2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bende sekerden suphelendim. Ama olcum aletim olmadigi icin olcemedim. Doktora gidecek halimde yoktu.

Bende ondan alicam kargo ile 0.39 agelio sayende defactoda bez oldugunu ogrendim cok saskinim.

Çok iyimiş canım ama eşim şehir dışında bu halde gidemem bende geldiğinde bakim o zamana kalırsa artık
Geçen hafta bitmişti bu hafta getirmiş tekrar, geçen sene de oradan almıştı adam bu işi yapıyor sonuçta getirir yine ama bir ara 45 demişti takımına, bu hafta tezgaha döküp parçası 5 lira demiş. Fiyatı neye göre indirip çıkarıyor bilmiyorum.

Oroferon kullan o zaman. Demir takviye ilaci. Bulanti da yapmiyor

Evet enteresanmis fiyat bi 5 bi 45 ama olsun 45 bile uygun yaa o kdr pahaliki pijamalar sadece önde 3 düğme var emzirmek için diye adı lohusa pijamasi diye 2 katı normal pijamayla göre fiyatlar bakmak lazım eşim gelince gidip bakarız saol canim teşekkürler

pinkstrap Emira SY bütun yazdıklarınızı okudum da öyle cevap verim dedim kızlar iyi olmanıza sevindim artık son zamanlarımız şikayetlerimiz artıyor zamanında gelsin kuzucuk lar inşallah.. Dikkat edin kendinize.. Emira SY erken rapor vericekmis doktorun en azindan ise gidip yormazsin kendini canım iyi olmuş bi bakımdan da evde dinlenebildigin kadar dinlerlnirsin.. Tekrar geçmiş olsun ikinize de

selam bugün doktor randevum vardı
Bebek 1460 gr olmuş ve baş aşağı pozisyondaymış.
Ben 9 kilo aldım doktor dikkat et fazla olmuş dedi. ekmek, hamurişi ve şekeri azalt dedi. ona canım sıkıldı.
artık 2 haftada bir görüşecekmişiz.
yüzünü yine göstermedi elini koyuyor hep.
görebildiğimiz kadarıyla eşime benzettik.
kan ve idrar kültürü tahlilleri verdim.

Herşeyde öyle yazıyo genelde kendi kıyafetlerimizdede ama en az 40da yıkıyorum bebeğinkileri 40mı 60mı arada kaldım bende

Herşeyde öyle yazıyo genelde kendi kıyafetlerimizdede ama en az 40da yıkıyorum bebeğinkileri 40mı 60mı arada kaldım bende

kullanmaya başladıktan sonra 40 da yıkarım
nevresimleri de 60 da yıkarım sanırım
pamuklular zaten ufacık 0-3 ay bi de çekerse diye çok yüksek dereceye atmaktan korktum açıkçası

Aynen batma gibi canım

Aynen canım herseyde hayır var bakalım insallah gününü bekler hepimizin minigi :)

Bibliyo aldim bende aynisindan magazdan teslim secenegi de var hergun yolumun uzerinde olan defactodan teslim alacagim. Kargoda vermedim :))
Ben de öyle magazadan alacağım. Hamilelik rehberim diye bir uygulama var bugün biri yazmış böyle böyle diye, ben de oradan öğrendim indirimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…