2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya benim son 1 saattir kasilmam var. Bu hamileliğimde hiç olmamisti eşim gelsin de bı hastaneye gidelim inşallah önemli birşey değildir...

Çok şükür canım, hala yorgunum gözüm kapaniyor, uzandım bebegi dinliyorum hareketlerini takip ediyorum.
kızlar geçmiş olsun şimdi farkettim. nasılsınız son durum nedir ?

Bende öyleyim evimi bile temizleyemiyorum artık dağ gibi gözümde büyüyor artık herşeyi. Neyse bitecek az kaldı

Tansiyonuna baktın mı?

Baktim canim normaldi ama ben hic normal degildim. Vucut error veriyor sanirim bu kadar harekete neyse aklim basima geldi 1 hafta daha siksam disimi eylul 18 son gunum iste. Oglanda okula gidecek. Dinlenirim bol bol.

ay hissedebiliyomusun elini ayağınıı bizde tam 29+0 şuan. daha öyle keşfedemedim neresinin neresi olduğunu
Yalniz degilsin canim bide benim 2. Hamileligim hala neresi neresi kesfedemiyorum. Ki benimki de baya hareketli ama el kol popo bas ayrimi yapamiorum :))

muhtemelen şekerin düşmüştür. Bizim 3 saatten fazla aç kalmamaz lazım ara öğün şart. Geçen senin dediklerini yaşadığımdan şekerim 48 çıkmıştı. Az daha düşse zaten Komaya girerdim

benmki ilk farketmemem normal ozaman :) benmki çok hareketli değil 2gün hareketliydi bugün duruldu yine.. bazen sol tarafıma biyerini dikliyo ama neresi çözemiyorum :)

Hava o kadar kötü ki bu hava normal insanı da etkiler aslında. Tansiyon iyi bebek hareketliyse sorun yok o zaman.

merhaba kizlar nasilsiniz?

demir eksikligine bagli kansizligi olan var mi?
dr. um 2 tablet kullanmami soyledi 100 mq olandan biraz tirsiyorum acikcasi1 tanesi midemi mahvediyor 2 tane nasil olur
6 senedir kullaniyorum zaten hapi ama gebelikte midemi cok bulandiriyor.

demir cok dusuk bende 2 oglumda igne vermisti duzelmisti ama simdi ignenin yan etkilrini okuyunca vazgectim olmaktan
demir hapini 2 tane kullanan oldumu? etkileri nasil oldu kisiden kisiye degisir ama yinede bilmek isterim.

Ne oluyor hepimize böyle?

Günaydın sizin büyümüş. Bundan sonrası çabuk geçer.

Desaa nasıl oldunuz acaba?

@pullubiber işlere mi daldın acaba?

Haftalar geçtikçe şikayetlerimiz artıyor malesef.
Ağırlaşıyoruz şişiyoruz.
Eski sezeryan yerim geriliyor gibi oluyor oda ağrı yapıyor ya

Kizlar slm lutfen yardim edin.
Uc dort gundur karnim ayaktayken cok sertlesiyor .
Yatinca yumusuyor. Bu sanci mi ne bilmiyorum.
Agri falan yok.
Ama sertlesme .cok oluyor.
Siz de oyle misiniz?

Haftalar geçtikçe şikayetlerimiz artıyor malesef.
Ağırlaşıyoruz şişiyoruz.
Eski sezeryan yerim geriliyor gibi oluyor oda ağrı yapıyor ya
Batma gibi mi? Benim ilk zamanlar oluyordu, geçen haftalarda yine oldu ilk haftalar karın içerisinde yapisiklik oluyor o açılıyordur demişti doktor. Son haftalar olana hicbirsey söylemedi sadece bebeğin hareketi iyi mi diye sordu.

Kizlar slm lutfen yardim edin.
Uc dort gundur karnim ayaktayken cok sertlesiyor .
Yatinca yumusuyor. Bu sanci mi ne bilmiyorum.
Agri falan yok.
Ama sertlesme .cok oluyor.
Siz de oyle misiniz?
Ağrı rahatsız etme yoksa bebeğin duruşuyla alakalıdır.

ay hissedebiliyomusun elini ayağınıı bizde tam 29+0 şuan. daha öyle keşfedemedim neresinin neresi olduğunu
Ben de de ilk kez oldu ama çok güzel bi duyguydu. Kafasını da hissediyoruz eşimle bazen dayıyor. Hatta dün ultrasonda ki duruşundan eşim resmen bize sırtını okşattırıyormuş kızım diyo Zaten dokunsal olduğunu düşünüyoruz nereye elimizi koysak oraya bi yerini getiriyor

pinkstrap aydingelini kızlar çok şükür akşamdan beri tekrar sancı olmadı ama bugün 2 kere filan karnım yine sertlesti. Dinlenmeye çalışıyorum artık salihle ne kadar mümkün olursa :) enfeksiyon için bir sürü ilaç verdi bakalım buna rağmen tekrar sancı olursa gel ona göre sancı kesici vereyim dedi. Allah'tan kendi doktorum nobetciydi çok ilgilendi Allah razı olsun :)

Benimde düşük bende 2 tane kullanıyorum yan etkisini farketmedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…