Ben yorumları iyi diye lansinoh aldım ama hiç beğenmedim vakum kısmı süt damlatıyor çok sinir bozucu ayrıca çok iyi çekim gücü yok.önce deneme için arkadaşımdan avent aldım o daha iyi memeyi kavrıyor ve ağzı damlatma yapmıyor lansinoha göre daha kuvvetli çekimi.aslında lansinoh ta indirim var da onun için sordum
başka markalara bakmadım açıkcası
Cefax 500 lük 10 tablet kullandım canımKızlar doğum sonrası idrar yolu için antibiyotik kullanan varmı hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz bana aksam acilde bir antibiyotik yazmış okadar emziriyorum dememe rağmen ondada emzirirken kesinlikle kullanmayın yaziyo
Herşeyde vardır tabi bi hayr kuzum. İnşallah çok kötüleşmeden gelir kuzun bende çok korkuyodum son zamanlar grip olmaktan bende oldum :)
Hepimiz sağlıcakla alalım kuzularımızı inşallah canım benim
İyileşicek tabi annesi, azıcık daha dinlensin paşa :)
Sen iyisin dimi?
Suyun cidden fazlaymış daha daha ağırmış karnın çok zorlanmışsındır ama mükafatın çok çok güzel:)
Gözün aydın canım bidaha tekrarlamaz inşallah
Ah kuzum ya dayanırsın inşallah. Sen hep temkinli ol nolur nolmaz. Bende bugün giderken çantamızı koycam arabaya artık arabada kalsın. Evi sürekli misafir gelecekmiş gibi topluyorum bu kontrolde olmazsa diğerinde belki bşlar doğum diye :)
Yaaa çok güzel bi bilgi oldu bu
Canım doktoruna da sor için rahat eder.Yaaa çok güzel bi bilgi oldu bu
Kakaya zorlanıyor olabilir yazan gibi. Neden oldu kibakalım düzelecek mi bol bol emziriyorum
Başon sağolsun canım. Allah sabır versin.Allah razı olsun dualarınız ve desteğiniz için. Korkutucu bir durum belki ama bu hayatın bir gerçeği ve asla ihmal edilmemeli. Doğum hikayemi de paylaştım okudunuz mu bilmiyorum ama bugün aynı gün olsa ve en ufak bir sancı hissetsem hastaneye koşardım. Bunlar hep tecrübe ve ben kendim yaşadım. Sİzler yaşamayın diye de yazmak istedim korkutmuş olabilirim ama keşke biri de beni korkutsaydı o zaman belki bebeğim yaşardı
Amin canım Allah razı olsun. Gerçekten her sorun insana birşey öğretiyor ve en küçük farklılıkta bile şüpheye düşmek gerekiyormuş bunu anladım. Kaderi belki değiştiremezdim ama insanda acaba başka olur muydu şüphesi olmazdı. Ben de bu sebeple yazmak istedim keşke demesin hiç kimse.
Amin canım Allah razı olsunBaşon sağolsun canım. Allah sabır versin.
Şu an bebek ile evde yalnızız ve o kadar huzurluyuz ki
Yoğun bakım hemşiresi de uyardı ilk günler mümkünse çok kişi gelip gitmesin hasta olanlar yanaşmasın babası bile hasta olsa maske kullansın dedi
Doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlar sizler de riske atmayın
Ben eve dezenfektan sıvı aldım, kendim de alt değiştirirken emzirirken kullanıyorum
Bebeğin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz ? İki memeyide 15dak aynı zamanda vermek gerek mi? Az önce 15 dak.birini emdi diğerini emmeden uyudu. Zorlasam mı? Günde 5 defa kaka yapıyor bu tok olduğunu gösterir demi
Ben de dün sordum canım. Bir kerede gelen de varmış, birkaç seferde gelen de.Kızlar bu nişan illla kanlı pembe ya da kahverengi olmak zorunda değil di mi az önce sümükümsü birşey geldi peçeteye bunun devamı oluyor mu bir kere de mi kalıyor acaba
Heycan yaptım hadi inşallah normalde yarın doktorum yatış verip suni sancı verecekti nolur kendiliğinden gelsin diye dua edip duruyordum... Allah Doğum yapmayan herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah ...Ben de dün sordum canım. Bir kerede gelen de varmış, birkaç seferde gelen de.
Bir de rengi için internette sarı-pembe-kırmızı-kahve hepsi olabilir yazıyor.
Nişan gelmiş olabilir yani. Nişandan bir gün sonra gelebildiği gibi bir hafta sonra da gelebiliyormuş bebek. Yine de sancın filan olursa takip et mutlaka
Canım benim Doğum şeklinin nasıl olduğu hiç önemliKizlar merhaba
Ben 18 kasim sabahi 08:42de tam 40+0dogum yaptim. Suyum gelmesine ragmen hic sancim olmadigi icin ve acilma da 2 cm i bir turlu gecmedigi icin sezeryan oldum. Ama hic zorluk yasamadim. Epidural oldum, esim de doguma girdi. Bebegimizin aglamasini duydugumuz an ikimiz de aglamaya basladik. Cok ozel ve guzel bir andi. Bugun evimize donduk. Cok sukur her sey yolunda. Bebegim emmek istiyor ama gogus ucum tam cikmadigi icin silikon ucla emziriyorum simdilik. Sarilik degeri bugun 9 cikti, yarin kontrolumuz var umarim yukselmez.
