Prulutonu okuyunca bile yanma hissettim :)Kızlar herkese teşekkür ederim
Nst de sancı 30 un uzerinde çıkmadı ve düzenli sancı yok o yüzden enfeksiyon kaynaklı ağrı olabilirmis. Her ihtimale karşı proluton iğne vuruldu şimdi beklemedeyim bakalım tekrar sancı hissetmezsem eve gideceğim insallah...
Yaptırdım canim herşey normal vitamin kullanıyorum b12 falan da var pazartesi yaptırmıştim iyi çıkmıştı ama iki gündür kanım çekilmiş gibi birazda şekerim düşsün diye diyet listemin bile altına indim yemekte ondan olabilrmi acaba aç geziyorum resmen sen vitamin kan ilacı falan aliyomusun? Çok şükür nsten iyi çıkmış Allah yardımcımız olsunBenim bugün sağlık ocağında genel izlem vardı ebeye söyledim. B12 referans aralığında ama düşük seviyede o yapabilir halsizliği dedi ama benim bebekte sakindi doktoruma yazdım Nst istedi nst temiz çıkınca da sorun yok dedi. Sen tahlilleri yaptırmış mıydın?
Prulutonu okuyunca bile yanma hissettim :)
İnşallah tekrarlamaz hastane de yoruyor insanı.
Canım bende de halsizlik var. B12 ve d vitaminim düşük çıkmış. Normal zamanda bile halsizliğe sebep oluyor, hamileykense daha kötü etkiliyor sanırım... B12 için sana ekstra bir vitamin filan yazdı mı doktorun?Benim bugün sağlık ocağında genel izlem vardı ebeye söyledim. B12 referans aralığında ama düşük seviyede o yapabilir halsizliği dedi ama benim bebekte sakindi doktoruma yazdım Nst istedi nst temiz çıkınca da sorun yok dedi. Sen tahlilleri yaptırmış mıydın?
Yok canım kan değerlerim iyi demire başlamadık, düşük olan bir tek D vitamini var ona da henüz doktor bişey demedi.Yaptırdım canim herşey normal vitamin kullanıyorum b12 falan da var pazartesi yaptırmıştim iyi çıkmıştı ama iki gündür kanım çekilmiş gibi birazda şekerim düşsün diye diyet listemin bile altına indim yemekte ondan olabilrmi acaba aç geziyorum resmen sen vitamin kan ilacı falan aliyomusun? Çok şükür nsten iyi çıkmış Allah yardımcımız olsun
B12 134-150 arası ya benim değer 140 aslında referans içerisinde. Yetersiz olan D vitamini. Doktor henüz birşey demedi.Canım bende de halsizlik var. B12 ve d vitaminim düşük çıkmış. Normal zamanda bile halsizliğe sebep oluyor, hamileykense daha kötü etkiliyor sanırım... B12 için sana ekstra bir vitamin filan yazdı mı doktorun?
Multivitaminlerde çok da fazla yok canım sanki. Mümkün mertebe vitaminimi içiyorum bak ben, üstelik et de yiyorum ama yine de düşük baksana..B12 134-150 arası ya benim değer 140 aslında referans içerisinde. Yetersiz olan D vitamini. Doktor henüz birşey demedi.
Bir tane Multivitamin kullanıyorum unutuyordum pek düzenli kullanamadım inşallah artık dikkat etmeye çalışcam.
Git canım ağrı gerginlikten mi enfeksiyondan mı bilemezsin ki böyle. Acilde ilgilenirler dotoruna da bilgi verirler.
2 aydır çok yoğun et tüketiyorum bende, zaten karbonhidrat yasaklandı sadece protein alıyorum.Multivitaminlerde çok da fazla yok canım sanki. Mümkün mertebe vitaminimi içiyorum bak ben, üstelik et de yiyorum ama yine de düşük baksana..
Ben buna yakın bir düşüklükle haftada bir iğne olduğumu bilirim. (referans değerin 20puan altında çıkmış b12)
Ben de yarın gideceğim doktora. Bakalım ne diyecek. D vitamini de çok önemli kemikler için, şimdi bir de hamilesin acaba niye ekstradan bir şey yazmadı. Sen multivitaminini eksik etmemeye çalış canım, unutuyorsan alarm kurmayı dene istersen.
Tereyağını eritip 1-2 kasik dut pekmezini kaynat iç iyi geliyor öksürüğe.Öksürüğümde geçmedi kasığımı tutuyorum öksürürken bişey olmasın diye. En iyisi gideyim içim içimi yiyeceğine. Onun içinde bişeyler verirler belki
Evet canım sen bir de diyet yapıyorsun.. Bu bebişler tüketiyor tüm vitaminleri desene2 aydır çok yoğun et tüketiyorum bende, zaten karbonhidrat yasaklandı sadece protein alıyorum.
Tahlilleri daha dün yaptırdım aksam doktora yolladım incelememiştir belki.
Alarm kurayım içtiğimi de unutuyorum, progestanı da içip içmediğimi hatırlamıyorum o kadar alıştım ki içmeye arada fazla içiyorumdur :)
İnşallah iyi haberlerle gelirsin yarın.
Tam bir diyet vermedi, şeker yok karbonhidrat yok. Ablamin da hamilelik şekeri vardı doğum yaptığı gün hamurger istemişti hastaneye bende artık patatesin dibine vururumEvet canım sen bir de diyet yapıyorsun.. Bu bebişler tüketiyor tüm vitaminleri deseneohh yarasın inşallah
Sağol canım, ben hafta hicbirsey yapmadım zaten, kayınvalidem bende sağolsun o varken bana iş düşmüyor, gerçi o yokken de yapmıyorum
Amin canım Allah razı olsun. Gece olmadan gelmiyorsun
İnşallah canım duamız o, hakkımızda hayırlısı olsun.Iyi ediyosun canim dinlen bolbol 36 ya kadar sabredin insallah vaktinde gelsin bebisler
Ben de akrebim panik atak hastasıyımBende bir akrebim böyle zamanlarda bende böyle oluyorum..hatta birak zorlasmasini algilarim direk yok oluyor panikten..ılık süt icip soluna yatarsan daha fazla hareketlenir canım.. çok şükür ki iyisiniz.. Allaha emanetiniz..
Bugün benimki dönmeye yeltendi valla masaj yaptım ki kasılan bölgeye uyudu sanırım dönmedi :) dönerken artık farkediliyor yatay konuma geldiklerinde karnın şekli değişiyor.Anladım canım. Demek ki bizim yaramaz da dönüp duruyor içerde. :)
Acilde sancım var nstye bakılsın istiyorum dedim bana baktılar. 40 ve 40a yakın 3-4 sancı varken sancın yok dediler. Bu sancı işlerini anlamayacağım ağrılarım oluyor ara ara aynı şiddette demek ki normali bu şekilde vücut sancılara alıştırıyor kendini.Kızlar ya benim de dünden beri kasık bölgemde gidip gelen bir ağrım var. Tam geçti diyorum ara ara tekrar geliyor tam sezeryan bölgemin orası. Doktor randevum ay sonundaydı yarın sabah doktoruma gitmeyi düşünüyorum ama ona da randevusuz gitmek çok zor oluyor saatlerce beklemek zorunda kalıyorum. Gerçi sancım var dersem belki hemen alırlar ama sancı da değil gibi ama içime de kurt düştü. Napim sizce? Acilde nasıl ilgileniyorlar mı acile gitsem yarın
Amin canım Allah razı olsun. Gece olmadan gelmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?