2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen canım vitamin desen toplamda iki kutu bitirmedim hepsi mideme çok dokundu.umarım değerlerin normal çıkar benim dün tahlillerim yapıldı de Pazartesi'ye bakıp ona göre Demir'i kesecek sanırım ama hemoglobinim ilacı içmememe rağmen 12.8 çıkmış bende şaşırdım.

Parçası 5 lira mı çok uygunmuş

Bana doktorumun söylediği 32 den sonra her gün bizim için kâr, ilk hedef 32. hafta yani. Olumsuzu düşünme inşallah öyle birşey olmaz.
İnşallah her birimiz zamanında nasip olur

Maşallah subhanallah
Evet biliyorum ama çok dolaşmak istemedim elimiz çok doluydu eşimle artık alıyım bitsin istedim inşallah Rabbim güç verirse gidip değiştiririm inşallah artık

Öyle ne kadara geldi?

Maşallah cnm Allah nazardan saklasın değerini ben sabah bir takviye gece bir takviye alıyorum kanım için. Ekstra multivitaminde de var demir. Pazartesi değerim 8di.
Bence sen boşuna takviye alıp vücuduna kimyasal alma. Gerekli gıdalar ile değerini stabil tutabilirsinn.

Gebeliğin ilk üç ayında 15 idi değerim ben hiçbirşekilde et ve süt ve yumurta tüketmediğim için doktorum 12. Haftada başladı ama hiçbirini düzenli içemedim inşallah hepimiz sorunsuz şu iki ayı atlatırım sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Sormamda sakinca yoksa boyun kac ki canim. Boyum 1.58 ilk gebeligimde 55 kilo ile hamile kaldim toplamda 15 kilo alip 70 kilo ile normal dogum yaptim. Cokda zayif hamile kalmadim boyuma gore bence doktorun gereksiz abartmis. Bunda 60 ile hamile kaldim 66 kiloyum suan doguma kadar ust limit kendime 75 koydum. Yani bence sikintin yok sende sikintiya sokma kendini sen az kilo alsanda belki normal olmayacak kismet bu isler.

Haklisin canim hemen alayim ben

Insallah hepimizin iyi cikar degerleri

Kilosuna baktım göremedim kağıtlarında yazıyor dedi hemşire. Zaten iyi değildim dün de ayakta duramıyorum aylardır yattığım için mi bilmem. Zar zor konuştum dua okudum süre doldu zaten. Sütü de sanırım çok az deniyorlar sordum bakıcaz bi süre dedi serum alıyordu normalde.

Allah razı olsun canım eksik olmayın..

Anladım cnm. Herhalukarda düşüş olmuş o yüzden vermiş demek ki. Yeşillikler ve kuruyemişlerde faydalanabilirsin cnm. Amin inşşalah.

Şifa olsun cnm

Midesine hortum atmışlar ya, 1 cc yi enjektörle veriyorlar, birkaç saat sonra geri çekiyorlar, sindirememişse çektiklerinde geri geliyor süt.
Sezeryan yapıyor onu bir süre, aniden düşecekmişim hissi oluyordu bende de ara ara, oturduğum yerden kalktığımda bir anda bacağımı hissetmiyordum sanki. Şu an dinlenemiyorsun da, her gün hastaneye gitmek zorundasın, inşallah çabucak toparlanacaksınız anne oğul, bu günleri gülerek anlatacaksın Ali Asaf'a

Boyum 154
Bence de doktorum abarttı ya. 12-15 kilo bence alabilirdim yani

Teşekkür ederim canım ben 4 kilo almışım bebek iyi kilosu dedi ama sanki tombikmi ne biraz. İlacida bırakayım bari birkaç gün pazartesi giderim yine Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun meleklerimize
ishal için bol su içmelisin ve ağzına arada bir iki tane limon tuzu at

Hem çok uygun hem çok güzelmiş. İyi günlerde kullanın inşallah.

İşim yokta birini rahatsız ettigim için habire msjlarimi KİB liyo ceza aliyorum ya artik sıkıldım ben yazmiyorum o rahat rahat takilsin yazik dedim :)
Kib neymiş ki? İyi de aykırı birşey yok ki yazdıklarında. Eltin mi giriyor acaba sayfaya :)

Şeker yoktu değil mi? Yazık ya açsan ye. Önceki doğumumda ilk 4 ay 10 kilo aldım. Doktor ne yaptın dedi ama aç kal da demedi. 16 kilo aldım toplamda ki 68 di başlangıç kilom. Şurda 2 ay kalmış. Ye sen ye :))

Maşallah bebeğe. Sizin ultrasonlar güzel çekiyor. Ayrıntılıda 400 grken bi foto var net o kadar. Geçen ay diyorum yanaklar dolmuş biraz ama sallıyorum galiba siyah beyaz anlaşılmıyor :)

Bebeğe maşallah.
Bulantı olmasın diye gece uyanıyorum 3 gibi, o zaman içiyorum. Kötü etkilemiyor öyle olunca. Tuvalet ihtiyacı 1 kere oluyor.

Çok teşekkür ederim, Allah hepimize aldıklarımızı huzurla kullanmayı nasip inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…