2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy az kalmışş. Ben de çok sıkıldım yatmaktan belim ağrıdı. Açılmam hala yok sanırkm benide sezaryene alacak.. yani öyle gözüküyor. Hadi sağlıcakla kavuş kuzuna canımm

Canım herşeyin hayırlısı olsun bana da habire gelip gidip 5cm 5cm dediler en sonunda suyum gelince birden hızla acilmam oldu belki de olmaz yani

Bende de çok oldu canım öyle şeyler.emziriyorum sanmistim aynı sende olduğu gibi.bir de önce 2 saatte bir alarmı kurup emziriyordum kaç kez uyandım sanıp yataktan hiç kalkmadan saati tekrar kurup yatmışım . Allah'tan annem var da o uyandirdi benu hep .cok zor gerçekten uykusuzluk

Canım herşeyin hayırlısı olsun bana da habire gelip gidip 5cm 5cm dediler en sonunda suyum gelince birden hızla acilmam oldu belki de olmaz yani
Bilmiyorum ki canım ama çok sıkıldım belim sancıdan değl yatmaktan ağrıdı. İçim daraldı çok kötüyüm şuan. Sancı da az yani benm kendi sancım daha daha fazlaydı yüksekti. Doktora dedim arttıralım diye ebeyi yollıycam dedi ama gelen yok. Sanırım lezzetlicimle ilgilenşyolar diye çağırmadım bende :))
Meryemana otu vardı suya koymayı unuttm daha doğrusu sancı şiddetlenince konuluyo sanıyodum. Eşim eve gitti gelsin suya koydurucam onuda artık hayırlısı yani..

Evet canım şuan kardesimi sezeryana aldilar :)

İnşallah senin için de hayırlısı olsun canım yatış pozisyonunu degissen belki belin rahatlar

Ben sezaryen olalı 22 gün oluyor hala ped takıyorum. Baştaki kadar çok olmasa da geliyor yine de kan

Nst ye mi bağlısın canım? Yürütmüyorlar mı ara verip?

Evet canım şuan kardesimi sezeryana aldilar :)

İnşallah senin için de hayırlısı olsun canım yatış pozisyonunu degissen belki belin rahatlar
Ntsye bağlıyım kızlar yürütmüyorlar şuan. Pozisyon değişiyorum sık sık .
Doktor geldiğinde sancımı Yükselteceklerini söylemişti. Şimdi ebe geldi doktor bu şekilde devam etsin demiş. Gece 2 de mola verip dinlendirecekmiş. Sabah tekrar deneyecekmiş olmazsa sezaryene alıcam demiş.
Ama LezzetliCipetpet ten sonra istiyosa sezaryene alırım demiş.
Karar veremiyorm daha ağır sancı çekmedim boş resmen hala.. belki açılmam olacak. Az yükseltseler belli olacak ama o da yok öf bilmiyorum çok sıkıldımz
Çok sancı çekip dayanamasam sezaryen isteyecektim ama daha bişey yok adam akıllı kendi sancılarm daha yüksekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…