2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kıyamam ya, doğsun ısıra ısıra alırsın intikamını

Ya sizin ilk cocuk ya size heryer babymoon bizim bi oglan var 5 yasinda onun icin onu birakip ne yapsak babymoon bizede :))

Eee benim 32+0 pazar gününe denk geliyor? Ne yapacağım? Randevum da 32+4te. Yani 4 gün annelik iznimden mi yemiş oluyorum anlamadım?

Calisabilir yada calisamaz farketmez tam 32+0 da alinmasi gerekiyor raporun. Ama benim doktorum bi kac gun oncesi sonrasi gelsende farketmez ben ayarlarim 32+0 olarak dedi. Ben 32 de ayrilacagim icin 2 gun oncesine randevu aldim. Doktor 32+0 yazacak raporuma. Yani sen doktoruna soyle mutlaka 32+0 yazsin raporuna.
Aynen yaz gelsin diye ağlardım kışı soğugu hiç sevmezdim aynen bende :))))

Benimki 2 hafta sonra cuma gunu. O gune randevu alıp alcam raporumu kısmetse :)

Hemde çooookk

Sen halledebildinmi sigorta isini nasil yaptin.

Kızlar ben glifor içiyorum ve evdeki ölçümlerim gayet iyi çıkmış olmasına rağmen şeker yüklemesi istedi endokrin doktoru bugün, 75mglık. 2,5kilo almışsın çok iyi, çocuğun gelişimi haftasında, suyu normal, her şey yolunda görünüyor ama yine de senin durumunu göz önüne alırsak sadece bu verilerle bir şey söyleyemeyiz (8yıldır glifor içiyorum) önce gliforu bırakacaksın, 3-4gün sonra da şeker yüklemesi yaptıracaksın dedi... Şekerim düşüyor ara ara, geçenlerde 45e düştü hatta, onun içinde sadece gebelikten kaynaklı da olabilir ya da şu an ölçümlerin zaten iyi, gliforu azaltmamız gerekiyor olabilir filan anlattı baya, sonuç olarak bir şey demek için şeker yükleme sonucu görmemiz lazım dedi...

Doğru diyorsun. Babymoon yaptım diyeyim ben.sende yaparsın inşallah

Hayırlısıyla sonuçun da güzel çıkar inşallah cnm. Sıkma canını genel kontrol olarak istemiştir muhtemelen.

Mide yanması hormonlardan dolayı kaslar gevsedigi için mide kasları da gevsiyo ondan oluyomus cnm ne yersen farketmiyo bende de oluyor rennie içiyordum ama artık onuda içmiyorum soda veya sutle bastiriyorum

Ben bisey farkettim ne zamann yogurt yesem midem yaniyor. Acaba sanada yedigin bisey yapiyor olabilirmi

Baharat aci asitli fastfood tuketmiyorum ki. Belli biseye midem agrisa anlicam ama asit bildigin asit cok yakiyo midemi fazla midemi doldurup kalkmiyorum ustelik sofradan ne yapacagimi sasirdim gercekten. Bu aksam karbonatli su denedim Desaa Nin onerisiyle biraz rahatlatti en azindan uzanabildim agzima gelmedi bisey. Artik hergun bisey denicem doguma kadar cekicez sanirim

Mide yanması hormonlardan dolayı kaslar gevsedigi için mide kasları da gevsiyo ondan oluyomus cnm ne yersen farketmiyo bende de oluyor rennie içiyordum ama artık onuda içmiyorum soda veya sutle bastiriyorum

Bende oyleyim. Dun iki yemek kasigi sut icin yaziyodu nette onu denedim. Bugun karbonatli su denedim. Yarin madensuyu sirkeli su denicem. Ise biraz yariyo ama bikac gun sonra bagisiklik mi oluyo bilmiyorum bi muddet sonra ise yaramiyo. Degistirerek denemek en mantiklisi geldi. O ilaclar cerez gibi 5 dk bile hafifletmiyo artik

Ayyy babymoon ne be bişey daha öğrenicez desene...
Evet ben ve meraksızlığım işte

Bebek dogmadan yapilan basbasa tatil seysi. :)) aslinda cok planlar yapmistim hamilelikten once ama hamilelik hormonlariyla adami bogacak kivama geldigimden elimde patladi:))

Evet Yaptırdım biyerden girişimi canım. 22 eylüle kadar ben ödicem primimi. Sonrada doğum iznine cıkıcam zaten bitene kadarda prim ödemesi yapılmayacak. 2-3 haftalık ödeme yapmış olcam.

Canım sen konuştuğumuz işi halledebildin mi? Alacaksın doğum paranı inşallah dimi
Şimdilik hallettik sayılır canım girişler tamam :)
32.haftamda raporumu alıp yine sgk ye gidip onaylatmam lazımmış işverenimle. Bi o kısmı kaldı. İnşallah bi prüz cıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…