2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebek arabası alamadım henüz uygun fiyatlı hafif travel sistem istiyorum varmı önerniz
Birde buhar makinesi almalımıyım sizce

Erken doğum en fazla öğretmenlerde oluyormuş, çok fazla ayakta kaldığınız için. Benim hastalığım için öğretmen hastalığı demişti doktorlardan biri :)

Valla bana ilk üç ay düşük riski olmasın oturarak ders anlat dedi ama ne mümkün Allah'a emanet ayakta derse girdik nöbet de tuttuk nöbet muafiyeti 6. Aydan başlıyor halbuki ilk 3 ay ne kadar önemli...

Valla bana ilk üç ay düşük riski olmasın oturarak ders anlat dedi ama ne mümkün Allah'a emanet ayakta derse girdik nöbet de tuttuk nöbet muafiyeti 6. Aydan başlıyor halbuki ilk 3 ay ne kadar önemli...
Ama işte bunları bakanlığa bildiren hakkınızı arayan birilerinin olması gerekiyor. Sağlık sonuçta

Beyaz gecelik ustune sabahlikta giysen cok ic gosteriyo,necizane tavsiyem beyaz dusunuyosan deneyerek al

Aynen yesil hasta bezim bebek albumunde goz kirpistirio ))

Tovbe estagfirullahhhh..e ben gecen ay gittim tatile o sayilıyor mu?

Sayilmazmi hic hemde ne sayilir. Ya ben biraz gezmeye doyamayan bi insanim. Neeedeyse yaz boyu tatil yaptim hala doymadim. Artik dizimi kirip dogum eksiklerini halletme zamanim geldi de geçiyor.

Bebişlerin çamaşırlarını yıkayanlar hangi deterjanla yıkadınız ve yumuşatıcı kullandınızmı?

Bebek çamaşırları için ilk kizim da doktoru hacisakir sabun tozu kullan demisti bir de benim makinada hassas durulama var onu mutlaka kullanıyodum sabun atığı kalmasın diye. Başka bir arkadasimin doktoru da sabun tozları kıyafetten arınmiyor sivi deterjan kullanın demis.

Napsak bende bu yüzden arada kaldım dalan roxy hacışakir filan yada unibaby sıvı düşünüyorum kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…