2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım hemen hemen ayni durumdayım.uyandi mı huzursuzluğu başladı mı devamı geliyor dediğin gibi saatlerce yatmadigi oluyor . Dün doktor normal dedi. Benim de bi gogsum yara ilk verdigimde canım çok acıyor .bu sabah kanamis heralde küstü kan vardı memeyi tam kavrayamiyor ağzında ucu kalıyor bazen çok kısa emip kısa bir süre dalıp tekrar uyanıyor napicam bilmiyorum

Gunaydin kizlar aydingelini canim hiiic uzulme lutfen sagsaglim kavusalim gerisi bos. Bende normali cok istiyirum . Ama olmazsada hic uzulmem ama icimde kalir gibi geliyor
Yinede. herseyin hayirlisi .gecen hafta artik gel bebegim diyip sarkilar soylerken simdi allahim haftaya gelsin diyorum soguk alginligimdan dolayi :)))) heersey kismet kader. Saglikla kucagimiza alip evimize donelim insallah. LezzetliCipetpet canim hayirli haberlerle gel insallah.

Bebek kolik olabilir surekli ayni saatte ağlıyorsa. Kolik icin müzikler var bi arastir istersen. Yada doymayıp acliktan agliyor da olabilir kilo alımı nasıl kontrol ettirdiniz mi. Yegenim surekli ağlıyordu cocuk doyamadığı icin agliyormus sonra mama takviyesine gectiler aglamasi falan kesiliverdi hemende kilo aldı toparlandı.

Ayrıca sutunu sagma imkanin varsa sağıp bırak uyu yanindakilerden biri sen uyurken versin en azindan dinlenmiş olursun. Göğüs yarası için de göğsünü açıkta bırakirsan daha çabuk iyileşiyor havayla temas ettigi için birde tahinin üstünde cikan yagdan surebilirsin o baya iyi geliyor. Inşallah gecer sıkıntıların. Benim bıcırık ta dun anamı ağlattı gaz sancısından nerdeyse hic uyumadı aksama kadar her gece rutin 3 sefer uyanıyordu bu gece uyanmadı zorla uyandırıp emzirdim ac kalmasın diye. Benim yardim edecek kimsem de yok binyandan ev isi bi yandan bebek insannlendine bakit ayıramıyor hiç tuvalete bile koştur koştur gidiyorum ama oyle boyle geciyor zaman büyüyorlar.

Sütle ilgili olabilir mi acaba? Göğüslerin tam bosalmiyosa ateşin çıkmış olabilir o yüzden ev sana soğuk gelmiş olabilir

Al ben de o kadar. Aynen benimde burnum akıyor.... boğazım acıyor.... ve gözlerim yanıyor.
Ayy canm gecmis olsun sanada insallah bugun atlatiriz saglikli halimize doneriz. Ben dunden buyana yukleniyorum c vutamini limon bql ihlamur ve pastile. Birde terlemeye calis ben gece terlettim kendimi iki kere ustumu degistirdim. Simdi daha iyiyim bogazim gecti . Burnum kaldi

benimkinde ilk dustugunde hafif bi beyazlik vardi ama ertesi gune geçti. Ben dustukten sonra sadece 1 sefer batikon surdum onun disinda bisey yapmadım. Ama bizim egitom grubunda gobegi düşüp kanama olan falan oldu onlara doktor k vitamini iğnesi yaptı. Isterseniz bi yenidogan bolumune goturun kontrole orda daha iyi bilgi verirler 5 gündür sıvı gelmesi pek normal gelmedi bana.
pearlshine ayrica sarilik icin bizim de 10.9 un ustune çıkmadı hic hatta emzirdikce dustu ama hala tam sıfırlamadı 20. Gune kadar 2-3 gunde 1 kontrole gittik 1 aylikken gotursum 8e düşmüştü ama hala rengi sarı 2 aylik olunca yeniden goturucem. Seninkiyle degerleri arasında pek fark yok niye sana daha kontrole gerek yok dedi acaba.

