Mastit olmussan gogsunu emzirip sagdiktan sonra beyaz lahana yapragi koyup beklet iyi geliyor.Gogusum ağrıyor mastit olmuş gibiyim dün pompa ile biraz sagdim rahatladım o da etkiliyomus bir kişi daha söyledi .
Doktora gidip ilaç almaktan bile korkuyorum bebeğime yan etkisi olur diye.
Zaten evde bir sürü ilaç var .ağrı kesici antibiyotik kas ağrısına iyi gelen ağrı kesici kan ilacı vs.
Benim yatışımı yaptı. Gelberaber yatalım...sıcak su tutsaydın tekrar sen de beline artık napalım
Beni alttan muayene etmedi canım, sadece konuştuk bugün. Kendi kendine geldi diye ben de bi heyecan yaptım. Kasık ve bel ağrısı da hala gidip geliyor ama ekstra karnıma yayılan bir sancı yok.
Keşke yakın olsaydı, hemen gider gelirdik. Gece yatıralım der mi acaba diye düşünüyorum şimdi de, ya da ben yatmak istesem mi. Yarın bari sabahtan doğumu başlatsa
Köyden indim şehre filmindeki Halit Akçatepe gibi hissediyorum kendimi. Dayanamıyooom diye bağırasım var
Seni de tekrar nstye bağlayacaktır kesin. Sonuç nasıl çıkacak acaba
Benim yatışımı yaptı. Gelberaber yatalım...
Tansiyonumdan korkuyo. Suni vercekmiş az az. Dayanamazsam sezaryen isticem.. korkuyorum tedirginim Allahım yardım etsin
Suniden korkuyorum emiramOyyy hadi hayırlısı ile kavuşun egoşa canım :) finise çok az kaldı ha gayret canim dayanamadığın yerde bebisin tatlı suratını , kokusunu, göğsüne yatıp kuş gibi nefes alacağını hayal et
Suniden korkuyorum emiram(
Dayanamadığım noktada sezaryene çevirir dimi
Kuzummm allah yardimcin olsun insallah en hayirli ve kolay sekliyle kavusun bebisinle.Benim yatışımı yaptı. Gelberaber yatalım...
Tansiyonumdan korkuyo. Suni vercekmiş az az. Dayanamazsam sezaryen isticem.. korkuyorum tedirginim Allahım yardım etsin
Profildeki senin bebeğin mi ?
Bende kafayı yiyorum artık diye düşünmeye başlamıştım :) henüz eşimi emzirecek seviyeye gelmediysem daha yolum var demektir. Bazen kendimi kötü hissediyorum anneme ya da eşime bırakıp uzanıyorum uyumuyorum asla.. ağladığında hemen alıyorum geri ama sanırım yorucu bi süreç hamilelikten daha yorucuymuş.. yusuf ve betüş kuzenler nasıl bu arada umarım 4 unuzde iyisinizdir ?LezzetliCipetpet
Canim Allahtan hep hayirlisini iste cok fazla giremiyorum ancak vaktim oldu okuyabildim sizin icin en sagliklisi hayirlisi neyse o sekilfr dogum olsun insallah hersey nasip
Kismet uzme de kendini en ufak bisey de bebis de etkileniyor
Bizim de gobegimiz haftasin da dustu ayni sekilde sari bi akinti vardi kuruyor gun gectikce kendi duzelecek sanirim:)
Canim gobegi dustukten sonra pansumana devam ediliyor mu gobegi dussun diye bi fisfis verdiler sıkın sabah aksam diye dustu devam edilecek mi acaba kararsiz kaldim bende
Sagolasin canım benim. Sana da çok geçmiş olsun. Iyilesecegime daha fena oluyorum valla hayırlısı. Bugün kafam hiç kalkmadı. Simdi birazdan ıhlamur demlicem bende . Sen de çok dikkat et canim kendine. Şu lanet grip geciyo gibi oluyor tekrar nüksediyorAyy canm gecmis olsun sanada insallah bugun atlatiriz saglikli halimize doneriz. Ben dunden buyana yukleniyorum c vutamini limon bql ihlamur ve pastile. Birde terlemeye calis ben gece terlettim kendimi iki kere ustumu degistirdim. Simdi daha iyiyim bogazim gecti . Burnum kaldi
Canım Allah yardımcın olsun korkma hayırlısıyla bebişine kavuşucaksın inşallah onu düşün :)Benim yatışımı yaptı. Gelberaber yatalım...
Allah yardımcın olsun canım bi şey olmaz Allah ın izniyle, sağsalim kavuşursunuz inşallah.Benim yatışımı yaptı. Gelberaber yatalım...
Önce Allaha sonra doktorumuza emanetiz canım. Güveniyoruz da Allahın izniyle doktorumuza. İnşallah en güzel şekilde geçecek doğumlarımız.Benim yatışımı yaptı. Gelberaber yatalım...
Başladı bile :)) 1032 numaraya gel komşuculuk oynayalım :)))))Önce Allaha sonra doktorumuza emanetiz canım. Güveniyoruz da Allahın izniyle doktorumuza. İnşallah en güzel şekilde geçecek doğumlarımız.
Biz de şimdi geliyoruz hastaneye, yoldayızyatışımı yapacak mı ne diyecek merak ediyorum. Sana suniyi ne zaman başlayacak dedi mi?
Canım bebeklerimiz için her şeye katlanırız tabi ama onların sağlığını da düşündüğümüz için bu korkularımız zaten. İnşallah her şey güzel olur sizin için de. Rabbim gönlünüze göre sağlıklı bir doğum nasip etsinSelam kızlar.... bugün yatışım yapılacaktı dün gece ve bu sabah nişanım geldiği için bebeğim belki kendi gelir diye 2 gün daha izin istedim doktorumdan zamanın var ama bence yat dedi (gebeliğim sata göre 39+2 usgye göre 40+1) olmazsa suni sancı alacağım 3930 gram olur en fazla kilosu dedi.. biraz korkuyorum biraz değil çook korkuyorum sonra kendimi kötü hissediyorum bebeğin için katlanamayacak Mısın diye psikolojim iyice alt üst oldu inşallah bugin yatmamakla iyi bir karar vermişimdir
1032 mi 1432 mi canım? Ben geçen iki gün kaldığımda 1432de kalmıştım da. Ay bir de eve yolluyormuş beni yineBaşladı bile :)) 1032 numaraya gel komşuculuk oynayalım :)))))
sy bilmiyorm kii benmkinin sonu 31 :)))1032 mi 1432 mi canım? Ben geçen iki gün kaldığımda 1432de kalmıştım da. Ay bir de eve yolluyormuş beni yinediyim ben aydingelinimi yalnız bırakamam
Başladı bile :)) 1032 numaraya gel komşuculuk oynayalım :)))))[/QUOTE
Ne güzel birliktesiniz :)) keyfini çıkarın hayırlı doğumlar :)))
Amin Can'ım inşallah :))) Allah yardımcımız olsunCanım bebeklerimiz için her şeye katlanırız tabi ama onların sağlığını da düşündüğümüz için bu korkularımız zaten. İnşallah her şey güzel olur sizin için de. Rabbim gönlünüze göre sağlıklı bir doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?