Allah sana dayanma gücü ve sabir versin. Bu kadar acı bir olay yasayip burada başına aynı şey gelen bir kişinin bebeğinin hayatının kurtulmasına vesile olacaksın belki de bu mesajınla. Allah başkalarının acılarına duyarlı olan insanlardan bin kere razı olsun.Sizi korkutmak istemem ama bunu asla önemsiz birşey sanmayın. Ben bebeğimi 12 gün önce plasenta ayrılması yüzünden kaybettim. Kendim de ölüyordum. Bu kadar acı birşeyi yazıyorum sizi korkutmak değil amacım ama bilin ve ona göre hemen tedbir alın diye söylüyorum. Üstelik evden hastaneye doğum başlıyor diye suyum geldiği için gittik hastanede asansörden çıkarken kanamam oldu ve dakikalar içinde bebeğimiz vefat etti. Umarım hemen müdahale ederler sizin bebeğiniz kurtulur. Geçmiş olsun buraya güzel haberleri yazın bekliyoruz. Mübarek günde doğsun bebiş inşallah
Hadi inşallah canımAy bir bakıyosun aynı gün doğum yapıyoruzz :)) çünkü Ege de gelmezse Pazartesi doğumu başlatacakk :))
Hadi hayırlısı olsun canım sağlığının yerinde olmasına çok sevindim. Artık son sayıyoruz o halde şafaklarımız aynı :))
Canım baya vakit geçmiş yazdığından, umarım sağ salim kavuşmuşsunuzdur yavrunuza. Rabbim yardımcınız olsun.Kızlar hastanedeyim. Nöbetçi doktor kanamadan dolayı bebeğin eşinin erken ayrıldığını sancıyla riske atmayalım sezeryan hazırlığı yapalım dedi. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ama doktora güvenmelimiyim onu da bilmiyorum. İlki normaldi daha 3 gün önce kontroldeydim ve sorun yoktu. Ne yapmalıyım sizce
Allah sabırlar versin... Rabbim cennetinde kavuştursun sizi meleğinizle... Başınız sağolsun...Sizi korkutmak istemem ama bunu asla önemsiz birşey sanmayın. Ben bebeğimi 12 gün önce plasenta ayrılması yüzünden kaybettim. Kendim de ölüyordum. Bu kadar acı birşeyi yazıyorum sizi korkutmak değil amacım ama bilin ve ona göre hemen tedbir alın diye söylüyorum. Üstelik evden hastaneye doğum başlıyor diye suyum geldiği için gittik hastanede asansörden çıkarken kanamam oldu ve dakikalar içinde bebeğimiz vefat etti. Umarım hemen müdahale ederler sizin bebeğiniz kurtulur. Geçmiş olsun buraya güzel haberleri yazın bekliyoruz. Mübarek günde doğsun bebiş inşallah
Kızlar şimdi lavaboya gittim ve bayaaa kanlı nişan geldi. Napsam sizce hastaneye gitsem mi yoksa oturup bekliyimmi. Offf doktorum da yok yurtdışında. Kanamanın fazla olması beni korkuttu ama böylede olabilir mi nişan gelmesi acil yardım edin bana
Banyo sonrasi daha rahat geliyor genelde. Göğsünde sertlik tıkanıklık gibi bisey varmı varsa o kisimdan göğüs ucuna dogru banyo sabununun kenarını kaydırarak masaj yapabilirsin tikaniklik varsa açılır. Bol su içip guzelce dinlen sut icin bunlar da cok etkili. Birde sagarken one eğilip sagmayi dene yerçekimi etkisiyle daha rahat geliyor o şekilde.
Ay bir bakıyosun aynı gün doğum yapıyoruzz :)) çünkü Ege de gelmezse Pazartesi doğumu başlatacakk :))
Hadi hayırlısı olsun canım sağlığının yerinde olmasına çok sevindim. Artık son sayıyoruz o halde şafaklarımız aynı :))
Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine bian önce sağlık sıhhat versin kuzuna. İnşallah bian önce kucağına alır hasretini bitirirsin kuzum
uykunu almaya, dinlenmeye de dikkat et canım. uyku süt üretimi için çok önemli.
Aay heyecan varmı pekii. Hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıcakla al kucağına inşallahHadi inşallah canımama bana sanki Cuma doğum olma ihtimali yüksekmiş gibi konuştu.
Cuma günü sabah 5-6 gibi hafif bir kahvaltı yap dedi, sabah ilk randevuyu da al gel diye anlattı. Normal doğum deneyeceğiz aç olmaman lazım, gücün olmaz yoksa filan dedi.