Doktora neden gitmedin canım belki bi sorun vardır Allah göstermesin ihmal etme bence sen iyi olacaksın ki bebegin iyi olsun

Bundan sonra yükselmez artık dedi kilo alımı da iyi artik riskli bir durum olusmaz dedi. Sadece anne sutu veriyorum 2 günde 100g almış.

İşte benmde içimde kalacak diye üzülüyorum acaba suni denese miydim, acaba dayanabilirmiyim şöyle mi böylemi paranoyak oldum :))

LezzetliCipetpet canım naptın? Bende doktordaydım ama görmedim seni sen benden sonra girdin sanırım ben direkt odasına gidip nts girdim çünkü
Beni de nstye yolladı direkt canım. Sıra bekliyorum şimdi. Ay gördük birbirimizi de tanıyamadık mı yoksa benim gözlüğüm yok şu an gözümde, yüzleri pek seçemiyorum

aydingelini LezzetliCipetpet
Kızlar hayırlı haberler bekliyorum ikinizden de. Burda kim bir derdini anlatsa cevap vermeye,cevabınız yoksa moral vermeye çalıştınız 9 aydır. Doğum yapanları hiç üşenmeden tek tek tebrik ettiniz. Allah doğumlarınızı hayirlisiyla gönlünüze göre verir insallah

İşte benmde içimde kalacak diye üzülüyorum acaba suni denese miydim, acaba dayanabilirmiyim şöyle mi böylemi paranoyak oldum :))
:)))) Allahin takdiri canim bir anda bile olur hersey bakarsin. Hic belli olmaz. B3ndede acilma hic yok .oglusumun 28 den buyana kafa asagida kanalda degil ama bekliyoruz bakalim . Rapci olacak bunlar kafa ustunde dururken dururken :)))

Bu arada doktorda tansiyonum 15-9 hatta neredeyse 16-9 çıktı. 38dolsa direkt alırdım ama şimdi bir nstye gir, bebek hareketlerini görelim dedi.
Ben tansiyona evde hiç bakmamıştım. Başım zonkluyor ama, yüksek çıkacağı belliydi

Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim

Beni de nstye yolladı direkt canım. Sıra bekliyorum şimdi. Ay gördük birbirimizi de tanıyamadık mı yoksa benim gözlüğüm yok şu an gözümde, yüzleri pek seçemiyorum
Yok kuzumm görsem tanırdım seni ben eve geldim :))
Ay csnım benim böyle düşünmen beni duygulandırdı Allah razı olsun :))

Bu arada şaşırılacak bişry ama tansiyonum 14-8 çıktı yine nts ye girdim. Tam 1 saat durdum. Ve sancılarım çıktı hemde bir tane de değil :) sonra ebe gelip kontrol edecek dediler. Ebe geldi bi insan bukadar tatlı bukadar hoş olamaz. Muayene etti orada alttan gram acımadı. Sancıları anlattı illa bağırtan ağlatan sancılar olmaz senin sancıların var dedi :)
Nereida hanım gördü. Bu akşam nöbetçiyim akşam 6da gel yine görcem seni dedi karnın aç olmasın aç kalmanı istemiyorum dedi. Sanırım sancılar devam ederse doğumu başlatacak :)
Geri de dönebilirsin kimseye haber verme o yüzden ama kanaman olur suyun gelir bebek hareket etmez yada sancın çok olur beklme 6ya kadar gel dedi :) bakalım neler göreceğiz Allahım hayırlısı olsun inşallaah

Ayyyyyy canimmmmmm cok heyecanlandimmm hadi insallah yaa

Bu seferki müdahale işe yaradı demek

Hadi inşallah gelmeye kadar vermiştir Yusuf bey

Beni belki de eve gönderecek. Belirsizlik gerdi beni ya, yatışı yapar diye daha rahattım. Nstde sancım hiç yok tahmin ettiğim gibi. Bakalım bana ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…