Aynen canım vitamin desen toplamda iki kutu bitirmedim hepsi mideme çok dokundu.umarım değerlerin normal çıkar benim dün tahlillerim yapıldı de Pazartesi'ye bakıp ona göre Demir'i kesecek sanırım ama hemoglobinim ilacı içmememe rağmen 12.8 çıkmış bende şaşırdım.Yok artik yaa aramizda bir sinsirella mi var. Hayir varsa bi sikintin soyle insan gibi kiblemek nedir. Cok sinir oldum.
Dusuk kilo ile hamile kalanlarin daha fazla kilo alma hakki var diye biliorum. Aldigin 9 kilo ile 57 falansin heralde. Ekmeksiz durmada eksi mayali tam bugday ekmegi falan ye hem tok tutuo hemde cok yedirmiyor ama kendine eziyet etme. Alirsan alirsin dogumda alinan kilo gidior zaten durmuyor.
Insallah duzelecek annesi cunku o cok guclu.
Ben hic icmedim nefret ediorum demir ilacindan vitaminde toplasan bir kutu bitirmedim. Pazartesi kan vericem ak koyun kara koyun ortaya cikacak. Onun disinda doktorum sidefer adinda bir vitamin onerdi midede emilmiyormus. Icinde demirde varmis elim degip bir alamadim ilaci da.
Geçen hafta bitmişti bu hafta getirmiş tekrar, geçen sene de oradan almıştı adam bu işi yapıyor sonuçta getirir yine ama bir ara 45 demişti takımına, bu hafta tezgaha döküp parçası 5 lira demiş. Fiyatı neye göre indirip çıkarıyor bilmiyorum.
yani lekeli falan olmadıkları için çok kaynar yıkamaya gerek yok 40 falan uygunBebeğin çamaşırlarını kaç derecede yıkıyorsunuz acaba?
Aynen çok uygun, inceymiş ama iç göstermiyor dedi. Geçen biri link koymuştu aslında model aynı ama kumaşları bilmiyorum o da piyasaya göre uygundu sanki.Parçası 5 lira mı çok uygunmuş
İnşallah her birimiz zamanında nasip olurBana doktorumun söylediği 32 den sonra her gün bizim için kâr, ilk hedef 32. hafta yani. Olumsuzu düşünme inşallah öyle birşey olmaz.
Maşallah subhanallahÇok güzel geçti canım, bizim kız tam 1kg olmuş. Kilolu olmaması(tam gününde kilosu dedi) ve suyunun normal olması gizli şeker olma riskini azaltıyor, yine de şeker yüklemesi yapacağın iyi olmuş dedi doktor. Endokrin ne derse o diyor şeker ilacım için.
Tahliller genel olarak iyi çıkmış ama sanki mantar var gibi idrar tahlilinde dedi. Kaşıntı vs sordu, onlar yok ama yine de bir tane fitil verdi.
Demir, b12 ve d vitaminleri multivitamine rağmen yeterli gelmiyor gibi görünüyor, o yüzden takviye alacaksın ekstra olarak dedi. Tansiyonum da güzel çıktı elhamdulillah
Bu da kızçemizin fotoğrafımışıl mışıl uyuyordu fıstığım, yine kaldırmış ayağını kafasına kadar şapşik
Eki Görüntüle 2187252
Evet biliyorum ama çok dolaşmak istemedim elimiz çok doluydu eşimle artık alıyım bitsin istedim inşallah Rabbim güç verirse gidip değiştiririm inşallah artıkBugün bende gittim hastane için kendime takım bakmaya toptancı yerinden aldım ama gene de pahalı oldu. Gecelik sabahlık lohusa pijama takımı hepsi large aldım ekru... bir de yağmura yakalandık sırılsıklam otobüs tramvay desen adım atacak yer yok.... hafta içi sabah gitmeyi deneyin... havuzluhandan yukarıda çorap çamaşır toptan satan yerler bazen perakende de verebiliyor bakmak lazım....
Rabbim Şafii adıyla şifa versin yavruna tez zamanda , bol bol Yasin okuyun dağıtın inşallah..
Öyle ne kadara geldi?Bugün bende gittim hastane için kendime takım bakmaya toptancı yerinden aldım ama gene de pahalı oldu. Gecelik sabahlık lohusa pijama takımı hepsi large aldım ekru... bir de yağmura yakalandık sırılsıklam otobüs tramvay desen adım atacak yer yok.... hafta içi sabah gitmeyi deneyin... havuzluhandan yukarıda çorap çamaşır toptan satan yerler bazen perakende de verebiliyor bakmak lazım....
Rabbim Şafii adıyla şifa versin yavruna tez zamanda , bol bol Yasin okuyun dağıtın inşallah..
Aynen canım vitamin desen toplamda iki kutu bitirmedim hepsi mideme çok dokundu.umarım değerlerin normal çıkar benim dün tahlillerim yapıldı de Pazartesi'ye bakıp ona göre Demir'i kesecek sanırım ama hemoglobinim ilacı içmememe rağmen 12.8 çıkmış bende şaşırdım.
