Çok şükür darısı diğer annelere, kullan bakalım şifa olur inşallah. Ben senin ultrasondan birşey anlamıyorum yaÇok güzel geçti canım, bizim kız tam 1kg olmuş. Kilolu olmaması(tam gününde kilosu dedi) ve suyunun normal olması gizli şeker olma riskini azaltıyor, yine de şeker yüklemesi yapacağın iyi olmuş dedi doktor. Endokrin ne derse o diyor şeker ilacım için.
Tahliller genel olarak iyi çıkmış ama sanki mantar var gibi idrar tahlilinde dedi. Kaşıntı vs sordu, onlar yok ama yine de bir tane fitil verdi.
Demir, b12 ve d vitaminleri multivitamine rağmen yeterli gelmiyor gibi görünüyor, o yüzden takviye alacaksın ekstra olarak dedi. Tansiyonum da güzel çıktı elhamdulillah
Bu da kızçemizin fotoğrafımışıl mışıl uyuyordu fıstığım, yine kaldırmış ayağını kafasına kadar şapşik
Eki Görüntüle 2187252
Canım toplamaya çalışıyorum. Ali Asaf entübe. Haftasına göre ciğerlerinin bu kadar gelişmemiş olması çok üzüyor .Burundan alamamış ağza geçmişler. Ağzı açık hortumla bağlı kurumuş hep ağzı kuzumun. Elini tutunca ağlamak istedi sanki dert anlatır gibi ama ağlayamadı yavrum. Elimi sıktı..Artık iğne yapmayacaklarmış Kendi kendine düzelmesini bekleyeceklermiş..Afifecan Nasılsın? Ali Asaf nasıl?
Maşallah yaÇok güzel geçti canım, bizim kız tam 1kg olmuş. Kilolu olmaması(tam gününde kilosu dedi) ve suyunun normal olması gizli şeker olma riskini azaltıyor, yine de şeker yüklemesi yapacağın iyi olmuş dedi doktor. Endokrin ne derse o diyor şeker ilacım için.
Tahliller genel olarak iyi çıkmış ama sanki mantar var gibi idrar tahlilinde dedi. Kaşıntı vs sordu, onlar yok ama yine de bir tane fitil verdi.
Demir, b12 ve d vitaminleri multivitamine rağmen yeterli gelmiyor gibi görünüyor, o yüzden takviye alacaksın ekstra olarak dedi. Tansiyonum da güzel çıktı elhamdulillah
Bu da kızçemizin fotoğrafımışıl mışıl uyuyordu fıstığım, yine kaldırmış ayağını kafasına kadar şapşik
Eki Görüntüle 2187252
Rabbim iman gücü nasip etsin, Ali Asaf için tıbben sunabileceğin herşeyi sundun, elinden gelen herşeyi yaptın, senlik birşey yok artık dua etmekten başka. Anne sütünü almış mı? Ödemini atmıştır kaç kilo şu an?Canım toplamaya çalışıyorum. Ali Asaf entübe. Haftasına göre ciğerlerinin bu kadar gelişmemiş olması çok üzüyor .Burundan alamamış ağza geçmişler. Ağzı açık hortumla bağlı kurumuş hep ağzı kuzumun. Elini tutunca ağlamak istedi sanki dert anlatır gibi ama ağlayamadı yavrum. Elimi sıktı..Artık iğne yapmayacaklarmış Kendi kendine düzelmesini bekleyeceklermiş..
Rabbim güç versin canım. Ali Asaf çok çok güçlü bir bebek ve annesi o seni çok seviyor, sımsıkı tutundu sana hep. Hissetmiştir seni elini tutunca da.. Rabbim bu günleri hayırlısıyla sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah.. Tüm dualarımız sizinle canımCanım toplamaya çalışıyorum. Ali Asaf entübe. Haftasına göre ciğerlerinin bu kadar gelişmemiş olması çok üzüyor .Burundan alamamış ağza geçmişler. Ağzı açık hortumla bağlı kurumuş hep ağzı kuzumun. Elini tutunca ağlamak istedi sanki dert anlatır gibi ama ağlayamadı yavrum. Elimi sıktı..Artık iğne yapmayacaklarmış Kendi kendine düzelmesini bekleyeceklermiş..
