Benim bugün 2. Günüm ve çok ağrım oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum siz nasıl başettiniz :/
@rabarbaa tesekkur ederim tavsiyen icin canim okuduguma gore suniden sezeryana donulen cok oluyormus acilma yoksa bende hic ugrasmayim bide sanciyla nolucaksa olsun artik diyorum hayirlisi
Haklısın herşeyde bir hayır aramak lazım çok düşünceli ve mantıklı bir insansın memnun oldum tanıştığımıza gerçektenİnsanız başımıza herşey gelebilir kuzum. İnan üzüldüm yeterince zaten. Doğumumun eli kulağında okuyayım ki ders çıkarabileceğim yer varsa payıma düşeni alayım. Belkide bugün senin buraya yazmanın benimde okumamın bi hikmeti vardır belki rabbim seni karşıma çıkartmıştır. Herkes payına düşeni almak isterse alır.. kendini sorumlu hissetme
Amin canım bu mübarek gecede sizlerin dualarını almak çok kıymetli çok güzel. Allah razı olsun bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin@marbling10 canım benim basın sagolsun çok ağır bir imtihan yasamissin melek yavrunla cennette birbirinize doymak nasip olsun
Amin canım bu mübarek gecede sizlerin dualarını almak çok kıymetli çok güzel. Allah razı olsun bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah sabır versin arkadaşım
Yaşadığın çok zor...
Allah hepinizden razı olsun inşallah@marbling10 başınız sağolsun canım.Rabbim sabrını versin size.
TeşekkürlerBenim spinal sezeryan oldu cnm epiduralle aynı yani iğneyi belden vuruyorlar hemen sıcaklık şeklinde bacaklarda başlıyor daha sonra 10 dk içinde tamamen hissetmiyosun.sadece doktorun müdahalelerini yani orda bisiler oldugunu hissediyorsun ama acı yok
Canım iki şekilde de olabilir. Tek seferde de gelebilir, Parça parça da gelebilir..Kızlar, bileniniz var mı bu nişan tek seferde mi geliyor, yoksa yavaş yavaş geliyor mu?
Benim nişanım mı geliyor acaba dedim de. Çatı muayenesinden dolayı bi kanamam olmuştu. Şimdiyse onun gibi değil, başka bir şey gelmeye başladı. Nişan mı diye şüphe ettim ben de. Her tuvalete gittiğimde artarak geliyor sankiCanım iki şekilde de olabilir. Tek seferde de gelebilir, Parça parça da gelebilir..
Kuzum o parça parça da geliyomuş tek seferde de. Yapışkansı yapısı oluyomuş genelde. Ya nişanın mı geliyooKızlar, bileniniz var mı bu nişan tek seferde mi geliyor, yoksa yavaş yavaş geliyor mu?
Allah yardimcin olsun ya boyle yasamak cok zor.bebegin dogunca artik basindan ayrilmaz uyumaz yemez icmezsin nefes aliyomu diye kontrol edersin...Yani ben yanlış oldum burda şuan. Doğumlar başladığında tek bir ricada bulunduk. Olabildiğince hafif yormadan hikayelermizi paylaşalım birbirimizi korkutmayalım dedik. Ben takıntılı bir insanım. 2 haftadır bebeğim solunum sıkıntısı yaşar mı diye düşünüyordum bu haftada plesenta dan ayrılırsa diye haftamı geçireceğim.sağlık personeli olmama rağmen bunları bilmene rağmen. Kötü olan hiçbirşeyin okumuyorum. Elbet benim gibi olanlarda vardır. Bu yüzden dedim bu şekilde evet. Kafayı bunlarla sıyırmak istemiyorum çünkü.herşeyin bir söyleme tarzı vardır. Yada siz haklısınız ben fazla kaldım burada. Herkese hayırlı doğumlar. İnşallah hiçbir olumsuzluk yaşamazsınız. Hoşçakalın.