Gebeliğin ilk üç ayında 15 idi değerim ben hiçbirşekilde et ve süt ve yumurta tüketmediğim için doktorum 12. Haftada başladı ama hiçbirini düzenli içemedim inşallah hepimiz sorunsuz şu iki ayı atlatırım sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Maşallah cnm Allah nazardan saklasın değeriniben sabah bir takviye gece bir takviye alıyorum kanım için. Ekstra multivitaminde de var demir. Pazartesi değerim 8di.
Bence sen boşuna takviye alıp vücuduna kimyasal alma. Gerekli gıdalar ile değerini stabil tutabilirsinn.
Boyuma göre ideal kilodayken hamile kalmışım zayıf olsam 12-14 kilo alırmışım
Çok da kasmak istemiyorum da son 2 ay daha çok alınıyomuş ya doğum şeklini etkilemesini istemem.
Ekşimayalı ekmekten çok yiyorum zaten
Neyse günde 3 dilim yesem bari
Şu an 6-7 yiyorumdur
Cnm ben gebeliğin başından beri sidefer kullanıyorum. Doktorum piyasadaki en iyi demir takviyesi dedi. Gerçi ben ferro sanolda kullanıyorum yıllardır. Sidefer toz ağıza döküyorsun. Tadı da hoş. Al bence ihmal etme.
LezzetliCipetpet cnm maşallah kısçene. Güzel haberlerin daim olsun
Aynen canım vitamin desen toplamda iki kutu bitirmedim hepsi mideme çok dokundu.umarım değerlerin normal çıkar benim dün tahlillerim yapıldı de Pazartesi'ye bakıp ona göre Demir'i kesecek sanırım ama hemoglobinim ilacı içmememe rağmen 12.8 çıkmış bende şaşırdım.
Kilosuna baktım göremedim kağıtlarında yazıyor dedi hemşire. Zaten iyi değildim dün de ayakta duramıyorum aylardır yattığım için mi bilmem. Zar zor konuştum dua okudum süre doldu zaten. Sütü de sanırım çok az deniyorlar sordum bakıcaz bi süre dedi serum alıyordu normalde.Rabbim iman gücü nasip etsin, Ali Asaf için tıbben sunabileceğin herşeyi sundun, elinden gelen herşeyi yaptın, senlik birşey yok artık dua etmekten başka. Anne sütünü almış mı? Ödemini atmıştır kaç kilo şu an?
Allah razı olsun canım eksik olmayın..Rabbim güç versin canım. Ali Asaf çok çok güçlü bir bebek ve annesi o seni çok seviyor, sımsıkı tutundu sana hep. Hissetmiştir seni elini tutunca da.. Rabbim bu günleri hayırlısıyla sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah.. Tüm dualarımız sizinle canım
Gebeliğin ilk üç ayında 15 idi değerim ben hiçbirşekilde et ve süt ve yumurta tüketmediğim için doktorum 12. Haftada başladı ama hiçbirini düzenli içemedim inşallah hepimiz sorunsuz şu iki ayı atlatırım sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Sormamda sakinca yoksa boyun kac ki canim. Boyum 1.58 ilk gebeligimde 55 kilo ile hamile kaldim toplamda 15 kilo alip 70 kilo ile normal dogum yaptim. Cokda zayif hamile kalmadim boyuma gore bence doktorun gereksiz abartmis. Bunda 60 ile hamile kaldim 66 kiloyum suan doguma kadar ust limit kendime 75 koydum. Yani bence sikintin yok sende sikintiya sokma kendini sen az kilo alsanda belki normal olmayacak kismet bu isler.
Haklisin canim hemen alayim ben
Insallah hepimizin iyi cikar degerleri
Midesine hortum atmışlar ya, 1 cc yi enjektörle veriyorlar, birkaç saat sonra geri çekiyorlar, sindirememişse çektiklerinde geri geliyor süt.Kilosuna baktım göremedim kağıtlarında yazıyor dedi hemşire. Zaten iyi değildim dün de ayakta duramıyorum aylardır yattığım için mi bilmem. Zar zor konuştum dua okudum süre doldu zaten. Sütü de sanırım çok az deniyorlar sordum bakıcaz bi süre dedi serum alıyordu normalde.
