2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
E elif_cee ne yapıyorsun? Kontrole var mı daha?
iyiyim kuzum napıyım sabahtan beri biraz kasığımda biraz leğen kemiğimde ağrı var ama tek taraflı. Çatı ağrısı olabilir mi ki? Ben hiç yaşamadım çatı ağrısını bilemedim öyle yatıyorum. 29 unda gittim herşey yolundaydı. Rahim uzunluğu 3.3 cm dedi artık kısalmaya başlamış. 21 Ağustos ta tekrar gidicem bakalım hem raporumu yenileyecek. Sen nasılsın? Sıkıntılı bi durum var mı?

Sağol canım az var galiba bizimde aramızda hepimizin ki sağlıkla mutlulukla huzurla gelsinler yuvalarımıza neşe ve bereket getirsinler :)
bilmiyorum benım 8 kasım gözüküyor ama tabii belli olmaz ekım sonuda olabilir amın canım ınsallah canım benım

evet oyleymıs ben dusunemedım onu olmassa başka renk alternatıf dusunebılırım o terlıge bende bakıyım

Olabilir çatı denilen oradaki 3 kemik yorulmaktan ziyade çok uzandığımda oluyor benim ağrım, uzanırken bacağının arasına yastık koy. Haftaya göre süper uzunluk.
Kendimi çok yorgun hissediyorum, kıpırdamaya halim yok, gözüm kapaniyor, bebekte çok sakin ben yorgunum diye mi nedir, doktoru aradim dönüş yapmasını bekliyorum.

Doktor da öyle dedi. Zaten biliyosun 37 de dikişleri alıcak yada sezeryana gün vericek. Biraz kafası büyük böyle giderse normal doğumla riske atmam dedi. Bende doktora bıraktım hayırlısı artık
Biraz havalardan biraz da bu dönemler öyle oluyo sanırım. Benimde sürekli bi uyuyasım var hiç ayağa kalkmaya gücüm yok. Bana normal bu dönem demişti bide sen sor bakalım ne dicek

Kizlar nasil terlik aldiniz hastaneye beyaz gecelik pijama almayı dusunuyorum
Hastane odasının süslemesinin içinde taç terlik seçmiştik. Giymeye utanıp hastane terliği geçirmiştim. Şimdi belki onu kullanırım boş boş duruyor Olmadı çiçekleri çıkarırım.

Kızlar hangi vitamin ilacını kullanıyorsunuz
Balık yiyemediğim için de ReGenesisMax kullanıyorum. Geçen ilacım bitti sanmıştım. Mübarek 3 kutu olmuş çıktıkça almışım farkında değilim :)

Bebişlerin çamaşırlarını yıkayanlar hangi deterjanla yıkadınız ve yumuşatıcı kullandınızmı?
Unibaby sıvı deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum şu an evde.

Git nst cektir sonucu bana at yazdı. Bu cevabı beklemiyordum çıktım gidiyorum bakalım.
Tam zamanini beklesinler de ikiniz içinde hayırlı şekilde olsun inşallah, hiç doğum şeklini takma kafana

Napsak bende bu yüzden arada kaldım dalan roxy hacışakir filan yada unibaby sıvı düşünüyorum kararsızım
Ben dalan roxy matik alıp bebegin bazı kiyafetlerini "bebek/alerji"programinda ve ekstra durulama ile yikadim. Bir baktım sabun parca parca birlesip kalmış makine icinde.
Sonra unibaby sıvi deterjan ve yumusatici aldım. Cok hafif ve guzel kokuyorlar. Hemen hepsi pamuk oldugu icin maksimum 30 derecede yikayın talimatı icin uygun.
Kuzenimin esi dalin sıvı kullanmisti ama buram buram kokusu beni rahatsız etmisti. 2 günlük bebegin o mis kokusunu hiç duyamamıstim o kadar kuvvetli geldi bana.

Git nst cektir sonucu bana at yazdı. Bu cevabı beklemiyordum çıktım gidiyorum bakalım.
Tam zamanini beklesinler de ikiniz içinde hayırlı şekilde olsun inşallah, hiç doğum şeklini takma kafana
Hayırlı sonuçlar inşallah önemli bişey çıkmaz. Sonra bana da bildir.

Pazartesinden beri antibiyotik kullaniyorum kaplamanın altındaki dis agridi kabus gibi bugün randevum vardı bir kanal bir dolgu yapıldı. Aman kızlar okadar dikkat etmeme rağmen bu hamilelikte böyle oldu ağzınıza ii bakın. Bu arada fiyatlar uçmuş verirken elim titredi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…