Gunaydin kizlar dogumu beklerken hasta oldum galiba . Bogazim sisti yutkunmakta zorlaiyorum. Cok kotu oldu bu
Tesekkur ederim amin canimGeçmiş olsun canım ballı limon filan iyi gelir belki inşallah hemen atlatırsın
Kuzum sen 4 cm açıklığı hastanede mi öğrendin. Sıcak suyu squatı falan evde mi yaptın. Maşallah açlman iyi olmuş ya
Çok teşekkür ederim canım, anlamadım nişan mıydı değil miydi. Hala geliyor azar azarBenim ilk başta baya çok ve yoğun kıvamlı sonra iki gün daha devam Edip az az olmuştu canim
Herkeste değişik oluyor demek ki canım... Benim hala geliyor azar azar. Heyecanlandırdı beni gece :)Benim de öyle oldu diyebilirim sedyeden kalkmadım bi süre hatta suyun mu geliyo acaba falan dedi kanla karışık. Sonra biraz bekledik yok dedi. Bi 10 dk sonra bi şey kalmamıştı ama.
Geçmiş olsun canım.. Tuzlu suyla gargara çok iyi gelmişti bana, tavsiye ederim canımGunaydin kizlar dogumu beklerken hasta oldum galiba . Bogazim sisti yutkunmakta zorlaiyorum. Cok kotu oldu bu
Şükür ki sağ salim kucağına almışsın canım gözün aydın sağlıcakla büyüt kuzunu inşallahArkadaşlar doğum yaptım spinal sezeryan ile. Çok şükür iyiyiz bebeğimde bende. İlk yazılan birkaç yorumu okudum sonra hemen karar verdik mecburen başka çaremiz yoktu. Ben çok korktum bebeğe birşey olur diye. Zaten sezeryandan ve ameliyattanda çok korkuyordum onun için sonrasında baya kötü oldum. Saatlerce titredim stresten ve korkudan. Hepinizden allah razı olsun hemen yardım etmeye çalıştınız. İnşallah detayları ilerleyen zamanda yazarım
Ihlamur demle iç kuzum, sıcak su limon iç. Biraz şanssızlık olmuş inşallah başlamadan atlatırsınTesekkur ederim amin canim
Hemen kalkip hazirladim gecede icmistim. Sanssizligin boylesi .
Hadi ya maşallah kuzum demek sıkıntı teşkil etmiyomuş o su. Doktor normalde suyu fazla falan diyo ya sana demedi mi. Açılmanın okadar olmasına çok sevindim inşallah benmde azar azar başlamıştır açılmam. Bugün akşam üstü randevum varYok canım hastanede öğrendim . Benim evde 1 büyük su bardağı kadar suyum geldi . Hemen hastaneye gittik. 1 cm açılma olmuş gece hastanede kaldım. Pazar günü bütün gün yurudum hastanenin içinde merdiven indim çıktım acikligim 4 cm olmuş. Sonrası anlattığım gibi iste . Ama benim çok fazla suyum vardı . Ebe de doktor da o kadar şaşırdı ki ilk defa böyle bisi görüyoruz dediler . Gün içinde sızıntı şeklinde 1 litreye yakın su geldi sonra 9 cm açılmadan sonra normal bi doğumda gelen su geldi üstüne bide oglusum çıkarken su geldi . Aklın hayalin durur yani böyle bisi yok. Ebe 40 45 yaslarindaydi . Kadın yıllardır bu işi yapiyo 2 de çocuk doğurmuş. O yüzündeki şok ifadesini unutamam .