Sormamda sakinca yoksa boyun kac ki canim. Boyum 1.58 ilk gebeligimde 55 kilo ile hamile kaldim toplamda 15 kilo alip 70 kilo ile normal dogum yaptim. Cokda zayif hamile kalmadim boyuma gore bence doktorun gereksiz abartmis. Bunda 60 ile hamile kaldim 66 kiloyum suan doguma kadar ust limit kendime 75 koydum. Yani bence sikintin yok sende sikintiya sokma kendini sen az kilo alsanda belki normal olmayacak kismet bu isler.
ishal için bol su içmelisin ve ağzına arada bir iki tane limon tuzu atTeşekkür ederim canım ben 4 kilo almışım bebek iyi kilosu dedi ama sanki tombikmi ne biraz. İlacida bırakayım bari birkaç gün pazartesi giderim yine Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun meleklerimize
Canım bana bile endokrin doktoru 15kiloyu geçme dedi. İnşallah almam tabi zaten kilolu hamile kaldığım için ama benim boyum 160, 82yle hamile kalmıştım. Şimdi 84,7yim.Boyum 154
Bence de doktorum abarttı ya. 12-15 kilo bence alabilirdim yani
Hem çok uygun hem çok güzelmiş. İyi günlerde kullanın inşallah.@Tangiller @Eylumt @nurcuk34 kızlar çekmeköy pazarında bi çamaşırcı da parça 5 liraya lohusa takımı almış ablam, yakınsa gidin bakın. Geçen hafta yoktu bu hafta varmış. Aldığı takım bu.Eki Görüntüle 2187206
Kib neymiş ki? İyi de aykırı birşey yok ki yazdıklarında. Eltin mi giriyor acaba sayfaya :)İşim yokta birini rahatsız ettigim için habire msjlarimi KİB liyo ceza aliyorum ya artik sıkıldım ben yazmiyorum o rahat rahat takilsin yazik dedim :)
Şeker yoktu değil mi? Yazık ya açsan ye. Önceki doğumumda ilk 4 ay 10 kilo aldım. Doktor ne yaptın dedi ama aç kal da demedi. 16 kilo aldım toplamda ki 68 di başlangıç kilom. Şurda 2 ay kalmış. Ye sen ye :))Nelere dikkat ettin?
Ben 34 bedendim en yüksek kilom 48di hamilelikten önce ve iştahım açık biri değildim
Hamileliğin ilk 4 ayında çok mide bulantısı ve kusma oldu 2 kilo verdim sonra onları geri aldım üstüne 9 kilo artmışım
Karnım doymuyor hep ekmek yemek istiyorum
1 tabak kuru fasulye yedim ama şu an ekmek yemediğim içineskiden ekmeğe de bu kadar düşkün değildim.
Maşallah bebeğe. Sizin ultrasonlar güzel çekiyor. Ayrıntılıda 400 grken bi foto var net o kadar. Geçen ay diyorum yanaklar dolmuş biraz ama sallıyorum galiba siyah beyaz anlaşılmıyor :)Çok güzel geçti canım, bizim kız tam 1kg olmuş. Kilolu olmaması(tam gününde kilosu dedi) ve suyunun normal olması gizli şeker olma riskini azaltıyor, yine de şeker yüklemesi yapacağın iyi olmuş dedi doktor. Endokrin ne derse o diyor şeker ilacım için.
Tahliller genel olarak iyi çıkmış ama sanki mantar var gibi idrar tahlilinde dedi. Kaşıntı vs sordu, onlar yok ama yine de bir tane fitil verdi.
Demir, b12 ve d vitaminleri multivitamine rağmen yeterli gelmiyor gibi görünüyor, o yüzden takviye alacaksın ekstra olarak dedi. Tansiyonum da güzel çıktı elhamdulillah
Bu da kızçemizin fotoğrafımışıl mışıl uyuyordu fıstığım, yine kaldırmış ayağını kafasına kadar şapşik
Eki Görüntüle 2187252
Bebeğe maşallah.Kızlar bu demir ilacimi değiştirmişti Dr. 3 gündür gyn Ferro sanol başladık onunla beraber halsizlik bulantı ve ishal bu gün Dr. Gittim iyiydim bir şey sormamistim eve gelince iyice arttı gebelikte ishal için yapılabilecek birşey varmı ve demir ilacına başlayınca böyle birşey yasadiniz mi kızlar bu arada bebek 1350gr olmuş iyi dedi çok şükür sıkı diyet devam
Çok teşekkür ederim, Allah hepimize aldıklarımızı huzurla kullanmayı nasip inşallah.Hem çok uygun hem çok güzelmiş. İyi günlerde kullanın inşallah.
Kib neymiş ki? İyi de aykırı birşey yok ki yazdıklarında. Eltin mi giriyor acaba sayfaya :)
Şeker yoktu değil mi? Yazık ya açsan ye. Önceki doğumumda ilk 4 ay 10 kilo aldım. Doktor ne yaptın dedi ama aç kal da demedi. 16 kilo aldım toplamda ki 68 di başlangıç kilom. Şurda 2 ay kalmış. Ye sen ye :))
Maşallah bebeğe. Sizin ultrasonlar güzel çekiyor. Ayrıntılıda 400 grken bi foto var net o kadar. Geçen ay diyorum yanaklar dolmuş biraz ama sallıyorum galiba siyah beyaz anlaşılmıyor :)
Bebeğe maşallah.
Bulantı olmasın diye gece uyanıyorum 3 gibi, o zaman içiyorum. Kötü etkilemiyor öyle olunca. Tuvalet ihtiyacı 1 kere oluyor.
Öyle ne kadara geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?