2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şanslıymışsın doktor konusunda. İnşallah tekrarı olmaz canım. Salihte ne yapsın hakkı olan ilgiyi istiyor çocuk kıyamam

pinkstrap Emira SY cok gecmis olsun kizlarrr son aylara girince artik agrilarda sizilarda sancilarda basliyor sanirim :)

Sağolun kızlar, ikimizde de erken doğum riski var ya her şüphede doktorda alcaz soluğu mecburen.
Normal gebelik geçirenler bize göre daha sakin geçirir :)

Ne oluyor hepimize böyle?

Günaydın sizin büyümüş. Bundan sonrası çabuk geçer.

@Desaa nasıl oldunuz acaba?

pullubiber işlere mi daldın acaba?
İşim yokta birini rahatsız ettigim için habire msjlarimi KİB liyo ceza aliyorum ya artik sıkıldım ben yazmiyorum o rahat rahat takilsin yazik dedim :)

Canım bende kullanıyordum demir ilacını hiç sevmiyordum herkeste kabızlık yapıyormuş bende ishal yaptı 3 ay kullandım ama hiç faydası olmadı 4lere kadar düştü demirim endokrincim hemotolojiye gönderdi onlarda 2 doz serum olarak verdiler ilaçtan kurtuldum bu sayede. Doktoruna bi danış istersen belki sanada yapılır

Maşallah canım gozunaydin hiç üzülme bende 10 kilo almışım aynı şeyi söyledi ama şimdi dikkat ediyorum daha fazla.. 1.5 kilo vermişim bebeğin sağlıklısa sen saglikliylsan dikkat edersen düzene giriyor diğerleri

Sağolun kızlar, ikimizde de erken doğum riski var ya her şüphede doktorda alcaz soluğu mecburen.
Normal gebelik geçirenler bize göre daha sakin geçirir :)
Benimki normal ama hiç öyle olmuyor vallahi en ufak bişeye bende panik oluyorum doğana kadar böyleyiz artık engelde olamıyoruz riski olanlari daha bi haklı buluyorum tabi

Nelere dikkat ettin?
Ben 34 bedendim en yüksek kilom 48di hamilelikten önce ve iştahım açık biri değildim
Hamileliğin ilk 4 ayında çok mide bulantısı ve kusma oldu 2 kilo verdim sonra onları geri aldım üstüne 9 kilo artmışım
Karnım doymuyor hep ekmek yemek istiyorum
1 tabak kuru fasulye yedim ama şu an açım ekmek yemediğim için eskiden ekmeğe de bu kadar düşkün değildim.

Çok iyiymiş keşke yakın olsada alsak . dün eminönünden alt üst takım 65 tlye aldım oda elimde büyük gibi göründü giydim bi baktım dar napcam hiç bilmiyorum.
İşim yokta birini rahatsız ettigim için habire msjlarimi KİB liyo ceza aliyorum ya artik sıkıldım ben yazmiyorum o rahat rahat takilsin yazik dedim :)
Ne alaka ki burda yardımcı olmaktan muhabbet etmekten başka ne yapıyorsun da kıbliyolar sinir oluyorum geçimsiz insanlara istemeyen varsa girmesin

Benimki normal ama hiç öyle olmuyor vallahi en ufak bişeye bende panik oluyorum doğana kadar böyleyiz artık engelde olamıyoruz riski olanlari daha bi haklı buluyorum tabi
Haklısın hepimizin taşıdığı can sonuçta. Riskli dönemleri atlatmamıza az kaldı, Allahın izniyle o dönem bi geçsin sadece tatlı telaşlar kalır.

Haklısın hepimizin taşıdığı can sonuçta. Riskli dönemleri atlatmamıza az kaldı, Allahın izniyle o dönem bi geçsin sadece tatlı telaşlar kalır.
Ne zaman atlatilacak kaçıncı haftaya kadar riskli ? İçimde hep erken doğuracağım korkusu var. Normal zaten istemiyorum ya mecbur kalırsam diye de aklım çıkıyor

Deneyerek aldırmıyorlar mı? Ben kendim almadım ya hiç bilmiyorum beden hesabını, Bir daha gidebilirsen değiştirirsin ya da giden biriyle değiştirmeye yollasan

Kızlar bu arabaların fiyatları aynı sizce hangisini almalıyım?

Deneyerek aldırmıyorlar mı? Ben kendim almadım ya hiç bilmiyorum beden hesabını, Bir daha gidebilirsen değiştirirsin ya da giden biriyle değiştirmeye yollasan
O kar uzak ki gözüm hiç almıyor adama söyledim olmazsa değiştirsem diye olur dedi ama o kadar kalabaliktiki kafam durdu hiç aklıma gelmedi büyük bir mağazaya girip kabinde deneyeyim . Havuzluhan daydı dükkan denemeye de yeri yoktu . Bi şekilde gidebilirsem değiştiririm. Çok üzüldüm böyle olmasına hiç güvenemiyorum o kadar yol git.gel

Ne zaman atlatilacak kaçıncı haftaya kadar riskli ? İçimde hep erken doğuracağım korkusu var. Normal zaten istemiyorum ya mecbur kalırsam diye de aklım çıkıyor
Bana doktorumun söylediği 32 den sonra her gün bizim için kâr, ilk hedef 32. hafta yani. Olumsuzu düşünme inşallah öyle birşey olmaz.

Tatlı yemiyorum elmadan başka meyva yemiyorum çünkü incir karpuz kavun çok şekerli olduğu için yüksek kaloride aynı zamanda çavdar yada tam buğday ekmeği yiyorum pirinç pilavını bıraktım domatesli bulgur yapıyorum yiyorum onun yerine ekmekte her öğünde sabah öğle akşam yani 2 şer dilim yiyorum evet bende hep ekmek tatlı hamur işi şeyler yemek istiyorum hiç doymuyorum ama dayanmaya çalışıyorum işte kendimi telkin ediyrum hep dayan az kaldı diye

Çok güzel geçti canım, bizim kız tam 1kg olmuş. Kilolu olmaması(tam gününde kilosu dedi) ve suyunun normal olması gizli şeker olma riskini azaltıyor, yine de şeker yüklemesi yapacağın iyi olmuş dedi doktor. Endokrin ne derse o diyor şeker ilacım için.

Tahliller genel olarak iyi çıkmış ama sanki mantar var gibi idrar tahlilinde dedi. Kaşıntı vs sordu, onlar yok ama yine de bir tane fitil verdi.

Demir, b12 ve d vitaminleri multivitamine rağmen yeterli gelmiyor gibi görünüyor, o yüzden takviye alacaksın ekstra olarak dedi. Tansiyonum da güzel çıktı elhamdulillah

Bu da kızçemizin fotoğrafı mışıl mışıl uyuyordu fıstığım, yine kaldırmış ayağını kafasına kadar şapşik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…