Belli oldu mu bilmiyorum canım ama bak işaretledim bacağıyla yüzünü. Yüzü bize dönük, ortada burnu var bakÇok şükür darısı diğer annelere, kullan bakalım şifa olur inşallah. Ben senin ultrasondan birşey anlamıyorum ya
Teşekkür ederiz teyzesiMaşallah ya
Allah iyiliğini versin, işaret yetmemiş bir de yazmışsın, insan artık anlamadım da yazamazBelli oldu mu bilmiyorum canım ama bak işaretledim bacağıyla yüzünü. Yüzü bize dönük, ortada burnu var bak
Teşekkür ederiz teyzesi
Eşime atarken böyle yazıp atıyorum fotoğrafları, ondan alışkanlık oldu galiba sana da yazmışım şimdiAllah iyiliğini versin, işaret yetmemiş bir de yazmışsın, insan artık anlamadım da yazamaz
O nasıl durmuş öyle ya
Canım ben de normalde demir ilaçlarıyla hep ishal yaşarım ve bünyem pek kabul etmez, kronik bir kansızlık var. Genelde serum alırım demir için.. En son ocakta aldım 3serum ama yine de şimdi kullanmam gerekiyormuş demir hapı, bu şikayetlerimi anlatınca doktorum Solgar Gentle Iron demir hapını tavsiye etti. Moleküler yapısı mı farklıymış, öyle bir şey dedi. Bu sebeple yan etkisi olmuyormuş vs vs anlattı. Bugün hapı alacağım inşallah. Sen de bir sor doktoruna istersen? Belki sana da tavsiye eder.Kızlar bu demir ilacimi değiştirmişti Dr. 3 gündür gyn Ferro sanol başladık onunla beraber halsizlik bulantı ve ishal bu gün Dr. Gittim iyiydim bir şey sormamistim eve gelince iyice arttı gebelikte ishal için yapılabilecek birşey varmı ve demir ilacına başlayınca böyle birşey yasadiniz mi kızlar bu arada bebek 1350gr olmuş iyi dedi çok şükür sıkı diyet devam
Canım benim doktorumda aynı hapı verdi ama İnan içemiyorum mide yanması,ishal,bulantı,kusma hepsini yapıyor.doktoruma söyledim bi tahlil alalım ona göre hareket edelim diyor.çünkü o 12. Haftadan beri içtiğimi sanıyor şuan 30. Haftanın içindeyim 12. Haftadan beri sadece iki kutu içtim.Kızlar bu demir ilacimi değiştirmişti Dr. 3 gündür gyn Ferro sanol başladık onunla beraber halsizlik bulantı ve ishal bu gün Dr. Gittim iyiydim bir şey sormamistim eve gelince iyice arttı gebelikte ishal için yapılabilecek birşey varmı ve demir ilacına başlayınca böyle birşey yasadiniz mi kızlar bu arada bebek 1350gr olmuş iyi dedi çok şükür sıkı diyet devam
Ben demir kullanmıyorum etkilerini bilmiyorum ama yaşadıkların ilacın yan etkisiyse bırakman gerekir ya da bütün vitaminleri aynı saatte alıyorsan saat değişikliği yaptırtır, soramaz mısın doktoruna? Maşallah kilosu çok güzel.Kızlar bu demir ilacimi değiştirmişti Dr. 3 gündür gyn Ferro sanol başladık onunla beraber halsizlik bulantı ve ishal bu gün Dr. Gittim iyiydim bir şey sormamistim eve gelince iyice arttı gebelikte ishal için yapılabilecek birşey varmı ve demir ilacına başlayınca böyle birşey yasadiniz mi kızlar bu arada bebek 1350gr olmuş iyi dedi çok şükür sıkı diyet devam
Olabilir sen git bu esnekliğinin üzerineEşime atarken böyle yazıp atıyorum fotoğrafları, ondan alışkanlık oldu galiba sana da yazmışım şimdi
