teşekkür ederim canım tavsıyen için tamam oyle yaparımBeyaz gecelik ustune sabahlikta giysen cok ic gosteriyo,necizane tavsiyem beyaz dusunuyosan deneyerek al
iyiyim kuzum napıyım sabahtan beri biraz kasığımda biraz leğen kemiğimde ağrı var ama tek taraflı. Çatı ağrısı olabilir mi ki? Ben hiç yaşamadım çatı ağrısını bilemedim öyle yatıyorum. 29 unda gittim herşey yolundaydı. Rahim uzunluğu 3.3 cm dedi artık kısalmaya başlamış. 21 Ağustos ta tekrar gidicem bakalım hem raporumu yenileyecek. Sen nasılsın? Sıkıntılı bi durum var mı?
bilmiyorum benım 8 kasım gözüküyor ama tabii belli olmaz ekım sonuda olabilir amın canım ınsallah canım benımSağol canım az var galiba bizimde aramızda hepimizin ki sağlıkla mutlulukla huzurla gelsinler yuvalarımıza neşe ve bereket getirsinler :)
Beyazda iç gösterme durumu olabilir ona dikkat etmek lazım ya. Terlik de o havlu gibi olan falan satılıyor genelde ama benim ayağıma olmuyor onlar içi daracıkben english home un sitesinde düz krem rengi ama altı kalın plastik olan bi terlik gördüm 40 liraydı o alınabilir lohusa tacına göre üstü süsleyilebilir. Hem hastaneden gelince de altı kolaylıkla temizlenir evde de giyilir.
Olabilir çatı denilen oradaki 3 kemik yorulmaktan ziyade çok uzandığımda oluyor benim ağrım, uzanırken bacağının arasına yastık koy. Haftaya göre süper uzunluk.iyiyim kuzum napıyım sabahtan beri biraz kasığımda biraz leğen kemiğimde ağrı var ama tek taraflı. Çatı ağrısı olabilir mi ki? Ben hiç yaşamadım çatı ağrısını bilemedim öyle yatıyorum. 29 unda gittim herşey yolundaydı. Rahim uzunluğu 3.3 cm dedi artık kısalmaya başlamış. 21 Ağustos ta tekrar gidicem bakalım hem raporumu yenileyecek. Sen nasılsın? Sıkıntılı bi durum var mı?
Sayılır tabi çünkü tam olarak oTovbe estagfirullahhhh..e ben gecen ay gittim tatile o sayilıyor mu?
Doktor da öyle dedi. Zaten biliyosun 37 de dikişleri alıcak yada sezeryana gün vericek. Biraz kafası büyük böyle giderse normal doğumla riske atmam dedi. Bende doktora bıraktım hayırlısı artıkOlabilir çatı denilen oradaki 3 kemik yorulmaktan ziyade çok uzandığımda oluyor benim ağrım, uzanırken bacağının arasına yastık koy. Haftaya göre süper uzunluk.
Kendimi çok yorgun hissediyorum, kıpırdamaya halim yok, gözüm kapaniyor, bebekte çok sakin ben yorgunum diye mi nedir, doktoru aradim dönüş yapmasını bekliyorum.
Cok guzel olmus ellerinize saglik guzel ve saglikli gunlerde kullanin insallahLohusa tacı, bebek bandı ve büyük kızıma taç yaptık kızlar ablamla beraber. Dışardan satın aEki Görüntüle 2186985 Eki Görüntüle 2186986 Eki Görüntüle 2186987 lindiginda daha pahalıya geliyor 3u yaklaşık 30 liraya mal oldu. Dışarda 3une 75 lira demislerdi
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahCok guzel olmus ellerinize saglik guzel ve saglikli gunlerde kullanin insallah
Hastane odasının süslemesinin içinde taç terlik seçmiştik. Giymeye utanıp hastane terliği geçirmiştim. Şimdi belki onu kullanırım boş boş duruyorKizlar nasil terlik aldiniz hastaneye beyaz gecelik pijama almayı dusunuyorum
Balık yiyemediğim için de ReGenesisMax kullanıyorum. Geçen ilacım bitti sanmıştım. Mübarek 3 kutu olmuş çıktıkça almışım farkında değilim :)Kızlar hangi vitamin ilacını kullanıyorsunuz
Unibaby sıvı deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum şu an evde.Bebişlerin çamaşırlarını yıkayanlar hangi deterjanla yıkadınız ve yumuşatıcı kullandınızmı?
Git nst cektir sonucu bana at yazdı. Bu cevabı beklemiyordum çıktım gidiyorum bakalım.Doktor da öyle dedi. Zaten biliyosun 37 de dikişleri alıcak yada sezeryana gün vericek. Biraz kafası büyük böyle giderse normal doğumla riske atmam dedi. Bende doktora bıraktım hayırlısı artık
Biraz havalardan biraz da bu dönemler öyle oluyo sanırım. Benimde sürekli bi uyuyasım var hiç ayağa kalkmaya gücüm yok. Bana normal bu dönem demişti bide sen sor bakalım ne dicek
Ben dalan roxy matik alıp bebegin bazı kiyafetlerini "bebek/alerji"programinda ve ekstra durulama ile yikadim. Bir baktım sabun parca parca birlesip kalmış makine icinde.Napsak bende bu yüzden arada kaldım dalan roxy hacışakir filan yada unibaby sıvı düşünüyorum kararsızım
Hayırlı sonuçlar inşallah önemli bişey çıkmaz. Sonra bana da bildir.Git nst cektir sonucu bana at yazdı. Bu cevabı beklemiyordum çıktım gidiyorum bakalım.
Tam zamanini beklesinler de ikiniz içinde hayırlı şekilde olsun inşallah, hiç doğum şeklini takma kafana
hacı şakir granül sabun tozuyla yıkadım yumuşacık oldular.Bebişlerin çamaşırlarını yıkayanlar hangi deterjanla yıkadınız ve yumuşatıcı kullandınızmı?
Sakin ol canım öncelikle, bizi de haberdar eder misin? İnşallah geçici bir durumdur.Kızlar ya benim son 1 saattir kasilmam var. Bu hamileliğimde hiç olmamistieşim gelsin de bı hastaneye gidelim inşallah önemli birşey değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?