Saglik ocagina gittik canim mamayi birak dedi bi hafta vermicem en azindan zateb gunduzleri sirf anne sutu veriyordum artik tamamen birakicam bakalim doyacak mi kucuk bey :)Kuzum benim arkadaşımın bebeği aynı oldu. Hatta geçen gün anlattı kakasını yapamıyodu çok ağlıyodu diye. Doktor mamasını değiştirmesi gerektiğini söylemiş. Sma mı ne öyle bi marka önermiş ondan içiyo şimdi maşallah öyle bi sıkıntısı kalmamış. Doktoruna danış yüksek ihtimal mama yaramıyo değiştir dicektir
Canim sizin icin hayirlisi ne ise o olsun oncelikle buyuk ihtimal sana birakacaktir suni istersen ilk onu dener ama ben sanci cekmek istemiyorum donusu sezeryan olur dersen de direk sezeryana alir diye düşünüyorumKizlar ben son adete gore 41e girdim ama 35 gunde bir adet oldugum icin ve yumurtladigim gunu bildigim icin 1 hafta geriden sayiyorum ama dr um pek boyle bakmiyor gibi geldi. 40. Haftaya bugun girdim normalde bana gore ama bugun sanci da cikmadi belirtim de yok normal doguma dair. Biraz daha sans verelim dedi 2 gun sonra tekrar alttan muayene edecekmis ona gore karar verecek sanirim. Hala gelmezse ne yapar merak ediyorum suni sanciya mi baslaniyor? Sezaryene dogru gidiyorum gibi bi his var icimde ama Allahtan hayirlisi
Mamayi birakmayi dusunuyorum canim dedigin gibi de olabilir bu sefer de biberona alistigi icin göğsümü agziyla itiyor napcam bilmiyorumInsallah dusmustur canim. Icine sinmeyen yere goturme tabi. Guzel haberlerini bekliyoruz. Bizimkide geceleri exorcist :)) bi kac gece uyudu onun disinda hep nobetteyiz.
Canim seni cok iyi anliyorum cok cok cok gecmis olsun sizin imtihaniniz da buymus allah beterinden korusun. Insallah en yakin zamanda kavusursunuz.
Benimde buyuk hasta oldu. Bebege gecmw derdi ayri ilgilenememek ayri sikinti. Ikiye de bolunemiyoruz. Allah yardimcimiz olsun. Yeri gelecek yetemiycez yeri gelecek basarmicaz anneyiz superman degil o yuzden sartlama.kendini elimizden gelwni yapiyoruz zaten.
Alttan giymelimi yoksa sadece bel korsesimi canim.
Canim bebekler mamayi zor sindiriyor die biliyorum. Hatta mama verilen bebeklere su verilmesi gerekirmis die duymustum.
Bi doktorunuza danis istersen
Benim hic bi rahatsizligim yokken 38 den sonra tas gibi agirlasmistim ne oturup ne kalkabiliodum zor yani canim.kolay degil. Ki carpinti cok lanet bisey gebeliğin basinda yasadim bu aylarda cok daha zordur.
Benim de az geliyor canim adetin ucuncu gunu gibi hissediyorum kisiden kisiye gore fark edebiliyormusSezeryanli arkadaslara bi sorum.daha olacak kanamaniz ne durumda benim.bi gun az olurken bi gun cok oluyor. Bi sorun yoktur umarim
Gam damlasini bende veriyorum cok agladigin da faln bir de hemsiye bugun hareketler gosterdi alttan gazini cikarmasi icin oda ise yariyor canim bacaklarından tutup karnina dogru ileri geri yapiyosunkızlar bizim iki gündür şöyle bir sorunumuz var, benim oglan 13. gününde ve sürekli emmek istiyor. sonra
bizi de bugün hemşire aradı. olmazsa gaz damlalarından kullanın dedi. gaz damlaları da her bebekte etkili olmuyor sanki. bilemedim ki ne yapsam?
Allah razı olsun dualarınız ve desteğiniz için. Korkutucu bir durum belki ama bu hayatın bir gerçeği ve asla ihmal edilmemeli. Doğum hikayemi de paylaştım okudunuz mu bilmiyorum ama bugün aynı gün olsa ve en ufak bir sancı hissetsem hastaneye koşardım. Bunlar hep tecrübe ve ben kendim yaşadım. Sİzler yaşamayın diye de yazmak istedim korkutmuş olabilirim ama keşke biri de beni korkutsaydı o zaman belki bebeğim yaşardıAy canımm rabbim sana sabır dayanma gücü kuvveti versin. Tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış. İnşallah cennette kavuşursun meleğine. Rabbim yardımcın olsun sabırlar versin
Canım canı yanmış bi anne daha nasıl yumuşatarak yazabilirdi bunu?
