- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Evet canım muayene etti. Muayene sonrası bi kanama oldu ama o kanama durdu (acısı da geçti) farklı bir şey gelmeye başladı sütlü kahve rengi gibi. Şimdi de belime şiddetli bi ağrı girdi. Inşallah açılma habercisi filandır ya...
Ooo hadi hayırlısı o zaman bu mesajı şimdi gördüm inşallah açılmadırEvet canım muayene etti. Muayene sonrası bi kanama oldu ama o kanama durdu (acısı da geçti) farklı bir şey gelmeye başladı sütlü kahve rengi gibi. Şimdi de belime şiddetli bi ağrı girdi. Inşallah açılma habercisi filandır ya...
Benim 2 seferde geldi 5-6 saat araylaKızlar, bileniniz var mı bu nişan tek seferde mi geliyor, yoksa yavaş yavaş geliyor mu?
Evet yanlış sen oldun. Sende ana olacaksın ve yavrusunu kaybetmiş bi insanla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyosun. Konu başlığında kötü anılar acılar anlatılmasın yazmıyo. Madem kaldıramıyosun sürekli girip okuma. İnsanlar burda birbirinden destek almak için giriyo acılarını sevinçlerini paylaşmak için giriyo. Evet herşeyin bi söyleme tarzı var ve sen bu tarzdan pek haberdar değilsin.Yani ben yanlış oldum burda şuan. Doğumlar başladığında tek bir ricada bulunduk. Olabildiğince hafif yormadan hikayelermizi paylaşalım birbirimizi korkutmayalım dedik. Ben takıntılı bir insanım. 2 haftadır bebeğim solunum sıkıntısı yaşar mı diye düşünüyordum bu haftada plesenta dan ayrılırsa diye haftamı geçireceğim.sağlık personeli olmama rağmen bunları bilmene rağmen. Kötü olan hiçbirşeyin okumuyorum. Elbet benim gibi olanlarda vardır. Bu yüzden dedim bu şekilde evet. Kafayı bunlarla sıyırmak istemiyorum çünkü.herşeyin bir söyleme tarzı vardır. Yada siz haklısınız ben fazla kaldım burada. Herkese hayırlı doğumlar. İnşallah hiçbir olumsuzluk yaşamazsınız. Hoşçakalın.
Sanırım 12 fln çok mu az mı bilmiyorum ama çok zorlanıyorum gerçekten neden böyle oldum acaba senin maşallah ın var benim en altta hem sağa hem sola kesik
Girmeyin buraya o zaman ütopya mı burası
Kuzum sen 4 cm açıklığı hastanede mi öğrendin. Sıcak suyu squatı falan evde mi yaptın. Maşallah açlman iyi olmuş yaBenim 4 cm açılmam vardı ki o da zorla oldu bi sürü merdiven ine çıka sonra sıcak su dolu küvette yarim saat yattım ki küvet şart değil yarim saat duşta sıcak suyla beline karnına su tutabilirsin , sonra plates topunda oturup hopladim, bolca squat hareketi yaptım, yaklaşık 1 saatte 4 cm olan açılmam 9 cm e cıktı ve 15 dk da doğum yaptım . Doğumum kolaydı çok şükür. Çok fazla yırtılma da olmadı çok az dikiş attı doktor . Bolca hareket et . Inşallah bi avazda kurtulursun .
Hadi bakalım inşallah benim de öyle olur canım, heyecanlandım :)Benim doğumum bel ağrısı ile başladı hayırlısı olsun canım :)
İnşallah canım. Benim de masadan kalkar kalkmaz kanamam başladı ama o bir yerim kesilmiş gibi bir şeydi, tuvalete gidince yanma oldu hatta. Sende de böyle mi olmuştu? Şimdiki öyle değilOoo hadi hayırlısı o zaman bu mesajı şimdi gördüm inşallah açılmadır
Benim de nişan mı acaba ya... Belimin ağrısı da kesilmişti, şimdi yine başladıBenim 2 seferde geldi 5-6 saat arayla
Nereida hocanın elleri size şifalı geliyo kız maşallah. Bana fayda etmedi yarın rica edicem hocam nolur diyeHadi bakalım inşallah benim de öyle olur canım, heyecanlandım :)
İnşallah canım. Benim de masadan kalkar kalkmaz kanamam başladı ama o bir yerim kesilmiş gibi bir şeydi, tuvalete gidince yanma oldu hatta. Sende de böyle mi olmuştu? Şimdiki öyle değil
Benim de nişan mı acaba ya... Belimin ağrısı da kesilmişti, şimdi yine başladı
Geçmiş olsun kuzumm. Şimdi nasılsınBebekten önce ve sonra diye hayatı ikiye ayırıyorum bir tarafta rahatlık konfor uyku gezmeler falan diğer tarafta bir gülümsemesiyle bir kokusuyla bugün yeniden doğmuş gibi hissettiren evlat....
Bugün şiddetli karın ağrısıyla acile zor yetiştik ölüyorum sandımidrar yolu enfeksiyonu +rahimde koca bir miyom + safra kesesi taşı hangisi sebep oldu bilmiyorum ama Allah korusun lohusalıkta hastalik dahada zormus.
Rabbim hepimize buguzel gecenin hürmetine sağlık sıhhat versin
Benim ilk başta baya çok ve yoğun kıvamlı sonra iki gün daha devam Edip az az olmuştu canimKızlar, bileniniz var mı bu nişan tek seferde mi geliyor, yoksa yavaş yavaş geliyor mu?
Teşekkür ederim canım ağrı kesici iğne etkisiyle daha iyiyim aman aman dikkat edin kendinizee ben çok dikkat etmedim eskisi koşturmaca ya devam ettimGeçmiş olsun kuzumm. Şimdi nasılsın
Elde olmayınca mecbur koşturucaz be kuzum napalım kaderimiz bu :) şükür iyisin Allah beterinden esirgesin inşallahTeşekkür ederim canım ağrı kesici iğne etkisiyle daha iyiyim aman aman dikkat edin kendinizee ben çok dikkat etmedim eskisi koşturmaca ya devam ettim
Benim de öyle oldu diyebilirim sedyeden kalkmadım bi süre hatta suyun mu geliyo acaba falan dedi kanla karışık. Sonra biraz bekledik yok dedi. Bi 10 dk sonra bi şey kalmamıştı ama.
Çok şükür canım kavuşmuşsun kuzucuguna. Güle güle büyütArkadaşlar doğum yaptım spinal sezeryan ile. Çok şükür iyiyiz bebeğimde bende. İlk yazılan birkaç yorumu okudum sonra hemen karar verdik mecburen başka çaremiz yoktu. Ben çok korktum bebeğe birşey olur diye. Zaten sezeryandan ve ameliyattanda çok korkuyordum onun için sonrasında baya kötü oldum. Saatlerce titredim stresten ve korkudan. Hepinizden allah razı olsun hemen yardım etmeye çalıştınız. İnşallah detayları ilerleyen zamanda yazarım
Cok sukur saglikla kavusmussunuzArkadaşlar doğum yaptım spinal sezeryan ile. Çok şükür iyiyiz bebeğimde bende. İlk yazılan birkaç yorumu okudum sonra hemen karar verdik mecburen başka çaremiz yoktu. Ben çok korktum bebeğe birşey olur diye. Zaten sezeryandan ve ameliyattanda çok korkuyordum onun için sonrasında baya kötü oldum. Saatlerce titredim stresten ve korkudan. Hepinizden allah razı olsun hemen yardım etmeye çalıştınız. İnşallah detayları ilerleyen zamanda yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?