2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya ben lansinohtan hiç memnun kalmadım.emiş gücü çok zayıf geldi bana bi türlü sımsıkı vakumlamasını beceremedim ağzını ne yaptımsa damlatmaktan kurtaramadım.
En son çıkandan mı seninki. Belki ilk modellerden se ondan fark etmiştir.

Merhaba kızlar, girip ara ara okusamda yazmaya bi zaman olmadı . Hâlâ hastanede kalıyoruz bebeğime solunum desteği veriliyo ama bugün 2.5 saat kadar beraber uyuduk . 'ten teması önemliymiş. Galiba uyudugum en güzel uyku, yaşadığım en güzel saatlerdi. Yavaş yavaş verdikleri oksijen miktarını da azaltıyorlar Insallah yakında solunum cihazından da çıkıcak . Ve 51 cm , 3300 kgmis benim kuzucum . Bende hastanede kalıyorum . odaya ihtiyaç duyulana kadar kalmama izin verildi . Dua ediyorum ki oğlum iyileşene kadar ihtiyaç olmaz.insallah diye . Bizde durumlar böyle.

Anladım şimdi
Çok geçmiş olsun
tek seferde doğmuş ama bu da iyi bence sıkıntıya girecekti demek ki almasaydı

Hahha değil mi ama :) kocamannnnn hayvanlar yardımsız hastanesiz doğuruyor
Doğumun doğal bişey olduğunu unutmamak lazım. Genlerimizde var
Vücudumuz ne yapması gerektiğini biliyor hiç korkma aydingelini
Sonuçta suni sancı denen şey yapay oksitosin hormonu
Öyle bağır çağır doğum olmuyo mu oluyo da bence biraz korkudan kaynaklı
Ben hiç bağırmadım
Biraz inledim. Emira doğru diyor son yarım saati falan zor açılma beklerken
Ikınıp doğurmak vallahi insana iyi hissettiriyor
Ikınma aşamasında ben nerdeyse hiç acı hatırlamıyorum bile

Maşallah annesi yavruna. Ama naçizane tavsiyem nazar olmasın en azından 40 ı çıkana kadar pek paylaşma derim herkes benim gibi maşallah demeyebilir yine de sen bilirsin annesi. Bebisler kıymetli

Ay b

sy bilmiyorm kii benmkinin sonu 31 :)))
Canım gelemedim ya direkt odaya gelip nstye bağlandım, damar yolu filan açıldı. Yavaş yavaş başlanacakmış da sancıya.

Bu arada çok şükür 1cm açılmam olmuş, çok şükür rahim de yumuşamış. Suni sancıya yanıt veririz inşallah diye dua ediyorum

Ay hadi inşallah Rabbim kolaylaştırsın hayırlısıyla

aydingelini LezzetliCipetpet ay kızlar inşallah sizler için kolay doğum olur sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız Rabbimin izniyle darısı ben ve benim gibi bekleyenlerin başına.

Benimde bugün nst'de sancım çıkmadı, çatı muayenesi oldum 1 parmak dedi ebe 1 santim açıklık mı oluyo acaba?

Evet kuzum bi parmak bi cm oluyo

Allah yardımcın olsun kolayca geçsin inşallah valla durup durup sizden haber almak için foruma giriyorum çok heyecanlandım:)) LezzetliCipetpet aydingelini

Ya ben lansinohtan hiç memnun kalmadım.emiş gücü çok zayıf geldi bana bi türlü sımsıkı vakumlamasını beceremedim ağzını ne yaptımsa damlatmaktan kurtaramadım.
Acaba parçası mı memeye uyumlu değil tam kavramıyor?

Suniden korkuyorum emiram (
Dayanamadığım noktada sezaryene çevirir dimi
Canım korkma açılma olmazsa belli eder kendini. Çıkan sancıları hissetmemişsin çabuk ilerler inşallah.
Allah kolaylık versin.

Benim 3. Doğumumdu korku da vardı heyecan da. Hiç hissetme kendini kötü. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.

Zorlanmışsın canım geçmiş olsun. Güzel kızınızı sağlıkla büyütün.

Allah güç kuvvet versin. Daha da iyi olur umarım.

Benim yatışımı yaptı. Gelberaber yatalım...
Tansiyonumdan korkuyo. Suni vercekmiş az az. Dayanamazsam sezaryen isticem.. korkuyorum tedirginim Allahım yardım etsin

Ya var ya sabahtan beri seni merak ediyorum eşime bile kaç defa dedim aklım onda diye içime doğmuş heralde :)) Allah yardımcın olsun.

Anladım şimdi
Çok geçmiş olsun
tek seferde doğmuş ama bu da iyi bence sıkıntıya girecekti demek ki almasaydı

Aynen canım bebek yorulmuş dedi yardım etmemis doğuma

Ay ikiniz ayni gün mü doğuracaksiniz ay çok heyecanlı nereida hanım hanginize yetişecek :))) hadi hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun

İnşallah :) b n de yarın ya da cuma günü gidicem muayene de olcak o zaman bakalım her gece bugün doğuracak diye başlıyorum bekliyorum :)

Kızlar alıntılıyamadım herkesi. Herkese çok teşekkür ederim..

İyi ki çağırmış Nereida hanım, bel ve kasık ağrım var dediğim sancıymış meğer. Fakat bebeğimin kalbi sancıyı kaldıramıyor, o yüzden sezeryana alınacağım. Sabahı beklemek istiyordu doktorum ama dayanamayabilir bebek diye gece alacakmış. Uzun uzun ilgilendi sağolsun, sancılarda bebeğin kalbi çok düşüyor. Allah esirgesin...

Sen ne durumdasın canım aydingelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…