2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
rabbim yanında olsun. İnşallah kanaman durur bebeğin de erkenden gelmez

Oturdugum için biraz küçük görünmüş galiba normalde daha büyük görünüyor canım :)
Geçen farklı doktora gittim .. hem hemşire hem dr şikayetiniz ne dediler.. gebeyim dedim kontrol için .. durup baktılar hayır yani karnım vardı belliydi yani bana göre

Canım sakın ihmal etme çünkü enfeksiyon erken doğuma bile sebebiyet verebiliyor...

Geçen farklı doktora gittim .. hem hemşire hem dr şikayetiniz ne dediler.. gebeyim dedim kontrol için .. durup baktılar hayır yani karnım vardı belliydi yani bana göre
Benimki bayağı belli canım yaa hamile olduğum ilk bakışta anlaşılıyor :) uygun fotoğrafın varsa eklesene sen de

Göbisler ne durumda kızlar şuraya bi 30 haftalık bugün çekilmiş bi gobis fotosu koyalım. Sizden de bekliyorum
Eki Görüntüle 2187324
Akşam yemeği biraz fazla kaçırmışız gibi maşallah. Kuş da çok sevimli.

Allah şifa versin inşallah.

Kızlar çok şükür kızımım kıyafetlerini aldım çok yoruldum ama değidi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin böyle telâşları
Ne güzel iyi günlerde kullanın.

Bunalima sokmayin bizi yaa huumasallah

Iste bunlar hep goz yanilmasi :)))) fotolari inceledim simdi gercekten normal halinden kucuk duruo yada biz yukardan bakioz sie buyuk goruoz karsidan o kadar buyuk degil anlamadim bu isi normalde oldugumdan genis cikarim fotolarda simdi genis olunca kendimi ince goruom zaar :))

Kiz bana tuvalet sirasi bile vermiolar. Bu insanlar ne kadar duyarsiz. Ki hamilw oldugum belli yani bariz. Bugun ilk defa bi kadincagiz verdi sira onda da cocugu girecekti dedim siz girin cocuk bu tutamaz. Benimde 2. Gebelikte cabuk cikti gobegim ama simdi simdi yavasladi. 1.nin bu aylari ile ayni gibi 1.cide uzun zaman gobeksizdim.

31.haftadasin. senin suan gobus gogsunu gecmis yuvarlaniyor olman lazim. Resim oyle degil. Dogru soyle fotoshop mu yaptin?? yok oyle degilse kiniyorum seni

C
Canım geçmiş olsun inşallah düzelir Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Ben de Demir ilacına yeni başladım gyno ferro sanol.gece uyumadan içmiştim sabah 6 da mide bulantısı ve ağrısıyla uyandım. Bunu ilaca bağlıyorum. Tesadüf sizlerde de bu ilaçtan sorun yaşayan olmuş. Bi kere daha içip deniycem yine olursa bırakıcam.
Bu hafta havaların serinlemesi psikolojik olarak hepimizi mutlu etmiştir değil mi kızlar kendimi temizliğe verdim hafta boyunca rahatça yaptım terlemeden. kontrolüm vardı 28 haftadayım 1225 gr 35 cm çıktı Bebiş. bebeğin eşi aşağıda çıkmıştı normal Doğum yapamazsın demişti doktor ama şuanda çok aşağıda değilmiş sadece küçük bir kısmı kapatıyormuş rahimi düzelmezse kanaman fazla olur dedi doktorum. Moralim düzeldi bunu duyunca. Çünkü her an kanama olur mu diye tedirgin oluyordum. Rahatsızlığı olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Alışveriş yapanlara da hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar. Bendeki haftalık özet de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…