ben bundan 1 adet aldımSen yazinca baktim cok uygun fiyati gercekten bende alip deneyim
muhtemelen şekerin düşmüştür. Bizim 3 saatten fazla aç kalmamaz lazım ara öğün şart. Geçen senin dediklerini yaşadığımdan şekerim 48 çıkmıştı. Az daha düşse zaten Komaya girerdim
Bende ondan alicam kargo ile 0.39 agelio sayende defactoda bez oldugunu ogrendim cok saskinim.Eki Görüntüle 2187204 ben bundan 1 adet aldım
Çok iyimiş canım ama eşim şehir dışında bu halde gidemem bende geldiğinde bakim o zamana kalırsa artık@TangillerEylumt nurcuk34 kızlar çekmeköy pazarında bi çamaşırcı da parça 5 liraya lohusa takımı almış ablam, yakınsa gidin bakın. Geçen hafta yoktu bu hafta varmış. Aldığı takım bu.Eki Görüntüle 2187206
Geçen hafta bitmişti bu hafta getirmiş tekrar, geçen sene de oradan almıştı adam bu işi yapıyor sonuçta getirir yine ama bir ara 45 demişti takımına, bu hafta tezgaha döküp parçası 5 lira demiş. Fiyatı neye göre indirip çıkarıyor bilmiyorum.Çok iyimiş canım ama eşim şehir dışında bu halde gidemem bende geldiğinde bakim o zamana kalırsa artık
merhaba kizlarnasilsiniz?
demir eksikligine bagli kansizligi olan var mi?
dr. um 2 tablet kullanmami soyledi 100 mq olandan biraz tirsiyorum acikcasi1 tanesi midemi mahvediyor 2 tane nasil olur
6 senedir kullaniyorum zaten hapi ama gebelikte midemi cok bulandiriyor.
demir cok dusuk bende 2 oglumda igne vermisti duzelmisti ama simdi ignenin yan etkilrini okuyunca vazgectim olmaktan
demir hapini 2 tane kullanan oldumu? etkileri nasil oldu kisiden kisiye degisir ama yinede bilmek isterim.
Evet enteresanmis fiyat bi 5 bi 45 ama olsun 45 bile uygun yaa o kdr pahaliki pijamalar sadece önde 3 düğme var emzirmek için diye adı lohusa pijamasi diye 2 katı normal pijamayla göre fiyatlar bakmak lazım eşim gelince gidip bakarız saol canim teşekkürlerGeçen hafta bitmişti bu hafta getirmiş tekrar, geçen sene de oradan almıştı adam bu işi yapıyor sonuçta getirir yine ama bir ara 45 demişti takımına, bu hafta tezgaha döküp parçası 5 lira demiş. Fiyatı neye göre indirip çıkarıyor bilmiyorum.
Bebeğin çamaşırlarını kaç derecede yıkıyorsunuz acaba?
Yazan oldu mu bilmiyorum da defacto num internet sitesinde prima premium care1 numara 108 adeti 42 lira. Daha ucuzunu görmedim. Biraz da şüphe ettim ama deneyeceğim
Herşeyde öyle yazıyo genelde kendi kıyafetlerimizdede ama en az 40da yıkıyorum bebeğinkileri 40mı 60mı arada kaldım bende
Baslıyım bugun den itibaren o zaman cevap ıcın sagolBenimde düşük bende 2 tane kullanıyorum yan etkisini farketmedim canım
Dediğin ilaç burada var mı bilmiyorum, ama dusuk mq ise olmaz 100 mq 2 tane almam gerekiyor.Oroferon kullan o zaman. Demir takviye ilaci. Bulanti da yapmiyor
Batma gibi mi? Benim ilk zamanlar oluyordu, geçen haftalarda yine oldu ilk haftalar karın içerisinde yapisiklik oluyor o açılıyordur demişti doktor. Son haftalar olana hicbirsey söylemedi sadece bebeğin hareketi iyi mi diye sordu.
Ağrı rahatsız etme yoksa bebeğin duruşuyla alakalıdır.
Bende emin olamıyorumyakullanmaya başladıktan sonra 40 da yıkarım
nevresimleri de 60 da yıkarım sanırım
pamuklular zaten ufacık 0-3 ay bi de çekerse diye çok yüksek dereceye atmaktan korktum açıkçası
pinkstrap Emira SY bütun yazdıklarınızı okudum da öyle cevap verim dedim kızlar iyi olmanıza sevindim artık son zamanlarımız şikayetlerimiz artıyor zamanında gelsin kuzucuk lar inşallah.. Dikkat edin kendinize.. Emira SY erken rapor vericekmis doktorun en azindan ise gidip yormazsin kendini canım iyi olmuş bi bakımdan da evde dinlenebildigin kadar dinlerlnirsin.. Tekrar geçmiş olsun ikinize de
Ben de öyle magazadan alacağım. Hamilelik rehberim diye bir uygulama var bugün biri yazmış böyle böyle diye, ben de oradan öğrendim indirimi :)Bibliyo aldim bende aynisindan magazdan teslim secenegi de var hergun yolumun uzerinde olan defactodan teslim alacagim. Kargoda vermedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?