2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok şükür darısı diğer annelere, kullan bakalım şifa olur inşallah. Ben senin ultrasondan birşey anlamıyorum ya

Afifecan Nasılsın? Ali Asaf nasıl?
Canım toplamaya çalışıyorum. Ali Asaf entübe. Haftasına göre ciğerlerinin bu kadar gelişmemiş olması çok üzüyor .Burundan alamamış ağza geçmişler. Ağzı açık hortumla bağlı kurumuş hep ağzı kuzumun. Elini tutunca ağlamak istedi sanki dert anlatır gibi ama ağlayamadı yavrum. Elimi sıktı..Artık iğne yapmayacaklarmış Kendi kendine düzelmesini bekleyeceklermiş..

Maşallah ya

Rabbim iman gücü nasip etsin, Ali Asaf için tıbben sunabileceğin herşeyi sundun, elinden gelen herşeyi yaptın, senlik birşey yok artık dua etmekten başka. Anne sütünü almış mı? Ödemini atmıştır kaç kilo şu an?

Rabbim güç versin canım. Ali Asaf çok çok güçlü bir bebek ve annesi o seni çok seviyor, sımsıkı tutundu sana hep. Hissetmiştir seni elini tutunca da.. Rabbim bu günleri hayırlısıyla sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah.. Tüm dualarımız sizinle canım

Eklentiler

• 20180908_155728.webp
    16 KB · Görüntüleme: 57
Belli oldu mu bilmiyorum canım ama bak işaretledim bacağıyla yüzünü. Yüzü bize dönük, ortada burnu var bak

Teşekkür ederiz teyzesi
Allah iyiliğini versin, işaret yetmemiş bir de yazmışsın, insan artık anlamadım da yazamaz
O nasıl durmuş öyle ya

Kızlar bu demir ilacimi değiştirmişti Dr. 3 gündür gyn Ferro sanol başladık onunla beraber halsizlik bulantı ve ishal bu gün Dr. Gittim iyiydim bir şey sormamistim eve gelince iyice arttı gebelikte ishal için yapılabilecek birşey varmı ve demir ilacına başlayınca böyle birşey yasadiniz mi kızlar bu arada bebek 1350gr olmuş iyi dedi çok şükür sıkı diyet devam

Allah iyiliğini versin, işaret yetmemiş bir de yazmışsın, insan artık anlamadım da yazamaz
O nasıl durmuş öyle ya
Eşime atarken böyle yazıp atıyorum fotoğrafları, ondan alışkanlık oldu galiba sana da yazmışım şimdi
Pilatesçi olacak galiba ablamın dediği gibi

Canım ben de normalde demir ilaçlarıyla hep ishal yaşarım ve bünyem pek kabul etmez, kronik bir kansızlık var. Genelde serum alırım demir için.. En son ocakta aldım 3serum ama yine de şimdi kullanmam gerekiyormuş demir hapı, bu şikayetlerimi anlatınca doktorum Solgar Gentle Iron demir hapını tavsiye etti. Moleküler yapısı mı farklıymış, öyle bir şey dedi. Bu sebeple yan etkisi olmuyormuş vs vs anlattı. Bugün hapı alacağım inşallah. Sen de bir sor doktoruna istersen? Belki sana da tavsiye eder.

Son düzenleme:
Canım benim doktorumda aynı hapı verdi ama İnan içemiyorum mide yanması,ishal,bulantı,kusma hepsini yapıyor.doktoruma söyledim bi tahlil alalım ona göre hareket edelim diyor.çünkü o 12. Haftadan beri içtiğimi sanıyor şuan 30. Haftanın içindeyim 12. Haftadan beri sadece iki kutu içtim.

Ben demir kullanmıyorum etkilerini bilmiyorum ama yaşadıkların ilacın yan etkisiyse bırakman gerekir ya da bütün vitaminleri aynı saatte alıyorsan saat değişikliği yaptırtır, soramaz mısın doktoruna? Maşallah kilosu çok güzel.