Arkadaşımız sizce napıyım diye sormuş olayın şokuyla sence farkındamı olayın ciddiyetinin? Benim yazdığım bile bence daha sert ve korkutucuydu. Evet hepimiz herşeyden korkuyoruz ama emsali yaşanmış bi olay varsa hepimiz ona göre tedbirimizi almamız açısından en iyisini yapmış. Vakit kaybetmesin diye olayı hemen yazmış. Canı yanan bi anneye senin bunu yazman sence nasıl bi durum?
Kusura bakma sert çıkmış yada yanlış düşümüyo olabilirim ama ben sen gibi asla düşünmüyorum
Amin canım Allah razı olsun. Gerçekten her sorun insana birşey öğretiyor ve en küçük farklılıkta bile şüpheye düşmek gerekiyormuş bunu anladım. Kaderi belki değiştiremezdim ama insanda acaba başka olur muydu şüphesi olmazdı. Ben de bu sebeple yazmak istedim keşke demesin hiç kimse.Canım Allah sana da sabır versin inşallah. Gerçekten çok ciddi bi durum asla bir dk bile kaybedilmemeli. Rabbim bebeğinle cennette kavuşmanızı nasip etsin,Bu mübarek günde dayanma gücü versin.
İnşallah canım şu an çok merak ediyorum o arkadaş ne yaptı diye. İnşallah bu güzel gecede sağ salim alır kucağına bebeğini. İnşallah buradaki kimse böyle bi acı yaşamazAllah sana dayanma gücü ve sabir versin. Bu kadar acı bir olay yasayip burada başına aynı şey gelen bir kişinin bebeğinin hayatının kurtulmasına vesile olacaksın belki de bu mesajınla. Allah başkalarının acılarına duyarlı olan insanlardan bin kere razı olsun.
Amin canım Allah razı olsun. Sağ salim kucağınıza alın yavrularınızı inşallahAllah sabırlar versin... Rabbim cennetinde kavuştursun sizi meleğinizle... Başınız sağolsun...
Evet ya, heyecan başladıAay heyecan varmı pekii. Hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıcakla al kucağına inşallah
Canım ya eşim de senin gibi bugün direkt doğuma alır diye bekliyordu sanırımLezzetliCipetpet az kalmis ama ben nedense senin bugun dogum haberini bekliyordum :) hayirlisi olsun
Burası sadece iyi olayların anlatıldığı bi forum değil kuzumm. Herkes korkusunu sevincini hüznünü herşeyini anlatıyo. Ki en iyisini yapıyo ki ders alalım. Hayatta da herzaman herşey toz pembe değil hiç bişey istediğimiz gibi gitmiyo. Senin acın sana yetiyodur Allah razı olsun ki bide arkadaşımızı uyarmak istedin. O anları yazarken neler hissettin neler yaşadın hiç birimiz bilemeyiz. Yazmak istemesen asla yazmazdın.Allah razı olsun dualarınız ve desteğiniz için. Korkutucu bir durum belki ama bu hayatın bir gerçeği ve asla ihmal edilmemeli. Doğum hikayemi de paylaştım okudunuz mu bilmiyorum ama bugün aynı gün olsa ve en ufak bir sancı hissetsem hastaneye koşardım. Bunlar hep tecrübe ve ben kendim yaşadım. Sİzler yaşamayın diye de yazmak istedim korkutmuş olabilirim ama keşke biri de beni korkutsaydı o zaman belki bebeğim yaşardı
Amin canım Allah razı olsun. Gerçekten her sorun insana birşey öğretiyor ve en küçük farklılıkta bile şüpheye düşmek gerekiyormuş bunu anladım. Kaderi belki değiştiremezdim ama insanda acaba başka olur muydu şüphesi olmazdı. Ben de bu sebeple yazmak istedim keşke demesin hiç kimse.
Bende denemek istiyorum Allah biliyo ya :) inşallah herşey yolunda gider çekeceğimiz sancıya değer :)Evet ya, heyecan başladıHiç açılma yok deyince biraz gözüm korktu aslında ama o sancıyı çekip bebişe normal doğum için bir şans vermek istiyorum
Canım ya eşim de senin gibi bugün direkt doğuma alır diye bekliyordu sanırımbenimle doktora gelemedi ama işlerini her an izin almaya göre ayarlayacaktı. Bebek eşyalarını, valizi filan arabaya taşıdı sabah
Siz ne durumdasınız, yazmıyorsun buraya bir süredirnidicard kullanıyordun değil mi canım? Sancılarını kesiyor mu?
Daha cok okuyorum bu ara:)Evet ya, heyecan başladıHiç açılma yok deyince biraz gözüm korktu aslında ama o sancıyı çekip bebişe normal doğum için bir şans vermek istiyorum
Canım ya eşim de senin gibi bugün direkt doğuma alır diye bekliyordu sanırımbenimle doktora gelemedi ama işlerini her an izin almaya göre ayarlayacaktı. Bebek eşyalarını, valizi filan arabaya taşıdı sabah
Siz ne durumdasınız, yazmıyorsun buraya bir süredirnidicard kullanıyordun değil mi canım? Sancılarını kesiyor mu?
