- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Kızlar ya benim son 1 saattir kasilmam var. Bu hamileliğimde hiç olmamistieşim gelsin de bı hastaneye gidelim inşallah önemli birşey değildir...
kızlar geçmiş olsun şimdi farkettim. nasılsınız son durum nedir ?Çok şükür canım, hala yorgunum gözüm kapaniyor, uzandım bebegi dinliyorum hareketlerini takip ediyorum.
Ben iyiyim çok şükür bebekte hareketli.kızlar geçmiş olsun şimdi farkettim. nasılsınız son durum nedir ?
oh maşallah canım ya dün cuma yoğunluğundan uğrayamadım farketmedimdeBen iyiyim çok şükür bebekte hareketli.Emira SY ne alemdesin?
Bende öyleyim evimi bile temizleyemiyorum artık dağ gibi gözümde büyüyor artık herşeyi. Neyse bitecek az kaldıKızlar çok halsizim kolumu kaldıramıyorum normal biseymi anlamadım sanki ilk haftalara geri döndum Birazda şekerim yükselecek korkusuyla hiç birşey yiyemiyorum
Allah yardımcımız olsun son aylarimizda hayırlısıyla atlatalim
Tansiyonuna baktın mı?
Yalniz degilsin canim bide benim 2. Hamileligim hala neresi neresi kesfedemiyorum. Ki benimki de baya hareketli ama el kol popo bas ayrimi yapamiorum :))ay hissedebiliyomusun elini ayağınııbizde tam 29+0 şuan. daha öyle keşfedemedim neresinin neresi olduğunu
muhtemelen şekerin düşmüştür. Bizim 3 saatten fazla aç kalmamaz lazım ara öğün şart. Geçen senin dediklerini yaşadığımdan şekerim 48 çıkmıştı. Az daha düşse zaten Komaya girerdimBen de dun ogleden sonra cok kotu oldum. Basim donuyor nefes alamiyorim bayildim bayilacam gibi. Kendimi eve zor attim yatiyorum nefes alamiyorum. Kalkiyorum. Basim donuo. Baya cebellestim sonra aksam ustu 7 gibi uyumusum. Biraz kendime geldim. Artik son zamanlarimiz biseyler tetikliyor ama farkedemiyoruz. Ben kahvaltiyi fazla kacirmistim oglen canim istemedi yemek yemedim. Sonra kotu olunca ne bulursam attim agzima ama fayda etmedi. Seninde muhtemelen acliktan olmustur. Duzenli yemek ac kalmamak lazim sanirim. Bide calisiyoruz. Ekstra yoruluyoruz onunda etkisi var tabi.
benmki ilk farketmemem normal ozaman :) benmki çok hareketli değil 2gün hareketliydi bugün duruldu yine.. bazen sol tarafıma biyerini dikliyo ama neresi çözemiyorum :)Baktim canim normaldi ama ben hic normal degildim. Vucut error veriyor sanirim bu kadar harekete neyse aklim basima geldi 1 hafta daha siksam disimi eylul 18 son gunum iste. Oglanda okula gidecek. Dinlenirim bol bol.
Yalniz degilsin canim bide benim 2. Hamileligim hala neresi neresi kesfedemiyorum. Ki benimki de baya hareketli ama el kol popo bas ayrimi yapamiorum :))
Hava o kadar kötü ki bu hava normal insanı da etkiler aslında. Tansiyon iyi bebek hareketliyse sorun yok o zaman.Baktim canim normaldi ama ben hic normal degildim. Vucut error veriyor sanirim bu kadar harekete neyse aklim basima geldi 1 hafta daha siksam disimi eylul 18 son gunum iste. Oglanda okula gidecek. Dinlenirim bol bol.
Yalniz degilsin canim bide benim 2. Hamileligim hala neresi neresi kesfedemiyorum. Ki benimki de baya hareketli ama el kol popo bas ayrimi yapamiorum :))
Yazan oldu mu bilmiyorum da defacto num internet sitesinde prima premium care1 numara 108 adeti 42 lira. Daha ucuzunu görmedim. Biraz da şüphe ettim ama deneyeceğim
Ne oluyor hepimize böyle?
Günaydın sizin büyümüş. Bundan sonrası çabuk geçer.
Desaa nasıl oldunuz acaba?
@pullubiber işlere mi daldın acaba?
Batma gibi mi? Benim ilk zamanlar oluyordu, geçen haftalarda yine oldu ilk haftalar karın içerisinde yapisiklik oluyor o açılıyordur demişti doktor. Son haftalar olana hicbirsey söylemedi sadece bebeğin hareketi iyi mi diye sordu.Haftalar geçtikçe şikayetlerimiz artıyor malesef.
Ağırlaşıyoruz şişiyoruz.
Eski sezeryan yerim geriliyor gibi oluyor oda ağrı yapıyor ya
Ağrı rahatsız etme yoksa bebeğin duruşuyla alakalıdır.Kizlar slm lutfen yardim edin.
Uc dort gundur karnim ayaktayken cok sertlesiyor .
Yatinca yumusuyor. Bu sanci mi ne bilmiyorum.
Agri falan yok.
Ama sertlesme .cok oluyor.
Siz de oyle misiniz?
Ben de de ilk kez oldu ama çok güzel bi duyguydu. Kafasını da hissediyoruz eşimle bazen dayıyor. Hatta dün ultrasonda ki duruşundan eşim resmen bize sırtını okşattırıyormuş kızım diyo Zaten dokunsal olduğunu düşünüyoruz nereye elimizi koysak oraya bi yerini getiriyoray hissedebiliyomusun elini ayağınııbizde tam 29+0 şuan. daha öyle keşfedemedim neresinin neresi olduğunu
Canım bazen sığamıyorlar heralde oluyor ben de de ara sıra yatınca rahatlıyorKizlar slm lutfen yardim edin.
Uc dort gundur karnim ayaktayken cok sertlesiyor .
Yatinca yumusuyor. Bu sanci mi ne bilmiyorum.
Agri falan yok.
Ama sertlesme .cok oluyor.
Siz de oyle misiniz?
Benimde düşük bende 2 tane kullanıyorum yan etkisini farketmedim canımmerhaba kizlarnasilsiniz?
demir eksikligine bagli kansizligi olan var mi?
dr. um 2 tablet kullanmami soyledi 100 mq olandan biraz tirsiyorum acikcasi1 tanesi midemi mahvediyor 2 tane nasil olur
6 senedir kullaniyorum zaten hapi ama gebelikte midemi cok bulandiriyor.
demir cok dusuk bende 2 oglumda igne vermisti duzelmisti ama simdi ignenin yan etkilrini okuyunca vazgectim olmaktan
demir hapini 2 tane kullanan oldumu? etkileri nasil oldu kisiden kisiye degisir ama yinede bilmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?