2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah sana dayanma gücü ve sabir versin. Bu kadar acı bir olay yasayip burada başına aynı şey gelen bir kişinin bebeğinin hayatının kurtulmasına vesile olacaksın belki de bu mesajınla. Allah başkalarının acılarına duyarlı olan insanlardan bin kere razı olsun.

Hadi inşallah canım ama bana sanki Cuma doğum olma ihtimali yüksekmiş gibi konuştu.

Cuma günü sabah 5-6 gibi hafif bir kahvaltı yap dedi, sabah ilk randevuyu da al gel diye anlattı. Normal doğum deneyeceğiz aç olmaman lazım, gücün olmaz yoksa filan dedi.

Canım baya vakit geçmiş yazdığından, umarım sağ salim kavuşmuşsunuzdur yavrunuza. Rabbim yardımcınız olsun.

Allah sabırlar versin... Rabbim cennetinde kavuştursun sizi meleğinizle... Başınız sağolsun...

İnşallah hemen müdahale edilmiştir.

Aaa egilmem gerektiğini bilmiyordum dikişler yüzünden oturamıyorum diye arkama yaslanıyordum demek ki ondan da olmuyor. Çok teşekkür ederim canım

Allah razı olsun canım amin çok teşekkür ederim

uykunu almaya, dinlenmeye de dikkat et canım. uyku süt üretimi için çok önemli.

Hic uyuyamadim cnm buda sebep olabilir daha çok uyumaya çalışayim. Teşekkürler

Aay heyecan varmı pekii. Hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıcakla al kucağına inşallah

Saglik ocagina gittik canim mamayi birak dedi bi hafta vermicem en azindan zateb gunduzleri sirf anne sutu veriyordum artik tamamen birakicam bakalim doyacak mi kucuk bey :)

Canim sizin icin hayirlisi ne ise o olsun oncelikle buyuk ihtimal sana birakacaktir suni istersen ilk onu dener ama ben sanci cekmek istemiyorum donusu sezeryan olur dersen de direk sezeryana alir diye düşünüyorum

Mamayi birakmayi dusunuyorum canim dedigin gibi de olabilir bu sefer de biberona alistigi icin göğsümü agziyla itiyor napcam bilmiyorum

Sezeryanli arkadaslara bi sorum.daha olacak kanamaniz ne durumda benim.bi gun az olurken bi gun cok oluyor. Bi sorun yoktur umarim
Benim de az geliyor canim adetin ucuncu gunu gibi hissediyorum kisiden kisiye gore fark edebiliyormus

Gam damlasini bende veriyorum cok agladigin da faln bir de hemsiye bugun hareketler gosterdi alttan gazini cikarmasi icin oda ise yariyor canim bacaklarından tutup karnina dogru ileri geri yapiyosun

Allah razı olsun dualarınız ve desteğiniz için. Korkutucu bir durum belki ama bu hayatın bir gerçeği ve asla ihmal edilmemeli. Doğum hikayemi de paylaştım okudunuz mu bilmiyorum ama bugün aynı gün olsa ve en ufak bir sancı hissetsem hastaneye koşardım. Bunlar hep tecrübe ve ben kendim yaşadım. Sİzler yaşamayın diye de yazmak istedim korkutmuş olabilirim ama keşke biri de beni korkutsaydı o zaman belki bebeğim yaşardı

Canım Allah sana da sabır versin inşallah. Gerçekten çok ciddi bi durum asla bir dk bile kaybedilmemeli. Rabbim bebeğinle cennette kavuşmanızı nasip etsin,Bu mübarek günde dayanma gücü versin.
Amin canım Allah razı olsun. Gerçekten her sorun insana birşey öğretiyor ve en küçük farklılıkta bile şüpheye düşmek gerekiyormuş bunu anladım. Kaderi belki değiştiremezdim ama insanda acaba başka olur muydu şüphesi olmazdı. Ben de bu sebeple yazmak istedim keşke demesin hiç kimse.

İnşallah canım şu an çok merak ediyorum o arkadaş ne yaptı diye. İnşallah bu güzel gecede sağ salim alır kucağına bebeğini. İnşallah buradaki kimse böyle bi acı yaşamaz
Allah sabırlar versin... Rabbim cennetinde kavuştursun sizi meleğinizle... Başınız sağolsun...
Amin canım Allah razı olsun. Sağ salim kucağınıza alın yavrularınızı inşallah

Aay heyecan varmı pekii. Hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıcakla al kucağına inşallah
Evet ya, heyecan başladı Hiç açılma yok deyince biraz gözüm korktu aslında ama o sancıyı çekip bebişe normal doğum için bir şans vermek istiyorum

LezzetliCipetpet az kalmis ama ben nedense senin bugun dogum haberini bekliyordum :) hayirlisi olsun
Canım ya eşim de senin gibi bugün direkt doğuma alır diye bekliyordu sanırım benimle doktora gelemedi ama işlerini her an izin almaya göre ayarlayacaktı. Bebek eşyalarını, valizi filan arabaya taşıdı sabah

Siz ne durumdasınız, yazmıyorsun buraya bir süredir nidicard kullanıyordun değil mi canım? Sancılarını kesiyor mu?

