Hemen zencefil ıhlamur limon demleGunaydin kizlar dogumu beklerken hasta oldum galiba . Bogazim sisti yutkunmakta zorlaiyorum. Cok kotu oldu bu
Amin canım biz de öyle düşünüyoruz. Kuzumuz bizi bekleyecek diyor avunuyoruz. Allah sizin bebeğinize de hayırlı ömürler nasip etsin inşallahKıyamam sanabebeğim sadece kilo alamadığı sariligi tam atamadigi için 3 gün hastaneden yattik hem benim hem eşimin canimizdan can koptu sanki.senin durumun çok çok farklı.Rabbim sana tekrardan nasip etsin insaAllah . Meleğin sana şefaatçi olacak Allah'ın izniyle.tekrardan Rabbim sabrını versin canım...
süt sağma makinasını lansinoh mu aldınız mamajo mu
çok farklılık varmıdır arada
hangisini önerirsiniz
Aynen sanırım öyle oluyor canım çok haklısın:)Gecmis olsun canim. Ilk cocukda insan o konfordan cikinca sudan cikmis balik givo oluyor. Adaptasyon sureci daha uzun suruyor. 2.cocukta hayat zaten senin olmadigi icin alismak.bi tik daha kolay :))
Inşallah canım. Allah şifalar versin. Zaten hep böyle ters, olmadık zamanlarda hasta oluruz yaTesekkur ederim canim. Yaptim simdi. Seninde dogum baslang8c belirtileridir insallah :)) saglikla kucagina al. bende hemen gelsinnderken hasta oldum simdi. Allah herbirimizi tek avazda kavustursun
Canimm sen nasıl oldun varmı bir degisiklikInşallah canım. Allah şifalar versin. Zaten hep böyle ters, olmadık zamanlarda hasta oluruz ya
Yok canım hala aynı. Azar azar gelen akıntım ve belimde yanma yapan bir ağrım var. İnşallah açılma oluyordur :)Canimm sen nasıl oldun varmı bir degisiklik
Surekli yukleme yapiyorum canim sagol. Gozunuz aydin bebis cikmis. Rabbim ayirmasin birdaha saglikla kucaginizda buyusunHemen zencefil ıhlamur limon demle
Bol mandalina
Herşeyde vardır tabi bi hayr kuzum. İnşallah çok kötüleşmeden gelir kuzun bende çok korkuyodum son zamanlar grip olmaktan bende oldum :)Tamam canim. Hic sorma . Vardir hayir diyirum artik napayim . Cok az kisi kaldik. Aktif yazamasamda yazdiklarinizi hep okuyorum. Insallah saglikla sihhatle kolayca kavus canim sende.
İyileşicek tabi annesi, azıcık daha dinlensin paşa :)J
Fazla olduğunu biliyoduk ama o kadar fazla olduğunu bilmiyoduk. Benim gebelik sekerim olduğu için fazlaydı suyum . Belki başka sebepten olunca sorun olabilir ama bende şeker yüzündendi. Hatta karnım büyük diye kilolu bebek doğar dediler minnak bisi cıktı o karnım hep fazla sudan dolayı öyle büyükmüş. 3 hamileye yetcek su vardı bende nerdeyse . Kontrollerde oğlum iyiydi bi sorun gorunmuyodu ama doğumdan sonra nefes problemi olduğu fark edildi . O da hemencecik iyileşecek insallah .
Gözün aydın canım bidaha tekrarlamaz inşallahKızımı aldık bugün yoğun bakımdan
Sarılığı 11 e düşmüş
Tekrar beyazlamış
Darısı bebeklerinin hastaneden çıkmasını bekleyen annelere olsun inşallah
Yoğun bakımda o kadar çok bebek vardı ki çok üzüldüm
Ah kuzum ya dayanırsın inşallah. Sen hep temkinli ol nolur nolmaz. Bende bugün giderken çantamızı koycam arabaya artık arabada kalsın. Evi sürekli misafir gelecekmiş gibi topluyorum bu kontrolde olmazsa diğerinde belki bşlar doğum diye :)Yok canım hala aynı. Azar azar gelen akıntım ve belimde yanma yapan bir ağrım var. İnşallah açılma oluyordur :)
Nabzım da hemen yükseliyor azıcık uzansam. Demin 141 atıyordu. İnşallah Cumaya kadar dayanabilirim
Belki senin de açılman olmuştur canım, inşallah bu akşam güzel haberler verirsin :)Herşeyde vardır tabi bi hayr kuzum. İnşallah çok kötüleşmeden gelir kuzun bende çok korkuyodum son zamanlar grip olmaktan bende oldum :)
Hepimiz sağlıcakla alalım kuzularımızı inşallah canım benim
İyileşicek tabi annesi, azıcık daha dinlensin paşa :)
Sen iyisin dimi?
Suyun cidden fazlaymış daha daha ağırmış karnın çok zorlanmışsındır ama mükafatın çok çok güzel:)
Gözün aydın canım bidaha tekrarlamaz inşallah
Ah kuzum ya dayanırsın inşallah. Sen hep temkinli ol nolur nolmaz. Bende bugün giderken çantamızı koycam arabaya artık arabada kalsın. Evi sürekli misafir gelecekmiş gibi topluyorum bu kontrolde olmazsa diğerinde belki bşlar doğum diye :)
Canım çok geçmiş olsun, Allah tekrarını göstermesin...Şu an bebek ile evde yalnızız ve o kadar huzurluyuz ki
Yoğun bakım hemşiresi de uyardı ilk günler mümkünse çok kişi gelip gitmesin hasta olanlar yanaşmasın babası bile hasta olsa maske kullansın dedi
Doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlar sizler de riske atmayın
Ben eve dezenfektan sıvı aldım, kendim de alt değiştirirken emzirirken kullanıyorum
Amin kuzum ya çok istiyorum inşallaah rabbim nasip eder de açılma başlamıştırBelki senin de açılman olmuştur canım, inşallah bu akşam güzel haberler verirsin :)
Canım çok geçmiş olsun, Allah tekrarını göstermesin...
Canim senin bugun degil mi kontrolun. Insallah acilma baslamistir cok istiyorsun normal dogumu ben gibi insallah gerceklesir saglikla kolaylikla . Hakkimizda hayirlisi hepimizinAmin kuzum ya çok istiyorum inşallaah rabbim nasip eder de açılma başlamıştır
39 +3 sün di miAmin kuzum ya çok istiyorum inşallaah rabbim nasip eder de açılma başlamıştır
Aradaki farkı bilmiyorum maalesef aynı anda kullanmadığım için. Bendeki lansinoh marka. Hastanede verdiklerinden kesinlikle daha iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?