yelsem benimki Kraft ben de memnunum hatta benimki yaklasik 3 yıllık simdi usb şarjlı modeli çıkmış çok daha kullanışlı olduğuna eminim.
Haklısın canım. Öyleymiş dediğin gibiAllah sabır versin inşallah bebeğinizi tez zamanda alırsınız kucağınıza.
Evet canım sonraki beyaz süt hep gelecek olan. Sana renginden dolayı yağsız gelmesin.
Çok geçmiş olsun. Yeni yaşam zor ama başka güzel.
Gözünüz aydın. Hemen toparlarsınız inşallah. Allah analı babalı büyütsün.
Hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsin minnoşumuzYok canım hala aynı. Azar azar gelen akıntım ve belimde yanma yapan bir ağrım var. İnşallah açılma oluyordur :)
Nabzım da hemen yükseliyor azıcık uzansam. Demin 141 atıyordu. İnşallah Cumaya kadar dayanabilirim
Benim ameda
Gayet memnunum tavsiye edebilirim
Bi tek avent sonradan emiş gücünü kaybediyo demişler haberin olsun. Belki öyledir belki değildir ama yorumlarda görmüştümburda bi kaç marka daha öğrendim
yorumlarda hepsinin hemen hemen aynı
deneyip görücem sanırım
cevabın için saol canım
Canım kaça düşünce taburcu oldunuz bizim kızın 10 iken taburcu oldu 2 gün sonra kontrole gittik 200 Gr almış bilurubinde 11 çıkmış iyi dedi Dr. Emzirmeye devam dedi ama düşmemiş sonrasında onun için bişey söylemedi kontrole falan gitcekmisinzCanım sağol
Hayır ben kalmadım yakın bi hastaneye götürdük 10 dk idi dün 1 de bıraktık, 3 saatte bir süt sağın getirin dediler
Gece falan da eşim hep süt götürdü
Yenidoğan yoğunbakımda kaldı
Ben de akşam 10 da görmeye girdim 5 dk
Işığın altında uyuyordu
İyi bakıyolar sıcak zaten o ışığın altı
Çıplak duruyo gözünü bağlamışlar
Huzurlu idi, sütümü şırıngayla vermişler
Sabah 9 da da taburcu oldu
Bi tek avent sonradan emiş gücünü kaybediyo demişler haberin olsun. Belki öyledir belki değildir ama yorumlarda görmüştüm
Ben lansinohdan çok memnun kaldım.süt sağma makinasını lansinoh mu aldınız mamajo mu
çok farklılık varmıdır arada
hangisini önerirsiniz
Kızlar doğum sonrası idrar yolu için antibiyotik kullanan varmı hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz bana aksam acilde bir antibiyotik yazmış okadar emziriyorum dememe rağmen ondada emzirirken kesinlikle kullanmayın yaziyo
Cok sevindim tamamen hallolduysa bi problem yok sağlıkla büyüt melegini :)Canım sağol
Hayır ben kalmadım yakın bi hastaneye götürdük 10 dk idi dün 1 de bıraktık, 3 saatte bir süt sağın getirin dediler
Gece falan da eşim hep süt götürdü
Yenidoğan yoğunbakımda kaldı
Ben de akşam 10 da görmeye girdim 5 dk
Işığın altında uyuyordu
İyi bakıyolar sıcak zaten o ışığın altı
Çıplak duruyo gözünü bağlamışlar
Huzurlu idi, sütümü şırıngayla vermişler
Sabah 9 da da taburcu oldu
Canım önceki oğlumda birkaç ay kullandım. Bunda da şimdilik doğduğundan beri çekimi aynı.çekim gücünde azalma olmadı deil mi
Canım sağlıkocağında dediklerine göre bir memeyi tamamen 40. Dakikada boşaltabiliyormuş bebekler. Gelen ilk süt su ihtiyacını karşılarken sonlara doğru besleyiciliği artıyormuş. Bebek o kadar uzun emmezse de sonraki emzirmede kaldığımız memeden başlayıp boşaltmak gerekiyormuş ki süt üretimi artsın. Sarı renk 10 a kadar kaka normal, beslendiğini gösterirmiş. Çişli bez sayısı da önemli.Bebeğin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz ? İki memeyide 15dak aynı zamanda vermek gerek mi? Az önce 15 dak.birini emdi diğerini emmeden uyudu. Zorlasam mı? Günde 5 defa kaka yapıyor bu tok olduğunu gösterir demi
Evet kuzum 2 saat sonra randevum :)Canim senin bugun degil mi kontrolun. Insallah acilma baslamistir cok istiyorsun normal dogumu ben gibi insallah gerceklesir saglikla kolaylikla . Hakkimizda hayirlisi hepimizin
Evet canımm 49+3 bugün :)39 +3 sün di mi
Ben o gün doğurdum:)
İnşallah başlamıştır
Kakası sarı sulu. İlk 10 gün yoğun bakımdaydı. Sarılığı yok şu an. Çişide gayet iyi ama onu pek saymadım.Canım önceki oğlumda birkaç ay kullandım. Bunda da şimdilik doğduğundan beri çekimi aynı.
Canım sağlıkocağında dediklerine göre bir memeyi tamamen 40. Dakikada boşaltabiliyormuş bebekler. Gelen ilk süt su ihtiyacını karşılarken sonlara doğru besleyiciliği artıyormuş. Bebek o kadar uzun emmezse de sonraki emzirmede kaldığımız memeden başlayıp boşaltmak gerekiyormuş ki süt üretimi artsın. Sarı renk 10 a kadar kaka normal, beslendiğini gösterirmiş. Çişli bez sayısı da önemli.
Anne sütü kolay sindiriliyor bebek mamaya göre daha önce uyanıyor. Aç olan bebek ağlıyor genelde canım sarılığı atlattıysa.
Canım kaça düşünce taburcu oldunuz bizim kızın 10 iken taburcu oldu 2 gün sonra kontrole gittik 200 Gr almış bilurubinde 11 çıkmış iyi dedi Dr. Emzirmeye devam dedi ama düşmemiş sonrasında onun için bişey söylemedi kontrole falan gitcekmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?