Eşime atarken böyle yazıp atıyorum fotoğrafları, ondan alışkanlık oldu galiba sana da yazmışım şimdi
Pilatesçi olacak galiba ablamın dediği gibi
Olabilir sen git bu esnekliğinin üzerine

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım aynen Solgar b12 vitamin falan kullanmıştım gayet iyiydi bende ondan alayım ozaman bu ilaç beni mahvetti

Aynen bende başka ilaç kullaniyordum üç gundur buna başladım bugünde iyice artınca... Demekki ilaçtan inşallah çabucak geçer çok zormuş

Teşekkür ederim canım ben 4 kilo almışım bebek iyi kilosu dedi ama sanki tombikmi ne biraz. İlacida bırakayım bari birkaç gün pazartesi giderim yine Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun meleklerimize

İşim yokta birini rahatsız ettigim için habire msjlarimi KİB liyo ceza aliyorum ya artik sıkıldım ben yazmiyorum o rahat rahat takilsin yazik dedim :)

Yok artik yaa aramizda bir sinsirella mi var. Hayir varsa bi sikintin soyle insan gibi kiblemek nedir. Cok sinir oldum.

Dusuk kilo ile hamile kalanlarin daha fazla kilo alma hakki var diye biliorum. Aldigin 9 kilo ile 57 falansin heralde. Ekmeksiz durmada eksi mayali tam bugday ekmegi falan ye hem tok tutuo hemde cok yedirmiyor ama kendine eziyet etme. Alirsan alirsin dogumda alinan kilo gidior zaten durmuyor.

Insallah duzelecek annesi cunku o cok guclu.

Ben hic icmedim nefret ediorum demir ilacindan vitaminde toplasan bir kutu bitirmedim. Pazartesi kan vericem ak koyun kara koyun ortaya cikacak. Onun disinda doktorum sidefer adinda bir vitamin onerdi midede emilmiyormus. Icinde demirde varmis elim degip bir alamadim ilaci da.

Teşekkür ederim canım ben 4 kilo almışım bebek iyi kilosu dedi ama sanki tombikmi ne biraz. İlacida bırakayım bari birkaç gün pazartesi giderim yine Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun meleklerimize
Amin inşallah. Yok canım onun haftasında ortalama 1300 gr olması gerekiyormuş 1350 gr gayet normal. Zaten bu ölçümler net değil ki, aşağı yukarı oynuyor rakamlar.

Boyuma göre ideal kilodayken hamile kalmışım zayıf olsam 12-14 kilo alırmışım
Çok da kasmak istemiyorum da son 2 ay daha çok alınıyomuş ya doğum şeklini etkilemesini istemem.
Ekşimayalı ekmekten çok yiyorum zaten
Neyse günde 3 dilim yesem bari
Şu an 6-7 yiyorumdur

Bugün bende gittim hastane için kendime takım bakmaya toptancı yerinden aldım ama gene de pahalı oldu. Gecelik sabahlık lohusa pijama takımı hepsi large aldım ekru... bir de yağmura yakalandık sırılsıklam otobüs tramvay desen adım atacak yer yok.... hafta içi sabah gitmeyi deneyin... havuzluhandan yukarıda çorap çamaşır toptan satan yerler bazen perakende de verebiliyor bakmak lazım....

Rabbim Şafii adıyla şifa versin yavruna tez zamanda , bol bol Yasin okuyun dağıtın inşallah..

Cnm ben gebeliğin başından beri sidefer kullanıyorum. Doktorum piyasadaki en iyi demir takviyesi dedi. Gerçi ben ferro sanolda kullanıyorum yıllardır. Sidefer toz ağıza döküyorsun. Tadı da hoş. Al bence ihmal etme.

LezzetliCipetpet cnm maşallah kısçene. Güzel haberlerin daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…