- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
Ben pek heyecanlı değilim biliyorum ki geri döneceğim :)) benim oğlum şaka yapıyo :/Ayyyyyy canimmmmmm cok heyecanlandimmm hadi insallah yaa
Açılmam yok ama sancılarım var(mış) değişik şeyler yaa :)Bu seferki müdahale işe yaradı demek
Hadi inşallah gelmeye kadar vermiştir Yusuf bey
Beni belki de eve gönderecek. Belirsizlik gerdi beni ya, yatışı yapar diye daha rahattım. Nstde sancım hiç yok tahmin ettiğim gibi. Bakalım bana ne diyecek...
Ben arada rezene cayi iciyorum yemeklere de kimyon atiyorum sancisi oldugunda da masaj yapiyorumKızlar benim bebiş 26 günlük oldu bayağı gazlıyız sizler gaz için neler yapıyorsunuz
rossmann da üzümçekirdekli minik yastık var onu talimata göre ısıtıp karnına koyabilirsin. sab simplex gaz giderici damla var. benim kızımda kullandıklarım bunlar idi. ve anne çayı rezene çayı gibi tükettim bol bol. egzersizler yaptım masaj yaptım.Kızlar benim bebiş 26 günlük oldu bayağı gazlıyız sizler gaz için neler yapıyorsunuz
Damla kullanıyoruz diyet de yapıyorum umarım 40 dan sonra azalırrossmann da üzümçekirdekli minik yastık var onu talimata göre ısıtıp karnına koyabilirsin. sab simplex gaz giderici damla var. benim kızımda kullandıklarım bunlar idi. ve anne çayı rezene çayı gibi tükettim bol bol. egzersizler yaptım masaj yaptım.
gazlı yiyecek içeceklerden uzak dur çiğ süt de gaz yapar dikkat et.
geçmiş olsun canım ama yinede doktora git derim eğer ki aşırı gazı var ise
Yok kuzumm görsem tanırdım seni ben eve geldim :))
Ay csnım benim böyle düşünmen beni duygulandırdı Allah razı olsun :))
Bu arada şaşırılacak bişry ama tansiyonum 14-8 çıktı yine nts ye girdim. Tam 1 saat durdum. Ve sancılarım çıktı hemde bir tane de değil :) sonra ebe gelip kontrol edecek dediler. Ebe geldi bi insan bukadar tatlı bukadar hoş olamaz. Muayene etti orada alttan gram acımadı. Sancıları anlattı illa bağırtan ağlatan sancılar olmaz senin sancıların var dedi :)
Nereida hanım gördü. Bu akşam nöbetçiyim akşam 6da gel yine görcem seni dedi karnın aç olmasın aç kalmanı istemiyorum dedi. Sanırım sancılar devam ederse doğumu başlatacak :)
Geri de dönebilirsin kimseye haber verme o yüzden ama kanaman olur suyun gelir bebek hareket etmez yada sancın çok olur beklme 6ya kadar gel dedi :) bakalım neler göreceğiz Allahım hayırlısı olsun inşallaah
Canim sende bi an once yavrunu alirsin kucagina insallah saglicaklaBu seferki müdahale işe yaradı demek
Hadi inşallah gelmeye kadar vermiştir Yusuf bey
Beni belki de eve gönderecek. Belirsizlik gerdi beni ya, yatışı yapar diye daha rahattım. Nstde sancım hiç yok tahmin ettiğim gibi. Bakalım bana ne diyecek...
inşaAllah canımDamla kullanıyoruz diyet de yapıyorum umarım 40 dan sonra azalır
Senin en azından sancın çıkmışBen pek heyecanlı değilim biliyorum ki geri döneceğim :)) benim oğlum şaka yapıyo :/
Açılmam yok ama sancılarım var(mış) değişik şeyler yaa :)
Bende 6da geri döncem diye gayet rahatım. Sancı bile beklmiyodum çok şaşırdım. Naptın gördümü nereida hanım?
