2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eltim bile ugrasmaz boyle bos islerle

benim doktor tığ gibi bişey
kendi gibi olucak herkes sanıyor galiba
tamam biraz dikkat edicem ama aç da kalamam haklısın

Merhaba kızlar

Benim bıgün normal kontrolüm vardı. Hastaneye gedim kanamam oldu. Plesanta previa ydı benim ki. Plesantada kanama olmuş. Dr yatırdı hemen. Eğer kanama durmaz ise seni tehlikeye atamayız. Doğuma alırız dedi. Dualarınızı esirfemeyin bizden. İnşallah kanamam kesilir

benim doktor tığ gibi bişey
kendi gibi olucak herkes sanıyor galiba
tamam biraz dikkat edicem ama aç da kalamam haklısın
Dogumdan sonra sende tig gibi olacaksin 55 ile hamile kalmistim ilk 1 yilda 52 kiloya kadar dustum. :)) sonra yasam seklim degisince kilo aldim tabi birde tam hamilelim arifesi antep mardin gezisi yapmistik orda bi 3 kilo aldim sanirim :))

Canım dünden beri bende de ishal var. Çok sık çıkmıyorum tuvalete. Halsizlik ateş falan yok ama bağırsaklarım bayağı hareketli. Muz, haşlanmış patates yedim, türk kahvesi içtim. Şimdi daha iyi gibi. Sabah 1 kez gittim tuvalete bi daha gitmedim.

İshal için bana reflör toz ilaç vermişti doktor

Dogumdan sonra sende tig gibi olacaksin 55 ile hamile kalmistim ilk 1 yilda 52 kiloya kadar dustum. :)) sonra yasam seklim degisince kilo aldim tabi birde tam hamilelim arifesi antep mardin gezisi yapmistik orda bi 3 kilo aldim sanirim :))
Ay maşallah süpersin :) darısı başıma

Çok geçmiş olsun canım hemen sana da dua okuyalım...

İnsaAllah canim

Kızlar 3 muslin örtü var.onu elbiselerle mı atayım battaniyelerle mı yoksa ayrı mı? Bir de lcw da muslin örtü muslin battaniye var farkı ne onların ben anlamadım?

Insallah kanaman kesilir canim dualarimiz seninle ve bebeginle

Emira SY canım bgn ben de idrar tahlili verdim.e nabizdan baktım enfeksiyon yine çıkmış bende de bol bol.pzt doktora gidicem.benim de kasigimda ağrı bazen sertleşme falan oluyor enfeksiyondan mı ki acaba ben hep bebeğin büyümesine yormustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…