2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok şükür canım. Nst için bir şey dedi mi ne zaman bağlayacakmış

Umarım öyledir cnm. İçim rahatladı yaaa. Sanki çıkacakmış gibi geliyor. Allah korusun. Rabbim zamanında gelsin inşallah

Bakalım nst ne diyecek. Salihi ne yaptın? sancı durmazsa serum takar
Canım belki ablam yazamaz diye yazayım dedim. Büyük yeğenlerim ablamdaydı (hafta içi ablam seminerdeyken Salihle ilgilenmek için gitmişlerdi) şimdi onlar bakıyor Salihe.

Bu arada çok şükür sancın çıkmamış canım... İnşallah bebeğin hareketleri de iyi bir şekilde devam eder.

Çok iyi denk gelmiş. Bize rahat gecenin bir yarısı çıkıp gidiyoruz evinde çocuk olanlara daha zor.
Çok şükür canim ya, son 3 ayımız böyle geçecek herhalde kasılmalar sancılar başladı artık.

Sağol canım, ben hafta hicbirsey yapmadım zaten, kayınvalidem bende sağolsun o varken bana iş düşmüyor, gerçi o yokken de yapmıyorum

Çok şükür canım. Nst için bir şey dedi mi ne zaman bağlayacakmış
Yok canım bişey demedi bundan sonra iki yada üç haftaya bir çağıracağım dedi.bir sonraki randevuyu ne zamana alayım dedim tahlillerin bi çıksın ona göre çağırırım dedi.daha tüm tahliller çıkmadı muhtemelen yarın hepsi çıkar ve randevuyu alırım.

Ben yaşıyorum canım. Bebek başı aşağıdayken oluyor özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…