2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Prulutonu okuyunca bile yanma hissettim :)
İnşallah tekrarlamaz hastane de yoruyor insanı.

Yaptırdım canim herşey normal vitamin kullanıyorum b12 falan da var pazartesi yaptırmıştim iyi çıkmıştı ama iki gündür kanım çekilmiş gibi birazda şekerim düşsün diye diyet listemin bile altına indim yemekte ondan olabilrmi acaba aç geziyorum resmen sen vitamin kan ilacı falan aliyomusun? Çok şükür nsten iyi çıkmış Allah yardımcımız olsun

Canım bende de halsizlik var. B12 ve d vitaminim düşük çıkmış. Normal zamanda bile halsizliğe sebep oluyor, hamileykense daha kötü etkiliyor sanırım... B12 için sana ekstra bir vitamin filan yazdı mı doktorun?

Yok canım kan değerlerim iyi demire başlamadık, düşük olan bir tek D vitamini var ona da henüz doktor bişey demedi.
Şekerinin düşmesi de iyi değil kendi aç bırakma sadece diyetine uy.

B12 134-150 arası ya benim değer 140 aslında referans içerisinde. Yetersiz olan D vitamini. Doktor henüz birşey demedi.
Bir tane Multivitamin kullanıyorum unutuyordum pek düzenli kullanamadım inşallah artık dikkat etmeye çalışcam.

Multivitaminlerde çok da fazla yok canım sanki. Mümkün mertebe vitaminimi içiyorum bak ben, üstelik et de yiyorum ama yine de düşük baksana..

Ben buna yakın bir düşüklükle haftada bir iğne olduğumu bilirim. (referans değerin 20puan altında çıkmış b12)

Ben de yarın gideceğim doktora. Bakalım ne diyecek. D vitamini de çok önemli kemikler için, şimdi bir de hamilesin acaba niye ekstradan bir şey yazmadı. Sen multivitaminini eksik etmemeye çalış canım, unutuyorsan alarm kurmayı dene istersen.

Git canım ağrı gerginlikten mi enfeksiyondan mı bilemezsin ki böyle. Acilde ilgilenirler dotoruna da bilgi verirler.

Öksürüğümde geçmedi kasığımı tutuyorum öksürürken bişey olmasın diye. En iyisi gideyim içim içimi yiyeceğine. Onun içinde bişeyler verirler belki

2 aydır çok yoğun et tüketiyorum bende, zaten karbonhidrat yasaklandı sadece protein alıyorum.
Tahlilleri daha dün yaptırdım aksam doktora yolladım incelememiştir belki.
Alarm kurayım içtiğimi de unutuyorum, progestanı da içip içmediğimi hatırlamıyorum o kadar alıştım ki içmeye arada fazla içiyorumdur :)
İnşallah iyi haberlerle gelirsin yarın.

Evet canım sen bir de diyet yapıyorsun.. Bu bebişler tüketiyor tüm vitaminleri desene ohh yarasın inşallah

Evet canım sen bir de diyet yapıyorsun.. Bu bebişler tüketiyor tüm vitaminleri desene ohh yarasın inşallah
Tam bir diyet vermedi, şeker yok karbonhidrat yok. Ablamin da hamilelik şekeri vardı doğum yaptığı gün hamurger istemişti hastaneye bende artık patatesin dibine vururum
Bebekler bencil, biraz da anneme kalsın demiyor ihtiyacı olanı olduğu gibi alıyor.

Ben de akrebim panik atak hastasıyım

Acilde sancım var nstye bakılsın istiyorum dedim bana baktılar. 40 ve 40a yakın 3-4 sancı varken sancın yok dediler. Bu sancı işlerini anlamayacağım ağrılarım oluyor ara ara aynı şiddette demek ki normali bu şekilde vücut sancılara alıştırıyor kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…