Allah huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah, 1 kere alınıyor zaten.300₺ geldi canım toplamda 4 parça ürün
Gecelik
Sabahlık
Pijama takımı
Allah huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah, 1 kere alınıyor zaten.
Eltim bile ugrasmaz boyle bos islerleHem çok uygun hem çok güzelmiş. İyi günlerde kullanın inşallah.
Kib neymiş ki? İyi de aykırı birşey yok ki yazdıklarında. Eltin mi giriyor acaba sayfaya :)
Şeker yoktu değil mi? Yazık ya açsan ye. Önceki doğumumda ilk 4 ay 10 kilo aldım. Doktor ne yaptın dedi ama aç kal da demedi. 16 kilo aldım toplamda ki 68 di başlangıç kilom. Şurda 2 ay kalmış. Ye sen ye :))
Maşallah bebeğe. Sizin ultrasonlar güzel çekiyor. Ayrıntılıda 400 grken bi foto var net o kadar. Geçen ay diyorum yanaklar dolmuş biraz ama sallıyorum galiba siyah beyaz anlaşılmıyor :)
Bebeğe maşallah.
Bulantı olmasın diye gece uyanıyorum 3 gibi, o zaman içiyorum. Kötü etkilemiyor öyle olunca. Tuvalet ihtiyacı 1 kere oluyor.
benim doktor tığ gibi bişeyŞeker yoktu değil mi? Yazık ya açsan ye. Önceki doğumumda ilk 4 ay 10 kilo aldım. Doktor ne yaptın dedi ama aç kal da demedi. 16 kilo aldım toplamda ki 68 di başlangıç kilom. Şurda 2 ay kalmış. Ye sen ye :))
Dogumdan sonra sende tig gibi olacaksin 55 ile hamile kalmistim ilk 1 yilda 52 kiloya kadar dustum. :)) sonra yasam seklim degisince kilo aldim tabi birde tam hamilelim arifesi antep mardin gezisi yapmistik orda bi 3 kilo aldim sanirim :))benim doktor tığ gibi bişey
kendi gibi olucak herkes sanıyor galiba
tamam biraz dikkat edicem ama aç da kalamam haklısın
Canım dünden beri bende de ishal var. Çok sık çıkmıyorum tuvalete. Halsizlik ateş falan yok ama bağırsaklarım bayağı hareketli. Muz, haşlanmış patates yedim, türk kahvesi içtim. Şimdi daha iyi gibi. Sabah 1 kez gittim tuvalete bi daha gitmedim.Kızlar bu demir ilacimi değiştirmişti Dr. 3 gündür gyn Ferro sanol başladık onunla beraber halsizlik bulantı ve ishal bu gün Dr. Gittim iyiydim bir şey sormamistim eve gelince iyice arttı gebelikte ishal için yapılabilecek birşey varmı ve demir ilacına başlayınca böyle birşey yasadiniz mi kızlar bu arada bebek 1350gr olmuş iyi dedi çok şükür sıkı diyet devam
İshal için bana reflör toz ilaç vermişti doktorKızlar bu demir ilacimi değiştirmişti Dr. 3 gündür gyn Ferro sanol başladık onunla beraber halsizlik bulantı ve ishal bu gün Dr. Gittim iyiydim bir şey sormamistim eve gelince iyice arttı gebelikte ishal için yapılabilecek birşey varmı ve demir ilacına başlayınca böyle birşey yasadiniz mi kızlar bu arada bebek 1350gr olmuş iyi dedi çok şükür sıkı diyet devam
Ay maşallah süpersin :) darısı başımaDogumdan sonra sende tig gibi olacaksin 55 ile hamile kalmistim ilk 1 yilda 52 kiloya kadar dustum. :)) sonra yasam seklim degisince kilo aldim tabi birde tam hamilelim arifesi antep mardin gezisi yapmistik orda bi 3 kilo aldim sanirim :))
Merhaba kızlar
Benim bıgün normal kontrolüm vardı. Hastaneye gedim kanamam oldu. Plesanta previa ydı benim ki. Plesantada kanama olmuş. Dr yatırdı hemen. Eğer kanama durmaz ise seni tehlikeye atamayız. Doğuma alırız dedi. Dualarınızı esirfemeyin bizden. İnşallah kanamam kesilir
Ay maşallah süpersin :) darısı başıma
Göbisler ne durumda kızlar şuraya bi 30 haftalık bugün çekilmiş bi gobis fotosu koyalım. Sizden de bekliyorum
Eki Görüntüle 2187324
Merhaba kızlar
Benim bıgün normal kontrolüm vardı. Hastaneye gedim kanamam oldu. Plesanta previa ydı benim ki. Plesantada kanama olmuş. Dr yatırdı hemen. Eğer kanama durmaz ise seni tehlikeye atamayız. Doğuma alırız dedi. Dualarınızı esirfemeyin bizden. İnşallah kanamam kesilir
Oturdugum için biraz küçük görünmüş galiba normalde daha büyük görünüyor canım :)Kiz cocugu nerene sakladin :)) masallah size.
Insallah kanaman kesilir canim dualarimiz seninle ve bebeginleMerhaba kızlar
Kızlar çok şükür kızımım kıyafetlerini aldım çok yoruldum ama değidi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin böyle telâşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?