2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
İyi geceler uyuyamayalar ve günaydın uyuyanlar :) dün dr.a gittik 43cm. 2kg10 gr. Olmuş kızım. Hissetmiştim zaten arkasını döndüğünü bize yüzünü göstermedi ama çok şükür dr. Keyfi
Gayet yerinde diyerek yüreğime su serpti kafası kasiklarimda olduğu için dr
Yorma kendini dedi. Herhangi bir sıkıntı olmazsa normal doğum düşünüyorum dedi. Bu arada tam haftamız 32+0 'di dr.öyle gelmemi söylemişti çalişabilir raporu vermek için. Aldım çalışabilir raporunu.. dr. Kasilmalarla ilgili ve dogumla alakali bilgi verdi. Onemli bişey oldugunda ilcede nstye gir sonucu gönder dedi sanirim birazda uzakta olmamdan ötürü endişelendi ama 1-2 hafta haftanin son günleri yillik izin 1-2 hafta sonra da 5er gün kullanip merkezde ailemin yaninda kalmayi dusunuyorum hastaneye cok yakin..bende haberler böyle arkadaşlar. Sizce kilo nasıl?
 
Masallah canim kizcene.kilosu ve boyu oldukca iyi.dogum yaklastikca daha cok asagida olmasi normal.mide tarafinda olsa yanmistin.su an bizde oyle gidiyor.hep mide yanmasi refluden uyku girmiyor gozume.insallah saglikla kucagimiza alalimda bugunlerde gececek.sen bayaga azaltmissin gunleri ne guzel
 
Benim minik nerdeyse 24. Haftadan beri aşağıda dediğin gibi o yüzden mideyle pek problem yaşamadım bi kaç acılı yemek yediğim günün haricinde.. canım sende mutlaka geceleri fazladan yastık kullan ya da reflü yastığı alırsan rahat edersin bi de bebişin baskı yapıyor ama sen yine baharattan çok soğandan sarımsaktan kavundan belirli bi saatten sonra yemekten kaçın daha iyi hissedersin az kaldı gerçekten bi heyecanlaniyorum inanamıyorum nasılda gelip geçiyor..inşallah canım hepimiz sağlıkla alacağız kucağımıza bir bir paylaşacağız buradan doğum hikayelerimizi..
 
Şimdilik hallettik sayılır canım girişler tamam :)
32.haftamda raporumu alıp yine sgk ye gidip onaylatmam lazımmış işverenimle. Bi o kısmı kaldı. İnşallah bi prüz cıkmaz.

Çok şükür canım inşallah onu da halleder gönül rahatlığıyla bebisini beklersin
 

50 lik şeker yüklemesinde aç ya da tok olmak fark etmiyormuş o yüzden yaptırmıştır
 
Güzel anneler bu arada işe döndüğüm için eskisi kadar aranızda aktif değilim ama yazıları takip ediyorum :) bugünü saymazsam son 5 iş günüm kaldı sonrasında tekrar tüm gevezeligimle aranızda olacağım inşallah
 
Bende şeker çıkmadı. Bugün iş çıkışı biraz tuhaf oldum. Hemşireyim. Arkadaşıma şekerim bakarmısın dedim. Şekerim 48 çıktı şeker yedim küp şeker.
baya düşmüş şekerin canım ya neden öyle oldu ki
renniede iyi diyolardı canım ama tabletmi şurupmu bilemedim
Şimdilik hallettik sayılır canım girişler tamam :)
32.haftamda raporumu alıp yine sgk ye gidip onaylatmam lazımmış işverenimle. Bi o kısmı kaldı. İnşallah bi prüz cıkmaz.
inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım ya
oy maşallah kızına büyümüş. hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın :)
nasıl yani biz ne zaman izne çıkıyoruz kii eylül 29da değilmi 32.hafta
 
Sağol canım benim ya inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
 
Çok şükür canım inşallah onu da halleder gönül rahatlığıyla bebisini beklersin
Evet canım saol amin. Devletten alacağım 5bin gibi bişey. Düşünüyorum da 2 aylık maaşım ortalama olarak. Yani 5 bin için kırk takla attım bu kadar değerli olduğunu çalışırken anlamıyor insan. İhtiyaç olunca nasıl değerli yüksek gibi geliyor. İnşallah alabiliriz ve bereketiyle kullanırız.
 
İnşallah kuzum amin .
 

Maşallah gr lardan kilolara geçmek ne güzel oluyor. Yüzünü göstermese de bu çok sevindirici. Doğum da yaklaştıkça heyecan basıyor. Hepimizin kolay doğumları olur inşallah.
 
Maşallah gr lardan kilolara geçmek ne güzel oluyor. Yüzünü göstermese de bu çok sevindirici. Doğum da yaklaştıkça heyecan basıyor. Hepimizin kolay doğumları olur inşallah.
Evet ya insan 10 gr. İçin bile seviniyor. Önemli olan iyi olsun da yapcak bisey yok yüzünü doğunca görürüz :) hem de nasıl heyecan ya... inşallah hepimizin allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun :)
 
Sağlıkla gelsin kizce masallah ona
 
Evet canım doğru söylüyorsun, benim ilk bebekten erken doğum riskim olduğu için nereida hanım riske girmeyelim 2 hafta rapor yazayım dedi.
Erken doğum en fazla öğretmenlerde oluyormuş, çok fazla ayakta kaldığınız için. Benim hastalığım için öğretmen hastalığı demişti doktorlardan biri :)
 
Kizlar nasil terlik aldiniz hastaneye beyaz gecelik pijama almayı dusunuyorum
Beyazda iç gösterme durumu olabilir ona dikkat etmek lazım ya. Terlik de o havlu gibi olan falan satılıyor genelde ama benim ayağıma olmuyor onlar içi daracık ben english home un sitesinde düz krem rengi ama altı kalın plastik olan bi terlik gördüm 40 liraydı o alınabilir lohusa tacına göre üstü süsleyilebilir. Hem hastaneden gelince de altı kolaylıkla temizlenir evde de giyilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…