2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin canım biz de öyle düşünüyoruz. Kuzumuz bizi bekleyecek diyor avunuyoruz. Allah sizin bebeğinize de hayırlı ömürler nasip etsin inşallah

Tesekkur ederim canim. Yaptim simdi. Seninde dogum baslang8c belirtileridir insallah :)) saglikla kucagina al. bende hemen gelsinnderken hasta oldum simdi. Allah herbirimizi tek avazda kavustursun
Inşallah canım. Allah şifalar versin. Zaten hep böyle ters, olmadık zamanlarda hasta oluruz ya

Canimm sen nasıl oldun varmı bir degisiklik
Yok canım hala aynı. Azar azar gelen akıntım ve belimde yanma yapan bir ağrım var. İnşallah açılma oluyordur :)

Nabzım da hemen yükseliyor azıcık uzansam. Demin 141 atıyordu. İnşallah Cumaya kadar dayanabilirim

Tamam canim. Hic sorma . Vardir hayir diyirum artik napayim . Cok az kisi kaldik. Aktif yazamasamda yazdiklarinizi hep okuyorum. Insallah saglikla sihhatle kolayca kavus canim sende.
Herşeyde vardır tabi bi hayr kuzum. İnşallah çok kötüleşmeden gelir kuzun bende çok korkuyodum son zamanlar grip olmaktan bende oldum :)
Hepimiz sağlıcakla alalım kuzularımızı inşallah canım benim
İyileşicek tabi annesi, azıcık daha dinlensin paşa :)
Sen iyisin dimi?
Suyun cidden fazlaymış daha daha ağırmış karnın çok zorlanmışsındır ama mükafatın çok çok güzel:)
Gözün aydın canım bidaha tekrarlamaz inşallah
Ah kuzum ya dayanırsın inşallah. Sen hep temkinli ol nolur nolmaz. Bende bugün giderken çantamızı koycam arabaya artık arabada kalsın. Evi sürekli misafir gelecekmiş gibi topluyorum bu kontrolde olmazsa diğerinde belki bşlar doğum diye :)

Şu an bebek ile evde yalnızız ve o kadar huzurluyuz ki
Yoğun bakım hemşiresi de uyardı ilk günler mümkünse çok kişi gelip gitmesin hasta olanlar yanaşmasın babası bile hasta olsa maske kullansın dedi

Doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlar sizler de riske atmayın
Ben eve dezenfektan sıvı aldım, kendim de alt değiştirirken emzirirken kullanıyorum

Belki senin de açılman olmuştur canım, inşallah bu akşam güzel haberler verirsin :)

Canım çok geçmiş olsun, Allah tekrarını göstermesin...

S Spizella geçmiş olsun. Ben de bebekten değil de gelen gidenden çekiniyorum en çok. Sanki kimse olmasa daha mutlu olurmuşum gibi geliyor.
Öyle zaten
Gelen muhabbet istiyo ilgi istiyo
Sen dinlen diyen olmuyo ki
Sen ev halinle sere serpe oturamıyosun
Bebek kucaktan kucağa geziyor
Tam bir keşmekeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…