- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Bana koydu valla canım dikkat et son 3 kg dedi.. şimdi tutuyorum valla kendimiYooo herhangibir kilo sınırlaması koymadı, ama koysa kaç yazar istemsiz alıyorum ki..
yaşasın sonbahar ozamanGünaydın kızlar
Sonunda istanbul akşam üstü serinledi yagmur yagdı. Bu bi kaç gun de yagmurlu. Gelsin serin havalar buyursunlar
İk ne anlamadım?Canım ben çalışmaya devam edicem. bahsettiğim çalışabilir raporu için.eger çalışmaya devam edersen kimisi diyor muhakkak 32+0 da alman lazım kimisi de ( bizim iş yeri ) çalışmaya devam edecegin için çalışabilir raporunu 32 33 ne zaman alırsan al herhangi bir eksilme yok diyor.
Ben de 32+2 de muayene gidince çalışabilir raporumu alicaktim.ama dün işyerinden bı arkadaş 33+0 da çalışabilir raporunu aldığını 35+0 da işten çıktığını , normal şartlarda 3 hafta doğum sonrasına aktarmayı hakettiğini ama 2 haftaya düştüğünü söyleyince benim devreler yandıo da zamanında ik ya sormuş bana dediği gibi sorun yok falan demiş ama olan kızın 1 haftasına olmuş.
Durum böyle canım :) ben de işimi garantiye almak icin 32+2 den vazgectip doktoru aradim cumartesi 32+0 da gidicem çalışabilir raporu için .
Aynen yaz gelsin diye ağlardımİşte iç sesim... Nasıl da sevmezdim halbuki kasvetli havaları, ama şimdi bayram edeceğim bende
Benimki 2 hafta sonra cuma gunu. O gune randevu alıp alcam raporumu kısmetse :)Benim randevuda 32+5de. Çalışmayacağım bende.
Hemde çooookkyaşasın sonbahar ozaman
İnsan Kaynakları :)İk ne anlamadım?
Hastalığın zor günlerini atlattın yani iyi çok şükür. İyiyim bende son dönem tahliller vardı aç karına sabaha kadar dayanamadığım için 2 hafta gecikmeli gidip yaptırdım
Tententen gece ilaç icemiycem diye çift yastıkla uyudum 1 kere uyandım yanma için, işe yarıyor sanki.
Ben iki haftadir cift yastikla yatiyorum hamilelik yastiginin altina yastik koydum yukselttim ama bana misin demiyo mide.Bu aralar her aksam klozetle bulusuyorum aksam yemegini saat en gec 6 ya cektim sonra bisey yemiyorum ama yok yani. Agzima kadar geliyo gidiyo asit. Kalbimde sikismaya basladi gecen kalbim iman tahtasi derler ya boyun tarafi orda atiyodu kulagimla duyuyorum atisi. Bebek aniden yukari cikti canim yaa.. Masaj yapiyorum az asagi insin diye. Bide sende oluyo mu hic bazen midemin alti kasiniyo gibi icerden. Yassi olan gobegim suan diklesti. Isin tuhafi hareketlerini de cok hissedemiyorum. Bugun gaviscon almaya gittim diyorum daha etkilisi yok mu yok abla dedi
Zaten vücut zayıf düştüğü İçin yakalanıyoruz. Daha da olmaz umarım.
Eczaneler de ölçüyor. İçin rahat etmiyorsa açlık tokluk birkaç gün baktırabilirsin. Ben de gece 3 ye yumurta peynir yemiştim. 11 de açlık 98 çıktı. Çok güzel kahvaltı yaptık dışarıda, sadece kahvenin yanında gelen kurabiyeyi yemedim evde öyle yapmıyorum diye; tokluk 99 çıktı. Doktor ölçüm yapılacak diye az mı yedin demişti.
İnsan Kaynakları :)
Rennie suruptan ben memnundum canım.sen denedin mi onu da?
Değerler güzel çıkmış en azından. Ben de 8-10 saat birşey yenilmez diye biliyorum amaBende guya doktora gittim seker yuklemesi yapcam dedi tokum dedim 1 saat once kahvalti ettim dedim ki neler neler yedim. 97 cikti. 50lik yaptirdim 1saat sonra 110 cikti. Sallamadi kadin beni laf olsun diye yapti sanirim ki ben yuksek cikar sanmistim cikmadi
Ne bileyim geceyi ilaç içmeden geçircem diye yastığı yükselttim sadece 1 kere uyandırdı midem, dedim herhalde işe yarıyor.Ben iki haftadir cift yastikla yatiyorum hamilelik yastiginin altina yastik koydum yukselttim ama bana misin demiyo mide.Bu aralar her aksam klozetle bulusuyorum aksam yemegini saat en gec 6 ya cektim sonra bisey yemiyorum ama yok yani. Agzima kadar geliyo gidiyo asit. Kalbimde sikismaya basladi gecen kalbim iman tahtasi derler ya boyun tarafi orda atiyodu kulagimla duyuyorum atisi. Bebek aniden yukari cikti canim yaa.. Masaj yapiyorum az asagi insin diye. Bide sende oluyo mu hic bazen midemin alti kasiniyo gibi icerden. Yassi olan gobegim suan diklesti. Isin tuhafi hareketlerini de cok hissedemiyorum. Bugun gaviscon almaya gittim diyorum daha etkilisi yok mu yok abla dedi
Değerler güzel çıkmış en azından. Ben de 8-10 saat birşey yenilmez diye biliyorum ama
Ne bileyim geceyi ilaç içmeden geçircem diye yastığı yükselttim sadece 1 kere uyandırdı midem, dedim herhalde işe yarıyor.
Hiç öyle birşey yaşamadım canım duruşuyla alakalıdır kontrolün ne zaman? Sorsaydın doktora.
Denemedim canim gaviscon daha iyi deyince almadim. Tableti mi surubu mu? Olmadi onu alirim. Gaviscon bile icerken yakiyo sonra onuda cikariyorum. Ay ne zormus. Midem disinda bi sikintimda yok cok sukur ama mide hayat kalitesini etkiliyo resmen yaa ne yiyecegimk sasirdim
Ben şurubunu kullandım.aninda kesiyor canıminsaAllah işine yarar
Denemedim canim gaviscon daha iyi deyince almadim. Tableti mi surubu mu? Olmadi onu alirim. Gaviscon bile icerken yakiyo sonra onuda cikariyorum. Ay ne zormus. Midem disinda bi sikintimda yok cok sukur ama mide hayat kalitesini etkiliyo resmen yaa ne yiyecegimk sasirdim
Bir çay kaşığı karbonat at ağzına peşinden su iç bir süre çok güzel rahatlatıyor canım mideyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?