Bana birşey demedi, akıntın var mı diye de sormuştu, iltihaplanma olabilir diye sanırım. Muayenede söylersin bakar dikislerde incelme var mı diyeAynen batma gibi canım
Şanslıymışsın doktor konusunda. İnşallah tekrarı olmaz canım. Salihte ne yapsın hakkı olan ilgiyi istiyor çocuk kıyamampinkstrap @aydingelini kızlar çok şükür akşamdan beri tekrar sancı olmadı ama bugün 2 kere filan karnım yine sertlesti. Dinlenmeye çalışıyorum artık salihle ne kadar mümkün olursa :) enfeksiyon için bir sürü ilaç verdi bakalım buna rağmen tekrar sancı olursa gel ona göre sancı kesici vereyim dedi. Allah'tan kendi doktorum nobetciydi çok ilgilendi Allah razı olsun :)
Sağolun kızlar, ikimizde de erken doğum riski var ya her şüphede doktorda alcaz soluğu mecburen.pinkstrap Emira SY bütun yazdıklarınızı okudum da öyle cevap verim dedim kızlar iyi olmanıza sevindim artık son zamanlarımız şikayetlerimiz artıyor zamanında gelsin kuzucuk lar inşallah.. Dikkat edin kendinize.. Emira SY erken rapor vericekmis doktorun en azindan ise gidip yormazsin kendini canım iyi olmuş bi bakımdan da evde dinlenebildigin kadar dinlerlnirsin.. Tekrar geçmiş olsun ikinize de
İşim yokta birini rahatsız ettigim için habire msjlarimi KİB liyo ceza aliyorum ya artik sıkıldım ben yazmiyorum o rahat rahat takilsin yazik dedim :)Ne oluyor hepimize böyle?
Günaydın sizin büyümüş. Bundan sonrası çabuk geçer.
@Desaa nasıl oldunuz acaba?
pullubiber işlere mi daldın acaba?
Canım bende kullanıyordum demir ilacını hiç sevmiyordum herkeste kabızlık yapıyormuş bende ishal yaptı 3 ay kullandım ama hiç faydası olmadı 4lere kadar düştü demirim endokrincim hemotolojiye gönderdi onlarda 2 doz serum olarak verdiler ilaçtan kurtuldum bu sayede. Doktoruna bi danış istersen belki sanada yapılırmerhaba kizlarnasilsiniz?
demir eksikligine bagli kansizligi olan var mi?
dr. um 2 tablet kullanmami soyledi 100 mq olandan biraz tirsiyorum acikcasi1 tanesi midemi mahvediyor 2 tane nasil olur
6 senedir kullaniyorum zaten hapi ama gebelikte midemi cok bulandiriyor.
demir cok dusuk bende 2 oglumda igne vermisti duzelmisti ama simdi ignenin yan etkilrini okuyunca vazgectim olmaktan
demir hapini 2 tane kullanan oldumu? etkileri nasil oldu kisiden kisiye degisir ama yinede bilmek isterim.
Maşallah canım gozunaydin hiç üzülme bende 10 kilo almışım aynı şeyi söyledi ama şimdi dikkat ediyorum daha fazla.. 1.5 kilo vermişim bebeğin sağlıklısa sen saglikliylsan dikkat edersen düzene giriyor diğerleriselam bugün doktor randevum vardı
Bebek 1460 gr olmuş ve baş aşağı pozisyondaymış.
Ben 9 kilo aldım doktor dikkat et fazla olmuş dedi. ekmek, hamurişi ve şekeri azalt dedi. ona canım sıkıldı.
artık 2 haftada bir görüşecekmişiz.
yüzünü yine göstermedi elini koyuyor hep.
görebildiğimiz kadarıyla eşime benzettik.
kan ve idrar kültürü tahlilleri verdim.
Benimki normal ama hiç öyle olmuyor vallahi en ufak bişeye bende panik oluyorum doğana kadar böyleyiz artık engelde olamıyoruz riski olanlari daha bi haklı buluyorum tabiSağolun kızlar, ikimizde de erken doğum riski var ya her şüphede doktorda alcaz soluğu mecburen.