Şapkadan her seferinde tavşan çıkmıyor maalesef. Dünyanın acı gerçekleride var. Bunlardan kaçarak değil ders alarak bir amaca yönelik doğru hareket edebiliriz. Sizlerede iyi akşamlar hayırlı doğumlar.Yani ben yanlış oldum burda şuan. Doğumlar başladığında tek bir ricada bulunduk. Olabildiğince hafif yormadan hikayelermizi paylaşalım birbirimizi korkutmayalım dedik. Ben takıntılı bir insanım. 2 haftadır bebeğim solunum sıkıntısı yaşar mı diye düşünüyordum bu haftada plesenta dan ayrılırsa diye haftamı geçireceğim.sağlık personeli olmama rağmen bunları bilmene rağmen. Kötü olan hiçbirşeyin okumuyorum. Elbet benim gibi olanlarda vardır. Bu yüzden dedim bu şekilde evet. Kafayı bunlarla sıyırmak istemiyorum çünkü.herşeyin bir söyleme tarzı vardır. Yada siz haklısınız ben fazla kaldım burada. Herkese hayırlı doğumlar. İnşallah hiçbir olumsuzluk yaşamazsınız. Hoşçakalın.
Sizler için dua ettim. Kolay doğumlarınız olsun diye. Hastanedeki bebişler şifa bulsun diye. Bebişi olmayanlara rabbim bebiş versin diye. Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yanımızda olsun inşallah.
keşke bukadar korkutucu yazmasaydınız bunu. Burada hergün kafasından binlerce korkunç düşünce geçen anne adayları var. Endişe içindeyiz hepimiz. Eminim arkadaşımızda durumun ciddiyetinin farkındadır. Yoksa bebeğin eşinin ayrılmış olması ve yinede Dr a güvenmemek başka hastanelere gitmekle uğraşmak saçmalık olurdu bu durumda. Ama tabiki seçim yinede onun.
Evet canım muayene etti. Muayene sonrası bi kanama oldu ama o kanama durdu (acısı da geçti) farklı bir şey gelmeye başladı sütlü kahve rengi gibi. Şimdi de belime şiddetli bi ağrı girdi. Inşallah açılma habercisi filandır ya...Kuzum o parça parça da geliyomuş tek seferde de. Yapışkansı yapısı oluyomuş genelde. Ya nişanın mı geliyooalttan muayene etmiş miydi nereida hoca seni
Geçmiş olsun
Simit yastığım var ortası delik onu hastaneye de götürdüm hep ona oturuyorum o günden beri
Vaginorm gel diye krem verdi doktorum onu dikişlere sürüyorum
Ağrı kesici içtim
Ama hiç senin kadar olmadı benim
Yani yataktan kalkarken zorlandım ama yürüme vs sorun olmadı. Acaba dikişin mi çok? Benim tam perine bölgesine doğru değil de sağa doğru gidiyor dikişler
Yani ben yanlış oldum burda şuan. Doğumlar başladığında tek bir ricada bulunduk. Olabildiğince hafif yormadan hikayelermizi paylaşalım birbirimizi korkutmayalım dedik. Ben takıntılı bir insanım. 2 haftadır bebeğim solunum sıkıntısı yaşar mı diye düşünüyordum bu haftada plesenta dan ayrılırsa diye haftamı geçireceğim.sağlık personeli olmama rağmen bunları bilmene rağmen. Kötü olan hiçbirşeyin okumuyorum. Elbet benim gibi olanlarda vardır. Bu yüzden dedim bu şekilde evet. Kafayı bunlarla sıyırmak istemiyorum çünkü.herşeyin bir söyleme tarzı vardır. Yada siz haklısınız ben fazla kaldım burada. Herkese hayırlı doğumlar. İnşallah hiçbir olumsuzluk yaşamazsınız. Hoşçakalın.
Ay hadi inşallah kuzummmEvet canım muayene etti. Muayene sonrası bi kanama oldu ama o kanama durdu (acısı da geçti) farklı bir şey gelmeye başladı sütlü kahve rengi gibi. Şimdi de belime şiddetli bi ağrı girdi. Inşallah açılma habercisi filandır ya...
Benim nişanım mı geliyor acaba dedim de. Çatı muayenesinden dolayı bi kanamam olmuştu. Şimdiyse onun gibi değil, başka bir şey gelmeye başladı. Nişan mı diye şüphe ettim ben de. Her tuvalete gittiğimde artarak geliyor sanki
Bu arada çok sağol canım cevabın için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?