Amin canım Allah razı olsun hayırlı kandiller sana da. İstersen doğumdan sonra oku üzülebilirsin biraz :/Burası sadece iyi olayların anlatıldığı bi forum değil kuzumm. Herkes korkusunu sevincini hüznünü herşeyini anlatıyo. Ki en iyisini yapıyo ki ders alalım. Hayatta da herzaman herşey toz pembe değil hiç bişey istediğimiz gibi gitmiyo. Senin acın sana yetiyodur Allah razı olsun ki bide arkadaşımızı uyarmak istedin. O anları yazarken neler hissettin neler yaşadın hiç birimiz bilemeyiz. Yazmak istemesen asla yazmazdın.
Doğum hikayeni görmedim kuzum bakarım ama . Hayırlı kandillerin olsun rabbim herkesin duasını kabul etsin sana bol bol sabr versin..
İnsanız başımıza herşey gelebilir kuzum. İnan üzüldüm yeterince zaten. Doğumumun eli kulağında okuyayım ki ders çıkarabileceğim yer varsa payıma düşeni alayım. Belkide bugün senin buraya yazmanın benimde okumamın bi hikmeti vardır belki rabbim seni karşıma çıkartmıştır. Herkes payına düşeni almak isterse alır.. kendini sorumlu hissetmeAmin canım Allah razı olsun hayırlı kandiller sana da. İstersen doğumdan sonra oku üzülebilirsin biraz :/
Neredeyse aynı şeyler bekliyor bizi gibi duruyor yaBende denemek istiyorum Allah biliyo ya :) inşallah herşey yolunda gider çekeceğimiz sancıya değer :)
Ya benim de progestan kullan kullan serviks uzunluğu 4-4,5lardaydıDaha cok okuyorum bu ara:)
Ilaclari biraktim,sancilari kesiyor ama ben hic iyi hissetmiyorum elim kolum kalkmiyor nefesim daraliyor. Zaten acilma falan da olmamis en son 4 olctu serviksi, gittikce uzuyor
Ben hatta gecen kalp atisi yazinca dedim herhalde sabaha dogum yaptim yazarhayirlisi artik saglikla ve kolayca gelsin insallah
Olanı olduğu gibi yazmış, 3e 5 eklememişki abartmış gereksiz insanları korkutmuş diyelim. Hatta çok fazla duygularına bile değinmemiş. Allah sabır versin yinede gelmiş burda bi anneye yardımcı olmaya çalışıyor. Benim eltimde aynı bu şekilde doğuma gitti bebeğin eşi ayrılmış, kanamayla gitti. Dakika farkıyla kurtuldu kendisi, 5 dk geç kalsa çok geç olacaktı. bebeğide yogun bakıma aldılar 1 hafta kaldı oda ölümden döndü. Böyle bi durumla karşılaşan olursa hiç zaman kaybetmesin hemen acilin yolunu tutsun hatta ambulans çağırsın.Sizler için dua ettim. Kolay doğumlarınız olsun diye. Hastanedeki bebişler şifa bulsun diye. Bebişi olmayanlara rabbim bebiş versin diye. Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yanımızda olsun inşallah.
keşke bukadar korkutucu yazmasaydınız bunu. Burada hergün kafasından binlerce korkunç düşünce geçen anne adayları var. Endişe içindeyiz hepimiz. Eminim arkadaşımızda durumun ciddiyetinin farkındadır. Yoksa bebeğin eşinin ayrılmış olması ve yinede Dr a güvenmemek başka hastanelere gitmekle uğraşmak saçmalık olurdu bu durumda. Ama tabiki seçim yinede onun.
Valla ben yarın sana dediklerini bana demesini bile bekliyorum biliyomusun:)Neredeyse aynı şeyler bekliyor bizi gibi duruyor yaHadi bakalım Betül mü abla olacak, Yusuf Ege mi abi
Ya benim de progestan kullan kullan serviks uzunluğu 4-4,5lardaydışimdi de açılma olsun diye dua ediyorum. Çok şükür ben hiç o ilacı kullanmadım ama çok zor olduğunu duydum. Ablam kullanmıştı bir muadilini... Hem izne de ayrıldın, inşallah yaşamazsın başka bir sıkıntı.
Pazar günü olunca direkt kendi doktoruma gidemeyeceğim diye acile gitmek istemedim gitsem belki dediğin gibi doğurmuştumAcilde kendi doktorun gibi olmuyor... Ama bugün doktor bir şey oldu mu hemen geliyorsun, beni çağırtıyorsun deyince içim daha bi ferahladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?