Kıyamam ya, doğsun ısıra ısıra alırsın intikamınıKontrolum onumuzdeki pazartesi sorcam bakalim ne dicek. Sana etki etmesine sevindim valla rahat uyku gibisi yok. Mesela sabah rahat uyaniyorum midem rahat gobek hafif inmis. Ama kahvaltidan sonra yok yani. Resmen mutfakta sandelyede geciyo gunum. Yatak koltuk gorunce uzanasim geliyo onada midem izin vermiyor. Mutfakta masa basi isinde calisir gibi oturuyorum
rabarbaa babymoon iyi fikir cnm. Uzunca bir sürü eşler birbirine yakın olamayacak bu dönemin kıymetini bilmek lazım
Eşimin işi gereği biz yapamıyoruz. Haziranda bir gecelik otelde kaldık ama şehir oteliydi geç girdik erken çıktık. Babymoon sayılmaz herhalde
Eee benim 32+0 pazar gününe denk geliyor? Ne yapacağım? Randevum da 32+4te. Yani 4 gün annelik iznimden mi yemiş oluyorum anlamadım?
Aynen yaz gelsin diye ağlardımkışı soğugu hiç sevmezdim aynen bende :))))
Benimki 2 hafta sonra cuma gunu. O gune randevu alıp alcam raporumu kısmetse :)
Hemde çooookk
Kıyamam ya, doğsun ısıra ısıra alırsın intikamını
Sen hangi haftada olmuş oluyorsun o gün? Sende öğretmen misin?Aynen yaz gelsin diye ağlardımkışı soğugu hiç sevmezdim aynen bende :))))
Benimki 2 hafta sonra cuma gunu. O gune randevu alıp alcam raporumu kısmetse :)
Hemde çooookk
Ya sizin ilk cocuk ya size heryer babymoon bizim bi oglan var 5 yasinda onun icin onu birakip ne yapsak babymoon bizede :))
Calisabilir yada calisamaz farketmez tam 32+0 da alinmasi gerekiyor raporun. Ama benim doktorum bi kac gun oncesi sonrasi gelsende farketmez ben ayarlarim 32+0 olarak dedi. Ben 32 de ayrilacagim icin 2 gun oncesine randevu aldim. Doktor 32+0 yazacak raporuma. Yani sen doktoruna soyle mutlaka 32+0 yazsin raporuna.
Sen halledebildinmi sigorta isini nasil yaptin.
Kızlar ben glifor içiyorum ve evdeki ölçümlerim gayet iyi çıkmış olmasına rağmen şeker yüklemesi istedi endokrin doktoru bugün, 75mglık. 2,5kilo almışsın çok iyi, çocuğun gelişimi haftasında, suyu normal, her şey yolunda görünüyor ama yine de senin durumunu göz önüne alırsak sadece bu verilerle bir şey söyleyemeyiz (8yıldır glifor içiyorum) önce gliforu bırakacaksın, 3-4gün sonra da şeker yüklemesi yaptıracaksın dedi... Şekerim düşüyor ara ara, geçenlerde 45e düştü hatta, onun içinde sadece gebelikten kaynaklı da olabilir ya da şu an ölçümlerin zaten iyi, gliforu azaltmamız gerekiyor olabilir filan anlattı baya, sonuç olarak bir şey demek için şeker yükleme sonucu görmemiz lazım dedi...
Büyük ihtimalle öyle oldu canım.. İnşallah dediğin gibi olurHayırlısıyla sonuçun da güzel çıkar inşallah cnm. Sıkma canını genel kontrol olarak istemiştir muhtemelen.
Mide yanması hormonlardan dolayı kaslar gevsedigi için mide kasları da gevsiyo ondan oluyomus cnm ne yersen farketmiyo bende de oluyor rennie içiyordum ama artık onuda içmiyorum soda veya sutle bastiriyorumDenemedim canim gaviscon daha iyi deyince almadim. Tableti mi surubu mu? Olmadi onu alirim. Gaviscon bile icerken yakiyo sonra onuda cikariyorum. Ay ne zormus. Midem disinda bi sikintimda yok cok sukur ama mide hayat kalitesini etkiliyo resmen yaa ne yiyecegimk sasirdim
Yarin gideyim bide ondan alayim bakalim insallah etki eder
Doğru diyorsun. Babymoon yaptım diyeyim ben.sende yaparsın inşallah
Ben bisey farkettim ne zamann yogurt yesem midem yaniyor. Acaba sanada yedigin bisey yapiyor olabilirmi
Mide yanması hormonlardan dolayı kaslar gevsedigi için mide kasları da gevsiyo ondan oluyomus cnm ne yersen farketmiyo bende de oluyor rennie içiyordum ama artık onuda içmiyorum soda veya sutle bastiriyorum
Honeymoon unun çocuklu versiyonuAyyy babymoon ne bebişey daha öğrenicez desene...
Evet ben ve meraksızlığım işte
Ayyy babymoon ne bebişey daha öğrenicez desene...
Evet ben ve meraksızlığım işte
Honeymoon unun çocuklu versiyonu
Tam 32 doluyor canım :)Sen hangi haftada olmuş oluyorsun o gün? Sende öğretmen misin?
Evet Yaptırdım biyerden girişimi canım. 22 eylüle kadar ben ödicem primimi. Sonrada doğum iznine cıkıcam zaten bitene kadarda prim ödemesi yapılmayacak. 2-3 haftalık ödeme yapmış olcam.Ya sizin ilk cocuk ya size heryer babymoon bizim bi oglan var 5 yasinda onun icin onu birakip ne yapsak babymoon bizede :))
Calisabilir yada calisamaz farketmez tam 32+0 da alinmasi gerekiyor raporun. Ama benim doktorum bi kac gun oncesi sonrasi gelsende farketmez ben ayarlarim 32+0 olarak dedi. Ben 32 de ayrilacagim icin 2 gun oncesine randevu aldim. Doktor 32+0 yazacak raporuma. Yani sen doktoruna soyle mutlaka 32+0 yazsin raporuna.
Sen halledebildinmi sigorta isini nasil yaptin.
Şimdilik hallettik sayılır canım girişler tamam :)Canım sen konuştuğumuz işi halledebildin mi? Alacaksın doğum paranı inşallah dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?