rabbim yanında olsun. İnşallah kanaman durur bebeğin de erkenden gelmezMerhaba kızlar
Benim bıgün normal kontrolüm vardı. Hastaneye gedim kanamam oldu. Plesanta previa ydı benim ki. Plesantada kanama olmuş. Dr yatırdı hemen. Eğer kanama durmaz ise seni tehlikeye atamayız. Doğuma alırız dedi. Dualarınızı esirfemeyin bizden. İnşallah kanamam kesilir
Geçen farklı doktora gittim .. hem hemşire hem dr şikayetiniz ne dediler.. gebeyim dedim kontrol için .. durup baktılar hayır yani karnım vardı belliydi yani bana göreOturdugum için biraz küçük görünmüş galiba normalde daha büyük görünüyor canım :)
Emira SY canım bgn ben de idrar tahlili verdim.e nabizdan baktım enfeksiyon yine çıkmış bende de bol bol.pzt doktora gidicem.benim de kasigimda ağrı bazen sertleşme falan oluyor enfeksiyondan mı ki acaba ben hep bebeğin büyümesine yormustum.
Benimki bayağı belli canım yaa hamile olduğum ilk bakışta anlaşılıyor :) uygun fotoğrafın varsa eklesene sen deGeçen farklı doktora gittim .. hem hemşire hem dr şikayetiniz ne dediler.. gebeyim dedim kontrol için .. durup baktılar hayır yani karnım vardı belliydi yani bana göre
Oy maşallah. Allah nazarlardan saklasin.
Oy maşallah. Allah nazarlardan saklasin.Sağlıkla kucağınıza alalım inşallah
YAaa ben kuşuuunu yerim seninGöbisler ne durumda kızlar şuraya bi 30 haftalık bugün çekilmiş bi gobis fotosu koyalım. Sizden de bekliyorum
Eki Görüntüle 2187324
Kuş detayını farkeden tatlis bir anneYAaa ben kuşuuunu yerim senin
Canım sakın ihmal etme çünkü enfeksiyon erken doğuma bile sebebiyet verebiliyor...
Kuş detayını farkeden tatlis bir anne
Akşam yemeği biraz fazla kaçırmışız gibi maşallah. Kuş da çok sevimli.Göbisler ne durumda kızlar şuraya bi 30 haftalık bugün çekilmiş bi gobis fotosu koyalım. Sizden de bekliyorum
Eki Görüntüle 2187324
Allah şifa versin inşallah.Merhaba kızlar
Benim bıgün normal kontrolüm vardı. Hastaneye gedim kanamam oldu. Plesanta previa ydı benim ki. Plesantada kanama olmuş. Dr yatırdı hemen. Eğer kanama durmaz ise seni tehlikeye atamayız. Doğuma alırız dedi. Dualarınızı esirfemeyin bizden. İnşallah kanamam kesilir
Ne güzel iyi günlerde kullanın.Kızlar çok şükür kızımım kıyafetlerini aldım çok yoruldum ama değidi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin böyle telâşları
Bunalima sokmayin bizi yaa huumasallah
Kızlar ben ilk hamileliğimde son haftalık nst ye gidiyorum bir sıra bir sıra bitmiyor. Acıyor sıramı veriyordum. Bakıyordum diğerlerinin doğuma yakın diye.Sonra uyandım 7,5 aylık çoğu :)) Şimdi de bu hamileliğim 3. Olunca ayaklarımı göremiyorum. Nerden nereye...
Iste bunlar hep goz yanilmasi :)))) fotolari inceledim simdi gercekten normal halinden kucuk duruo yada biz yukardan bakioz sie buyuk goruoz karsidan o kadar buyuk degil anlamadim bu isi normalde oldugumdan genis cikarim fotolarda simdi genis olunca kendimi ince goruom zaar :))
Canım geçmiş olsun inşallah düzelir Allah yardımcın olsun dualarımız seninleMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?