Sakin ol canım öncelikle, bizi de haberdar eder misin? İnşallah geçici bir durumdur.
Son aylara yaklaştık canım hazırlık kasılmaları olması normaldir ama düzenli aralıklarla geliyorsa kontrole gitmekte fayda var.Kızlar ya benim son 1 saattir kasilmam var. Bu hamileliğimde hiç olmamistieşim gelsin de bı hastaneye gidelim inşallah önemli birşey değildir...
Son aylara yaklaştık canım hazırlık kasılmaları olması normaldir ama düzenli aralıklarla geliyorsa kontrole gitmekte fayda var.
sen de bi nst ye gir istersen canım ne olur ne olmazKızlar ya benim son 1 saattir kasilmam var. Bu hamileliğimde hiç olmamistieşim gelsin de bı hastaneye gidelim inşallah önemli birşey değildir...
Kızlar ya benim son 1 saattir kasilmam var. Bu hamileliğimde hiç olmamistieşim gelsin de bı hastaneye gidelim inşallah önemli birşey değildir...
İlk bebekten vukuatlı olduğum için yine de gideceğim. Düzenli değil çok şükür canim
Geçmiş olsun haberdar et
Yoruldun mu acaba?
Salaklık bende apartmanı silen teyzeye yarım kova su taşıdım zorum neydiyseondan sonra oldu
Kızlar ayaktayken böyle vajinaya doğru sanki minik minik acı gibi desem tam öyle de değil sanvı gibi de değil tuhaf bi his oluyor. Vuruyor mu anlamadım. Birazda korktum. Sanki orası açılıyor gibi ya da bana öyle geliyor. Arada bir oluyor geçiyor hemen. Var mı böyle bir şey yaşayan
Kızlar ayaktayken böyle vajinaya doğru sanki minik minik acı gibi desem tam öyle de değil sanvı gibi de değil tuhaf bi his oluyor. Vuruyor mu anlamadım. Birazda korktum. Sanki orası açılıyor gibi ya da bana öyle geliyor. Arada bir oluyor geçiyor hemen. Var mı böyle bir şey yaşayan
Bendede oluyor canım dün ege hanıma soracaktım unuttum.ama daha dün muayne oldum herşey normal bi sıkıntı Yok dedi suyun normal rahim normal ağrısız kasılmalar normal dedi.bi sıkıntı olsaydı görürdü.Kızlar ayaktayken böyle vajinaya doğru sanki minik minik acı gibi desem tam öyle de değil sanvı gibi de değil tuhaf bi his oluyor. Vuruyor mu anlamadım. Birazda korktum. Sanki orası açılıyor gibi ya da bana öyle geliyor. Arada bir oluyor geçiyor hemen. Var mı böyle bir şey yaşayan
Hayırlı sonuçlar inşallah önemli bişey çıkmaz. Sonra bana da bildir.
pinkstrap canım ne yaptın nst sonucu nasıl cikti
İnşallah önemli birşey değildir canım seni de sokar zaten nstye.Kızlar ya benim son 1 saattir kasilmam var. Bu hamileliğimde hiç olmamistieşim gelsin de bı hastaneye gidelim inşallah önemli birşey değildir...
Sancim çıkmadı çok şükür ama yanlış çekmiş bebeğin kalp atışını bağlamamış, doktorum yemek ye biraz dinlen bebeğin hareketine göre tekrar isteyebilirim dedi, şimdi hareketi iyi gibi sabaha göre çok daha iyi. Hareketlerini takip edicem duruma bakcaz artık.
Bakalım nst ne diyecek. Salihi ne yaptın? sancı durmazsa serum takarKızlar doktordayim ultrasonda anormallik görmedi rahim ağzı kaplı dedi. Şimdi kan ve idrar tahlili verdik nst sırası bekliyoruz hala ara ara sancı geliyor bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?