2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy canımm benim çok sağol :)))
Oy kuzum haberini aldım ama nts çözmüyolar gelemiyorum haberini aldım. Hayırlısı buymuş denemiş oldun. Sağ salim al kucağına, benim suni devam ediyor bekliyorz şimdilik :)) yarın görüşürüz inşallah:) Allah yardımcın olsun

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz

Amin canım . Bütün bebeklerimize rabbim güç kuvvet sağlık sıhhat versin inşallah .

Canım o akinti Kerem de de var.bu gün doktora gittik bir merhem verdi antibakteriyel. Onu kullanıcaz bakalım inşallah ise yarar. Ama bu durum çok sık oluyormuş anladigim kadariyla

Rabbim yardımcın olsun sağlıkla al miniğini kucağına inşallah

İnşallah :) b n de yarın ya da cuma günü gidicem muayene de olcak o zaman bakalım her gece bugün doğuracak diye başlıyorum bekliyorum :)
Ne yaptıysam tık yok onlar karar veriyo geleceği zamanı gerçekten hayırlısıyla inşallah bekleyelim sağlıkla gelsinler :)

Kızlar LezzetliCipetpet in bebeğinin kalbi sanciya dayanamamış sezeryana alacaklar dua bekliyoruz

Allah yardımcınız olsun. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Canım o akinti Kerem de de var.bu gün doktora gittik bir merhem verdi antibakteriyel. Onu kullanıcaz bakalım inşallah ise yarar. Ama bu durum çok sık oluyormuş anladigim kadariyla
Neyseki çözümü basit olan biseymis canım. Bizimki de artarsa bende doktora göstereceğim

Kızlar LezzetliCipetpet in bebeğinin kalbi sanciya dayanamamış sezeryana alacaklar dua bekliyoruz

Allah yardımcın olsun canım hayirlisiyla saglikla kavuş yavruna inşallah

Kızlar son 40dk heyecanlanmaya başladım, kızımıza kavuşacağız inşallah
Ayy az kalmışş. Ben de çok sıkıldım yatmaktan belim ağrıdı. Açılmam hala yok sanırkm benide sezaryene alacak.. yani öyle gözüküyor. Hadi sağlıcakla kavuş kuzuna canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…