2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim bugün 2. Günüm ve çok ağrım oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum siz nasıl başettiniz :/

Geçmiş olsun
Simit yastığım var ortası delik onu hastaneye de götürdüm hep ona oturuyorum o günden beri
Vaginorm gel diye krem verdi doktorum onu dikişlere sürüyorum
Ağrı kesici içtim
Ama hiç senin kadar olmadı benim
Yani yataktan kalkarken zorlandım ama yürüme vs sorun olmadı. Acaba dikişin mi çok? Benim tam perine bölgesine doğru değil de sağa doğru gidiyor dikişler

@rabarbaa tesekkur ederim tavsiyen icin canim okuduguma gore suniden sezeryana donulen cok oluyormus acilma yoksa bende hic ugrasmayim bide sanciyla nolucaksa olsun artik diyorum hayirlisi

Benim 4 cm açılmam vardı ki o da zorla oldu bi sürü merdiven ine çıka sonra sıcak su dolu küvette yarim saat yattım ki küvet şart değil yarim saat duşta sıcak suyla beline karnına su tutabilirsin , sonra plates topunda oturup hopladim, bolca squat hareketi yaptım, yaklaşık 1 saatte 4 cm olan açılmam 9 cm e cıktı ve 15 dk da doğum yaptım . Doğumum kolaydı çok şükür. Çok fazla yırtılma da olmadı çok az dikiş attı doktor . Bolca hareket et . Inşallah bi avazda kurtulursun .

Haklısın herşeyde bir hayır aramak lazım çok düşünceli ve mantıklı bir insansın memnun oldum tanıştığımıza gerçekten

@marbling10 canım benim basın sagolsun çok ağır bir imtihan yasamissin melek yavrunla cennette birbirinize doymak nasip olsun
Amin canım bu mübarek gecede sizlerin dualarını almak çok kıymetli çok güzel. Allah razı olsun bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yani ben yanlış oldum burda şuan. Doğumlar başladığında tek bir ricada bulunduk. Olabildiğince hafif yormadan hikayelermizi paylaşalım birbirimizi korkutmayalım dedik. Ben takıntılı bir insanım. 2 haftadır bebeğim solunum sıkıntısı yaşar mı diye düşünüyordum bu haftada plesenta dan ayrılırsa diye haftamı geçireceğim.sağlık personeli olmama rağmen bunları bilmene rağmen. Kötü olan hiçbirşeyin okumuyorum. Elbet benim gibi olanlarda vardır. Bu yüzden dedim bu şekilde evet. Kafayı bunlarla sıyırmak istemiyorum çünkü.herşeyin bir söyleme tarzı vardır. Yada siz haklısınız ben fazla kaldım burada. Herkese hayırlı doğumlar. İnşallah hiçbir olumsuzluk yaşamazsınız. Hoşçakalın.

Canım iki şekilde de olabilir. Tek seferde de gelebilir, Parça parça da gelebilir..
Benim nişanım mı geliyor acaba dedim de. Çatı muayenesinden dolayı bi kanamam olmuştu. Şimdiyse onun gibi değil, başka bir şey gelmeye başladı. Nişan mı diye şüphe ettim ben de. Her tuvalete gittiğimde artarak geliyor sanki

Bu arada çok sağol canım cevabın için :)

Allah yardimcin olsun ya boyle yasamak cok zor.bebegin dogunca artik basindan ayrilmaz uyumaz yemez icmezsin nefes aliyomu diye kontrol edersin...
Işin zor.kotu nedemis???? Cok onemli bir konuda uyarmis ustelik bu kadar acisi varken...
Kolay mi saniyosun eve kucagin bos donmek? Kime neye yuklenecegini sasirmissin.pes

Şapkadan her seferinde tavşan çıkmıyor maalesef. Dünyanın acı gerçekleride var. Bunlardan kaçarak değil ders alarak bir amaca yönelik doğru hareket edebiliriz. Sizlerede iyi akşamlar hayırlı doğumlar.

Yavrusunu yeni kaybetmiş ve bunu baskasb yaşamasın diye burda acisini paylasip uyarida bulunan birine nasıl yazdiniz bunları nasıl eliniz gitti ben bile okurken nasıl üzüldüm söylediklerinize. Yazık gerçekten. İçiniz rahatlıkladi mı şimdi yani?

Kuzum o parça parça da geliyomuş tek seferde de. Yapışkansı yapısı oluyomuş genelde. Ya nişanın mı geliyoo alttan muayene etmiş miydi nereida hoca seni
Evet canım muayene etti. Muayene sonrası bi kanama oldu ama o kanama durdu (acısı da geçti) farklı bir şey gelmeye başladı sütlü kahve rengi gibi. Şimdi de belime şiddetli bi ağrı girdi. Inşallah açılma habercisi filandır ya...

Sanırım 12 fln çok mu az mı bilmiyorum ama çok zorlanıyorum gerçekten neden böyle oldum acaba senin maşallah ın var benim en altta hem sağa hem sola kesik

Girmeyin buraya o zaman ütopya mı burası

Muayeneden kaynaklı olabilir canım. Benim de açılmam yok ama yumuşama var mı diye baktı masadan kalkmadan baya kanamam oldu. Bana acaba yara falan mı vardı ki dedi Dr um. Ertesi gün sadece bi kereye mahsus mukuslu pembe kahve arası bi şey geldi. Sen kanama devam ediyor mu diye kontrol et sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…