Normal gebelik geçirenler bize göre daha sakin geçirir :)
Maşallah canım gozunaydin hiç üzülme bende 10 kilo almışım aynı şeyi söyledi ama şimdi dikkat ediyorum daha fazla.. 1.5 kilo vermişim bebeğin sağlıklısa sen saglikliylsan dikkat edersen düzene giriyor diğerleri
Çok iyiymiş keşke yakın olsada alsak .@TangillerEylumt @nurcuk34 kızlar çekmeköy pazarında bi çamaşırcı da parça 5 liraya lohusa takımı almış ablam, yakınsa gidin bakın. Geçen hafta yoktu bu hafta varmış. Aldığı takım bu.Eki Görüntüle 2187206
Ne alaka ki burda yardımcı olmaktan muhabbet etmekten başka ne yapıyorsun da kıbliyolar sinir oluyorum geçimsiz insanlara istemeyen varsa girmesinİşim yokta birini rahatsız ettigim için habire msjlarimi KİB liyo ceza aliyorum ya artik sıkıldım ben yazmiyorum o rahat rahat takilsin yazik dedim :)
Haklısın hepimizin taşıdığı can sonuçta. Riskli dönemleri atlatmamıza az kaldı, Allahın izniyle o dönem bi geçsin sadece tatlı telaşlar kalır.Benimki normal ama hiç öyle olmuyor vallahi en ufak bişeye bende panik oluyorum doğana kadar böyleyiz artık engelde olamıyoruz riski olanlari daha bi haklı buluyorum tabi
Ne zaman atlatilacak kaçıncı haftaya kadar riskli ? İçimde hep erken doğuracağım korkusu var. Normal zaten istemiyorum ya mecbur kalırsam diye de aklım çıkıyorHaklısın hepimizin taşıdığı can sonuçta. Riskli dönemleri atlatmamıza az kaldı, Allahın izniyle o dönem bi geçsin sadece tatlı telaşlar kalır.
Deneyerek aldırmıyorlar mı? Ben kendim almadım ya hiç bilmiyorum beden hesabını, Bir daha gidebilirsen değiştirirsin ya da giden biriyle değiştirmeye yollasanÇok iyiymiş keşke yakın olsada alsak .dün eminönünden alt üst takım 65 tlye aldım oda elimde büyük gibi göründü giydim bi baktım dar napcam hiç bilmiyorum.
Ne alaka ki burda yardımcı olmaktan muhabbet etmekten başka ne yapıyorsun da kıbliyolar sinir oluyorum geçimsiz insanlara istemeyen varsa girmesin
O kar uzak ki gözüm hiç almıyorDeneyerek aldırmıyorlar mı? Ben kendim almadım ya hiç bilmiyorum beden hesabını, Bir daha gidebilirsen değiştirirsin ya da giden biriyle değiştirmeye yollasan
Bana doktorumun söylediği 32 den sonra her gün bizim için kâr, ilk hedef 32. hafta yani. Olumsuzu düşünme inşallah öyle birşey olmaz.Ne zaman atlatilacak kaçıncı haftaya kadar riskli ? İçimde hep erken doğuracağım korkusu var. Normal zaten istemiyorum ya mecbur kalırsam diye de aklım çıkıyor
Tatlı yemiyorum elmadan başka meyva yemiyorum çünkü incir karpuz kavun çok şekerli olduğu için yüksek kaloride aynı zamanda çavdar yada tam buğday ekmeği yiyorum pirinç pilavını bıraktım domatesli bulgur yapıyorum yiyorum onun yerine ekmekte her öğünde sabah öğle akşam yani 2 şer dilim yiyorum evet bende hep ekmek tatlı hamur işi şeyler yemek istiyorum hiç doymuyorum ama dayanmaya çalışıyorum işte kendimi telkin ediyrum hep dayan az kaldı diyeNelere dikkat ettin?
Ben 34 bedendim en yüksek kilom 48di hamilelikten önce ve iştahım açık biri değildim
Hamileliğin ilk 4 ayında çok mide bulantısı ve kusma oldu 2 kilo verdim sonra onları geri aldım üstüne 9 kilo artmışım
Karnım doymuyor hep ekmek yemek istiyorum
1 tabak kuru fasulye yedim ama şu an açım ekmek yemediğim içineskiden ekmeğe de bu kadar düşkün değildim.
Inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun..Haklısın hepimizin taşıdığı can sonuçta. Riskli dönemleri atlatmamıza az kaldı, Allahın izniyle o dönem bi geçsin sadece tatlı telaşlar kalır.
Çok güzel geçti canım, bizim kız tam 1kg olmuş. Kilolu olmaması(tam gününde kilosu dedi) ve suyunun normal olması gizli şeker olma riskini azaltıyor, yine de şeker yüklemesi yapacağın iyi olmuş dedi doktor. Endokrin ne derse o diyor şeker ilacım için.LezzetliCipetpet Kontrol nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?