olması gerekiyormus.tokluk için kan vermeden önce börek yemiştim doktora söyledim o yuzden belki biraz yüksek çıkmış dedi ama sıkıntılı değil dedi diyetine dikkat et karbonhidrat ve kızartma falan yeme dedi.ama benim aklıma takıldı acaba gizli şeker var mıdır diye

Yooo herhangibir kilo sınırlaması koymadı, ama koysa kaç yazar istemsiz alıyorum ki..

Şeker ölçüm cihaz 30 lira birşey istersen al, yemekten önce, yemekten sonra 1. saat ve 2. saat ölçümünü yaparak takip et. Doktorun sana yeme dediği şeyler şeker diyeti zaten, ona uyarsan şekerini yükseltmezsin.

Afifecan Rabbim aceleci sıpana şifalar verecek inşallah..Bir kaç sene sonra koltukların tepesinde yapma oğlum diye höykürürken bulacaksın kendini ve diyeceksin ki tam 7,5 aylık doğdu çocuk hakkını veriyor diyeYani ben Ali Asafı öyle hayal ettim birden.. Şurda şu kadar hamile kadının duaları sizinle..Arada gir ve güzel haberlerini yaz bize..Çok öpüyoruz seni

Bı dikkat edip tekrar hastanede bı hafta sonra baktırsammi acaba?cihazla kendim olcemem ki kan falan çıkarmak gerekiyor ya yapamam ben

Bı dikkat edip tekrar hastanede bı hafta sonra baktırsammi acaba?cihazla kendim olcemem ki kan falan çıkarmak gerekiyor ya yapamam ben
Kanı çıkaran kalem gibi cihazı var, kademeleri var düşükten yükseğe 1-2-3 diye en düşükte yaparsan acı bile hissetmezsin bir kere eşin yapar diğerlerinin sen yaparsın merak etme.

Canım ik ya sordum. Ben çalışacağım için ister 35 ister 36 ne zaman çıkarsan çık sistem otamatik 112 gunu atiyor dedi.yani önemli olan çalışamaz raporu alınan zaman diye anladım.
Bana dr umun sekreteri 32+5 e gün verdi çalışamaz raporu için. Öğretmenim ben. Çalışmayacağım. Anlamadım şimdi neden 32+0da almam gerekir. Hangi hakkım gidiyor?

Bana dr umun sekreteri 32+5 e gün verdi çalışamaz raporu için. Öğretmenim ben. Çalışmayacağım. Anlamadım şimdi neden 32+0da almam gerekir. Hangi hakkım gidiyor?

Canım ben çalışmaya devam edicem. bahsettiğim çalışabilir raporu için.eger çalışmaya devam edersen kimisi diyor muhakkak 32+0 da alman lazım kimisi de ( bizim iş yeri ) çalışmaya devam edecegin için çalışabilir raporunu 32 33 ne zaman alırsan al herhangi bir eksilme yok diyor.

Ben de 32+2 de muayene gidince çalışabilir raporumu alicaktim.ama dün işyerinden bı arkadaş 33+0 da çalışabilir raporunu aldığını 35+0 da işten çıktığını , normal şartlarda 3 hafta doğum sonrasına aktarmayı hakettiğini ama 2 haftaya düştüğünü söyleyince benim devreler yandı o da zamanında ik ya sormuş bana dediği gibi sorun yok falan demiş ama olan kızın 1 haftasına olmuş.

Durum böyle canım :) ben de işimi garantiye almak icin 32+2 den vazgectip doktoru aradim cumartesi 32+0 da gidicem çalışabilir raporu için .

Bir haftadır geçmeyen grip benden kızıma geçen grip uykusuzluk yorgunluk bakalım vucüdüm ne zaman patlak verecek....
Zaten vücut zayıf düştüğü İçin yakalanıyoruz. Daha da olmaz umarım.

Eczaneler de ölçüyor. İçin rahat etmiyorsa açlık tokluk birkaç gün baktırabilirsin. Ben de gece 3 ye yumurta peynir yemiştim. 11 de açlık 98 çıktı. Çok güzel kahvaltı yaptık dışarıda, sadece kahvenin yanında gelen kurabiyeyi yemedim evde öyle yapmıyorum diye; tokluk 99 çıktı. Doktor ölçüm yapılacak diye az mı yedin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…