Tesekkur ederim canim. Yaptim simdi. Seninde dogum baslang8c belirtileridir insallah :)) saglikla kucagina al. bende hemen gelsinnderken hasta oldum simdi. Allah herbirimizi tek avazda kavustursunÇok teşekkür ederim canım, anlamadım nişan mıydı değil miydi. Hala geliyor azar azar
Herkeste değişik oluyor demek ki canım... Benim hala geliyor azar azar. Heyecanlandırdı beni gece :)
Geçmiş olsun canım.. Tuzlu suyla gargara çok iyi gelmişti bana, tavsiye ederim canım
Tamam canim. Hic sorma . Vardir hayir diyirum artik napayim . Cok az kisi kaldik. Aktif yazamasamda yazdiklarinizi hep okuyorum. Insallah saglikla sihhatle kolayca kavus canim sende.Şükür ki sağ salim kucağına almışsın canım gözün aydın sağlıcakla büyüt kuzunu inşallah
Ihlamur demle iç kuzum, sıcak su limon iç. Biraz şanssızlık olmuş inşallah başlamadan atlatırsın
Hadi ya maşallah kuzum demek sıkıntı teşkil etmiyomuş o su. Doktor normalde suyu fazla falan diyo ya sana demedi mi. Açılmanın okadar olmasına çok sevindim inşallah benmde azar azar başlamıştır açılmam. Bugün akşam üstü randevum var
Şükür ki sağ salim kucağına almışsın canım gözün aydın sağlıcakla büyüt kuzunu inşallah
Ihlamur demle iç kuzum, sıcak su limon iç. Biraz şanssızlık olmuş inşallah başlamadan atlatırsın
Hadi ya maşallah kuzum demek sıkıntı teşkil etmiyomuş o su. Doktor normalde suyu fazla falan diyo ya sana demedi mi. Açılmanın okadar olmasına çok sevindim inşallah benmde azar azar başlamıştır açılmam. Bugün akşam üstü randevum var
Allah sabır versin inşallah bebeğinizi tez zamanda alırsınız kucağınıza.Sizi korkutmak istemem ama bunu asla önemsiz birşey sanmayın. Ben bebeğimi 12 gün önce plasenta ayrılması yüzünden kaybettim. Kendim de ölüyordum. Bu kadar acı birşeyi yazıyorum sizi korkutmak değil amacım ama bilin ve ona göre hemen tedbir alın diye söylüyorum. Üstelik evden hastaneye doğum başlıyor diye suyum geldiği için gittik hastanede asansörden çıkarken kanamam oldu ve dakikalar içinde bebeğimiz vefat etti. Umarım hemen müdahale ederler sizin bebeğiniz kurtulur. Geçmiş olsun buraya güzel haberleri yazın bekliyoruz. Mübarek günde doğsun bebiş inşallah
Evet canım sonraki beyaz süt hep gelecek olan. Sana renginden dolayı yağsız gelmesin.Evet canım bryaz süt geldi ondan mı acaba. İlki hafif sarıydı 15 gün falan beyazlaştı sonra
Çok geçmiş olsun. Yeni yaşam zor ama başka güzel.Bebekten önce ve sonra diye hayatı ikiye ayırıyorum bir tarafta rahatlık konfor uyku gezmeler falan diğer tarafta bir gülümsemesiyle bir kokusuyla bugün yeniden doğmuş gibi hissettiren evlat....
Bugün şiddetli karın ağrısıyla acile zor yetiştik ölüyorum sandımidrar yolu enfeksiyonu +rahimde koca bir miyom + safra kesesi taşı hangisi sebep oldu bilmiyorum ama Allah korusun lohusalıkta hastalik dahada zormus.
Rabbim hepimize buguzel gecenin hürmetine sağlık sıhhat versin
Gözünüz aydın. Hemen toparlarsınız inşallah. Allah analı babalı büyütsün.Arkadaşlar doğum yaptım spinal sezeryan ile. Çok şükür iyiyiz bebeğimde bende. İlk yazılan birkaç yorumu okudum sonra hemen karar verdik mecburen başka çaremiz yoktu. Ben çok korktum bebeğe birşey olur diye. Zaten sezeryandan ve ameliyattanda çok korkuyordum onun için sonrasında baya kötü oldum. Saatlerce titredim stresten ve korkudan. Hepinizden allah razı olsun hemen yardım etmeye çalıştınız. İnşallah detayları ilerleyen zamanda yazarım
Bende de su fazlalığı vardı. Şeker çıkmamasına rağmen, yapısal denilmişti. Gerginlik hissi kötüydü. Yere eğilip kalkamıyordum. O halde 18 aylık oğlumu sallamak,uyuduğunda kucaklamak ,oyun oynamak işkenceydi. Karındız yaşam ohh mis :)J
Fazla olduğunu biliyoduk ama o kadar fazla olduğunu bilmiyoduk. Benim gebelik sekerim olduğu için fazlaydı suyum . Belki başka sebepten olunca sorun olabilir ama bende şeker yüzündendi. Hatta karnım büyük diye kilolu bebek doğar dediler minnak bisi cıktı o karnım hep fazla sudan dolayı öyle büyükmüş. 3 hamileye yetcek su vardı bende nerdeyse . Kontrollerde oğlum iyiydi bi sorun gorunmuyodu ama doğumdan sonra nefes problemi olduğu fark edildi . O da hemencecik iyileşecek insallah .
