2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Haklısın canım. Öyleymiş dediğin gibi

Hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsin minnoşumuz

S Spizella geçmiş olsun . Sende onunla birlikte kaldin mi kac gün tuttulR? Benim bebegimin sariligi geçmedi bi türlü.

Canım sağol
Hayır ben kalmadım yakın bi hastaneye götürdük 10 dk idi dün 1 de bıraktık, 3 saatte bir süt sağın getirin dediler
Gece falan da eşim hep süt götürdü
Yenidoğan yoğunbakımda kaldı
Ben de akşam 10 da görmeye girdim 5 dk
Işığın altında uyuyordu
İyi bakıyolar sıcak zaten o ışığın altı
Çıplak duruyo gözünü bağlamışlar
Huzurlu idi, sütümü şırıngayla vermişler

Sabah 9 da da taburcu oldu

burda bi kaç marka daha öğrendim
yorumlarda hepsinin hemen hemen aynı
deneyip görücem sanırım
cevabın için saol canım
Bi tek avent sonradan emiş gücünü kaybediyo demişler haberin olsun. Belki öyledir belki değildir ama yorumlarda görmüştüm

Kızlar doğum sonrası idrar yolu için antibiyotik kullanan varmı hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz bana aksam acilde bir antibiyotik yazmış okadar emziriyorum dememe rağmen ondada emzirirken kesinlikle kullanmayın yaziyo

Canım kaça düşünce taburcu oldunuz bizim kızın 10 iken taburcu oldu 2 gün sonra kontrole gittik 200 Gr almış bilurubinde 11 çıkmış iyi dedi Dr. Emzirmeye devam dedi ama düşmemiş sonrasında onun için bişey söylemedi kontrole falan gitcekmisinz

Bebeğin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz ? İki memeyide 15dak aynı zamanda vermek gerek mi? Az önce 15 dak.birini emdi diğerini emmeden uyudu. Zorlasam mı? Günde 5 defa kaka yapıyor bu tok olduğunu gösterir demi

Ben enfexia kullanıyorum canim

Cok sevindim tamamen hallolduysa bi problem yok sağlıkla büyüt melegini :)

çekim gücünde azalma olmadı deil mi
Canım önceki oğlumda birkaç ay kullandım. Bunda da şimdilik doğduğundan beri çekimi aynı.

Bebeğin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz ? İki memeyide 15dak aynı zamanda vermek gerek mi? Az önce 15 dak.birini emdi diğerini emmeden uyudu. Zorlasam mı? Günde 5 defa kaka yapıyor bu tok olduğunu gösterir demi
Canım sağlıkocağında dediklerine göre bir memeyi tamamen 40. Dakikada boşaltabiliyormuş bebekler. Gelen ilk süt su ihtiyacını karşılarken sonlara doğru besleyiciliği artıyormuş. Bebek o kadar uzun emmezse de sonraki emzirmede kaldığımız memeden başlayıp boşaltmak gerekiyormuş ki süt üretimi artsın. Sarı renk 10 a kadar kaka normal, beslendiğini gösterirmiş. Çişli bez sayısı da önemli.
Anne sütü kolay sindiriliyor bebek mamaya göre daha önce uyanıyor. Aç olan bebek ağlıyor genelde canım sarılığı atlattıysa.

Canim senin bugun degil mi kontrolun. Insallah acilma baslamistir cok istiyorsun normal dogumu ben gibi insallah gerceklesir saglikla kolaylikla . Hakkimizda hayirlisi hepimizin
Evet kuzum 2 saat sonra randevum :)
İnşallah başlamıştır biraz ümitsizim sanırım açılma hala 1 cm derse üzülmemek için. Ama vardır herşeyde bi hayr. Bazen bişeyi ne kadar çok istesekte olmuyor demekki hayırlısı değilmiş deyip önümüze bakıyoruz. Doğumlarımızda aynı şekilde :) hayırlısı ile sağ salim kucağımıza alalım inşallah
39 +3 sün di mi
Ben o gün doğurdum:)
İnşallah başlamıştır
Evet canımm 49+3 bugün :)
Aminn inşallah başlamıştır :)

Kakası sarı sulu. İlk 10 gün yoğun bakımdaydı. Sarılığı yok şu an. Çişide gayet iyi ama onu pek saymadım.

Cuma kontrole çağırdılar 11 olunca çıkardı
Yatırırken 17.6 idi

Dün hastaneye giderken bebeğin kakası sarı renkliydi bugün koyu kahve olmuş ve daha katı. Normal mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…