Pilatesçi olacak galiba ablamın dediği gibi
Teşekkür ederim canım aynen Solgar b12 vitamin falan kullanmıştım gayet iyiydi bende ondan alayım ozaman bu ilaç beni mahvettiEşime atarken böyle yazıp atıyorum fotoğrafları, ondan alışkanlık oldu galiba sana da yazmışım şimdi
Pilatesçi olacak galiba ablamın dediği gibi
Canım ben de normalde demir ilaçlarıyla hep ishal yaşarım ve bünyem pek kabul etmez, kronik bir kansızlık var. Genelde serum alırım demir için.. En son ocakta aldım ama yine de şimdi kullanmam gerekiyormuş demir hapı, bu şikayetlerimi anlatınca doktorum Solgar Gentle Iron demir hapını tavsiye etti. Moleküler yapısı mı farklıymış, öyle bir şey dedi. Bu sebeple yan etkisi olmuyormuş vs vs anlattı. Bugün hapı alacağım inşallah. Sen de bir sor doktoruna istersen? Belki sana da tavsiye eder.
Aynen bende başka ilaç kullaniyordum üç gundur buna başladım bugünde iyice artınca... Demekki ilaçtan inşallah çabucak geçer çok zormuşCanım benim doktorumda aynı hapı verdi ama İnan içemiyorum mide yanması,ishal,bulantı,kusma hepsini yapıyor.doktoruma söyledim bi tahlil alalım ona göre hareket edelim diyor.çünkü o 12. Haftadan beri içtiğimi sanıyor şuan 30. Haftanın içindeyim 12. Haftadan beri sadece iki kutu içtim.
Teşekkür ederim canım ben 4 kilo almışım bebek iyi kilosu dedi ama sanki tombikmi ne biraz. İlacida bırakayım bari birkaç gün pazartesi giderim yine Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun meleklerimizeBen demir kullanmıyorum etkilerini bilmiyorum ama yaşadıkların ilacın yan etkisiyse bırakman gerekir ya da bütün vitaminleri aynı saatte alıyorsa saat değişikliği yaptırtır, soramaz mısın doktoruna? Maşallah kilosu çok güzel.
Olabilir sen git bu esnekliğinin üzerine
İşim yokta birini rahatsız ettigim için habire msjlarimi KİB liyo ceza aliyorum ya artik sıkıldım ben yazmiyorum o rahat rahat takilsin yazik dedim :)
Dusuk kilo ile hamile kalanlarin daha fazla kilo alma hakki var diye biliorum. Aldigin 9 kilo ile 57 falansin heralde. Ekmeksiz durmada eksi mayali tam bugday ekmegi falan ye hem tok tutuo hemde cok yedirmiyor ama kendine eziyet etme. Alirsan alirsin dogumda alinan kilo gidior zaten durmuyor.Nelere dikkat ettin?
Ben 34 bedendim en yüksek kilom 48di hamilelikten önce ve iştahım açık biri değildim
Hamileliğin ilk 4 ayında çok mide bulantısı ve kusma oldu 2 kilo verdim sonra onları geri aldım üstüne 9 kilo artmışım
Karnım doymuyor hep ekmek yemek istiyorum
1 tabak kuru fasulye yedim ama şu an açım ekmek yemediğim içineskiden ekmeğe de bu kadar düşkün değildim.
Canım toplamaya çalışıyorum. Ali Asaf entübe. Haftasına göre ciğerlerinin bu kadar gelişmemiş olması çok üzüyor .Burundan alamamış ağza geçmişler. Ağzı açık hortumla bağlı kurumuş hep ağzı kuzumun. Elini tutunca ağlamak istedi sanki dert anlatır gibi ama ağlayamadı yavrum. Elimi sıktı..Artık iğne yapmayacaklarmış Kendi kendine düzelmesini bekleyeceklermiş..
