2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözünüz aydı. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

memnun kalanda var sizin gibi memnun olmayanda sanırım deneyip görücem bende
mesaj için teşekkürler

Bunlara doktor muayenesinden sonra karar vermen daha mantıklı olur canım
Keşke daha sık kontrole gitsen
Ben hiç bahsettiğin gibi ağrıları yaşamadım, başı çıkacakmış gibi hissettiğim yer doğumhaneydi :)
Açıklık var ise doktor sancıyı dener gibime geliyor, başka bir sağlık durumu yoksa tabi

İyi geceler kizlar. Foruma hic giremez oldum telefonu elime alamiyorum. Dogum yapmis olanlari kutluyorum Allah anali babali buyutsun insallah. Yapacak olanlara da Allah yardim etsin kolay kolay dogum yapmayi nasip etsin insallah. Benim gogus uclarim hala yara ve ona ragmen emzirmeye devam ediyorum. Benim kizimda günün belli saatinde aglamaya bir basliyor susmuyor karni tok alti temiz o saatte sadece emmek istiyor baska turlu durmuyor. 6 7 saat uyumadigi oluyor. Doktorada goturdum hersey yolunda. Uykusuzlukla cok zor basa cikiyorum. Emzirdigim icin kimseninde faydasi olmuyor. Evdeki herkes fosur fosur uyuyor iyice sinirlerim bozuldu. Bebegi bu durumda olan varmi yada olmus olan gecermi bu donem ya gercekten halden düstüm. Hayatim emzirmek ve buldugm yarm saat 1 saat zaman dilimlernde uyumaktan ibaret oldu.

Selam kızlar
Biz de 1 haftalık olduk dün kontrolümüz vardı doğum kilomuza gelmişiz 200g vermiştik hastaneden taburcu olurken, sariligimiz 10 cıktı en yüksek 12 olmuştu. Artik bakmaya gerek yok dedi dr. Emise emise geciyo gunlerimiz
Az önce göbeğimiz düştü göbek deliğinin içinde beyaz sarı gibi bir ıslak bir akıntı var normalmidir acaba başına gelen var mı?

Geceleri aynı ağrı bende de oluyor 2akşamdır kalçamdan sancı da geliyor ama gündüz geçiyo. Bence de kanala girmiştir aynısını bende yaşıyorum ama nişan su yok olsa hemen gidicem

Ağrılarım hep gece başlıyo gündüz hiç bişeyim yok diye hep erteliyorum gitmeyi artık hep böyle devam ettiği için gidicem. :)

Haklısın doktora gidince herşey belli olur inşallah gittiğimde açıklık olmuş olur da doğum gerçekleşir ya sabrım kalmadı :)

Geceleri aynı ağrı bende de oluyor 2akşamdır kalçamdan sancı da geliyor ama gündüz geçiyo. Bence de kanala girmiştir aynısını bende yaşıyorum ama nişan su yok olsa hemen gidicem
Benimde kontroller için gittiğim doktor da hastane dahil doğum yapılmadığı için hiç çatı muyanesi de yapmadı başka hastaneye gidicem doğum için oda uzak olunca sancı bekliyorum kendimde ama gelen sancı yok bel ağrısı dışında oda gece oluyo dediğin gibi seninle aynı.
İnşallah fazla zaman araya girmez de sağlıkla gelirler ya :)

Herşeyin hayırlısı tabiki canım. Herşey birbirine bağlıymış ben öyle bilmiyodum açıklık olursa doğum olur sanıyodum. Açıklık olması lazımmış, bebeğin kanala inmiş olması lazımmış. Lazımmışta lazımmış yani
Artık hayırlısı diyorum sağ salim alalımda kucağımıza bunlarda geçer

Benim bebeğimdende geliyor.burada yazdım kimse cevap vermedi.arkadaşlarıma sordum onların bebeklerindede olmuş.bugün sağlık ocağında kontrolü var orada soracağım ona göre çocuk doktoruna götüreceğim çünkü 5 gündür o sıvı leke bırakıyor atletine.

Kızlar aynen bizde de vardı çamaşırına bile çıkıyordu leke şimdi azaldı çocuk Dr. Gosterdim bişey kullanmana gerek yok gayet normal dedi geçer dedi banyo sonrası güzel kutulamak gerekiyormuş okdar

I ilkbahar İçim rahatladı canım bende arada bi alkolle sildim baktım faydası yok kurumasını bekleyeyim demiştim ama bi taraftanda acaba enfeksiyonmu diyede düşünmekten alakoyamıyordum kendimi

Sezeryan doğum yapalı 2 hafta oldu dün akşam beni çok kötü sıtma tuttu. Herkes yanarken ben donuyordum doğalgaz açık. Üzerimde 2 battaniye örtülü olduğu halde çok kotuydum .
Vücudumun her zerresi agriyordu.
Başına gelen var mi ya da yine öyle bir şey başına başıma gelirse nasıl basederim. Yanında birileri olmasa bebegimle bile ilgilenemezdim.

Doktorun söylediğine göre tekrar yazarsan sevinirim ben de ona göre doktora götüreyim iltihap değildir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…