Aradaki farkı bilmiyorum maalesef aynı anda kullanmadığım için. Bendeki lansinoh marka. Hastanede verdiklerinden kesinlikle daha iyiydi.süt sağma makinasını lansinoh mu aldınız mamajo mu
çok farklılık varmıdır arada
hangisini önerirsiniz
Bende de su fazlalığı vardı. Şeker çıkmamasına rağmen, yapısal denilmişti. Gerginlik hissi kötüydü. Yere eğilip kalkamıyordum. O halde 18 aylık oğlumu sallamak,uyuduğunda kucaklamak ,oyun oynamak işkenceydi. Karındız yaşam ohh mis :)
Canım hayırlı uğurlu olsun korkuttum seni biliyorum ama inan çok endişelendim yaşadığımı yaşama istedim. Hayırla büyüsğn minik bebiş inşallah. Haberlerini bekliyorum yaşadıklarını anlat bizeArkadaşlar doğum yaptım spinal sezeryan ile. Çok şükür iyiyiz bebeğimde bende. İlk yazılan birkaç yorumu okudum sonra hemen karar verdik mecburen başka çaremiz yoktu. Ben çok korktum bebeğe birşey olur diye. Zaten sezeryandan ve ameliyattanda çok korkuyordum onun için sonrasında baya kötü oldum. Saatlerce titredim stresten ve korkudan. Hepinizden allah razı olsun hemen yardım etmeye çalıştınız. İnşallah detayları ilerleyen zamanda yazarım
Canım hayırlı uğurlu olsun korkuttum seni biliyorum ama inan çok endişelendim yaşadığımı yaşama istedim. Hayırla büyüsğn minik bebiş inşallah. Haberlerini bekliyorum yaşadıklarını anlat bize
Yani ben yanlış oldum burda şuan. Doğumlar başladığında tek bir ricada bulunduk. Olabildiğince hafif yormadan hikayelermizi paylaşalım birbirimizi korkutmayalım dedik. Ben takıntılı bir insanım. 2 haftadır bebeğim solunum sıkıntısı yaşar mı diye düşünüyordum bu haftada plesenta dan ayrılırsa diye haftamı geçireceğim.sağlık personeli olmama rağmen bunları bilmene rağmen. Kötü olan hiçbirşeyin okumuyorum. Elbet benim gibi olanlarda vardır. Bu yüzden dedim bu şekilde evet. Kafayı bunlarla sıyırmak istemiyorum çünkü.herşeyin bir söyleme tarzı vardır. Yada siz haklısınız ben fazla kaldım burada. Herkese hayırlı doğumlar. İnşallah hiçbir olumsuzluk yaşamazsınız. Hoşçakalın.
Bebekten önce ve sonra diye hayatı ikiye ayırıyorum bir tarafta rahatlık konfor uyku gezmeler falan diğer tarafta bir gülümsemesiyle bir kokusuyla bugün yeniden doğmuş gibi hissettiren evlat....
Bugün şiddetli karın ağrısıyla acile zor yetiştik ölüyorum sandımidrar yolu enfeksiyonu +rahimde koca bir miyom + safra kesesi taşı hangisi sebep oldu bilmiyorum ama Allah korusun lohusalıkta hastalik dahada zormus.
Rabbim hepimize buguzel gecenin hürmetine sağlık sıhhat versin
Allah razı olsun canım acımı paylaşman bana destek olman çok güzel çok kıymetli. İnşallah zamanla aşacağım alışacağım bu acıya ama kızımı asla unutmayacağım. Allah ona kardeşler nasip ederse çok mutlu oluruz dualarınızı eksik etmeyin.Canim hikayeni okudum. Okurken gozyaslarimi tutamadim. Allah yardimcin olsun. Sinavin cok zor. Rabbim insallah tekrar istediginde saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder
Amin Allah razı olsun dualarınız kabul olsun inşallahAllah sabır versin inşallah bebeğinizi tez zamanda alırsınız kucağınıza.
Arkadaşlar hepiniz çok sağolun şimdi gördüm yazılanları. Allah razı olsun destekleriniz için. Moral verdiniz. Hayat her zaman mükemmel ilerlemiyor ve kimse kötüyü yaşamak istemez ama bazen bunlar başımıza geliyor. Ayakta kalmaya dayanmaya çalışıyoruz acıya alışıyoruz. Hastanede bebekler ağlarken ben boş odada yatıyordum. Bunu kimse yaşamasın inşallah. Ama gerek sağlık sorunları gerek bilinmeyen sebepler ya da annelerin yaptığı yanlışlar yüzünden bebekler ölüyor bu ne ilk benim başıma geldi ne de son olacak ama rabbimin sınavıdır deyip razı olacağız. Hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz de sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alın ömürleri hayırlı uzun olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?