Canım benim doktorumda aynı hapı verdi ama İnan içemiyorum mide yanması,ishal,bulantı,kusma hepsini yapıyor.doktoruma söyledim bi tahlil alalım ona göre hareket edelim diyor.çünkü o 12. Haftadan beri içtiğimi sanıyor şuan 30. Haftanın içindeyim 12. Haftadan beri sadece iki kutu içtim.
Baslıyım bugun den itibaren o zaman cevap ıcın sagol
Dediğin ilaç burada var mı bilmiyorum, ama dusuk mq ise olmaz 100 mq 2 tane almam gerekiyor.
Amin inşallah. Yok canım onun haftasında ortalama 1300 gr olması gerekiyormuş 1350 gr gayet normal. Zaten bu ölçümler net değil ki, aşağı yukarı oynuyor rakamlar.Teşekkür ederim canım ben 4 kilo almışım bebek iyi kilosu dedi ama sanki tombikmi ne biraz. İlacida bırakayım bari birkaç gün pazartesi giderim yine Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun meleklerimize
Yok artik yaa aramizda bir sinsirella mi var. Hayir varsa bi sikintin soyle insan gibi kiblemek nedir. Cok sinir oldum.
Dusuk kilo ile hamile kalanlarin daha fazla kilo alma hakki var diye biliorum. Aldigin 9 kilo ile 57 falansin heralde. Ekmeksiz durmada eksi mayali tam bugday ekmegi falan ye hem tok tutuo hemde cok yedirmiyor ama kendine eziyet etme. Alirsan alirsin dogumda alinan kilo gidior zaten durmuyor..
Bugün bende gittim hastane için kendime takım bakmaya toptancı yerinden aldım ama gene de pahalı oldu. Gecelik sabahlık lohusa pijama takımı hepsi large aldım ekru... bir de yağmura yakalandık sırılsıklam otobüs tramvay desen adım atacak yer yok.... hafta içi sabah gitmeyi deneyin... havuzluhandan yukarıda çorap çamaşır toptan satan yerler bazen perakende de verebiliyor bakmak lazım....O kar uzak ki gözüm hiç almıyoradama söyledim olmazsa değiştirsem diye olur dedi ama o kadar kalabaliktiki kafam durdu hiç aklıma gelmedi büyük bir mağazaya girip kabinde deneyeyim . Havuzluhan daydı dükkan denemeye de yeri yoktu . Bi şekilde gidebilirsem değiştiririm. Çok üzüldüm böyle olmasına hiç güvenemiyorum o kadar yol git.gel
Canım toplamaya çalışıyorum. Ali Asaf entübe. Haftasına göre ciğerlerinin bu kadar gelişmemiş olması çok üzüyor .Burundan alamamış ağza geçmişler. Ağzı açık hortumla bağlı kurumuş hep ağzı kuzumun. Elini tutunca ağlamak istedi sanki dert anlatır gibi ama ağlayamadı yavrum. Elimi sıktı..Artık iğne yapmayacaklarmış Kendi kendine düzelmesini bekleyeceklermiş..
Yok artik yaa aramizda bir sinsirella mi var. Hayir varsa bi sikintin soyle insan gibi kiblemek nedir. Cok sinir oldum.
Dusuk kilo ile hamile kalanlarin daha fazla kilo alma hakki var diye biliorum. Aldigin 9 kilo ile 57 falansin heralde. Ekmeksiz durmada eksi mayali tam bugday ekmegi falan ye hem tok tutuo hemde cok yedirmiyor ama kendine eziyet etme. Alirsan alirsin dogumda alinan kilo gidior zaten durmuyor.
Insallah duzelecek annesi cunku o cok guclu.
Ben hic icmedim nefret ediorum demir ilacindan vitaminde toplasan bir kutu bitirmedim. Pazartesi kan vericem ak koyun kara koyun ortaya cikacak. Onun disinda doktorum sidefer adinda bir vitamin onerdi midede emilmiyormus. Icinde demirde varmis elim degip bir alamadim ilaci da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?