Hıh aynen sanki çıkacak gibiBen de yaşadım hatta diyodum ki şimdi çıkacak çocuk ama geçti bi süredir olmuuor canım
Çok şükür canım. Nst için bir şey dedi mi ne zaman bağlayacakmışBendede oluyor canım dün ege hanıma soracaktım unuttum.ama daha dün muayne oldum herşey normal bi sıkıntı Yok dedi suyun normal rahim normal ağrısız kasılmalar normal dedi.bi sıkıntı olsaydı görürdü.
Umarım öyledir cnm. İçim rahatladı yaaa. Sanki çıkacakmış gibi geliyor. Allah korusun. Rabbim zamanında gelsin inşallahYaa işte insan bazen boş bulunup yapıyor
Ben de evi temizledim aşırı yorulmuşum yaparken anlamadım
Doktordan gelince haber ver lütfen
Bana da oluyor bazen
Sanırım karnımızı olduğu gibi içimizde de bi yerleri tekmeliyolar
Dinlen bence geçmezse de doktorunu bilgilendirUmarım öyledir cnm. İçim rahatladı yaaa. Sanki çıkacakmış gibi geliyor. Allah korusun. Rabbim zamanında gelsin inşallah
Canım belki ablam yazamaz diye yazayım dedim. Büyük yeğenlerim ablamdaydı (hafta içi ablam seminerdeyken Salihle ilgilenmek için gitmişlerdi) şimdi onlar bakıyor Salihe.Bakalım nst ne diyecek. Salihi ne yaptın? sancı durmazsa serum takar
Çok şükür canım, hala yorgunum gözüm kapaniyor, uzandım bebegi dinliyorum hareketlerini takip ediyorum.
Çok iyi denk gelmiş. Bize rahat gecenin bir yarısı çıkıp gidiyoruz evinde çocuk olanlara daha zor.Canım belki ablam yazamaz diye yazayım dedim. Büyük yeğenlerim ablamdaydı (hafta içi ablam seminerdeyken Salihle ilgilenmek için gitmişlerdi) şimdi onlar bakıyor Salihe.
Bu arada çok şükür sancın çıkmamış canım... İnşallah bebeğin hareketleri de iyi bir şekilde devam eder.
Anlık oldu zaten geçti hemen. Çoğunlukla uzanıyorum yatıyorum. Biraz kalktım o zaman oldı sonra hemen geçtiDinlen bence geçmezse de doktorunu bilgilendir
Sağol canım
Gözün üzerimizde , tabi hala olmak kolay değil
Sağol canım, ben hafta hicbirsey yapmadım zaten, kayınvalidem bende sağolsun o varken bana iş düşmüyor, gerçi o yokken de yapmıyorum
Aynen gözüm üstündeSağol canım
Gözün üzerimizde , tabi hala olmak kolay değilsağol nevoş Allah razı olsun
Yok canım bişey demedi bundan sonra iki yada üç haftaya bir çağıracağım dedi.bir sonraki randevuyu ne zamana alayım dedim tahlillerin bi çıksın ona göre çağırırım dedi.daha tüm tahliller çıkmadı muhtemelen yarın hepsi çıkar ve randevuyu alırım.Çok şükür canım. Nst için bir şey dedi mi ne zaman bağlayacakmış
Sana da zaman geçmez ki böyleAynen gözüm üstündeO haftanın 30 un üstüne çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum Sürekli bakıyorum
Ben yaşıyorum canım. Bebek başı aşağıdayken oluyor özellikle.Kızlar ayaktayken böyle vajinaya doğru sanki minik minik acı gibi desem tam öyle de değil sanvı gibi de değil tuhaf bi his oluyor. Vuruyor mu anlamadım. Birazda korktum. Sanki orası açılıyor gibi ya da bana öyle geliyor. Arada bir oluyor geçiyor hemen. Var mı böyle bir şey yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?