Gecmisi okuyamadim ama umarim herkes iyidir ve bebisler sagliklidir. Henuz dogum yapmayanlari da allah bir avazda kurtarsin. Uykusuzluk zor tabi ama her seye deger bu mis kokulu canlar.
Gozunuz aydin canim allah bi daha ayirmasin insallah. Baba neysede bizim buyuk oglan hasta bebekli evde hasta cocuk cok zor
Anladım cnm tamam sağolasın
Canim cis sayisi doydugunun gostergesi her bezi dolu oluyorsa doyuyordur. Kaka sayisi bebekten bebege degisiklik gosterebilir. Ben bebek emdikten sonra kalani sagiyorum yoksa 2 kere mastitin esiginden dondum. Tam bosaltamiyorlar.
Canım hiç moralini bozma en güzel şekilde nasıl kavuşacaksan yavrunla inşalllah Doğum şeklin öyle olur kendini normale şartlama herkes normal olabilseydi sezaryen diye bişe olmaZdı önemli olan sağlıklı bir şekilde kavuşmanız ... inşallah hayırlısı neyse o olur bolca dua et gerisi takdiri ilahi ...Doktordan geldim kızlar. Açılmam hala 1 cm kadarmış. Rahim şuan sert ve sıkı daha yumuşamamış açılma olmamış dedi yine biraz zorladı. Bebek tam kanala inmemiş ve tansiyonum 14küsüre 11 di. Son 3 kontroldür yüksek çıkıyo ama diğer ikisinde yemek yedikte geldik ondan vs diyodum. Bu sonuncusundan korktu doktor. Bikaç tahlil yaptırdı yine ölçtük yine hemen hemen aynı. Sonra ntsye girdim sancı çıkmadı pek. Ebeyle sohbet ettik biraz. Dün bi kız 5 saat suni sancı çekti açılması 9cm oldu ama bebek aşağı inmedi sezaryen oldu dedi. Bende doktorun dediklerini anlattım. Ever bebeğin yukarıda dedi. Moralim baya bozuldu ama şimdi biraz daha iyiyim. Yarın sabah tekrardan çağırdı doktorum. Tansiyon ve ntsyi tekrar isteyecekmiş. Cuma yine kontrol ve en geç pazartesi doğumu başlatırız dedi.
Suniyi denemeyi istiyodum ama şuan ondan da tereddüt ediyorum hem açılma hem yumuşama yok hem bebek daha kanala inmemiş ve en önemlisi tansiyon.. sürekli tansiyonundan korkuyorum diyo zaten. Şuan kafam allak bullak hayırlısı neyse o olsun diyorum artık
Doktordan geldim kızlar. Açılmam hala 1 cm kadarmış. Rahim şuan sert ve sıkı daha yumuşamamış açılma olmamış dedi yine biraz zorladı. Bebek tam kanala inmemiş ve tansiyonum 14küsüre 11 di. Son 3 kontroldür yüksek çıkıyo ama diğer ikisinde yemek yedikte geldik ondan vs diyodum. Bu sonuncusundan korktu doktor. Bikaç tahlil yaptırdı yine ölçtük yine hemen hemen aynı. Sonra ntsye girdim sancı çıkmadı pek. Ebeyle sohbet ettik biraz. Dün bi kız 5 saat suni sancı çekti açılması 9cm oldu ama bebek aşağı inmedi sezaryen oldu dedi. Bende doktorun dediklerini anlattım. Ever bebeğin yukarıda dedi. Moralim baya bozuldu ama şimdi biraz daha iyiyim. Yarın sabah tekrardan çağırdı doktorum. Tansiyon ve ntsyi tekrar isteyecekmiş. Cuma yine kontrol ve en geç pazartesi doğumu başlatırız dedi.
Suniyi denemeyi istiyodum ama şuan ondan da tereddüt ediyorum hem açılma hem yumuşama yok hem bebek daha kanala inmemiş ve en önemlisi tansiyon.. sürekli tansiyonundan korkuyorum diyo zaten. Şuan kafam allak bullak hayırlısı neyse o olsun diyorum artık
Canım hayırlısı ne ise öyle olsun diye düşün bende hep öyle diyorum takma kafanı sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimizDoktordan geldim kızlar. Açılmam hala 1 cm kadarmış. Rahim şuan sert ve sıkı daha yumuşamamış açılma olmamış dedi yine biraz zorladı. Bebek tam kanala inmemiş ve tansiyonum 14küsüre 11 di. Son 3 kontroldür yüksek çıkıyo ama diğer ikisinde yemek yedikte geldik ondan vs diyodum. Bu sonuncusundan korktu doktor. Bikaç tahlil yaptırdı yine ölçtük yine hemen hemen aynı. Sonra ntsye girdim sancı çıkmadı pek. Ebeyle sohbet ettik biraz. Dün bi kız 5 saat suni sancı çekti açılması 9cm oldu ama bebek aşağı inmedi sezaryen oldu dedi. Bende doktorun dediklerini anlattım. Ever bebeğin yukarıda dedi. Moralim baya bozuldu ama şimdi biraz daha iyiyim. Yarın sabah tekrardan çağırdı doktorum. Tansiyon ve ntsyi tekrar isteyecekmiş. Cuma yine kontrol ve en geç pazartesi doğumu başlatırız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?