2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayyyyyy canimmmmmm cok heyecanlandimmm hadi insallah yaa
Ben pek heyecanlı değilim biliyorum ki geri döneceğim :)) benim oğlum şaka yapıyo :/
Açılmam yok ama sancılarım var(mış) değişik şeyler yaa :)
Bende 6da geri döncem diye gayet rahatım. Sancı bile beklmiyodum çok şaşırdım. Naptın gördümü nereida hanım?

Kızlar benim bebiş 26 günlük oldu bayağı gazlıyız sizler gaz için neler yapıyorsunuz
rossmann da üzümçekirdekli minik yastık var onu talimata göre ısıtıp karnına koyabilirsin. sab simplex gaz giderici damla var. benim kızımda kullandıklarım bunlar idi. ve anne çayı rezene çayı gibi tükettim bol bol. egzersizler yaptım masaj yaptım.
gazlı yiyecek içeceklerden uzak dur çiğ süt de gaz yapar dikkat et.
geçmiş olsun canım ama yinede doktora git derim eğer ki aşırı gazı var ise

Damla kullanıyoruz diyet de yapıyorum umarım 40 dan sonra azalır

Ayyy cok heyecanli yaaa hadi guzel haberlerle gel canim aksamada bi avazda kurtul insallah dualarim seninle

Canim sende bi an once yavrunu alirsin kucagina insallah saglicakla

Senin en azından sancın çıkmış bu akşam doğurabilirsin bence hazır ol sen

Bir gün bir gündür, durmaya çalışalım. İstersen yatış yapalım, burada bekle filan dedi ama ben zor olur gibi düşündüm. Gün içinde kötü olursan tekrar gel, akşam iyi olsan bile gel dedi

Cuma kesin doğum dedi ama çok kötü olursam herhalde bu akşam yatış yapıp yarın da doğumu başlatacak. Ya dedim ona da kendimi çok bencil hissediyorum, bebek bir gün kalsa kar derken kendi sıkıntılarıma dayanamıyorum diye doğsun istiyorum resmen... Ne kadar beklesek iyi tabi ama kalbim patlayacak gibi hissediyorum ben de devamlı

Nereida hanım da hormonal sebeplerle kalp çarpıntısı, tansiyon olduğu için böyle kötü hissetmen kendini çok normal dedi... Sen bencil bir anne değilsin canım benim öyle düşünme diyor çok tatlı bir insan ya, canım benim

Ayy merakla bekliyorum valla güzel haberlerini :))

Kızlar bebek doğduktan sonra evdeyken üstüne örtü vs örtmemek gerek deniliyor ya sizler napıyosunuz yada ne yapacaksınız? Uyku tulumu almadım almalımıyım acaba?

Arkadaşlar hepinize merhaba..hepinize tekrardan teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz icin.. doğum yapan tüm arkadaslari kutluyorum.. allah analı babalı büyütsün doğum yaptım yapalı telefonu elime alamıyorum.. önce kızımın sürekli emmeyi istemesi sonra günün belirli saatlerinde saatlerce ağlama krizi geçirmesi sonrasında sütümün tazyikli gelmesi ve kızın emerken ağlaması göbegin iltihabi misafirler falan filan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Bi bakıyorum gece bi bakıyorum gündüz ..gece uykusuzlugu beni benden aldı. Artik saçmalamaya başladım geçen koltukta uyuyakaldım annem bi yerde eşim bi yerde oturuyor annem geldi kızım kalk ufaklığı emzirmeyecek misin dedi bende emziriyorum ya dedim annem ve eşimin şoku sonrasında kızın kucağımda olmadığını anladığımda benim şokum. Başka bir gece saati kurmuştum emzirmek için uyandım eşimi uyandırdım kızı yatağına yatıralım mi dedim eşim yine dehşete düşmüş halde kız nerde diye sordu bana meğerse kızı yataktan hiç almamışım bile... yine başka gece saat çaldı ve ben yatağın içinde kızı aramaya başladım halbuki kız kendi yataginda başına böyle şeyler gelen var mı arkadaşlar?

