Nasıl anlıyorsun peki başının aşağıda olduğunu? Ben hiç anlayamam. Doktor hep makat gelişi duruyor baş yukarda dedi. Ama döner dururmuşBen yaşıyorum canım. Bebek başı aşağıdayken oluyor özellikle.
İnşallah önemli birşey değildir canım seni de sokar zaten nstye.
Sancim çıkmadı çok şükür ama yanlış çekmiş bebeğin kalp atışını bağlamamış, doktorum yemek ye biraz dinlen bebeğin hareketine göre tekrar isteyebilirim dedi, şimdi hareketi iyi gibi sabaha göre çok daha iyi. Hareketlerini takip edicem duruma bakcaz artık.
Kızlar doktordayim ultrasonda anormallik görmedi rahim ağzı kaplı dedi. Şimdi kan ve idrar tahlili verdik nst sırası bekliyoruz hala ara ara sancı geliyor bakalım...
2 gün önce ultrason kontrolünde söylendi canım ve o zamandan beri sık idrara çıkma hissi ile birlikte vajinada baskı ufak kramplar hissediyorum.Nasıl anlıyorsun peki başının aşağıda olduğunu? Ben hiç anlayamam. Doktor hep makat gelişi duruyor baş yukarda dedi. Ama döner dururmuş
Hayırlısı olsun canımSana da zaman geçmez ki böyleAz kaldı Allahin izniyle hep beraber rahat bir nefes alcaz. Ben 1 doğurcam siz 9 doğurdunuz
Bende bir akrebim böyle zamanlarda bende böyle oluyorum..hatta birak zorlasmasini algilarim direk yok oluyor panikten..ılık süt icip soluna yatarsan daha fazla hareketlenir canım.. çok şükür ki iyisiniz.. Allaha emanetiniz..Çok şükür ben iyiyim, bebekte daha hareketli sanki. Böyle zamanlarda panik yapıp, algılamamı da zorlastırıyorum
Anladım canım. Demek ki bizim yaramaz da dönüp duruyor içerde. :)2 gün önce ultrason kontrolünde söylendi canım ve o zamandan beri sık idrara çıkma hissi ile birlikte vajinada baskı ufak kramplar hissediyorum.
Çok teşekkürlerCok gecmıs olsun kızlar
Insallah Sende Allaha emanet olHayırlısı olsun canımSağlıkla kucağınıza alırısnız inşaallah
Allah'a emanet olun
Allah yardımcımız olsun bizim de doktorlarımızın da bizle uğraşmakta zor :)Bende bir akrebim böyle zamanlarda bende böyle oluyorum..hatta birak zorlasmasini algilarim direk yok oluyor panikten..ılık süt icip soluna yatarsan daha fazla hareketlenir canım.. çok şükür ki iyisiniz.. Allaha emanetiniz..
Canım nstde sancı çıkmamış ama o sırada 2kere sancı hissetmiş ablam. Doktor da bir kere daha bağlayalım nstye demiş. Şimdi. Sancılar biraz azalmış ve düzensizmiş ama yine de hala geliyormuş. İdrarda da enfeksiyon çıkmış, antibiyotik vermiş doktor. Şimdilik haberler böyle canımLezzetliCipetpet canım konuştun mu?
Geçmiş olsun enfeksiyonun sancısını hissetmiş o zaman.Canım nstde sancı çıkmamış ama o sırada 2kere sancı hissetmiş ablam. Doktor da bir kere daha bağlayalım nstye demiş. Şimdi. Sancılar biraz azalmış ve düzensizmiş ama yine de hala geliyormuş. İdrarda da enfeksiyon çıkmış, antibiyotik vermiş doktor. Şimdilik haberler böyle canım
Çok sağol canım. İnşallah nazar boncuğu olsun tekrarlanmasın
Karnı da sertleşiyormuş ama canım... Doktor raporu bir hafta önceden vereceğim demiş, şansına bizim doktor nöbetçiymiş. İşe başlamıştı ablam bu hafta, o da fazla geldi belki...Geçmiş olsun enfeksiyonun sancısını hissetmiş o zaman.
Canım bende tam olarak bundan dolayı girdim nst ye sen doktoruna söylemiş miydin? Gerçi benim halsiliğin yanında bebekte hareketsizdiKızlar çok halsizim kolumu kaldıramıyorum normal biseymi anlamadım sanki ilk haftalara geri döndum Birazda şekerim yükselecek korkusuyla hiç birşey yiyemiyorum
Allah yardımcımız olsun son aylarimizda hayırlısıyla atlatalim
Yok canım soylememistim iki gündür öyle halsizim bebek hareketli normal ama ben sanki halsizlikten nefes bile almıyorum. Sanıyorum sana ne dedi peki drCanım bende tam olarak bundan dolayı girdim nst ye sen doktoruna söylemiş miydin? Gerçi benim halsiliğin yanında bebekte hareketsizdi
Canım inşallah herşey yolunda gider geçici bı durum olmuşturKızlar herkese teşekkür ederim
Nst de sancı 30 un uzerinde çıkmadı ve düzenli sancı yok o yüzden enfeksiyon kaynaklı ağrı olabilirmis. Her ihtimale karşı proluton iğne vuruldu şimdi beklemedeyim bakalım tekrar sancı hissetmezsem eve gideceğim insallah...
Git canım ağrı gerginlikten mi enfeksiyondan mı bilemezsin ki böyle. Acilde ilgilenirler dotoruna da bilgi verirler.Kızlar ya benim de dünden beri kasık bölgemde gidip gelen bir ağrım var. Tam geçti diyorum ara ara tekrar geliyor tam sezeryan bölgemin orası. Doktor randevum ay sonundaydı yarın sabah doktoruma gitmeyi düşünüyorum ama ona da randevusuz gitmek çok zor oluyor saatlerce beklemek zorunda kalıyorum. Gerçi sancım var dersem belki hemen alırlar ama sancı da değil gibi ama içime de kurt düştü. Napim sizce? Acilde nasıl ilgileniyorlar mı acile gitsem yarın
Benim bugün sağlık ocağında genel izlem vardı ebeye söyledim. B12 referans aralığında ama düşük seviyede o yapabilir halsizliği dedi ama benim bebekte sakindi doktoruma yazdım Nst istedi nst temiz çıkınca da sorun yok dedi. Sen tahlilleri yaptırmış mıydın?Yok canım soylememistim iki gündür öyle halsizim bebek hareketli normal ama ben sanki halsizlikten nefes bile almıyorum. Sanıyorum sana ne dedi peki dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?