2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzum sen 4 cm açıklığı hastanede mi öğrendin. Sıcak suyu squatı falan evde mi yaptın. Maşallah açlman iyi olmuş ya

Yok canım hastanede öğrendim . Benim evde 1 büyük su bardağı kadar suyum geldi . Hemen hastaneye gittik. 1 cm açılma olmuş gece hastanede kaldım. Pazar günü bütün gün yurudum hastanenin içinde merdiven indim çıktım acikligim 4 cm olmuş. Sonrası anlattığım gibi iste . Ama benim çok fazla suyum vardı . Ebe de doktor da o kadar şaşırdı ki ilk defa böyle bisi görüyoruz dediler . Gün içinde sızıntı şeklinde 1 litreye yakın su geldi sonra 9 cm açılmadan sonra normal bi doğumda gelen su geldi üstüne bide oglusum çıkarken su geldi . Aklın hayalin durur yani böyle bisi yok. Ebe 40 45 yaslarindaydi . Kadın yıllardır bu işi yapiyo 2 de çocuk doğurmuş. O yüzündeki şok ifadesini unutamam .

Benim ilk başta baya çok ve yoğun kıvamlı sonra iki gün daha devam Edip az az olmuştu canim
Çok teşekkür ederim canım, anlamadım nişan mıydı değil miydi. Hala geliyor azar azar

Benim de öyle oldu diyebilirim sedyeden kalkmadım bi süre hatta suyun mu geliyo acaba falan dedi kanla karışık. Sonra biraz bekledik yok dedi. Bi 10 dk sonra bi şey kalmamıştı ama.
Herkeste değişik oluyor demek ki canım... Benim hala geliyor azar azar. Heyecanlandırdı beni gece :)

Gunaydin kizlar dogumu beklerken hasta oldum galiba . Bogazim sisti yutkunmakta zorlaiyorum. Cok kotu oldu bu
Geçmiş olsun canım.. Tuzlu suyla gargara çok iyi gelmişti bana, tavsiye ederim canım

Şükür ki sağ salim kucağına almışsın canım gözün aydın sağlıcakla büyüt kuzunu inşallah
Tesekkur ederim amin canim
Hemen kalkip hazirladim gecede icmistim. Sanssizligin boylesi .
Ihlamur demle iç kuzum, sıcak su limon iç. Biraz şanssızlık olmuş inşallah başlamadan atlatırsın
Hadi ya maşallah kuzum demek sıkıntı teşkil etmiyomuş o su. Doktor normalde suyu fazla falan diyo ya sana demedi mi. Açılmanın okadar olmasına çok sevindim inşallah benmde azar azar başlamıştır açılmam. Bugün akşam üstü randevum var

Tesekkur ederim canim. Yaptim simdi. Seninde dogum baslang8c belirtileridir insallah :)) saglikla kucagina al. bende hemen gelsinnderken hasta oldum simdi. Allah herbirimizi tek avazda kavustursun

Tamam canim. Hic sorma . Vardir hayir diyirum artik napayim . Cok az kisi kaldik. Aktif yazamasamda yazdiklarinizi hep okuyorum. Insallah saglikla sihhatle kolayca kavus canim sende.

J

Fazla olduğunu biliyoduk ama o kadar fazla olduğunu bilmiyoduk. Benim gebelik sekerim olduğu için fazlaydı suyum . Belki başka sebepten olunca sorun olabilir ama bende şeker yüzündendi. Hatta karnım büyük diye kilolu bebek doğar dediler minnak bisi cıktı o karnım hep fazla sudan dolayı öyle büyükmüş. 3 hamileye yetcek su vardı bende nerdeyse . Kontrollerde oğlum iyiydi bi sorun gorunmuyodu ama doğumdan sonra nefes problemi olduğu fark edildi . O da hemencecik iyileşecek insallah .

Allah sabır versin inşallah bebeğinizi tez zamanda alırsınız kucağınıza.

Evet canım bryaz süt geldi ondan mı acaba. İlki hafif sarıydı 15 gün falan beyazlaştı sonra
Evet canım sonraki beyaz süt hep gelecek olan. Sana renginden dolayı yağsız gelmesin.

Çok geçmiş olsun. Yeni yaşam zor ama başka güzel.

Gözünüz aydın. Hemen toparlarsınız inşallah. Allah analı babalı büyütsün.

süt sağma makinasını lansinoh mu aldınız mamajo mu
çok farklılık varmıdır arada
hangisini önerirsiniz

Bende de su fazlalığı vardı. Şeker çıkmamasına rağmen, yapısal denilmişti. Gerginlik hissi kötüydü. Yere eğilip kalkamıyordum. O halde 18 aylık oğlumu sallamak,uyuduğunda kucaklamak ,oyun oynamak işkenceydi. Karındız yaşam ohh mis :)

Şu fazlalığının bi çok sebebi olabiliyo iste . Çok şükür bi problem yoktu da şeker sebepti . Son zamanlarda artık karnimda bebek değil de kaya olduğunu dusunuyodum çok sertti . Şimdi karnım boş bende bi garip hissediyorum daha alışamadım galiba .

Canım hayırlı uğurlu olsun korkuttum seni biliyorum ama inan çok endişelendim yaşadığımı yaşama istedim. Hayırla büyüsğn minik bebiş inşallah. Haberlerini bekliyorum yaşadıklarını anlat bize

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim hikayeni okudum. Okurken gozyaslarimi tutamadim. Allah yardimcin olsun. Sinavin cok zor. Rabbim insallah tekrar istediginde saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder

Dun aksamdan beri okuyorum. Yazmaya ancak firsat bulabildim. Sirf kendisi paranoyaya kapiliyor die evladini yeni kaybetmis bir anneye soylenen keske bu kadar korkunc anlatmasaydinizi baska bir anneye hic yakistiramadim. Hic mi icin titremedi allahtan dami korkmadin. Haftalardir bebegimde solunum sikintisi olurmu korkusu yasiyorum demissin. Demekki burada bebegi solunum sikintisi ile hastanede yatan anneler dua istediginde de psikolojini bozmuslar senin. Burasi pek sana uygun degil bence buralarda olmamak senin icin daha hayirli olur. Insallah hic bi korktugun basina gelmez de insanlarla empati yapabilmeyi aci yollardan ogrenmezsin

Gecmis olsun canim. Ilk cocukda insan o konfordan cikinca sudan cikmis balik givo oluyor. Adaptasyon sureci daha uzun suruyor. 2.cocukta hayat zaten senin olmadigi icin alismak.bi tik daha kolay :))

Canim hikayeni okudum. Okurken gozyaslarimi tutamadim. Allah yardimcin olsun. Sinavin cok zor. Rabbim insallah tekrar istediginde saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder
Allah razı olsun canım acımı paylaşman bana destek olman çok güzel çok kıymetli. İnşallah zamanla aşacağım alışacağım bu acıya ama kızımı asla unutmayacağım. Allah ona kardeşler nasip ederse çok mutlu oluruz dualarınızı eksik etmeyin.

Kıyamam sana bebeğim sadece kilo alamadığı sariligi tam atamadigi için 3 gün hastaneden yattik hem benim hem eşimin canimizdan can koptu sanki.senin durumun çok çok farklı.Rabbim sana tekrardan nasip etsin insaAllah . Meleğin sana şefaatçi olacak Allah'ın izniyle.tekrardan Rabbim sabrını versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…