Ayyy cok heyecanli yaaa hadi guzel haberlerle gel canim aksamada bi avazda kurtul insallah dualarim seninle
Aminnkuzuum şuan sancılarım kaçtı sanki eve dönüceğimi hissediyorum :)))
Aa sen de akşma oradasın demekki :) bakalım hangimize nasip olacak :))
Kuzum deme öyle niye bencillik ettiğini düşünüyosun? Yaşadığın şeyler kolay şeyler değil ki betülün sana ve sağlığına ihtiyacı var. Öyle düşünme lütfen. Valla bende sancılarıma şaşırdım. Belime sıcak su tuttum baya uzunda bi duş aldım ama sancılarım yok gibi. Akşam eve dönmeye hazırlıyorum kendimi :)
Bu arada evet ya çok tatlı doktorumuz :) dün bana eşin sana yardımcı oluyo mu ilişki olması senin açından iyi dedi. Hayır hocam korkuyo yaklaşmıyo anlatsam da inanmıyo siz söyleseniz dedim. Muayene ederken. Ay bir zıplayışı var ay ben nasıl diyim utanırııım diyo :)))) velhasıl onlara gerek kalmadan sancılar çıktı. İnşallah devamı da gelir. Benimki de belirsiz şuan sancılar yine o boyutlarda çıkarsa ne olacak, çıkmazsa eve dönücem ne olacak anlamıyorum umutlanmak istemiyorum çok karışık duygular. İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah canım
Ayy merakla bekliyorum valla güzel haberlerini :))
İnşallah kuzum :)

Kıyamam senin bayağı var galiba
Ben aynayla baktım 4 tane falan olduğunu düşünüyorum doktor az bi dikiş var demişti.

Bebeğin büyük müydü doktor bi kaç kesi yapma ihtiyacı hissetmiş demek ki

Bebek iri değildi cnm ama solunum sıkıntısı olduya bana o yüzden tek hakkim oldugunu söyledi ve tek ikinmada doğdu 3020 Gr sanırim o yüzden o kadar kesti hemen ciksin diye 3 cm sağ 3 cm soldan dedi iç dış dikişler toplam o kadar bir sayı verdi.

Kızlar malt içeceği süt artırır dediler. Maltana aldım aaldım ama üstünde emzikli anneler içemez yazıyor.

Ayy kıyamam ya çok tatlı hadi biz utanıyoruz da o yılların doktoru, alışmamış mı ki bunlara

Bu arada bana da demişti pazartesi günü, en önemli destek eşinle birlikte olmanız diye. Ben squat filan işe yarar mı diye sordum da, diğer şeyler o kadar etkili olmaz hiç açılman yok demişti.

Çok iyi anlıyorum seni canım, ben de karman çorman olmuş durumdayım. Doğar mı doğmaz mı nolur çok büyük bir karışıklık içindeyim. Eşime de izin aldırdım bugün, yanımda olsun istedim. Kötü hissedersem direkt hastaneye, daha fazla dayanamıyorum ben diye gideceğim...

Eve geldiğimde çok sümüksü sarı bir şey geldi. Şimdi belim ve kasıklarıma ara ara sancı girip çıkıyor. İnşallah bana öyle gelmiyordur, doğsun istiyorum diye ben mi belirti arıyorum ki...

Nabzım da yine 146 olmuştu, bi kalp hapı daha aldım. 105e düşmüş şimdi çok şükür.

Bende dahil bir kaç arkadaşımızın bebegi solunum sıkıntısı sebebiyle yoğun bakımda. Agzina sağlık arkadaşım Allah razı olsun. Rabbim sana sıkıntı göstermesin.

Kızlar bebek doğduktan sonra evdeyken üstüne örtü vs örtmemek gerek deniliyor ya sizler napıyosunuz yada ne yapacaksınız? Uyku tulumu almadım almalımıyım acaba?

Ben penye battaniye ile yarim kundak yapıyorum canım

Yaşadıkların çok normal canım ben ilk bebekte ağlamasına uyanıp ana yatakta bebek var diye şok olduğumu hatırlıyorum
Hatta uyku sersemligiyle eşini emzirmeye çalışanı bile duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…