Burası sadece iyi olayların anlatıldığı bi forum değil kuzumm. Herkes korkusunu sevincini hüznünü herşeyini anlatıyo. Ki en iyisini yapıyo ki ders alalım. Hayatta da herzaman herşey toz pembe değil hiç bişey istediğimiz gibi gitmiyo. Senin acın sana yetiyodur Allah razı olsun ki bide arkadaşımızı uyarmak istedin. O anları yazarken neler hissettin neler yaşadın hiç birimiz bilemeyiz. Yazmak istemesen asla yazmazdın.
Doğum hikayeni görmedim kuzum bakarım ama . Hayırlı kandillerin olsun rabbim herkesin duasını kabul etsin sana bol bol sabr versin..

Bende denemek istiyorum Allah biliyo ya :) inşallah herşey yolunda gider çekeceğimiz sancıya değer :)

Daha cok okuyorum bu ara:)
Ilaclari biraktim,sancilari kesiyor ama ben hic iyi hissetmiyorum elim kolum kalkmiyor nefesim daraliyor. Zaten acilma falan da olmamis en son 4 olctu serviksi, gittikce uzuyor
Ben hatta gecen kalp atisi yazinca dedim herhalde sabaha dogum yaptim yazar hayirlisi artik saglikla ve kolayca gelsin insallah

Amin canım Allah razı olsun hayırlı kandiller sana da. İstersen doğumdan sonra oku üzülebilirsin biraz :/

Amin canım Allah razı olsun hayırlı kandiller sana da. İstersen doğumdan sonra oku üzülebilirsin biraz :/
İnsanız başımıza herşey gelebilir kuzum. İnan üzüldüm yeterince zaten. Doğumumun eli kulağında okuyayım ki ders çıkarabileceğim yer varsa payıma düşeni alayım. Belkide bugün senin buraya yazmanın benimde okumamın bi hikmeti vardır belki rabbim seni karşıma çıkartmıştır. Herkes payına düşeni almak isterse alır.. kendini sorumlu hissetme

Bende denemek istiyorum Allah biliyo ya :) inşallah herşey yolunda gider çekeceğimiz sancıya değer :)
Neredeyse aynı şeyler bekliyor bizi gibi duruyor ya Hadi bakalım Betül mü abla olacak, Yusuf Ege mi abi

Ya benim de progestan kullan kullan serviks uzunluğu 4-4,5lardaydı şimdi de açılma olsun diye dua ediyorum. Çok şükür ben hiç o ilacı kullanmadım ama çok zor olduğunu duydum. Ablam kullanmıştı bir muadilini... Hem izne de ayrıldın, inşallah yaşamazsın başka bir sıkıntı.

Pazar günü olunca direkt kendi doktoruma gidemeyeceğim diye acile gitmek istemedim gitsem belki dediğin gibi doğurmuştum Acilde kendi doktorun gibi olmuyor... Ama bugün doktor bir şey oldu mu hemen geliyorsun, beni çağırtıyorsun deyince içim daha bi ferahladı

Olanı olduğu gibi yazmış, 3e 5 eklememişki abartmış gereksiz insanları korkutmuş diyelim. Hatta çok fazla duygularına bile değinmemiş. Allah sabır versin yinede gelmiş burda bi anneye yardımcı olmaya çalışıyor. Benim eltimde aynı bu şekilde doğuma gitti bebeğin eşi ayrılmış, kanamayla gitti. Dakika farkıyla kurtuldu kendisi, 5 dk geç kalsa çok geç olacaktı. bebeğide yogun bakıma aldılar 1 hafta kaldı oda ölümden döndü. Böyle bi durumla karşılaşan olursa hiç zaman kaybetmesin hemen acilin yolunu tutsun hatta ambulans çağırsın.

Valla ben yarın sana dediklerini bana demesini bile bekliyorum biliyomusun:)
Cuma ya da Cumartesi hafif kahvaltı yap gel derse hiç şaşmam :)))
Yusuf paşa abi oldu, bakalım kuzeniyle akran mı olacak abi kardeş mi olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…