Benim 21 gün oldu hala devam ediyor .bazen fazla bazen az oluyor bende deSezeryanli arkadaslara bi sorum.daha olacak kanamaniz ne durumda benim.bi gun az olurken bi gun cok oluyor. Bi sorun yoktur umarim
Gözünüz aydı. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsinArkadaşlar doğum yaptım spinal sezeryan ile. Çok şükür iyiyiz bebeğimde bende. İlk yazılan birkaç yorumu okudum sonra hemen karar verdik mecburen başka çaremiz yoktu. Ben çok korktum bebeğe birşey olur diye. Zaten sezeryandan ve ameliyattanda çok korkuyordum onun için sonrasında baya kötü oldum. Saatlerce titredim stresten ve korkudan. Hepinizden allah razı olsun hemen yardım etmeye çalıştınız. İnşallah detayları ilerleyen zamanda yazarım
Ben yorumları iyi diye lansinoh aldım ama hiç beğenmedim vakum kısmı süt damlatıyor çok sinir bozucu ayrıca çok iyi çekim gücü yok.önce deneme için arkadaşımdan avent aldım o daha iyi memeyi kavrıyor ve ağzı damlatma yapmıyor lansinoha göre daha kuvvetli çekimi.
Canım önceki oğlumda birkaç ay kullandım. Bunda da şimdilik doğduğundan beri çekimi aynı.
sevindim umarım benimkide iyi çıkar
Ben lansinohdan çok memnun kaldım.
Bunlara doktor muayenesinden sonra karar vermen daha mantıklı olur canımMerhaba kızlar doğum yapmayanlardan ve bekleyenlerden ben de varım 1 haftadan fazladır adet ağrısı gibi bel ağrısı çekiyorum ve 1 hafta önce de nişan geldi ama ne düzenli sancı ne de suyum geldi ha bu gün yarın doğum olur diye muayenede gitmedim ama yarın gidicem artık.
Bilenler cevaplarsa sevinirim geceleri özellikle aşağıya doğru bebeğin baskı yaptığını hissediyorum her an başı çıkacakmış gibi tabiri caizse bu 2 gecedir acaba kanala mı girdi? hiç çatı muayenesi olmadım yarın belki bakar doktor acaba açıklık varsa sancım olmadığı halde suni sancı istesem mi bende bu konuda baya karasız kaldım :/
Merhaba kızlar doğum yapmayanlardan ve bekleyenlerden ben de varım 1 haftadan fazladır adet ağrısı gibi bel ağrısı çekiyorum ve 1 hafta önce de nişan geldi ama ne düzenli sancı ne de suyum geldi ha bu gün yarın doğum olur diye muayenede gitmedim ama yarın gidicem artık.
Bilenler cevaplarsa sevinirim geceleri özellikle aşağıya doğru bebeğin baskı yaptığını hissediyorum her an başı çıkacakmış gibi tabiri caizse bu 2 gecedir acaba kanala mı girdi? hiç çatı muayenesi olmadım yarın belki bakar doktor acaba açıklık varsa sancım olmadığı halde suni sancı istesem mi bende bu konuda baya karasız kaldım :/
Ağrılarım hep gece başlıyo gündüz hiç bişeyim yok diye hep erteliyorum gitmeyi artık hep böyle devam ettiği için gidicem. :)Bunlara doktor muayenesinden sonra karar vermen daha mantıklı olur canım
Keşke daha sık kontrole gitsen
Ben hiç bahsettiğin gibi ağrıları yaşamadım, başı çıkacakmış gibi hissettiğim yer doğumhaneydi :)
Açıklık var ise doktor sancıyı dener gibime geliyor, başka bir sağlık durumu yoksa tabi
Benimde kontroller için gittiğim doktor da hastane dahil doğum yapılmadığı için hiç çatı muyanesi de yapmadı başka hastaneye gidicem doğum için oda uzak olunca sancı bekliyorum kendimde ama gelen sancı yok bel ağrısı dışında oda gece oluyo dediğin gibi seninle aynı.Geceleri aynı ağrı bende de oluyor 2akşamdır kalçamdan sancı da geliyor ama gündüz geçiyo. Bence de kanala girmiştir aynısını bende yaşıyorum ama nişan su yok olsa hemen gidicem
Herşeyin hayırlısı tabiki canım. Herşey birbirine bağlıymış ben öyle bilmiyodum açıklık olursa doğum olur sanıyodum. Açıklık olması lazımmış, bebeğin kanala inmiş olması lazımmış. Lazımmışta lazımmış yaniaydingelini canim benim de bebek inmedigi icin sezeryan olmak zorunda kaldim. Suyum geleli 10 saat olmustu ama sanci da yoktu bebek de yukaridaydi. O yuzden sezeryana aldi doktorum. Hep hayirlisi dedim buymus demek hayirli olan. Senin icin de hayirlisi olsun insallah.
Benim bebeğimdende geliyor.burada yazdım kimse cevap vermedi.arkadaşlarıma sordum onların bebeklerindede olmuş.bugün sağlık ocağında kontrolü var orada soracağım ona göre çocuk doktoruna götüreceğim çünkü 5 gündür o sıvı leke bırakıyor atletine.Selam kızlar
Biz de 1 haftalık olduk dün kontrolümüz vardı doğum kilomuza gelmişiz 200g vermiştik hastaneden taburcu olurken, sariligimiz 10 cıktı en yüksek 12 olmuştu. Artik bakmaya gerek yok dedi dr. Emise emise geciyo gunlerimiz
Az önce göbeğimiz düştü göbek deliğinin içinde beyaz sarı gibi bir ıslak bir akıntı var normalmidir acaba başına gelen var mı?
Kızlar aynen bizde de vardı çamaşırına bile çıkıyordu leke şimdi azaldı çocuk Dr. Gosterdim bişey kullanmana gerek yok gayet normal dedi geçer dedi banyo sonrası güzel kutulamak gerekiyormuş okdarBenim bebeğimdende geliyor.burada yazdım kimse cevap vermedi.arkadaşlarıma sordum onların bebeklerindede olmuş.bugün sağlık ocağında kontrolü var orada soracağım ona göre çocuk doktoruna götüreceğim çünkü 5 gündür o sıvı leke bırakıyor atletine.
İyi yapmışsım canım. İyi haberlerini bekleriz.Kızlar ben dayanamadım, kalbim çok yüksek atıyor devamlı. Doktora gidiyoruz, bakalım ne diyecek. 130un 140ın üstüne çıkıyor normal otururken.
Uyandığım çarpıntı devam, 120 atıyor. Sanki uyumadım da 5km yol koştum...
Doktorun söylediğine göre tekrar yazarsan sevinirim ben de ona göre doktora götüreyim iltihap değildir insallahBenim bebeğimdende geliyor.burada yazdım kimse cevap vermedi.arkadaşlarıma sordum onların bebeklerindede olmuş.bugün sağlık ocağında kontrolü var orada soracağım ona göre çocuk doktoruna götüreceğim çünkü 5 gündür o sıvı leke bırakıyor atletine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?