2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya benim son 1 saattir kasilmam var. Bu hamileliğimde hiç olmamisti eşim gelsin de bı hastaneye gidelim inşallah önemli birşey değildir...
Son aylara yaklaştık canım hazırlık kasılmaları olması normaldir ama düzenli aralıklarla geliyorsa kontrole gitmekte fayda var.

Son aylara yaklaştık canım hazırlık kasılmaları olması normaldir ama düzenli aralıklarla geliyorsa kontrole gitmekte fayda var.

İlk bebekten vukuatlı olduğum için yine de gideceğim. Düzenli değil çok şükür canim

Kızlar ayaktayken böyle vajinaya doğru sanki minik minik acı gibi desem tam öyle de değil sanvı gibi de değil tuhaf bi his oluyor. Vuruyor mu anlamadım. Birazda korktum. Sanki orası açılıyor gibi ya da bana öyle geliyor. Arada bir oluyor geçiyor hemen. Var mı böyle bir şey yaşayan

Salaklık bende apartmanı silen teyzeye yarım kova su taşıdım zorum neydiyse ondan sonra oldu

Yaa işte insan bazen boş bulunup yapıyor
Ben de evi temizledim aşırı yorulmuşum yaparken anlamadım
Doktordan gelince haber ver lütfen

Bana da oluyor bazen
Sanırım karnımızı olduğu gibi içimizde de bi yerleri tekmeliyolar

Ben de yaşadım hatta diyodum ki şimdi çıkacak çocuk ama geçti bi süredir olmuuor canım

Bendede oluyor canım dün ege hanıma soracaktım unuttum.ama daha dün muayne oldum herşey normal bi sıkıntı Yok dedi suyun normal rahim normal ağrısız kasılmalar normal dedi.bi sıkıntı olsaydı görürdü.

Hayırlı sonuçlar inşallah önemli bişey çıkmaz. Sonra bana da bildir.

pinkstrap canım ne yaptın nst sonucu nasıl cikti

Kızlar ya benim son 1 saattir kasilmam var. Bu hamileliğimde hiç olmamisti eşim gelsin de bı hastaneye gidelim inşallah önemli birşey değildir...
İnşallah önemli birşey değildir canım seni de sokar zaten nstye.

pinkstrap Emira SY ayy kızlar noldu size böyle sonuçları yazın mutlaka merak ederiz inşallah önemli bi sorununuz yoktur

pinkstrap

Hayırlı haberler verin inşallah .

pinkstrap Emira SY geçmiş olsun arkadaşlar. Umarım sonuçlar güzel çıkar. İçinizi ferah tutun. Bizleri de haberdar edin.

pinkstrap ve Emira SY güzel haberlerle gelin inşallah doktordan. Umarım önemli bişey yoktur.
Sancim çıkmadı çok şükür ama yanlış çekmiş bebeğin kalp atışını bağlamamış, doktorum yemek ye biraz dinlen bebeğin hareketine göre tekrar isteyebilirim dedi, şimdi hareketi iyi gibi sabaha göre çok daha iyi. Hareketlerini takip edicem duruma bakcaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…