2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende şeker çıkmadı. Bugün iş çıkışı biraz tuhaf oldum. Hemşireyim. Arkadaşıma şekerim bakarmısın dedim. Şekerim 48 çıktı şeker yedim küp şeker.

İk ne anlamadım?

Ben iki haftadir cift yastikla yatiyorum hamilelik yastiginin altina yastik koydum yukselttim ama bana misin demiyo mide. Bu aralar her aksam klozetle bulusuyorum aksam yemegini saat en gec 6 ya cektim sonra bisey yemiyorum ama yok yani. Agzima kadar geliyo gidiyo asit. Kalbimde sikismaya basladi gecen kalbim iman tahtasi derler ya boyun tarafi orda atiyodu kulagimla duyuyorum atisi. Bebek aniden yukari cikti canim yaa.. Masaj yapiyorum az asagi insin diye. Bide sende oluyo mu hic bazen midemin alti kasiniyo gibi icerden. Yassi olan gobegim suan diklesti. Isin tuhafi hareketlerini de cok hissedemiyorum. Bugun gaviscon almaya gittim diyorum daha etkilisi yok mu yok abla dedi

Rennie suruptan ben memnundum canım.sen denedin mi onu da?

Bende guya doktora gittim seker yuklemesi yapcam dedi tokum dedim 1 saat once kahvalti ettim dedim ki neler neler yedim. 97 cikti. 50lik yaptirdim 1saat sonra 110 cikti. Sallamadi kadin beni laf olsun diye yapti sanirim ki ben yuksek cikar sanmistim cikmadi

Rennie suruptan ben memnundum canım.sen denedin mi onu da?

Denemedim canim gaviscon daha iyi deyince almadim. Tableti mi surubu mu? Olmadi onu alirim. Gaviscon bile icerken yakiyo sonra onuda cikariyorum. Ay ne zormus. Midem disinda bi sikintimda yok cok sukur ama mide hayat kalitesini etkiliyo resmen yaa ne yiyecegimk sasirdim

Değerler güzel çıkmış en azından. Ben de 8-10 saat birşey yenilmez diye biliyorum ama

Ne bileyim geceyi ilaç içmeden geçircem diye yastığı yükselttim sadece 1 kere uyandırdı midem, dedim herhalde işe yarıyor.
Hiç öyle birşey yaşamadım canım duruşuyla alakalıdır kontrolün ne zaman? Sorsaydın doktora.

Değerler güzel çıkmış en azından. Ben de 8-10 saat birşey yenilmez diye biliyorum ama

Bende oyle biliyorum. Uzun yol yapmistim bebek iki gun hareket etmedi diye donuste alel acele doktora gittim aglayarak. Oda muayene edip seker yuklemesi istedi. Hic ac gitmedim doktora yemek yedikten sonra gidiyorum ki hareket etsin diye. Bisey olmaz deyip yaptirdi yani anlamadim bende

Kontrolum onumuzdeki pazartesi sorcam bakalim ne dicek. Sana etki etmesine sevindim valla rahat uyku gibisi yok. Mesela sabah rahat uyaniyorum midem rahat gobek hafif inmis. Ama kahvaltidan sonra yok yani. Resmen mutfakta sandelyede geciyo gunum. Yatak koltuk gorunce uzanasim geliyo onada midem izin vermiyor. Mutfakta masa basi isinde calisir gibi oturuyorum

Ben şurubunu kullandım.aninda kesiyor canım insaAllah işine yarar

Bir çay kaşığı karbonat at ağzına peşinden su iç bir süre çok güzel rahatlatıyor canım mideyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…