- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Ayy canımm benim çok sağol :)))Ya var ya sabahtan beri seni merak ediyorum eşime bile kaç defa dedim aklım onda diye içime doğmuş heralde :)) Allah yardımcın olsun.
Aynen canım bebek yorulmuş dedi yardım etmemis doğuma
Ay ikiniz ayni gün mü doğuracaksiniz ay çok heyecanlı nereida hanım hanginize yetişecek :))) hadi hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun
Oy kuzum haberini aldım ama nts çözmüyolar gelemiyorum haberini aldım. Hayırlısı buymuş denemiş oldun. Sağ salim al kucağına, benim suni devam ediyor bekliyorz şimdilik :)) yarın görüşürüz inşallah:) Allah yardımcın olsunKızlar alıntılıyamadım herkesi. Herkese çok teşekkür ederim..
İyi ki çağırmış Nereida hanım, bel ve kasık ağrım var dediğim sancıymış meğer. Fakat bebeğimin kalbi sancıyı kaldıramıyor, o yüzden sezeryana alınacağım. Sabahı beklemek istiyordu doktorum ama dayanamayabilir bebek diye gece alacakmış. Uzun uzun ilgilendi sağolsun, sancılarda bebeğin kalbi çok düşüyor. Allah esirgesin...
Sen ne durumdasın canımaydingelini
Kızlar alıntılıyamadım herkesi. Herkese çok teşekkür ederim..
İyi ki çağırmış Nereida hanım, bel ve kasık ağrım var dediğim sancıymış meğer. Fakat bebeğimin kalbi sancıyı kaldıramıyor, o yüzden sezeryana alınacağım. Sabahı beklemek istiyordu doktorum ama dayanamayabilir bebek diye gece alacakmış. Uzun uzun ilgilendi sağolsun, sancılarda bebeğin kalbi çok düşüyor. Allah esirgesin...
Acaba parçası mı memeye uyumlu değil tam kavramıyor?
Canım korkma açılma olmazsa belli eder kendini. Çıkan sancıları hissetmemişsin çabuk ilerler inşallah.
Allah kolaylık versin.
Benim 3. Doğumumdu korku da vardı heyecan da. Hiç hissetme kendini kötü. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.
Zorlanmışsın canım geçmiş olsun. Güzel kızınızı sağlıkla büyütün.
Allah güç kuvvet versin. Daha da iyi olur umarım.
Canım o akinti Kerem de de var.bu gün doktora gittik bir merhem verdi antibakteriyel. Onu kullanıcaz bakalım inşallah ise yarar. Ama bu durum çok sık oluyormuş anladigim kadariylaSelam kızlar
Biz de 1 haftalık olduk dün kontrolümüz vardı doğum kilomuza gelmişiz 200g vermiştik hastaneden taburcu olurken, sariligimiz 10 cıktı en yüksek 12 olmuştu. Artik bakmaya gerek yok dedi dr. Emise emise geciyo gunlerimiz
Az önce göbeğimiz düştü göbek deliğinin içinde beyaz sarı gibi bir ıslak bir akıntı var normalmidir acaba başına gelen var mı?
Rabbim yardımcın olsun sağlıkla al miniğini kucağına inşallahKızlar alıntılıyamadım herkesi. Herkese çok teşekkür ederim..
Ne yaptıysam tık yok onlar karar veriyo geleceği zamanı gerçekten hayırlısıyla inşallah bekleyelim sağlıkla gelsinler :)İnşallah :) b n de yarın ya da cuma günü gidicem muayene de olcak o zaman bakalım her gece bugün doğuracak diye başlıyorum bekliyorum :)
Neyseki çözümü basit olan biseymis canım. Bizimki de artarsa bende doktora göstereceğimCanım o akinti Kerem de de var.bu gün doktora gittik bir merhem verdi antibakteriyel. Onu kullanıcaz bakalım inşallah ise yarar. Ama bu durum çok sık oluyormuş anladigim kadariyla
Dualarımız sizinle haberlerinizibekliyoruz
Ayy az kalmışş. Ben de çok sıkıldım yatmaktan belim ağrıdı. Açılmam hala yokKızlar son 40dk heyecanlanmaya başladım, kızımıza kavuşacağız inşallah
Kızlar son 40dk heyecanlanmaya başladım, kızımıza kavuşacağız inşallah
Ayy az kalmışş. Ben de çok sıkıldım yatmaktan belim ağrıdı. Açılmam hala yoksanırkm benide sezaryene alacak.. yani öyle gözüküyor. Hadi sağlıcakla kavuş kuzuna canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?