2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim doğumum bel ağrısı ile başladı hayırlısı olsun canım :)

Ooo hadi hayırlısı o zaman bu mesajı şimdi gördüm inşallah açılmadır

Evet yanlış sen oldun. Sende ana olacaksın ve yavrusunu kaybetmiş bi insanla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyosun. Konu başlığında kötü anılar acılar anlatılmasın yazmıyo. Madem kaldıramıyosun sürekli girip okuma. İnsanlar burda birbirinden destek almak için giriyo acılarını sevinçlerini paylaşmak için giriyo. Evet herşeyin bi söyleme tarzı var ve sen bu tarzdan pek haberdar değilsin.
Takıntı hepimizde korku hepimizde var. Ama polyannacılık oynanmıyo hayatta sürekli.
İnşallah sende sağ salim kucağına alır hiç bi sıkıntı yaşamazsın.

Herşeyden önce empati yapmayı öğrenmek lazım . Bizde neler yaşadık ama insanların acısını paylaşmayıda biliyoruz çok şükür.

Benle aynı düşüncede olan arkadaşlardan da Allah razı olsun. Tek değilmişim sağolun

Arkadaşlar hepiniz çok sağolun şimdi gördüm yazılanları. Allah razı olsun destekleriniz için. Moral verdiniz. Hayat her zaman mükemmel ilerlemiyor ve kimse kötüyü yaşamak istemez ama bazen bunlar başımıza geliyor. Ayakta kalmaya dayanmaya çalışıyoruz acıya alışıyoruz. Hastanede bebekler ağlarken ben boş odada yatıyordum. Bunu kimse yaşamasın inşallah. Ama gerek sağlık sorunları gerek bilinmeyen sebepler ya da annelerin yaptığı yanlışlar yüzünden bebekler ölüyor bu ne ilk benim başıma geldi ne de son olacak ama rabbimin sınavıdır deyip razı olacağız. Hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz de sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alın ömürleri hayırlı uzun olsun inşallah.

Sanırım 12 fln çok mu az mı bilmiyorum ama çok zorlanıyorum gerçekten neden böyle oldum acaba senin maşallah ın var benim en altta hem sağa hem sola kesik

Girmeyin buraya o zaman ütopya mı burası

Kıyamam senin bayağı var galiba
Ben aynayla baktım 4 tane falan olduğunu düşünüyorum doktor az bi dikiş var demişti.

Bebeğin büyük müydü doktor bi kaç kesi yapma ihtiyacı hissetmiş demek ki

Kuzum sen 4 cm açıklığı hastanede mi öğrendin. Sıcak suyu squatı falan evde mi yaptın. Maşallah açlman iyi olmuş ya

Benim doğumum bel ağrısı ile başladı hayırlısı olsun canım :)
Hadi bakalım inşallah benim de öyle olur canım, heyecanlandım :)

Ooo hadi hayırlısı o zaman bu mesajı şimdi gördüm inşallah açılmadır
İnşallah canım. Benim de masadan kalkar kalkmaz kanamam başladı ama o bir yerim kesilmiş gibi bir şeydi, tuvalete gidince yanma oldu hatta. Sende de böyle mi olmuştu? Şimdiki öyle değil

Benim 2 seferde geldi 5-6 saat arayla
Benim de nişan mı acaba ya... Belimin ağrısı da kesilmişti, şimdi yine başladı

Nereida hocanın elleri size şifalı geliyo kız maşallah. Bana fayda etmedi yarın rica edicem hocam nolur diye

Bebekten önce ve sonra diye hayatı ikiye ayırıyorum bir tarafta rahatlık konfor uyku gezmeler falan diğer tarafta bir gülümsemesiyle bir kokusuyla bugün yeniden doğmuş gibi hissettiren evlat....
Bugün şiddetli karın ağrısıyla acile zor yetiştik ölüyorum sandım idrar yolu enfeksiyonu +rahimde koca bir miyom + safra kesesi taşı hangisi sebep oldu bilmiyorum ama Allah korusun lohusalıkta hastalik dahada zormus.
Rabbim hepimize buguzel gecenin hürmetine sağlık sıhhat versin

Geçmiş olsun kuzumm. Şimdi nasılsın

Arkadaşlar doğum yaptım spinal sezeryan ile. Çok şükür iyiyiz bebeğimde bende. İlk yazılan birkaç yorumu okudum sonra hemen karar verdik mecburen başka çaremiz yoktu. Ben çok korktum bebeğe birşey olur diye. Zaten sezeryandan ve ameliyattanda çok korkuyordum onun için sonrasında baya kötü oldum. Saatlerce titredim stresten ve korkudan. Hepinizden allah razı olsun hemen yardım etmeye çalıştınız. İnşallah detayları ilerleyen zamanda yazarım

Çok şükür canım kavuşmuşsun kuzucuguna. Güle güle büyüt

Cok sukur saglikla kavusmussunuz

Gunaydin kizlar dogumu beklerken hasta oldum galiba . Bogazim sisti yutkunmakta zorlaiyorum. Cok kotu oldu bu

Kızlar.. hepinize bravo başka yerde olsa topa tutulabilirdi, ki çok gördük burda böyle şeyler anlatma söyleme deyip desteklenilen.. Rabbim herkese empati yeteneği vermemiş maalesef... merhamet vicdan, çok güzel erdemler... misal ben de takıntılı bir insanım fakat tevekkülü de elden bırakmamak lazım..

Bir de doğum yapan arkadaşlara naçizane tavsiyem, üşütmesinler.. bana bir şey olmaz demeyin.. lohusasınız sıkı giyinin.. özellikle ayakları üşütmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…