Sağol canım az var galiba bizimde aramızda hepimizin ki sağlıkla mutlulukla huzurla gelsinler yuvalarımıza neşe ve bereket getirsinler :)Sağlıkla gelsin kizce masallah ona
Aa doğru canım unuttum ben onu. hadi inşallah :)Evet canım doğru söylüyorsun, benim ilk bebekten erken doğum riskim olduğu için nereida hanım riske girmeyelim 2 hafta rapor yazayım dedi.
AhahahahBebek dogmadan yapilan basbasa tatil seysi. :)) aslinda cok planlar yapmistim hamilelikten once ama hamilelik hormonlariyla adami bogacak kivama geldigimden elimde patladi:))
Tovbe estagfirullahhhh..e ben gecen ay gittim tatile o sayilıyor mu?Honeymoon unun çocuklu versiyonu
Erken doğum en fazla öğretmenlerde oluyormuş, çok fazla ayakta kaldığınız için. Benim hastalığım için öğretmen hastalığı demişti doktorlardan biri :)
Ama işte bunları bakanlığa bildiren hakkınızı arayan birilerinin olması gerekiyor. Sağlık sonuçtaValla bana ilk üç ay düşük riski olmasın oturarak ders anlat dedi ama ne mümkün Allah'a emanet ayakta derse girdik nöbet de tuttuknöbet muafiyeti 6. Aydan başlıyor halbuki ilk 3 ay ne kadar önemli...
Erken doğum en fazla öğretmenlerde oluyormuş, çok fazla ayakta kaldığınız için. Benim hastalığım için öğretmen hastalığı demişti doktorlardan biri :)
Rahim ağzı yetmezliğiSenin rahatsızlığın neydi cnm?
Sıkıntı yok umarım ... acil şifalarRahim ağzı yetmezliği
Şimdilik yok canım çok şükür, dikiş atıldı ya. Bilinmeyip dikiş atilmayinca erken doğum yapıyorsun. Rahim sizinkilere göre daha çabuk açılıyor 16. Haftalardan başlıyor doğuma rahimin taşıyacağı ağırlığa göre değişiyor işte.Sıkıntı yok umarım ... acil şifalar
Beyaz gecelik ustune sabahlikta giysen cok ic gosteriyo,necizane tavsiyem beyaz dusunuyosan deneyerek al
Tovbe estagfirullahhhh..e ben gecen ay gittim tatile o sayilıyor mu?
Kızlar hangi vitamin ilacını kullanıyorsunuz
Bebişlerin çamaşırlarını yıkayanlar hangi deterjanla yıkadınız ve yumuşatıcı kullandınızmı?
Napsak bende bu yüzden arada kaldım dalan roxy hacışakir filan yada unibaby sıvı düşünüyorum kararsızımBebek çamaşırları için ilk kizim da doktoru hacisakir sabun tozu kullan demisti bir de benim makinada hassas durulama var onu mutlaka kullanıyodum sabun atığı kalmasın diye. Başka bir arkadasimin doktoru da sabun tozları kıyafetten arınmiyor sivi deterjan kullanın demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?