2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tebrik ederim canım

İnşallah yükselmez sarılığı, yarınki kontrolde düşmüş olur canım

Canım benim ikiniz için de en hayırlısı ne ise o olsun

Canım hayırlısı ne ise öyle olsun diye düşün bende hep öyle diyorum takma kafanı sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
Aminn kızlar çok sağolun hepiniz. Dediğiniz gibi hayırlısı nasılsa öyle olsun. Hep öyle diyodum ama gönlümdeki tabi bi tarafa daha yatkındı. Ama herşey sebep sonuç.. demekki bunlarda bi sebep benim ve bebeğim için. Hayırlısını rabbim ilmek ilmek işletiyodur da işte ben göremeyip üzülüyorum.. belkide suni verirse tansiyonum iyice yükselecek daha kötü şeyler olacak Allah korusun

Canim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Cok ustelememek lazim gercekten. Saglikla kavusunda nasil dogdugunun onemi yok.

sPatz gozun aydin canim. Cok sevindim saglikla kavusmaniza. Benim esimde girdi doguma insanin tutacak bir eli olmasi cok guzel oluyor. Bizde agladik aglamasini duyunca. Esimle kizim cikinca benide uyuttular mis gibi dogum oldu :))

Hadi canım ya... Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı tabi. Ama anlıyorum ne hissettiğini. Bu seferki müdahale işe yarar inşallah. Gece beline sıcak su tut sen de yapabilirsen. Ablam çömelmek de işe yaradı bende diyordu...

Ben de biraz açılmam olsa direkt yarın doğuma gitmek istiyorum aslında ama suni sancı işe yaramayacak böyleyken diye de korkuyorum. Bi yirmi dakika filan belime sıcak su tuttum duşta. Şimdi yine bel ağrısı başladı... Devamlı taşikardi oluyor, akşam yemeği yerken yine 138di. İlaç içmeme rağmen şimdi 120... Eşim hastaneye gidelim diyor ama korkuyorum işte birkaç gün daha geçse bebeğimiz için daha iyi olacak, bebeğimiz daha dirençli/güçlü olacakmış gibi düşünüyorum bir yandan.

Valla kuzum bugün tuttum sıcak su ama pek fayda etmeyecek gibi zaten daha kanala da girmemiş. Açılma yok, rahimde yumuşama yok, tansiyon yüksekliği var. Eksikşik ya da terslik bitane değil ki.. tek iyi olan bebeğin iri olmayışı, 3130 gr falan çıktı bugün 3200 kabul edelim dedi. Cumartesi günü tam 40 haftası doluyo bakalım pazartesi sabahı herşey belli olacak artık bilmiyorum yani olmayacağı varsa olmayacak bişey fayda etmeyecek.
Bide korktumda bugün 9 cm açılmaya bebek kanala inmemiş kız o sancıyı boşa çekmiş. Ben sanıyodum ki açılma olunca doğum olur ama öylede olmuyomuş ebe diyo bebeği aşağıda indiremiyoruz doktoruna güvenip allaha kendini emanet etmekten başka bişey gelmez elinden diye. Doğru söylüyo gerçekten..
Sende dikkat et kendşne. Senşn tansiyonun nasıl gidiyo peki kaç mesela genelde
Hepimizin bebeği allaha emanet herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Ben de açılma olursa doğum olur sanıyordum, ona çok şaşırdım ya 9cm bir de ne demek... Tansiyonun yükselmesi kötü olmuş gerçekten, evde takip etme imkanın var mı tansiyonunu?

Benim geçen Cuma aşırı yükseldi. Bu kadar ilaca rağmen hem de. Neyse çok şükür düştü o gün, yoksa hastaneye gidecektik. Ama Nereida hanım artık tansiyonda çıkan sayılarla işin yok senin, kendini kötü hissediyorsan tansiyonun iyi çıksa bile geleceksin doğuma dedi...

Canım geçmiş olsun öncelikle tabi ki de önemli olan ikinizin sağlığı ama umutsuzluğa da kapılma , olumsuz düşünme. Gerisi takdir i ilahi. Benim doktorum da bayan ben de çok istiyordum ağlaya ağlaya sezeryana girdim dedi bana.olmayınca olmuyor demek ki. Nasip...umarım gönlümüzde ki hayırlı olur hepimiz için

Evde de takip edicem kuzum tansiyon aleti alıcam bizimkilerden.
Bebeğin kanala inmesi bu yüzden önemli demekki kuzum. Ebe anlattı bana da baya sohbet ettik. Açıklık tek başına bişeye yaramıyo demekki.
Dikkatli ol kuzumm son zamanlarımız artık herşeyin hayırlısı. Cuma sabah gidecektin dimi sen beni de kontrole çağırdı Cuma günü tekrar bakalım neler olcak :)
Evet kuzum olmayınca olmuyo tabiki herşeyi hayırlısı.. sağol canım :))

Beni de Cuma çağırdı, büyük ihtimalle direkt yatışımızı yapacak canım tabi dayanabilirsem Cumaya kadar

Merhaba kızlar doğum yapmayanlardan ve bekleyenlerden ben de varım 1 haftadan fazladır adet ağrısı gibi bel ağrısı çekiyorum ve 1 hafta önce de nişan geldi ama ne düzenli sancı ne de suyum geldi ha bu gün yarın doğum olur diye muayenede gitmedim ama yarın gidicem artık.

Bilenler cevaplarsa sevinirim geceleri özellikle aşağıya doğru bebeğin baskı yaptığını hissediyorum her an başı çıkacakmış gibi tabiri caizse bu 2 gecedir acaba kanala mı girdi? hiç çatı muayenesi olmadım yarın belki bakar doktor acaba açıklık varsa sancım olmadığı halde suni sancı istesem mi bende bu konuda baya karasız kaldım :/

Beni de Cuma çağırdı, büyük ihtimalle direkt yatışımızı yapacak canım tabi dayanabilirsem Cumaya kadar
Beni sorun olmazsa pzartesi yatıracak kuzum :)) bi ara cuma istesem mi dedim ama eşimin babalık izni boşa gidecek o yüzden hiç ses çıkartmadım :)
Belki benim minik kuzum insafa gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…