Yok kuzumm görsem tanırdım seni ben eve geldim :))
Ay csnım benim böyle düşünmen beni duygulandırdı Allah razı olsun :))
Bu arada şaşırılacak bişry ama tansiyonum 14-8 çıktı yine nts ye girdim. Tam 1 saat durdum. Ve sancılarım çıktı hemde bir tane de değil :) sonra ebe gelip kontrol edecek dediler. Ebe geldi bi insan bukadar tatlı bukadar hoş olamaz. Muayene etti orada alttan gram acımadı. Sancıları anlattı illa bağırtan ağlatan sancılar olmaz senin sancıların var dedi :)
Nereida hanım gördü. Bu akşam nöbetçiyim akşam 6da gel yine görcem seni dedi karnın aç olmasın aç kalmanı istemiyorum dedi. Sanırım sancılar devam ederse doğumu başlatacak :)
Geri de dönebilirsin kimseye haber verme o yüzden ama kanaman olur suyun gelir bebek hareket etmez yada sancın çok olur beklme 6ya kadar gel dedi :) bakalım neler göreceğiz Allahım hayırlısı olsun inşallaah
Aminnkuzuum şuan sancılarım kaçtı sanki eve dönüceğimi hissediyorum :)))Ayyy cok heyecanli yaaa hadi guzel haberlerle gel canim aksamada bi avazda kurtul insallah dualarim seninle
Aa sen de akşma oradasın demekki :) bakalım hangimize nasip olacak :))Senin en azından sancın çıkmışbu akşam doğurabilirsin bence hazır ol sen
Bir gün bir gündür, durmaya çalışalım. İstersen yatış yapalım, burada bekle filan dedi ama ben zor olur gibi düşündüm. Gün içinde kötü olursan tekrar gel, akşam iyi olsan bile gel dedi
Cuma kesin doğum dedi ama çok kötü olursam herhalde bu akşam yatış yapıp yarın da doğumu başlatacak. Ya dedim ona da kendimi çok bencil hissediyorum, bebek bir gün kalsa kar derken kendi sıkıntılarıma dayanamıyorum diye doğsun istiyorum resmen... Ne kadar beklesek iyi tabi ama kalbim patlayacak gibi hissediyorum ben de devamlı
Nereida hanım da hormonal sebeplerle kalp çarpıntısı, tansiyon olduğu için böyle kötü hissetmen kendini çok normal dedi... Sen bencil bir anne değilsin canım benim öyle düşünme diyorçok tatlı bir insan ya, canım benim
İnşallah kuzum :)Ayy merakla bekliyorum valla güzel haberlerini :))
Süt damlatma olayıda. Eğer beberonun üstündeki diyaframı iyi kurulamazsan damlatıyor. Kurularsan damlatmaz yani canım. Vallahi ben hastane tipi olandan daha çok beğendim. Umarım memnun kalırsınumarım bende kalırım
Kıyamam senin bayağı var galiba
Ben aynayla baktım 4 tane falan olduğunu düşünüyorum doktor az bi dikiş var demişti.
Bebeğin büyük müydü doktor bi kaç kesi yapma ihtiyacı hissetmiş demek ki
Ayy kıyamam ya çok tatlıAminnkuzuum şuan sancılarım kaçtı sanki eve dönüceğimi hissediyorum :)))
Aa sen de akşma oradasın demekki :) bakalım hangimize nasip olacak :))
Kuzum deme öyle niye bencillik ettiğini düşünüyosun? Yaşadığın şeyler kolay şeyler değil ki betülün sana ve sağlığına ihtiyacı var. Öyle düşünme lütfen. Valla bende sancılarıma şaşırdım. Belime sıcak su tuttum baya uzunda bi duş aldım ama sancılarım yok gibi. Akşam eve dönmeye hazırlıyorum kendimi :)
Bu arada evet ya çok tatlı doktorumuz :) dün bana eşin sana yardımcı oluyo mu ilişki olması senin açından iyi dedi. Hayır hocam korkuyo yaklaşmıyo anlatsam da inanmıyo siz söyleseniz dedim. Muayene ederken. Ay bir zıplayışı var ay ben nasıl diyim utanırııım diyo :)))) velhasıl onlara gerek kalmadan sancılar çıktı. İnşallah devamı da gelir. Benimki de belirsiz şuan sancılar yine o boyutlarda çıkarsa ne olacak, çıkmazsa eve dönücem ne olacak anlamıyorum umutlanmak istemiyorum çok karışık duygular. İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah canım
İnşallah kuzum :)
Dun aksamdan beri okuyorum. Yazmaya ancak firsat bulabildim. Sirf kendisi paranoyaya kapiliyor die evladini yeni kaybetmis bir anneye soylenen keske bu kadar korkunc anlatmasaydinizi baska bir anneye hic yakistiramadim. Hic mi icin titremedi allahtan dami korkmadin. Haftalardir bebegimde solunum sikintisi olurmu korkusu yasiyorum demissin. Demekki burada bebegi solunum sikintisi ile hastanede yatan anneler dua istediginde de psikolojini bozmuslar senin. Burasi pek sana uygun degil bence buralarda olmamak senin icin daha hayirli olur. Insallah hic bi korktugun basina gelmez de insanlarla empati yapabilmeyi aci yollardan ogrenmezsin
Kızlar bebek doğduktan sonra evdeyken üstüne örtü vs örtmemek gerek deniliyor ya sizler napıyosunuz yada ne yapacaksınız? Uyku tulumu almadım almalımıyım acaba?
Arkadaşlar hepinize merhaba..hepinize tekrardan teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz icin.. doğum yapan tüm arkadaslari kutluyorum.. allah analı babalı büyütsün doğum yaptım yapalı telefonu elime alamıyorum.. önce kızımın sürekli emmeyi istemesi sonra günün belirli saatlerinde saatlerce ağlama krizi geçirmesi sonrasında sütümün tazyikli gelmesi ve kızın emerken ağlaması göbegin iltihabi misafirler falan filan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Bi bakıyorum gece bi bakıyorum gündüz ..gece uykusuzlugu beni benden aldı. Artik saçmalamaya başladım geçen koltukta uyuyakaldım annem bi yerde eşim bi yerde oturuyor annem geldi kızım kalk ufaklığı emzirmeyecek misin dedi bende emziriyorum ya dedim annem ve eşimin şoku sonrasında kızın kucağımda olmadığını anladığımda benim şokum. Başka bir gece saati kurmuştum emzirmek için uyandım eşimi uyandırdım kızı yatağına yatıralım mi dedim eşim yine dehşete düşmüş halde kız nerde diye sordu bana meğerse kızı yataktan hiç almamışım bile... yine başka gece saat çaldı ve ben yatağın içinde kızı aramaya başladım halbuki kız kendi yataginda başına böyle şeyler gelen var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?