- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Nöbetçi doktor oluyor zaten ilgilenirler. Nst ye de girersin. İhmal etme.Kızlar ya benim de dünden beri kasık bölgemde gidip gelen bir ağrım var. Tam geçti diyorum ara ara tekrar geliyor tam sezeryan bölgemin orası. Doktor randevum ay sonundaydı yarın sabah doktoruma gitmeyi düşünüyorum ama ona da randevusuz gitmek çok zor oluyor saatlerce beklemek zorunda kalıyorum. Gerçi sancım var dersem belki hemen alırlar ama sancı da değil gibi ama içime de kurt düştü. Napim sizce? Acilde nasıl ilgileniyorlar mı acile gitsem yarın
:) akrepler çok derin düşünürmüş ondan oluyor herhaldeBen de akrebim panik atak hastasıyım
Yok canım soylememistim iki gündür öyle halsizim bebek hareketli normal ama ben sanki halsizlikten nefes bile almıyorum. Sanıyorum sana ne dedi peki dr
Sağolun kızlar, son aylar artık götürür durur bu bebeler bizi hastaneye. Ciddi şeyler olmasında inşallah, ufak heyecanlar önemli değil :)
Ne oluyor hepimize böyle?Ben de dun ogleden sonra cok kotu oldum. Basim donuyor nefes alamiyorim bayildim bayilacam gibi. Kendimi eve zor attim yatiyorum nefes alamiyorum. Kalkiyorum. Basim donuo. Baya cebellestim sonra aksam ustu 7 gibi uyumusum. Biraz kendime geldim. Artik son zamanlarimiz biseyler tetikliyor ama farkedemiyoruz. Ben kahvaltiyi fazla kacirmistim oglen canim istemedi yemek yemedim. Sonra kotu olunca ne bulursam attim agzima ama fayda etmedi. Seninde muhtemelen acliktan olmustur. Duzenli yemek ac kalmamak lazim sanirim. Bide calisiyoruz. Ekstra yoruluyoruz onunda etkisi var tabi.
Günaydın sizin büyümüş. Bundan sonrası çabuk geçer.Kızlar günaydın hayırlı sabahlar
32+0 olduk bugun teyzelerNst için sıra bekliyorum. İçerde biri var gup gup sesler geliyor çok güzel
Aynen canım uyuyunca geçti benim de yemeğe dikkat etmek lazım haklısınBen de dun ogleden sonra cok kotu oldum. Basim donuyor nefes alamiyorim bayildim bayilacam gibi. Kendimi eve zor attim yatiyorum nefes alamiyorum. Kalkiyorum. Basim donuo. Baya cebellestim sonra aksam ustu 7 gibi uyumusum. Biraz kendime geldim. Artik son zamanlarimiz biseyler tetikliyor ama farkedemiyoruz. Ben kahvaltiyi fazla kacirmistim oglen canim istemedi yemek yemedim. Sonra kotu olunca ne bulursam attim agzima ama fayda etmedi. Seninde muhtemelen acliktan olmustur. Duzenli yemek ac kalmamak lazim sanirim. Bide calisiyoruz. Ekstra yoruluyoruz onunda etkisi var tabi.
Tansiyonuna baktın mı?Ben de dun ogleden sonra cok kotu oldum. Basim donuyor nefes alamiyorim bayildim bayilacam gibi. Kendimi eve zor attim yatiyorum nefes alamiyorum. Kalkiyorum. Basim donuo. Baya cebellestim sonra aksam ustu 7 gibi uyumusum. Biraz kendime geldim. Artik son zamanlarimiz biseyler tetikliyor ama farkedemiyoruz. Ben kahvaltiyi fazla kacirmistim oglen canim istemedi yemek yemedim. Sonra kotu olunca ne bulursam attim agzima ama fayda etmedi. Seninde muhtemelen acliktan olmustur. Duzenli yemek ac kalmamak lazim sanirim. Bide calisiyoruz. Ekstra yoruluyoruz onunda etkisi var tabi.
ay hissedebiliyomusun elini ayağınııBu arada biz de dün kontrole gittik kızlar 29+5 olduk. Yumuk yumuk elleri yine yüzündeydi kızımın. Bi kesitcik gösterdi yüzünü çok şükür acıdı bu kez heralde babasıyla bana.Kilosu 1500 boyu da 42 cm olmuş. Tekmelerden anlıyordum zaten güçlendiğini. Ay bi de geçen hafta elini karnıma yumruk yapıp dayamıştı elini tutmuştum çok heyecanlıydı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?